- there will be 36 different endings
Tipa u 1. prođe kroz zelena vrata, i završi u Super Mario svijetu, i tipa u 2. prođe kroz žuta i završi u gumenoj luđačkoj sobi.
Tipa u 1. prođe kroz zelena vrata, i završi u Super Mario svijetu, i tipa u 2. prođe kroz žuta i završi u gumenoj luđačkoj sobi.
Ćuti! Nije tako!
Biće tri glavna kraja u igri. A 36 "krajeva" će biti samo neke određene nijanse, i odnosi sa pojedinim likovima.
Samo da ne bude 36 nijansi plave,crvene i zelene
Kolega pogriješili ste temu, pričamo o witcheru a ne dragon age inquzitionu.
Kolega pogriješili ste temu, pričamo o witcheru a ne dragon age inquzitionu.
Dešava se...
http://www.ggmania.com/?smsid=the-witcher-3-gtx780ti-pushes-35-45fps-at-max-37014
According to Gametech, The Witcher 3: Wild Hunt is a very demanding title; a title that a single GTX 780Ti struggles to run when higher levels of AA are enabled. As the Russian gaming website noted, the PC version runs currently with all its bells and whistles enabled (plus 8xMSAA) with 35-45fps on a GTX 780Ti at 1080p. Naturally, a single 780Ti is able to hit the 60fps sweet spot in its current form provided MSAA is lowered.
Moreover, it is said that the PS4 version will run at 900p/30fps while the Xbox One version will run at 720p/30fps. What's also interesting is that the console versions of the game will meet the minimum graphics settings of the PC version. Gametech claimed that The Witcher 3 on consoles will look similar to The Witcher 2.
Ovo je vrlo vjerovatno fake pa da i nije igra izlazi za 10 mjeseci a 8X MSAA je pretjerivanje i troši previše FPS.
Naravno da igra još ne radi kako treba. Optimizacija igre je zadnja stvar što developeri naprave prije nego izdaju igru. To sa low grafikom na konzolama se isto čini malo vjerovatno.
mozda opet ima ubersampling opcija ^^
Zvuči mi skroz ok. 780Ti vrti na 60 fpsa bez ovog super samplinga, s njim 35-40, nešto kao što je bio uber sampling u dvojci. Što se tiče konzola, isto mi se čini vrlo vjerojatno. Svakako će igra bit za pasat oči.
Iako, istina da će se vjerojatno još to optimizirati, samo što neke firme nekako taj dio uvijek zaobiđu.
Najjači su mi oni idioti koji nabiju 8 puta AA i onda kukakju kak je igra ne optimizirana, kak imaju malo FPS-a itd
Da zacudjujuce je koliko ima "gamera" koji kukaju po netu kak im igra doslovno trza a puknu recimo SSAA na max ako ta opcija postoji a konfa im je bazirana na nekakvoj low end grafi....kod PC gaminga bi si trebalo dat bar toliko truda i proucit sto znaci koja opcija,koliki ima udar na performanse,koliki je dobitak na kvaliteti slike,za koju rezu je pogodna njihova grafa/sistem itd.....
Sto se tice zahtijevnosti Witchera 3 meni to uopce ne djeluje pretjerano za max postavke i 8xmsaa posto je u pitanju ogroman open world krcat detaljima i meni je to opcenito tehnicki najimpresivniji naslov u dolasku....
štaćeš,zivimo u svijetu gdje ljudi neznaju ni šta je vsync.
:D
Prvo i osnovno quote Michala Krzemińskija, art producera. Citat star manje od mjesec dana...
"The (current) game does not represent the final quality and hasn’t been optimized yet, so answering this question is pretty much pointless.
To se odnosi na sve platforme uključujući i min. system requirements za PC."
Iako je Witcher 2 i dan danas grafički lijepa igra nema teorije da će Witcher 3 tako izgledati na konzolama, na PS4 pogotovo. Priča se i hypa se da budu iscijedili sve iz konzola a za izvuči ima definitivno više nego look Witchera 2 starog 3 godine. Isto tako svaki dev, pa i oni u CD projektu pišu hvalospjeve što se napokon prešlo na next-gen omogućujući da ih last gen više ne štopa u razvoju, idejama i ko zna čemu sve ne. Neće onda sigurno na next-genu izbaciti last-gen look gdje će imati veliki udio zarade kak je već bilo spomenuto. Sigurno da će master rejs ovce doprinjeti konačnom broju prodanih primjeraka, no većina takvih bude kad se na kraju sve zbroji i oduzme biti na Steam saleovima za 5 eura. Nema tu neke velike zarade. Gusare da ne spominjem.
Sve multiplatform next-gen igre do danas izdane, konkretnije PS4/PC, u mojim očima izgledaju 99% isto. Tih 1, eventualno 1.5% posto ustupljujem PC-u jer je to mater race i čim je PC odma izgleda bolje i gotovo (još sam i puno rekao). Isti odnos očekujem još barem 3 godine a onda ko živ ko mrtav. Možda i duže ako se PS4 nastavi prodavati dobrim tempom.
Meni nebi imalo smisla grafički ubiti PS4/XBO ako se očekuje velika većina zaradne na tim platformama a istovremeno utrošiti novac za razvoj izvanzemaljske grafulje na PC-u di će zarada biti u manjini. Tim više što će tek rijetki iz te PC manjine igrati max. outanu igru. Nema tu meni neke ekonomske računice. Zato valjda danas i ima tak puno konzolaških portova kak bi rekli master rejsovci. Ne zaboravljam da je to CD projekt i da su uvijek bili naklonjeni PC-u, tu je i modding community, ali mi je tih PC ovca dosta i bio bi red da se spuste na zemlju.
Mislim, svaka čast njima. Ko god je voljan ulupati 7-8K kuna na konfiguraciju i po godišnjem prosjeku još tisuću da bi max. outao svaku multiplat igru (barem 1080p) kroz jedan generacijski ciklus je izuzetno jak apostol. Još je jači ako će se igrati s OC-anjem. Ja sam čistam zadovoljan kaj nisam master rejs ako je max. outana PC verzija 1-2% bolja od konzolaške. Kako god teško bilo pogledati realno, jedina prava prednost PC-a je modding community. FPS-i su odavno na konzolama, indie igre također, uskoro će i prvi MMO na konzole i mislim da su s time pokriveni svi žanrovi. I Minecraft čak dolazi. A o konzolaškim ekskluzivama da ne pričam. Toplo se nadam da će i po pitanju modova nešto napraviti prije sljedećeg TES-a.
Naravno, nek svatko igra di hoće i di mu je veći čef, ali doza realnosti nikome nebi škodila.
Prvo i osnovno quote Michala Krzemińskija, art producera. Citat star manje od mjesec dana...
"The (current) game does not represent the final quality and hasn’t been optimized yet, so answering this question is pretty much pointless.
To se odnosi na sve platforme uključujući i min. system requirements za PC."
Iako je Witcher 2 i dan danas grafički lijepa igra nema teorije da će Witcher 3 tako izgledati na konzolama, na PS4 pogotovo. Priča se i hypa se da budu iscijedili sve iz konzola a za izvuči ima definitivno više nego look Witchera 2 starog 3 godine. Isto tako svaki dev, pa i oni u CD projektu pišu hvalospjeve što se napokon prešlo na next-gen omogućujući da ih last gen više ne štopa u razvoju, idejama i ko zna čemu sve ne. Neće onda sigurno na next-genu izbaciti last-gen look gdje će imati veliki udio zarade kak je već bilo spomenuto. Sigurno da će master rejs ovce doprinjeti konačnom broju prodanih primjeraka, no većina takvih bude kad se na kraju sve zbroji i oduzme biti na Steam saleovima za 5 eura. Nema tu neke velike zarade. Gusare da ne spominjem.
Sve multiplatform next-gen igre do danas izdane, konkretnije PS4/PC, u mojim očima izgledaju 99% isto. Tih 1, eventualno 1.5% posto ustupljujem PC-u jer je to mater race i čim je PC odma izgleda bolje i gotovo (još sam i puno rekao). Isti odnos očekujem još barem 3 godine a onda ko živ ko mrtav. Možda i duže ako se PS4 nastavi prodavati dobrim tempom.
Meni nebi imalo smisla grafički ubiti PS4/XBO ako se očekuje velika većina zaradne na tim platformama a istovremeno utrošiti novac za razvoj izvanzemaljske grafulje na PC-u di će zarada biti u manjini. Tim više što će tek rijetki iz te PC manjine igrati max. outanu igru. Nema tu meni neke ekonomske računice. Zato valjda danas i ima tak puno konzolaških portova kak bi rekli master rejsovci. Ne zaboravljam da je to CD projekt i da su uvijek bili naklonjeni PC-u, tu je i modding community, ali mi je tih PC ovca dosta i bio bi red da se spuste na zemlju.
Mislim, svaka čast njima. Ko god je voljan ulupati 7-8K kuna na konfiguraciju i po godišnjem prosjeku još tisuću da bi max. outao svaku multiplat igru (barem 1080p) kroz jedan generacijski ciklus je izuzetno jak apostol. Još je jači ako će se igrati s OC-anjem. Ja sam čistam zadovoljan kaj nisam master rejs ako je max. outana PC verzija 1-2% bolja od konzolaške. Kako god teško bilo pogledati realno, jedina prava prednost PC-a je modding community. FPS-i su odavno na konzolama, indie igre također, uskoro će i prvi MMO na konzole i mislim da su s time pokriveni svi žanrovi. I Minecraft čak dolazi. A o konzolaškim ekskluzivama da ne pričam. Toplo se nadam da će i po pitanju modova nešto napraviti prije sljedećeg TES-a.
Naravno, nek svatko igra di hoće i di mu je veći čef, ali doza realnosti nikome nebi škodila.
Cat5e sta si taj tekst copy/paste po svim forumima gdje si regan?Poanta ti je promasena.....
Ma regat ću se i na prvi hrvatski katolički forum ako se budu i tam takve gluposti pisale. Ako misliš da je poanta promašena nisi je u početku ni shvatio. Čisto me zanimalo kolko bude TD-ova na najmaster rejs forumu u Hrvatskoj bilo. Na katoličkom forumu bude manje valjda, to me tješi...
Tvoja poanta je vrlo lagano citljiva i shvatljiva ali promasena i ic pisat post da bi samo vidio koliko ljudi ce ti dat TD je takodjer promaseno....
Nove konzole jednostavno nemaju snage za next gen zahtjevne naslove. Porocesor na 1,6 ghza nije neka sreća.
Ma ne mogu nove konzole vrtit na full ni Witchera II, a kamoli III....
Malo sam pospan, ali što je ovaj lik gore sad pisao? Master rejs, bla bla, 8k za konfu, bla. Kakve veze to ima s Witcherom?
@MEGATAMA
Nitko nije rekao da je jedini razlog posta radoznalost oko količine TD-ova. To sam napisao zato što se takvo nešto moglo i očekivati budući da je ovaj forum orijentiran isključivo ka PC-u. Post poput moga koji je u najmanju ruku škakljiv i zadire u prirodu i način razmišljanja ovdašnjih forumaša nemože drugačije ni proći čak i da je pristojnije sročen (neću ni znati kak bi tek ovaj zadnji prošao). Poatnu i dalje ne vidiš, a ako te i dalje zanima znaš di je može naći. Isprike na OT-u.
Malo sam pospan, ali što je ovaj lik gore sad pisao? Master rejs, bla bla, 8k za konfu, bla. Kakve veze to ima s Witcherom?
Nemoj ni čitat šta je napisao, samo mu lupi TD jer baljezga gluposti
Sve multiplatform next-gen igre do danas izdane, konkretnije PS4/PC, u mojim očima izgledaju 99% isto.
prvo kad sam ovo procitao vec mi je muka dosla. da je to istina, onda ne bi postojalo xy screenshotova na internetu koje usporeduju izgled igre na xbox1, pc4 i pc-u na max detaljima. nije valjda da su svi poludili pa traze tih 1% povecalom.
druga stvar je grafika. pravog pc igraca uopce ne zanima grafika. jasno ko dan da je gameplay>>>grafika. ja sam witcher 2 igrao na med/high postavkama na ovoj svojoj kanti kao i masu ostalih igara sto su me interesirale i nikad me nije bilo briga sto ne mogu stavit sve na max. a pc je stajao nekih 5k kn i star je 5 godina. a gaming mu nije jedina svrha. da sad istreses 6300 kn (8 core procesor i 2 giga rama graficka) sasvim sam siguran da bi pc trajao 5 godina. a sasvim ti je dovoljno i 5 core procesor. ako je toliki problem zamijenit pc svako 5 godina onda nemamo sto razgovarat. a necu ni govoriti o razlici u cijeni izmedu igara za pc i konzolu.
pc ce uvijek bit nadmocniji nad konzolom bez obzira na grafiku. primjera radi. da u nas ps4 dode 3k kn i da cisto kupis pc za uredski posao (3k kn, koji je smece sa dual core al eto) to te izade do 6k kn maksimalno. tako dakle i sa ove ekonomske strane pc je apsolutno isplativija stvar.
jedina stvar koja konzolu cini ''nadmocnijom'' nad pc-jem su te ekskluzive. a bome nije mi niti jedna dlaka s glave pala sto ih nisam odigrao.
a koliko mi exkluzivi imamo? :D
pa pogle,na konzoli nemos ni RTS odigrat.
LOL
za sportove i ostale fajtere me boli ona stvar,a i ove ostale sve su na isti kalup (ovi hekensleševi tipa god of war).
da ne pričamo o moddanju igara,konzole su ''vanilla''. žalim onog ko recimo tako skyrim mora igrat :D
A joj mlataranja K*rcima u ovoj temi, jeste ljuti
Ljudi zbilja idu u ekstreme, ali konzolaški apostoli su najposebnija kategorija. Treba ih tretirati kao spam jer mogu uzrokovati probleme zdravom razumu.
Ah te konzole...
Svi vi pricate gluposti i nemate blage veze igra ima dva trailera i moze se nac par interviewa sa developerima i vi vec znate kako ce izgledat na ovomu kako na onomu i bla bla bla haha niste normalni majke mi i kad vidim kako Infamous Second Son izgleda na mojoj plejki doma vjerujem da PS4 ima itekako snage za pokrenuti Witchera 3 u 1080p sa high detaljima na super stabilnih 30 fps sto je meni i jos mnogima fenomenalno jer tako igram cijeli zivot a vjerujem da ce i Arkham Knight biti jos jedan odlican primjer snage nextgen konzola, živili ljudi!
sa 30 fps da.
60 nema sanse.