The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 366.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
lordlojkus kaže...

Razmisljam o kupnji witchera 2 za 99kn u base-hostu. Igra mi se jako sviđa ali mi nije jasan combat system. Dali je combat isti kao u assassins creed: onaj koji ima onu crtu oko tijela je trenutna meta i kako se kamera okrece tako se crte pojavljuju na drugim stvorenjima i samo klikces i on ubija onoga koji ima trentuno crtu. Jer, recimo u DA2 me smetalo to što sam morao točno na lika stavit onaj mali znak kako bih njega napao, a više mi se sviđa AC pristup.

Možemo reći da baca na AC stil, no ovdje se moraš sam izmicati, bacati po podu i to, ne samo opaliti po tipki i i counter attack, napadaju te svi odjednom, a ne jedan po jedan ko u ACu, tako da je teže, no imaš nekoliko spellova koji stvarno pomažu, tako da je fino balansiran i izazovan baš onoliko koliko treba.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

Pametnije neces iskoristiti tih 99kn. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ovo je interesantno. Što mislite da bi moglo biti?

Nadam se boljim kontrolama i interfaceu, ali vidjet ćemo.

The Witcher 2 "New & Improved PC Version 2.0" Teased

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zoran010 kaže...

Ne mogu drastično promijeniti kontrole, to se jednostavno ne radi. Mislim da se radi o manjim ispravcima, optimizacijama i onom DLC-u, kao što stoji u tekstu.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Kad netk oprova neka napiše osvrt ovdje ako nije problem, čisto da vidim isplati li se opet snimati igru.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Kad netk oprova neka napiše osvrt ovdje ako nije problem, čisto da vidim isplati li se opet snimati igru.

Witcher2 trebaš imati instaliranog bez obzira na sve!

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
The Witcher 2

Bolje preći Witcher pa krenuti Witcher 2 ili da odma krenem Witcher 2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2
Witcher. Ja imam obe ali nisam nikada prvu presao. Taman sam poceo.
Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
zoran010 kaže...

Ne mogu drastično promijeniti kontrole, to se jednostavno ne radi. Mislim da se radi o manjim ispravcima, optimizacijama i onom DLC-u, kao što stoji u tekstu.

Nisam ni mislio nešto drastično, nego da barem nije tako frustrirajuće ponekad sakupljati loot neprijatelja. Ponekad se namještam po nekoliko puta do mi se ne otvori prozorčić za loot. >.>

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 2:57 (zoran010).
16 godina
protjeran
The Witcher 2

E ljudi posto sam se sada totalno izgubio u ovoj igri.Zelim je ispocetka

igrati.Pa me zanima kako mogu izbrisati ove save.ove?

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

E ljudi posto sam se sada totalno izgubio u ovoj igri.Zelim je ispocetka

igrati.Pa me zanima kako mogu izbrisati ove save.ove?

My Documents > Witcher 2 > gamesaves

Izbriši sve unutra.

14 godina
neaktivan
The Witcher 2

Iako je CD Projekt s četiri zadnje zakrpe za svoj Witcher 2 ispravio većinu problema koji se zapravo nisu ni trebali naći u toj izvrsnoj igri, podrška developera neće stati samo na tome. Ovih dana naznačeno nam je 2.0 ažuriranje, a na Gamescomu je danas otkriveno što će ono sadržavati. Osim niza poboljšanja na polju balansa i gameplaya, The Witcher 2.0 donosi tri nove stvari. Za početak, tu je sasvim novi tutorial koji igrače neće odmah baciti u bitku već će ih postupno uvesti u mehaniku igre. S druge strane, iskusnijim igračima ponudit će se nova postavka težine – tzv. Dark Mode koji je jednako izazovan kao i Insane težina, ali dopušta igračima snimanje pozicije. Pored toga, Dark Mode donosi potpuno novi set najmoćnije opreme, te dodaje mračniji ton cjelokupnoj igri.
Naposljetku, tu je i Arena Mode u kojemu se sukobljavamo s valovima neprijatelja koji postupno postaju sve snažniji, da bi na kraju svoj rezultat mogli usporediti s ostalim igračima putem Facebooka ili Witcher foruma. The Witcher 2.0 također će sadržavati sva dosadašnja ažuriranja, uključujući i devet izdanih DLC dodataka. Proširenje će biti besplatno za sve vlasnike igre, a očekujemo ga 29. rujna ove godine.

http://www.hcl.hr/vijesti-the-witcher-20-azuriranje-6139-17.html

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.

1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
The Witcher 2

e ljudi treba mi pomoc ok oharpy quest.

Ubio sam ih 4 komada.I znam da moram uci

u onaj dungeon.Ali trazi kljuc.Dobioi sam neki kljuc

od one vilenjakinje nakon hmmm.I sada me zanima

da li je to taj kljuc.Ako nije neka netko napise kako se

zove taj kljuc i od koga da dobim.TY

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

e ljudi treba mi pomoc ok oharpy quest.

Ubio sam ih 4 komada.I znam da moram uci

u onaj dungeon.Ali trazi kljuc.Dobioi sam neki kljuc

od one vilenjakinje nakon hmmm.I sada me zanima

da li je to taj kljuc.Ako nije neka netko napise kako se

zove taj kljuc i od koga da dobim.TY

Ja mislim da im samo trebaš ranjeti gnijezda, otiđi u blackmitha, napravi sedam zamki i raznosti, prvo imaš četri gnjezda i onda kasnije još tri u drugom dijelu koji se otvori prelaskom drugoga questa.

16 godina
protjeran
The Witcher 2

daj pls neka netk odg barem kako se zove kjluc

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jesi li ikad cuo za google?

ako jesi onda lipo upises the witcher 2 walkthrought

btw... drugi put bolje opisi quest (npr. ime quest), di, sta, a ne neki elf mi dao neki kljuc itd.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 18:22 (Obi Wan).
16 godina
protjeran
The Witcher 2

Koliko ja znam jedini quest koji se vrti oko harpya,je

njihova gnijezda.E to mi treba.Sta trebam nacrtat kako izgledaju

ta gnijezda?AKo tko zna gdje se jos 3 komada nalaze,super ako

ne pls dont talk bullshit.Ty

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

Biseru ja sam ti rekao gdje se nalaze, pokreneš Hunting Magic quest i otvore ti se vrata koja vode u taj dio gdje su preostali.

17 godina
brhgzugfewu kaže...

vidi se da nemas blage veze ni kako se google koristi, pa evo

http://guides.gamepressure.com/thewitcher2assassinsofkings/guide.asp?ID=11384

ako ne znas engleski mogu ti i prevest.

p.s. ubuduce ne gnjavi i koristi ovo...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
odjavljen
The Witcher 2

Igra mi je prepredobra, prvi Witcher mi je bio pre*eben, drugi mi je još bolji. Igram na hard i nakon 150 godina stvarno uživam u nekoj SP igri 100%.

Haha ljudovi jeli kome poznat ovaj momak koji se ovdje razljepio po podu :D

Najbolji mi je Geraltov komentar na to: "They never learn". Umirao sam od smjeha.

Btw isprike ako je netko već objavio ovaj SS u ovoj temi.

War - The Only Solution To Keep Humanity
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 2

Nisam baš pratio temu pa me zanima jesu li sredili combat u witcheru 2? U witcheru 1 mi je combat bio užasan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Nisam baš pratio temu pa me zanima jesu li sredili combat u witcheru 2? U witcheru 1 mi je combat bio užasan.

Način borbe u W2 mi je puno bolji nego u W1, zahtjeva dosta takticiranja pogotovo maltretiranja protivnika, za razliku od W1 gdje je presudno bilo da si morao imati dobro distribuirane talente za stilove borbi.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Nekima se sviđa, nekima ne, probaj pa češ vidjeti gdje si...

U svakom slučaju dosta je kompleksniji i razrađeniji od onog u prvom dijelu.

14 godina
neaktivan
The Witcher 2

kako da ovo rijesim, witcher hoda presporo i pise: You are carrying to much weight?

xXxXx

0 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
RAPTOR XxX kaže...

kako da ovo rijesim, witcher hoda presporo i pise: You are carrying to much weight?

aj pogodi...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...
RAPTOR XxX kaže...

aj pogodi...

ma neznam, ajde reci 

xXxXx
15 godina
RAPTOR XxX kaže...
skank666 kaže...
RAPTOR XxX kaže...

aj pogodi...

ma neznam, ajde reci 

Mozda ti google translate pomogne?!

You better run, you better take cover!
17 godina
RAPTOR XxX kaže...
skank666 kaže...
RAPTOR XxX kaže...

aj pogodi...

ma neznam, ajde reci 

Sve ti ova poruka kaže,

da Geraltu stvari previše važe.

Kako bi mu lakše bilo,

odbaciti bi nešto trebalo cilo.

A možda mu treba samo,

mišiće nabildat amo.

Varijanta je i dio stvari prodat,

u zlatu se nakon toga valjat.

Možda i neki krčmar Drago,

pričuva tvoje blago!

*Pjesnička sloboda iznad gramatike!

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 16:08 (TomoR).
14 godina
neaktivan

Moram priznat da nikad nisam ikrao igru sa losijim combat sistemom.Ako si netko zeli sacuvat zivce neka ne igra ovu igru na PC-u sa tipkovnicom.

Combat koliko toliko funkcionira dok su oko tebe 1-2 protivnika..cim ih je vise..katastrofa...2 neprijatelja se brane dok te druga 3 udaraju...ako lockas na jednog svaki 5 put ga uspijes lupit jel ti ostali smetaju..ako ne lockas target...lupa na random koji je najblize...katastrofalno...da ne govorim ako te stisnu uz zid ili kamen.Gumb ili tipka za obranu radi iz svakog 4-5 pokusaja...pogotovo ako upadnes u neku zasjedu(primjer Malena-elf kod vodopada)..jedini nacin da prezivis je pobjec...koma

Steta jel je igra stvarno prekrasna i ima veliki potencijal....samo mi nije jasno kako mogu najvazniji segment u igri tako unistit...samo za usporedbu Mass effect ima tako dobar combat system da je milina prelazit igru vise puta..

14 godina
neaktivan

Moram priznat da nikad nisam ikrao igru sa losijim combat sistemom.Ako si netko zeli sacuvat zivce neka ne igra ovu igru na PC-u sa tipkovnicom.

Combat koliko toliko funkcionira dok su oko tebe 1-2 protivnika..cim ih je vise..katastrofa...2 neprijatelja se brane dok te druga 3 udaraju...ako lockas na jednog svaki 5 put ga uspijes lupit jel ti ostali smetaju..ako ne lockas target...lupa na random koji je najblize...katastrofalno...da ne govorim ako te stisnu uz zid ili kamen.Gumb ili tipka za obranu radi iz svakog 4-5 pokusaja...pogotovo ako upadnes u neku zasjedu(primjer Malena-elf kod vodopada)..jedini nacin da prezivis je pobjec...koma

Steta jel je igra stvarno prekrasna i ima veliki potencijal....samo mi nije jasno kako mogu najvazniji segment u igri tako unistit...samo za usporedbu Mass effect ima tako dobar combat system da je milina prelazit igru vise puta..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice