E je li tko uspio registrirati svoj retail cdkey na steam?
Ja nisam trenutno u mogucnosti ali kolko se sjecam nema bas ovakav format:https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-wusf-3601
Ja nisam trenutno u mogucnosti ali kolko se sjecam nema bas ovakav format:https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-wusf-3601
Retail key nije Steam key, pa to ne bi ni trebalo biti moguće...
Moj nije u odgovarajućem formatu.
Znaci i da je ispravna bila GTX580 imao bi 30 max na UberSampling sto je pa ne bas dovoljno.
Ne ne UberSampling sam prezalio. Jbt 15-20 fps, na 1600 rezoluciji 25fps kada ga ukljucim. A kada ga iskljucim sa svim na Ultra High 50-80fps, znaci sve SSAO On, sve.
Retko ga na 45 alio je vecinom na oko 60.
Iskljucim V sunc pa ide preko 60 i 99% mi je Usage karte.
Provalio sam dosta ali sada trazim jos jedan element mi fali za mach da mi napravi.
Jbt di nabaviti w2 sa odgovarajucim cdkey formatom? Osim na g2playu.
Hočem to na steamu!
Jbt di nabaviti w2 sa odgovarajucim cdkey formatom? Osim na g2playu.
Hočem to na steamu!
15E (oko 100kn) trenutno košta key za Steam. Evo ja vjerovatno kroz koji dan uzimam. Al vidjet ću još.
Uzmi ti prvo Portal2
P.S. Gdje je 15€?
Uzmi ti prvo Portal2
P.S. Gdje je 15€?
http://www.g2play.net/store/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-Steam-Key.html
E ljudi ja nista ne razumijem ove questove.DOsao sam do parta kada je ono vjesanje i sa one ploce
pokupim neke papire.Sta je to?Pretpostavljam da su questovi.Ali nigdje na mapi mi ne pokaze gdje
moram ici.Onda imam quest Kayran-a trebam koknut,ali nigdje na mapi mi ne pokazuje sta trebam i gdje
ici.Pls pomoc
Pa citaj sta ti pise u opisu questa.
E ljudi ja nista ne razumijem ove questove.DOsao sam do parta kada je ono vjesanje i sa one ploce
pokupim neke papire.Sta je to?Pretpostavljam da su questovi.Ali nigdje na mapi mi ne pokaze gdje
moram ici.Onda imam quest Kayran-a trebam koknut,ali nigdje na mapi mi ne pokazuje sta trebam i gdje
ici.Pls pomoc
Možda da se maniš Role Playing naslova?!? Istraživanje, razgovaranje sa ljudima, proučavanja, kupovanje knjiga i proučavanje istih....
Zbog ovakvih slučajeva poglupljuju RPG naslove jer ljude treba vodit za ruku od questa do questa.
Oćeš pitat i gdje je Malena ako otvoriš taj quest ili kako naći ranjenog vilenjaka, (kada treba pratit tragove krvi).
Igraj Gears Of War i slične igre....
Problem je sto sam sa svima razgovara znaci sa onom magicarkom
i opet nista.Jucer su mi svi questovi bili pod usklicnikom i danas upalim
ono na mapi nista samo krafteri i te stvari
Kao što rekoh, čitaj journale! Zar ocekujes da ce te na rukicu voditi kroz cijelu igru.
Ako i dalje neznas sta dalje, onda poslusaj doktorov savjet.
Uredu je skuzio sam.I ne morate se dr.kat.Samo sam htjeo da znam koja tipka otkljucava
questove da mi se mogu pojaviti na mapi.
ja ostavio igru upaljenu dva sata i nista se nije desilo, vrijeme na polju isto kao i kad sam ostavio igru upaljenu xD
ja ostavio igru upaljenu dva sata i nista se nije desilo, vrijeme na polju isto kao i kad sam ostavio igru upaljenu xD
DAMN...pa ne ti meditirat, nego virtualni Geralt...
Meditiraš do sumraka i onda dođeš tamo
Najjaci si!!!
Koji padobranac.
Dva padobranca u ovako kratkom razdoblju... I onda se čudimo šta nema više "old school" RPG naslova....
sad mi je pun monitor jogurta.... lol
Ruši mi se nako 5 min igranja , restart i ponovo crash , probao 5-6 puta.nisam ljubitelj RPG i uninstall slijedio; šteta ali ..... patch nijedan neradi jer je blackbox verzija btw :(
E ljudi rijesio sam onaj quest kada moram ici kod onog duha u neku bolnicu.
I sada,imam odabir da li da predam ona 2 lika duhu pa da ih on ubije ili
da ih pustim da zive.Ja sam njih odveo kod njega i on ih je koknuo.
Eh sada javlja se problem sto svaki put kada udjem u grad pojavi se cut scene
i ube me oni zastitari.Sad ne kuzim koji klinac da napravim da mogu uci u grad.
DAMN...pa ne ti meditirat, nego virtualni Geralt...
Meditiraš do sumraka i onda dođeš tamo
----------
A da stavis mac u svoju futrolu prije nego uđeš u grad?
----------
A da stavis mac u svoju futrolu prije nego uđeš u grad?
Ma ne,mac je u futroli.Nego samo dosetam do grada i pocne taj cut scene i kazu likovi
kill the bastard i to je to.Znam da sam se 2 puta zakacio sa zastitarima i morao sam platit radi toga
sto sam ubio dvojicu.A sada sam bio u sumi rijesio par questova i kada se zelim vratit jednostavno
me napadaju bezveze.
Iskreno nemam pojma na sta mislis, meni se to nikad nije dogodilo.
Daj snimi taj dio i baci na youtube, da vidim na sta uopce mislis.
E samo mi kazi pomocu kojeg programa da snimim?
E samo mi kazi pomocu kojeg programa da snimim?