The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 366.262
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
skank666 kaže...

nije me sram ali bio sam se cak i malo uzbudio

QFT!

Triss rastura.

P.S. Evo ti skenovi s CGI Triss u Poljskom Playboyu:

http://imgur.com/a/Ygq5a

{#}

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
odjavljen
The Witcher 2

na poslu sam a ljeto je.. sto ce reci da imam jako lagane kratke hlace i da se svaki pomak vidi... i sad ako me netko digne iz stolice? FML :)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I da, kak to misliš nema seksa. Pa prvo kaj sam napravio u Floatsomu je maznuo prostitutku za 39 orena. LuLz

Dobru cicku je imala pa sam morao. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 11:51 (Danny_HR).
16 godina
odjavljen
The Witcher 2

Sranje.. zaboravio sam na to. a besplatno, onako iz ljubavi?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E to još nisam naišao, al znam da bi onu Ves uzeo vrlo rado. :)

Izgleda da ću i moći. ;-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 11:56 (Danny_HR).
15 godina
skank666 kaže...

Sranje.. zaboravio sam na to. a besplatno, onako iz ljubavi?

nema besplatno, samo bordel :-D. Ja sam mislio da bu ona Malena dala nesto iz "ljubavi" kaj sam ju bio spasio, ali kad nista nije dala onda sam ju poslao k ovom tipu da ju rejpa. i nikak nemogu naci sve sastojke da si skinem onu glupu tetovažu. Onaj wolf sastojak, ja mislim da mi fali.

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

I da, kak to misliš nema seksa. Pa prvo kaj sam napravio u Floatsomu je maznuo prostitutku za 39 orena. LuLz

Dobru cicku je imala pa sam morao. {#}

Danny nije baš fermao RPG dok ga Mass Effect nije naučio da se seks definira kao rpg element..

Sad je nezaustavljiv..

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 11:59 (NightShadow).
17 godina
neaktivan
Ja si ostavljam tattoo, nek stoji. Da bude jedina uspomena na brutalnu pijanku. :)
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

E to još nisam naišao, al znam da bi onu Ves uzeo vrlo rado. :)

Izgleda da ću i moći. ;-)

Ja sam maznuo Ves, fuka se ko štuka{#}

A za one koji se pale na neke fetiše mozda ce im biti jos bolje posto valjda ima 50 tetovaza po cijelom tijelu{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
The Witcher 2

Jel tko mrknuo Saskiu i dali je oupče moguče?{#}

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

mislim da nije moguce, jer je ona em cilo vrime zakljucana pod strazom, em je sa macem u ruci i kasapi ljude okolo.

ja kad sam igra iorveth's path nisam imao priliku nikoga mrknit.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Butcher kaže...

Jel tko mrknuo Saskiu i dali je oupče moguče?{#}

To je ona djevica?

UFFF, ako se da nekako maznut brijem da je to neki epic achievement na steamu: "The deflowerer"{#}

17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
A za one koji se pale na neke fetiše mozda ce im biti jos bolje posto valjda ima 50 tetovaza po cijelom tijelu{#}

E to, to!

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

A vid' muškarčine, al' se zapričali!

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jastreb kaže...

Pa necemo valjda o racunalima pricati{#}

16 godina
AA-d00d kaže...
jastreb kaže...

Pa necemo valjda o racunalima pricati{#}

pica is better than PC!

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ja sam u floatsamu potrošio 300 orena na prijateljice noći u onom bordelu {#}

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

To je jos malo, mene su trazile pare ko da im je Mehunka makro!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

malo zena za ''obradit'' u witcheru 2... veliki minus po meni :p

17 godina
Obi Wan kaže...

Ja još igram jedinicu. U Vizimi ih na svakom uglu {#}

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

pozdrav.trebo bi save "vergen under siege" jer sam instaliro windowse a zaboravio sam spremit na usb folder...ako neko ima molim da mi posalje u inbox...hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...
Obi Wan kaže...

Ja još igram jedinicu. U Vizimi ih na svakom uglu {#}

hahaha malo rec na svakom uglu... na svakom milimetru {#}

15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Za mene totaaaaaaalno razocarenje od igre,da me se ne shvati pogresno,igra ima odlicnu grafiku,fiziku,prica nije losa,questovi takodjer,aliii mehanika borbe pfff,za mene usra.. citavu igru, katastrofa.Ne moguce se boriti sa vise neprijatelja odjednom,uletis medju njih i samo sto zamahnes drugi te s ledja ili sa strane,zamahnes drugi put treci te pukne totalna glupost,nema sanse se boriti osim taktike "hit and run" moras izdvajat jednog po jednog protivnika da bih ga mogao ubiti,a signi malo pomazu u tome doduse,ali za mene je ovo totalno ne igrivo.Igrao sam 3-4 dana i nemam vise zivaca,uninstall odmah.Ne znam za sto su mijenjali nacin borbe uopste,da su ostavili isto bilo bi odlicno,ovde moras taktizirati pola sata da ne bih poginuo totalna glupost,trebali su se ugledati na Assasis Creed nacin borbe ili u najmanjem slucaju ostaviti kako je bilo u prvom dijelu.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
zlajutin kaže...

Za mene totaaaaaaalno razocarenje od igre,da me se ne shvati pogresno,igra ima odlicnu grafiku,fiziku,prica nije losa,questovi takodjer,aliii mehanika borbe pfff,za mene usra.. citavu igru, katastrofa.Ne moguce se boriti sa vise neprijatelja odjednom,uletis medju njih i samo sto zamahnes drugi te s ledja ili sa strane,zamahnes drugi put treci te pukne totalna glupost,nema sanse se boriti osim taktike "hit and run" moras izdvajat jednog po jednog protivnika da bih ga mogao ubiti,a signi malo pomazu u tome doduse,ali za mene je ovo totalno ne igrivo.Igrao sam 3-4 dana i nemam vise zivaca,uninstall odmah.Ne znam za sto su mijenjali nacin borbe uopste,da su ostavili isto bilo bi odlicno,ovde moras taktizirati pola sata da ne bih poginuo totalna glupost,trebali su se ugledati na Assasis Creed nacin borbe ili u najmanjem slucaju ostaviti kako je bilo u prvom dijelu.

nije poanta uletit u hrpu neprijatelja ko rambo sa katanom.

17 godina
neaktivan
zlajutin kaže...

Zašto uletiš između njih? Btw, Assassins Creed borba iako ima ljepe animacije je sr**e.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 14:30 (zoran010).
15 godina
neaktivan

Ma poenta je uzet m60(u jednu ruku) i poredat ih ko cunjeve :D hahahah

17 godina
neaktivan
zlajutin kaže...

Za mene totaaaaaaalno razocarenje od igre,...

...aliii mehanika borbe pfff,za mene usra.. citavu igru, katastrofa.

Ako malo bolje pročitaš ovu temu vidjet ćeš da su svi koji su tako mislili kasnije skužili da je greška u njima a ne u igri. Samo treba shvatiti sistem.

15 godina
neaktivan

Kako kome ;)

15 godina
neaktivan

Sistem je vise nego shvacen,vjeruj,shvatio sam da je veommaa veomaaa los(nije mi ovo prvi RPG,daleko od toga) i DA 2 ima mnogo drugaciju mehaniku borbe i kameru od ostalih pa sam se privikao za dan bez problema) sad svako ima svoj ukus 

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Lako se priviknuti na DA sistem, samo odabereš metu i klikneš na neki spel ili ability, kod Witchera 2 se moraš malo pomučiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice