sjajan patch, al ne vidim nista u vezi atihevih grafickih.... high five za developere
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
napokon fix za g35! jos malo pa sam gotov s 1... kraj 3 chaptera sam, joj, joj, joj, joj...
napokon fix za g35! jos malo pa sam gotov s 1... kraj 3 chaptera sam, joj, joj, joj, joj...
Zar jedinica nema 5 chaptera i jos zadnje je epilogue?
ma znam ali ovo trece djubre je najduze :)
Popravlja li performanse išta?
Neznam jeste li primjetili ovo u zadnjem patchu:
CD Projekt RED announces the release of Patch 1.1, which brings important improvements to The Witcher 2, the highly acclaimed game released a week ago.
The most noticeable change is the removal of the DRM protection world-wide. This gives players the freedom to install and play the game on any number of computers, and no activation code is required.
Je li ovo dobro ili loše za CD Projekt?
Ja sam patchirao igru i sad nemogu pokrenut,tj.piše da prvo aktiviram igru.A sad mi neće patchati 1.2,piše -installed game version is invalid or incomplete??
Pomoć??
Popravlja li performanse išta?
u mom slucaju slabo... ati grafika radeon hd5500 sve na low prije bilo max 20 fps, sad jedva uvati 25.... treba ati definitivno napraviti pravi hotfix, 11.5b nije nista popravio
procita sam negdje da ce izac novi pravi hotfix oko sredine mjeseca, vidjet cemo.
Pomoć??
Ja sam danas reinstalirao igru i originalni 1.1 patch ne radi.
Odi na njihovu stranicu gdje je originalni patch 1.1 i skrolaj prema dnu. Naći ćeš novi 1.1 patch (Patcher_DD.exe za digitalne verzije igre) i njega upotrebi. Nakon toga patch 1.2 radi.
trebam pomoć
imam problem kod pokretanja witchera 2
kad kliknem na ikonu da se pokrene
počne se učitavat (vrti se onaj kružić)
i nakon dvije sekunde prestane ali se igra ne pokrene -.-'
konfa je dovoljno jaka da pokrene igru pa mislim da to nebi smio biti problem
ako neko zna koji bi mogao biti problem neka pomogne :D
hvala unaprijed
trebam pomoć
imam problem kod pokretanja witchera 2
kad kliknem na ikonu da se pokrene
počne se učitavat (vrti se onaj kružić)
i nakon dvije sekunde prestane ali se igra ne pokrene -.-'
konfa je dovoljno jaka da pokrene igru pa mislim da to nebi smio biti problem
ako neko zna koji bi mogao biti problem neka pomogne :D
hvala unaprijed
Igru pali preko launcera i ponovno kopiraj bin file u dikrektorij igre.
Pozdrav!
Molio bih da mi se javi netko tko je imao problema sa ekstraktiranjem igre sa "jogurt" verzijom? (SRow verzija)...
Igra je zakon. Povlačim sve ono sto sam rekao :-D
Pomoć??
Ja sam danas reinstalirao igru i originalni 1.1 patch ne radi.
Odi na njihovu stranicu gdje je originalni patch 1.1 i skrolaj prema dnu. Naći ćeš novi 1.1 patch (Patcher_DD.exe za digitalne verzije igre) i njega upotrebi. Nakon toga patch 1.2 radi.
Ništa,opet isto.
Jesi probao clean install? Nećeš izgubiti save-ove
Igra nema repair/reinstall opciju - ponovno pokretanje setupa deinstalira igru. Pa setup moraš 2 puta pokretati da bi ju "reinstalirao" :)
big, provjeri da li skinuti patch odgovara verziji koju imaš. Ima ih desetak verzija :)
Jedno pitanje: Koliko je igra zapravo linearna? Može li se bar malo zalutati?
Igra je linearna po tome sto te ogranicava na jednu regiju po chapteru.
Ali dok si u toj regiji, slobodno mozes setati sumama i osjecaj je dobar i ta linearnost se bas i ne osjeca toliko, tj. zapravo je cak i pozeljna ovdje buduci da je ova igra dosta "story driven".
Može, linearna je, no imaš dosta izbora kao podosta utječu na igru a i questova na nekom području možeš rješavati redoslijedom kojim ti želiš ( osim ako je neki quest dio main questa i ujedno trigger za nastavak radnje ).
Nažalost, i nakon patcha 1.2 (Steam verzija igre) meni se igra odbija pokretati. Nisam ju do dana današnjeg uspio pokrenuti, koristio sam tone savjeta sa neta, support od CD projekta, support od Steama - ništa nije pomoglo.
Igra mi radi samo na Win XP. Sve isto, samo Win XP. Na sedmici ju ne mogu pokrenut ni pod razno. Ali ono, sve default, clean install, najnoviji driveri, nema antivirusa i firewalla, UAC isključen, 1 jedini i to admin account, pokrećem igru windowed i sa ultra low postavkama, compatibility mode, krešem settinge u catalyst centru ama baš ništa ne pomaže.
Ja imam pirata,a nemam takvih problema na Win7.
Jesi probao clean install? Nećeš izgubiti save-ove
Igra nema repair/reinstall opciju - ponovno pokretanje setupa deinstalira igru. Pa setup moraš 2 puta pokretati da bi ju "reinstalirao" :)
big, provjeri da li skinuti patch odgovara verziji koju imaš. Ima ih desetak verzija :)
Deinstalirao sam igru sad,a nisam spremio na dvd pa ću skinut opet za koji dan da vidimo što će bit.
Evo prošao Witcher 2 i drugi puta i šta da kažem prehebeno, drugi prolaz mi je bolji! Zbog različitog odabira odluka sve je skoro izašlo drugačije! Ali sada je dosta, vrijeme je za nešto drugo!
također, ali prvi put, sad krecem ponovo. lakse je kad sam se vec privika.
sto se tice odabira odluka tesko da cu ista minjat, mozda neke sitnice, jednostavno se ne vidim u odabiru nekih stvari, np udruzivanje sa Iorveth-om umjesto sa Roach-om. Nikad nisam volio Scoia'tael, ali u witcher 2 jednostavno se moras odlucit za jedan path, posto nema neutral kao u jedinici. jos pogotovo sto je roach ucinio puno toga za mene, tako da mi se cini da bi udruzivanje sa Iorvethom bila izdaja tako da me on uopce ne tangira u ni jednom dijelu igre.
steta sto igra nije malo duza, pogotovo chapter 3, ono vise-manje donesi neke odluke i to je to.
inace, zavrsio sam igru lvl 33-34 cini mi se, neki skilovi, koji su po meni dosta dobri, tek otkljucaju pri kraju igre, tako da nije gust.uzeo sam sword path, ipak mislim da je to core skill kod witchera, tako da nisam ni razmisljao o necem drugom.
nesto mi je upalo u oko, a to su traderi. skupi su ko apoteka, nemos virovat, a jedini income pristojni je po meni fistfighting, s obzirom da arm wrestling nekad mozes zeznit, a dice poker je ocajan. i jos kad idem prodat stvari omjer je ko 1:50. teska pljacka. ono dosta realisticno, samo bi volija da je dice poker osta ko stari na 2 dobivena, a ne ko dobije prvi gotova stvar. dosta sam citao na forumima, ljudi nekako bize od toga, jel nije interesantno kao prije.
sto se tice odabira odluka tesko da cu ista minjat,...
nesto mi je upalo u oko, a to su traderi. skupi su ko apoteka, nemos virovat, a jedini income pristojni je po meni fistfighting, s obzirom da arm wrestling nekad mozes zeznit, a dice poker je ocajan. i jos kad idem prodat stvari omjer je ko 1:50. teska pljacka. ono dosta realisticno, samo bi volija da je dice poker osta ko stari na 2 dobivena, a ne ko dobije prvi gotova stvar. dosta sam citao na forumima, ljudi nekako bize od toga, jel nije interesantno kao prije.
Ako ništa ne mijenjaš manje ćeš uživati u igri, drugo poglavlje ti je skroz drukčije ako odabereš drugu stranu.
Za zaradu bi trebalo uzeti onaj skil s kojim Geralt bere više biljaka, a čini mi se i ostataka zvijeri. Tako većinu možeš prodat a skupi se pomalo love s tim. Kad ti pofali samo skočiš do šume i bereš cvijeće
sto se tice odabira odluka tesko da cu ista minjat,...
Ako ništa ne mijenjaš manje ćeš uživati u igri, drugo poglavlje ti je skroz drukčije ako odabereš drugu stranu.
Za zaradu bi trebalo uzeti onaj skil s kojim Geralt bere više biljaka, a čini mi se i ostataka zvijeri. Tako većinu možeš prodat a skupi se pomalo love s tim. Kad ti pofali samo skočiš do šume i bereš cvijeće
ma nisam ja reka da se ne more skupit lova, nego da te traderi opljackaju ko budalu a skupljanje bilja i djelova mrcina, toga se uvik nakupi. doduse ja koristim onaj weightless mod, pa se moze nakupit stvari za prodat, tipa oruzje i slicno.
e sad kad pocnes pljuvat po meni zasto imam mod evo odgovora: rpg igra ima ogranicenja u kolicini stvari koje nosis sa sobom? smijesno. aj da ima storage ka u prvom dijelu sve ok, ovako pobijes par mrcina i natrpas lika pa vise ne moze ni trcat nit normalno funkcionirat u combat modu. ne znam jel se tebi to desilo al cim sam se iskrca sa broda vec je bilo problema od nakupljenih stvari.
rpg igra ima ogranicenja u kolicini stvari koje nosis sa sobom? smijesno.
Da li si ti odigrao bilo koji RPG u posljednje vrijeme? Pa svaki to ima, u tome je i čar, ne možeš sve skupljati k'o hrčak nego moraš i malo razmišljati da li ti sve to treba i treba češće skočiti do trgovca i osloboditi mjesta za nove stvari. Uostalom, imaš jakne koje Geraltu povećavaju mogućnost nošenja tereta, na kraju igre nisam ni mogao napuniti inventory.
Nakon instalacije 1.2 patch-a skočio mi je FPS sa 20-25 na 30-40. Ja zadovoljan :). Sad je igra fluidna. Svi oni koji imaju problema sa "invalid version" neka maknu van (kopiraju negdje) DLC datoteke pa nakon toga probaju pokrenuti patchiranje. Mora ostati samo troll.dzip datoteka.
rpg igra ima ogranicenja u kolicini stvari koje nosis sa sobom? smijesno.
Da li si ti odigrao bilo koji RPG u posljednje vrijeme? Pa svaki to ima, u tome je i čar, ne možeš sve skupljati k'o hrčak nego moraš i malo razmišljati da li ti sve to treba i treba češće skočiti do trgovca i osloboditi mjesta za nove stvari. Uostalom, imaš jakne koje Geraltu povećavaju mogućnost nošenja tereta, na kraju igre nisam ni mogao napuniti inventory.
budimo realni, na kraju igre ni ne mozes napuniti inventory i da oces, chapter 3 je prekratak i ne zahtjeva nekakvo gomilanje stvari. i da, igrao sam masu rpg-ova, ali u ovoj igri startno ogranicenje od 250 je premalo. u pola questa moram stat i trcat natrag u grad da bi proda stvari kako bi se normalno kretao. to mi se nikad nije desilo u recimo kotoru 1 i 2, a boga mi ni u dragon age. da je weight recimo 500 onda bi bilo prihvatljivo. uostalom ja ne skupljam stvari ko hrcak samo da budu u inventory-ju, nego i prodajem pa tako lovu zarađujem. trcanje po sumi i branje biljcica mi zvuci ko farmanje, a to ne volim. pokupim sve sto nađem uz put, al farmanje nece bit opcija.