The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 364.956
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
The Witcher 2

AHAH SS-ovi igre su mi najjaci.

U novom Witcheru imat ćete se priliku družiti uz intimne trenutke sa Farukom Fazlinovićem preko DX11.Šta vam ovaj lik iz Witchera 2 ne baca malo na Faruka.Još da je i Izet u igri bila bi prodana u 120 milijardi primjeraka.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: The Witcher 2

uuuuuu jedva cekam...

15 godina
The Witcher 2

ako ovo nece biti igra godine, onda bas me zanima sto ce bit.

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 21:06 (null).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dragon Age 2? :)
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
The Witcher 2

joj, danny, NECE :D, nemoj mi ubit nadu.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Dragon Age 2? :)

Ili to ili Mass Effect 2.

Uglanom, Bioware.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 21:09 (thuglife).
17 godina
neaktivan

Iako mi je The Witcher visoko na listi najdražih igara, točnije na broj 4. čak, Dragon Age je ipak klasu iznad.

The Witcher 2 sigurno će biti dobra igra, na kraju krajeva, nakon onakvog prvog dijela ne može biti loš, ali ima taj peh da će doći u istoj godini sa DA 2.

thuglife kaže...

Ili to ili Mass Effect 2.

Uglanom, Bioware.

ME je izašao ove godine, a iskreno nema baš neke šanse.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 21:12 (Danny_HR).
16 godina
odjavljen
The Witcher 2

ne znam bas... jos i arcania mora zube pokazat... ali da se mene pita witcher2 definitvno!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 2

novi video

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
ph3nom_gamer kaže...

novi video

je ali kasnis koju minutu... divan je

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
The Witcher 2

Jedva čekam.

Ovo će biti epic.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xxxxx kaže...

Jedva čekam.

Ovo će biti epic.

3 godine od prvog dijela, jos cemo se ovih nekoliko mjeseci pocekali ili godinu :D

16 godina
null kaže...
xxxxx kaže...

Jedva čekam.

Ovo će biti epic.

3 godine od prvog dijela, jos cemo se ovih nekoliko mjeseci pocekali ili godinu :D

Sad su krenuli izbacivati dosta ovih videa pa sam sve više nestrpljiv :)

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Priča se da će imati čak 16 različitih završetaka. Što bi značilo da će biti puno mogućnosti za replay. :)

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Priča se da će imati čak 16 različitih završetaka. Što bi značilo da će biti puno mogućnosti za replay. :)

To je i potvrđeno čini mi se, naspram jedinice koja je imala 3, veliki napredak.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
The Witcher 2

uh, sorry nisam vidio :)

grafika je prelijepa, sigurno će trebat dobra mašina za maxed out

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 2

Meni dragon age nije sjeo - ne volim onaj "klasični stil borbe" u rpg-ovima, više mi se dopada Hack&slash kao u witcheru i radnja je nekako prespora.

Mass Effect je bio dobar ali ipak više volim fantasy okruženje pa je za mene Witcher No.1

Ove igre nisu loše, dapače po većini su puno bolje od witchera (i meni su ako se gleda s tehničke strane), ali meni je witcher najbolje sjeo od svih rpg-ova koje sam igrao.

Jednostavno te njegov mračni svijet uvuče u sebe, nema dobra i zla, ne znaš kome vjerovati jer se sve može izokrenuti, ni jedan napitak te nemože odmah izliječiti, već samo pomaže da duže preživiš...

Ako se uzme u obzir da je witcher gotovo indie igra onda je to sve super.

Sada kada developeri imaju veći budget ne sumljam da će biti hit.

Nadam se da će ispraviti neke stvari: puno istih ljudi, dodati više itema, maketi bugove, ispolirati i optimizirati igru, napraviti bolje animacije...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Nadam se da će ispraviti neke stvari: puno istih ljudi, dodati više itema, maketi bugove, ispolirati i optimizirati igru, napraviti bolje animacije...

Ovo definitivno. Količina kopiranih likova u prvom dijelu je bila smiješna.

15 godina
The Witcher 2

najveća PREDNOST je samo 4 LOADINGA, e pa poludio sam kad pri svakim stepicama, vratima, ulazu loading, najgore, kad izadjem iz nečeg i nesto pozabim i pa unutra, omg , a loadingi dugi u PM. u prvom dijelu je bilo gdje procitao preko 700 loadinga.

xxxxx: sada ce biti oko 40 armora, pa onda razmislio o naoruzanju i o tome.

2 STVARI koje su me uzasno zivcirale u jedinici. MAČ- OP je bio i nista ga nije moglo zamijeniti i u late game i na sredini, nije bas bilo za pobirat biljke da se prave napitci ( na pocetku kad dodjes u selo, imas u onom prostranstvu bezbroj biljaka za stvaranje potion-ona), pa mi je najgore bilo kad nisam imao biljaka da si napravim catwalk (ili tak nekak) da vidis u mracnim cyptovima i ostalo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 22:04 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 2

The Witcher stranica

Tu imate još par zaniljivih videa.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
null kaže...

najveća PREDNOST je samo 4 LOADINGA, e pa poludio sam kad pri svakim stepicama, vratima, ulazu loading, najgore, kad izadjem iz nečeg i nesto pozabim i pa unutra, omg , a loadingi dugi u PM. u prvom dijelu je bilo gdje procitao preko 700 loadinga.

xxxxx: sada ce biti oko 40 armora, pa onda razmislio o naoruzanju i o tome.

2 STVARI koje su me uzasno zivcirale u jedinici. MAČ- OP je bio i nista ga nije moglo zamijeniti i u late game i na sredini, nije bas bilo za pobirat biljke da se prave napitci ( na pocetku kad dodjes u selo, imas u onom prostranstvu bezbroj biljaka za stvaranje potion-ona), pa mi je najgore bilo kad nisam imao biljaka da si napravim catwalk (ili tak nekak) da vidis u mracnim cyptovima i ostalo.

da, ja ga trenutno igram ali sam se toliko uzivio da loadinge skoro pa ni ne primjecujem...

nisam siguran sto zelis tocno reci za mac, sto da ga zamijeni?

a sto se tice biljaka i napitaka, pa ne rade se samo napitci, ulja i bombe od biljnih sastava... ti sastavi (postoje primarni i sekundarni sastojci) postoje i u djelovima monstera, onaj loot od monstera. tako da nije sve u biljkama. za potione moras imati u inventoriju i strong alkohol inace ne mozes raditi napitke, to im je ipak baza. 

15 godina
neaktivan

Izet ce doc kao DLC...

17 godina
The Witcher 2

Natürlich jeder spricht deutsch

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Elles D. kaže...

Natürlich jeder spricht deutsch

ja!

15 godina
The Witcher 2

http://gamereport.tportal.hr/92182/The-Witcher-2-ipak-ne-dolazi-na-konzole.html?keywords=vijest

ako je ovo istina PC EXKLUZIVA ĆE BIT SIGURNO, HAHAHA AHAHHAHAHAHAH, kako sam sad tek sretan, to znaci jos vise vremena za pc= bolja igra :DDDD

XFIRE; mypet
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Witcher 2

divna vijest.... sad se i ne moramo bojat da ce ga zasrat. no, sve je moguce! jos kad bi stalkera2 tako odgodili za konzole pretplatio bi se dozivotno na sve njihove igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 2

{#}

ali dobro da sam ja tu :D, dosao NOVI video dev diary #2 o engine-u, govore francuski, ali ima sub na engleski.

video

CD project ZAPOŠLJUJE! pa svi koji znate o C++ baš sve i ostalim vjestina, morate vidjeti ovo:

http://www.facebook.com/notes/the-witcher/cd-projekt-red-is-hiring/465269064242

(facebook stranice vezane za facebook grupu o Witcher 2. Ja like-o grupa pa dobivam vijesti {#})

XFIRE; mypet
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 23:02 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 2

oprostite, evo linkovi popravljeni.

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 2

cek kad izlazi witcher 2ojka ??

Moj PC