Pozdrav ekipa, evo neznam jeli protiv pravila ali bih htio predstaviti svoju igru koja je još uvijek u ranoj fazi razvoja, trenutno je u planu da igra bude samo za PC ali vidjet ćemo u budućnosti. Do sada sam imao 10ak igara za mobitele pa eto odlučio preći na PC.
Inače ukratko o igri, radi se o horor FPS igri, koja će pretežno biti u cilju riješavanja zagonetki i bježanja (realnije) nego ubijanja tko zna kakvih čudovišta. Trenutno radim sam na igri, te imam jednu curu sa Floride koja će raditi glazbu i zvukove i jednog za texture ali to će kasnije sve. Posebnost je što imam kolegu koji je doktorirao na fobijama i strahovima tako da će mi pomoći (nekako nadam se) da igra bude što strašnija, da Vas psihički "uništi" :)
Priču još neću otkirvati, samo Vam dostavljam par slika da vidite rani početak pa ću ovdje donositi svježe novosti i razvoj. Igra će biti free ili za neku sitnu siću na Steamu samo da skupim sredstva za novu igru koju planiram.
Pa eto komentari, kritike i slično slobodno pišite ovdje. Pratiti također nas možete putem službene stranice igre facebook.com/the.maze.globit a uskoro će doći i web stranica i official YouTube sa videom iz igre.