The Maze

poruka: 6
|
čitano: 1.067
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
The Maze

Pozdrav ekipa, evo neznam jeli protiv pravila ali bih htio predstaviti svoju igru koja je još uvijek u ranoj fazi razvoja, trenutno je u planu da igra bude samo za PC ali vidjet ćemo u budućnosti. Do sada sam imao 10ak igara za mobitele pa eto odlučio preći na PC.

Inače ukratko o igri, radi se o horor FPS igri, koja će pretežno biti u cilju riješavanja zagonetki i bježanja (realnije) nego ubijanja tko zna kakvih čudovišta. Trenutno radim sam na igri, te imam jednu curu sa Floride koja će raditi glazbu i zvukove i jednog za texture ali to će kasnije sve. Posebnost je što imam kolegu koji je doktorirao na fobijama i strahovima tako da će mi pomoći (nekako nadam se) da igra bude što strašnija, da Vas psihički "uništi" :)

Priču još neću otkirvati, samo Vam dostavljam par slika da vidite rani početak pa ću ovdje donositi svježe novosti i razvoj. Igra će biti free ili za neku sitnu siću na Steamu samo da skupim sredstva za novu igru koju planiram.

Pa eto komentari, kritike i slično slobodno pišite ovdje. Pratiti također nas možete putem službene stranice igre facebook.com/the.maze.globit a uskoro će doći i web stranica i official YouTube sa videom iz igre.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 12:37 (GlobIT).

10 0 hvala 0
8 godina
protjeran
The Maze

Tko radi ne boji se gladi! 

...
Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
protjeran
Re: The Maze
Evil Access kaže...

Tko radi ne boji se gladi! 

Hvala :) btw ako ima netko tko je voljan raditi malo u 3D može nam se pridružiti :) naravno da po dobrom hrvatskom običaju ne plaćamo ništa :) jedino dajemo ime u credits te postotak od Steam prodaje :D

8 godina
protjeran
The Maze

Evo malo update :)

2 0 hvala 0
8 godina
protjeran
The Maze

Evo još update, dodali i oružje malo :D sad se radi na dizajnu levela pa ćemo dalje polako...

2 0 hvala 0
8 godina
protjeran
The Maze

Evo malo da Vas držim aktivne ako uopće netko prati :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2017 21:08 (GlobIT).

5 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice