...Ali kao što se može primetiti citira se samo Skyrim. Zašto na primer Obsidian koji trenutno radi na Avowed igri ne kaže biće slična Morrowindu ili Oblivionu, ili nekoj trećoj sličnoj igri?
zato jer je skyrim postao masovno poznat, najbolji primjer je moj frend koji je čak i stariji od mene, ali oblivion i skyrim su mu prve tes igre koje je odigrao, a zašto - zato jer su konačno imale markere na mapi.
naime, njemu, a i mnogim ostalima, bilo je teško toliko vremena posvetiti igri da bi se uživili u priču dovoljno da nađu tragove po kojima se tražio nastavak nekog questa, pa čim je to pojednostavljeno da ga dovede za ručicu na lokaciju i on je mogao igrati bez da frustrirano lunja mapon zaboravljajući što ono zapravo traži
to se dalje nastavilo na pojednostavljivanju questova i svega ostalog, jer - igrači 'modernih rpg-ova'nemaju dovoljno strpljenja, iliprije kapaciteta, za išta više od nekoliko jednostavnih tipova questova, sa što manje priče, već da po prvih par riječi skuži o kojem se tipu questa radi, prekine bespotrebno laprdanje, i ode na točkicu na mapi i ubije/spasi/donese ili štoveć treba napraviti
e jebemti ja takav 'moderni rpg' zbog kojeg rpgove vrijedne igranja brojimo sve rjeđe, čekamo ih godinama i zbog kojih i kod onih koji bar nešto valjaju moramo trpiti kompromise kojima su prilagođeni za ljude koji to vole 'jednostavno' i s prekidom pričanja kao glavnim alatom, nit su to rpgovi, nit su to igrači na koje bi rpgovi trebali ciljati
but jebiga, lova...
Ja nisam moderan no stari moj imao sam veliku biljeznicu u koju sam si pisao questove u Morrowindu, ono da ti glava eksplodira
, Oblivion sam vise manje preskočio, u Skyrim-u sam pak dušu ostavio, koliko god imala nekih mana igra ima ono nešto, zatu ju je kupilo preko 50+mil i dalje je kupuju, pravi dijamant medu igrama!

Survivor - eye of the tiger

Sto se tice toga da ti igra ne radi u fullscreenu neznam, pogledaj si opcije u cp od graficke, skaliranje itd itd moze biti hrpa toga, igra s standardnim rezolucijama radi najnormalnije!