Nord, popunjavam one-handed, heavy armor, archery (ima li smisla?) i nesto voica. Onaj štit mi je važniji od jačeg (one-handed)oružja, zna dobro izdržati pa ga njime udariti
A za archery, isplati li mi se nositi to i popunjavati ga? Upao sam u companionse, tamo su mi nudili da mogu postati vukodlak, ali odbio sam. Pa sad trčem okolo i ispunjavam questove. Btw, kako cu naci redguard ženu u whiterunu? Neki tipovi su me to tražili, i jedni su me napali jer misle da nisam dragonborn pa to tribam istrazit, a nemam pojma odakle poceti.
Sve pare koje nadem trosim da me nauce neke gluposti, kako blockati i usavrsiti neki tip oruzja, pametan il glup potez?
I ja sam bio Nord. Ovako. Uz to što sada popunjavaš, dodaj još i Block, ako želiš dobru odbranu, kao i Smithing da bi kreirao jaču opremu, Enchanting se podrazumeva, a možeš koristiti i restoration heal spel da bi se po malo lečio ali taj skil ne moraš popunjavati.. Ukoliko ne želiš baratati sa štitovima, već ostati na Archera sa one handed oružijem, pređi na Light Amor da bi bio brži. Archery se dobro kombinuje sa sneak skilom, pogotovo na daleke napade gde zna zadati prejak dmg, ali u koliko ostaneš na Heavy Armor, nemoj se sneakovati. Ne bacaj sada pare na treninge, već to uradi kada dovršiš priču Companionsa, jer ćeš moći da im uzmeš novac nazad koji ćeš im dati za treninge, ovako će ti samo propasti, a i onako je bolje da te uče na većim levelima kada bude sve sporije. To važi i za druge frakcije. Što se tiče žene u Whiterunu, ne želim ti spojlati, to sam istraži, biće ti zanimljivije, nego da ti ja ovde to ispričam, isto važi i za ostale questove. da je neki teži quest rekao bih ti ali smatram da taj nije. Uostalom, uđeš malo u quest menu opcije i vidiš šta se traži, odakle je pametno početi, i slično.