Evo gif usporedba slike sa terrain bump modom..... uopće nema udara na performanse
Evo gif usporedba slike sa terrain bump modom..... uopće nema udara na performanse
Ružan je taj bump.
Ružan je taj bump.
Vidiš,meni super izgleda pogotovo nakon dužeg igranja.
Ja nebi rekao da je ružan ali izgleda da je malo pretjeran.
Ružan je taj bump.
Nebih se složio. Frastično poboljšava izgled okoline.
Evo primjer u ovoj tamnici. Grote na podu izgledaju kao grote, a ne ravna površina. Ka i cijela tamnica. Djeluje "neravno" kako bi i trebalo biti....
Ružan je taj bump.
Nakon šta sam stavio ENB i parallax mapping zbilja izgleda ružno
GIF usporedba Real Lighting, RL + terrain bump, ENB + TWL + parallax mapping
Podsjeca na podrucje oko Whiterun-a :D
Eto da napišem i ovdje da je MERP (Middle Earth) mod za Skyrim trenutno zaustavljen zbog naloga WB te stoga pozivaju sve da potpišu peticiju te je pošalju WB-u tako da mogu nastaviti s radom.
http://www.facebook.com/ToSaveMerp
http://www.moddb.com/mods/merp-middle-earth-roleplaying-project/news/merp-news-letter
http://www.gopetition.com/petitions/save-merp-from-corporate-greed.html
Oni rade vec skyrim a nisu dovršili za oblivion
Zna li netko zašto mi se neće napuniti Black Star sa grand soul? Imam Molag Balov malj i sve je radilo u redu no odjednom mi puni ostale gemove. Isto tako, svi Black Soul gemovi koje imam su napunjeni.
Ubio sam par bandita i slično i ne želi - stavio sam Dawnguard pred koji dan pa možda ima veze s tim?
Koji je zadnji update tj. patch za PC verziju? 1.6?
Mislim da je 1.7.7.0.6.
Zadnja verzija je 1.7.13.0.6 (Xbox360) i 1.7.7.0.6 (PC)
Evo instalirao Skyrim + Dawnguard + 1.7.7.0.6.
Iznenadio sam se kako igra dobro radi na mojoj konfi. High postavke, 1366x768 40-60 FPS-a.
Nego, ima li netko možda link na neki dobar vodič o grafičkim postavkama Skyrima i koliko utječu na performanse?
Evo baš sam sad malo prolistao i izgleda da oni slideri u View Distance ne utječu baš na performanse? Ima li istine u tome?
Evo instalirao Skyrim + Dawnguard + 1.7.7.0.6.
Iznenadio sam se kako igra dobro radi na mojoj konfi. High postavke, 1366x768 40-60 FPS-a.
Nego, ima li netko možda link na neki dobar vodič o grafičkim postavkama Skyrima i koliko utječu na performanse?
Mogao bi i na Ultra igrati bez AA.
Ja na HD 4850 512MB picim na 1680x1050 ULTRA sa dosta grafickih modova na +40 FPS.
Naravno AA iskljucen,AF na 8X.
Ja mislim da utjece,sad ne znam provjeri,Fraps i testiraj.
Probaj staviti sve na ULTRA i do kraja sve slidere,ostavi AA 2X i AF 8X i probaj.
Ako se radi o HD 5670 ;)
Izgleda da mi ipak nije bio instaliran patch i Dawnguard. U igri mi je pisalo da je verzija 1.1
Znači da bi sa 1.6 ili 1.7 patchem trebao dobiti još na performansama?
Eto baš sad probao staviti sve na High, AA x2, AF x12, one View Distance slidere većinu na max i dobijem oko 50 FPS-a izvan gradova i nekih 40 FPS-a u onom prvom Selu. Samo da u gradovima ne padne ispod 30 i ja zadovoljan.
Izgleda da mi ipak nije bio instaliran patch i Dawnguard. U igri mi je pisalo da je verzija 1.1
Znači da bi sa 1.6 ili 1.7 patchem trebao dobiti još na performansama?
Eto baš sad probao staviti sve na High, AA x2, AF x12, one View Distance slidere većinu na max i dobijem oko 50 FPS-a izvan gradova i nekih 40 FPS-a u onom prvom Selu. Samo da u gradovima ne padne ispod 30 i ja zadovoljan.
Pukni sve na ULTRA,samo Shadows medium jer nema prevelike razlike izmedju medium-high-ultra.
Ima jedan cfg za Skyrim gdje su sredili sjene tako da daju izgled Ultra postavki sjena,a uzimaju FPS-a kao medium postavke sjena.
Proguglaj malo i stavi sjene na medium.
Da,patchevi ce popraviti perfomanse i dodati po 5-10 FPS,sad ne znam tocno i svakako provjeri da su ti svjezi driveri za graficku instalirani.
Skini za pocetak kakav ENB konfig pa ces vidjeti ogromnu razliku u osvijetljenju.
I stavi official high texture patch jer ce popraviti dosta ruznih,blurranih tekstura,ali ne bas sve,za to imas Doktor vodic kroz sve to.
Znaci sjene na medium i pogledaj taj konfig za sjene sto sam rekao,ENB mod za pocetak i sve ULTRA.
Igra je stvarno bogata sadržajem.
Treniram One Handed + Archery + Light Armor i nekad Smithing jer mi posloži za pravljenje armora. Sve u svemu, ima puno stvari za raditi i nikada nije dosadno.
Nego, da vas pitam, rudarite li ili jednostavne kupite ingote?
Igra je stvarno bogata sadržajem.
Treniram One Handed + Archery + Light Armor i nekad Smithing jer mi posloži za pravljenje armora. Sve u svemu, ima puno stvari za raditi i nikada nije dosadno.
Nego, da vas pitam, rudarite li ili jednostavne kupite ingote?
Nikad nisam mineao, niti sam ikad imao potrebu za mineanjem.
Koji One-Handed Sword mi je dobar za pocetak (lvl 8)? Mislio sam smithat Elven Sword?
E tu grijesite. Ajde ingote, one se mogu kupiti ali zato kad minate mozete dobiti dosta zlata u vidu dijamanata, garneta, amethysta i slicno. Posle od toga pravite zlatne ogrlice, prstenje i nakite i ne znate sto cete od para. Ili bolje kao ja budite kolekcionar. Imam preko 100 amethysta i preko 100 garneta, kako li se vec zovu. Kad krene kriza da imam od cega zivjet.
Koji One-Handed Sword mi je dobar za pocetak (lvl 8)? Mislio sam smithat Elven Sword?
Onaj koji daje najvise dmg-a Idi kod Companiona nek ti daju Skyforge Steal Sword, koristi smithing i moci ces ga unaprijediti tako da zadaje malo vise stete od standardnog steal sworda.
Slab mi je Smithing (19) pa ga ne mogu baš puno unaprijediti...I ja imam finu kolekciju Amethista i Garneta, oko 70ak, a tek sam 8 lvl :)
Onaj koji daje najvise dmg-a Idi kod Companiona nek ti daju Skyforge Steal Sword, koristi smithing i moci ces ga unaprijediti tako da zadaje malo vise stete od standardnog steal sworda.
Skyforge steel sword ima jednak damage kao elven sword, tako da ako ti se neda smithati idi kod companiona pa dobij ga u questu.
Mace of Molag Bal odlično posluži za početak.
Mace of Molag Bal odlično posluži za početak.
Jedan od najboljih itema u igri.