Jedna noćna sa puta iz Riverwooda u Solitude kući te na questove kod Bardovaca....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nabijem ovu igru na qurac.
Uzeo novog lika, digao ga na lvl 11, za par sati bez ikakvog powerlevela, normalno igranje, i reko idem odmah na companionse...i eto, POLA JEDAN U NOĆI I ZABORAVIO NA VRIJEME!!!!!
Kaj nitko nezna kombinaciju šifre za one ruševine koje nisu na karti?
Očito moderatori ne znaju da se Prima priručnici plaćaju, i nema razlike zalipija ja ovde link za skinit prima guide ili cili skyrim. To radite priko PP.
Kako ti znaš da ja nisam kupio i platio svoj Prima Guide te ga podijelio s ostalima?
I nemoj mi slucajno reći 'pretpostavljam'.
Ako kliknem new game, kako mi se sejvovi rasporeduju? Htio bih usporedno poceti...
Očito moderatori ne znaju da se Prima priručnici plaćaju, i nema razlike zalipija ja ovde link za skinit prima guide ili cili skyrim. To radite priko PP.
Kako ti znaš da ja nisam kupio i platio svoj Prima Guide te ga podijelio s ostalima?
Zato jer nigdi nisi napisa da si ga kupio smartass ;)
Inače mislio san na ovoga šta je polipija 10ak linkova za download, a ja nisan ovdje da budem borac protiv piratluka, ali mi nije u interesu da ovo postane warez topik ;)
Danas me napao zmaj Vuljotnaak - jedno prženje po meni sa vatrom i health na minimum. Uhvatio petama vjetra....
Evo došao je i tren da i ja naletim na nekog deadric boga.
Hermaeus Mora mi je prišo u obliku neke crne rupe, nakon nekog questa i pitao me hoću li nasljediti nekog starog te biti njegov službenik.
Neznam hoću li, ne ide mi deadra na ruku, rađe bi odbio ali onda vjerovatno gubim i neke questove. Neznam, saveao sam, bumo videli.. :)
Potrudi se jer nagrada je jedna od najboljih u igri.
Ako nekoga zanima jedna priča o mladome Dark Elf-u (osobni autorski uradak, 932 riječi )
Danas me napao zmaj Vuljotnaak - jedno prženje po meni sa vatrom i health na minimum. Uhvatio petama vjetra....
rofl
Kaj nitko nezna kombinaciju šifre za one ruševine koje nisu na karti?
Ono što sam ja napisao ne radi...?
Ako kliknem new game, kako mi se sejvovi rasporeduju? Htio bih usporedno poceti...
Isto ko stari -- po datumu, miješaju se.
Još mi ostaje 12 main questova, 7 Daedric questova, (ako ih sretnem) i Thiefs Guild, kakvih 15 questova....
Sada kada sam postao faca u Skyrimu i izgledam kao sotona ne želim radit one Misc questove di moram iz Riftena otić u Solitude po ogrlicu Khajitiju, (karikiram). Kao ni quesotve za magičare pošto mi je lik primitivac...
U tome je stvar: ako si temeljit prebrzo napreduješ i ojačaš. Recimo ja sam blizu 40-og levela a od gradova odradio sam faktički samo whiterun, nešto malo riftena, winterholda i dio marketha. To je praktički samo dva grada, dobro odradio sam dosta questova koji te vode po cijeloj mapi itd no cijelu sjevernu stranu mape nisam ni primirisao od gradova. Nisam uopće bio u: morthadu, solitudeu, dawnstaru ni falkreathu.
Riješenje: Igrat ću s dva lika istovremeno, iako to nikad nisam radio. U dio gradova idem s jednim, u dio s drugim. Potpuno drugačiji pristup igri, jedan lik je redguardski plemić ratnik, herojski tip a drugi je zla bretonka vampir-mag. Zasad ide savršeno ovako i baš mi paše. Glupo je radit za 100 golda quest kad si 50 level, ova igra je zapravo najzanimljivija dok si na nižem levelu. Svaki je loot interesantan i svaka pećina daje nešto novo.
To mu je stvarno ime ili? Jer je mene na istom mjestu napao po prvi puta Elder Dragon na 30. levelu, još u isto vrijeme me ona ludača tražila da ju napadnem Wabbajackom i još 2-3 vuka, pa je bilo kaosa xD. Babu i vukove sam iskoristio kao žive štitove xD.
Zato jer nigdi nisi napisa da si ga kupio smartass ;)
Inače mislio san na ovoga šta je polipija 10ak linkova za download, a ja nisan ovdje da budem borac protiv piratluka, ali mi nije u interesu da ovo postane warez topik ;)
Za tvoju dušu maknuto, i od kada to kopiranje knjiga spada u piratluk, onda su studenti najveći pirati na svijetu.
Ista situacija ko sa free poljskim keyevima, nešto podjeliš i na kraju ispadneš svakakav, drugi put dva puta razmislim.
Ja sam bio u dvije tamnice, ali kad dođem do treće vrata su zaključana. Na netu sam pročitao da moram obaviti neku misiju na Wintherholdu pa će mi neki lik dati ključ.
Dali je to tako?
Uff,ne sjećam se baš,ja sam jednu tamnicu riješio na početku igre a ostale 3 sinoć.Vidio sam quest a imam 50 sati igre,pa sam odlučio riješit ga.
Još mi ostaje 12 main questova, 7 Daedric questova, (ako ih sretnem) i Thiefs Guild, kakvih 15 questova....
Sada kada sam postao faca u Skyrimu i izgledam kao sotona ne želim radit one Misc questove di moram iz Riftena otić u Solitude po ogrlicu Khajitiju, (karikiram). Kao ni quesotve za magičare pošto mi je lik primitivac...
U tome je stvar: ako si temeljit prebrzo napreduješ i ojačaš. Recimo ja sam blizu 40-og levela a od gradova odradio sam faktički samo whiterun, nešto malo riftena, winterholda i dio marketha. To je praktički samo dva grada, dobro odradio sam dosta questova koji te vode po cijeloj mapi itd no cijelu sjevernu stranu mape nisam ni primirisao od gradova. Nisam uopće bio u: morthadu, solitudeu, dawnstaru ni falkreathu.
Riješenje: Igrat ću s dva lika istovremeno, iako to nikad nisam radio. U dio gradova idem s jednim, u dio s drugim. Potpuno drugačiji pristup igri, jedan lik je redguardski plemić ratnik, herojski tip a drugi je zla bretonka vampir-mag. Zasad ide savršeno ovako i baš mi paše. Glupo je radit za 100 golda quest kad si 50 level, ova igra je zapravo najzanimljivija dok si na nižem levelu. Svaki je loot interesantan i svaka pećina daje nešto novo.
Hehe, ja sam 30 lvl, a nisam se ni maknuo iz whiterun-a. To je vjerovatno zbog toga što kad idem negdje na quest obavezno riješim i dungone koji su usput, a to doista oduzme vremenea.. :)
Ne znam je li bilo ali evo još jedan dobar video song
The Dragonborn Comes Music Video
http://www.ign.com/videos/2011/12/06/the-dragonborn-comes-music-video?objectid=93395
Shout Storm Call da li ima efekta kad se borim protiv zmaja? Koristim taj shout i vidim gromovi tj.munje njega uopce ne pogadaju,pa koji k. ?
Mislim da je to jedan od najacih shouteva u cijeloj igri pored Call Dragon i Dragonrend za prizemljiti zmaja ?
Shout Storm Call da li ima efekta kad se borim protiv zmaja? Koristim taj shout i vidim gromovi tj.munje njega uopce ne pogadaju,pa koji k. ?
Mislim da je to jedan od najacih shouteva u cijeloj igri pored Call Dragon i Dragonrend za prizemljiti zmaja ?
Izgađaju ga kad sleti, dok je u zraku nisu.
Uploadao sam SKYRIM PRIMA GUIDE koji sadrži:
-Manual (13 str)
-Maps (549 str)
-Essentials (418 str)
-Walkthrough (636 str)
Datoteke su pojedinačno razvrstane te su u .pdf formatu unutar arhivirane .rar datoteke.
Možete pronaći apsolutno sve o Skyrimu, od uputa i savjeta pri odabiru rasa te kreiranju charactera do detaljnih mapa i kompletnog walkthrough-a.
Predlažem da se ovaj post stavi na početnu stranicu teme tako da zainteresirani novi igrači mogu po želiji
upotpuniti svoje igračko iskustvo ovog vrhunskog RPG ostvarenja.
Link za DOWNLOAD.
Enjoy
Sta da pritisnem u ovom linku da downloadujem ovo? Ima nesto premium download i regular download...?
Regular naravno.
Regular download.
Što to nisi mogao sam zaključiti?
HD texture Stvarno odlično. Ostavilo me bez daha.
WTF!!?!??!?!? kakve veze ima tekstura poda sa igron nes pita pod da ti da misije niti oruzje niti se nes tuc sa njime.....
isto je kakav je pod to je nebitno
HD texture Stvarno odlično. Ostavilo me bez daha.
Već smo to odavno prokomentirali. A i pogledaj kako su u daljini mutne. Osim šta se ne uklapaju u igru, treba poradit i na tome!!