The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.446.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Obi Wan kaže...
Batista kaže...

Zasto mi armor point padne na pojedinom itemu dok ga pokusam enchantat, primjerice dragonscale boots. Enchantam ih za brze regeneriranje stamine, al armor amount padne na pola ?

to se ne bi trebalo događati...

Koliko se sjećam u oblivionu je pala cijena npr. ako si na daedric metnuo nighteye ili neki drugi slabiji enchant za armor rating nisam siguran dal je pao, ali čini mi se da je i on. Tako da nemora biti da je to bug.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

u skyrimu cijena raste kad enchantas ili upgrade-as armor...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Uploadao sam SKYRIM PRIMA GUIDE koji sadrži:

-Manual  (13 str)

-Maps  (549 str)

-Essentials  (418 str)

-Walkthrough  (636 str)

Datoteke su pojedinačno razvrstane te su u .pdf formatu unutar arhivirane .rar datoteke.

Možete pronaći apsolutno sve o Skyrimu, od uputa i savjeta pri odabiru rasa te kreiranju charactera do detaljnih mapa i kompletnog walkthrough-a.

Predlažem da se ovaj post stavi na početnu stranicu teme tako da zainteresirani novi igrači mogu po želiji

upotpuniti svoje igračko iskustvo ovog vrhunskog RPG ostvarenja.

Link za DOWNLOAD.

Enjoy {#}

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
12 0 hvala 17
15 godina
neaktivan

Dablpost:

Feedback za prethodni post je poželjan čisto da utvrdim;

a) da li je download ok ispao (meni funkcionira)

b) da li su sve datoteke na mjestu (također, meni sve ok)

c) ako imate kakav prijedlog

Sve ovo je iz jednostavnog razloga što prvi put koristim ovaj file host pa me zanima da li i ostalima skida sve bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Radi, ali inače, mediafire - majka

A ovo je brutala.... Koliko toga ova igra ima u sebi... Znam da sam još prije par dana htjeo počet Batmana, ali dok ne ispeglam Skyrim me ništa drugo ne interesira...

Izgubiš se u svim ovim mapama i kartama i lokacijama i objašnjenjima....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Upravo sam završio quest Forbidden Legend.Sva 3 sina se moraju ubit 2 puta,a za nagradu dobijete The Gauldur Amulet(magicka,health,stamina+30)

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Batista kaže...

Ajd napisite svoje omiljeno oruzje i armor koje najvise koristite te kako vam se zove lik i koje je rase.

Post je prošao prilično nezapaženo.

Zaboravio sam mu ime.. A jbg. A rasa je naravno nord.

Ugl. Oružje je močni Wuuthrad, a armor je kombiniran;

-Orchish top sa 50+ healtha

-Iron da, iron boots sa 30+ stamine

-Na vratu neki fragment 30+ stamine

-Hand mislim 15+ stamine (neznam točno koji)

-Head, maska koju koristi doktor 70+ stamine. :)

Dakle kao što se vidi više igram na staminu a bolji armor ne nabavljam jer nebi imao jednake karakteristike kao moj lik sada, a neda mi se grindati enchanting.

Usput evo opaka slikica.. :)

@big_guy

Ja sam bio u dvije tamnice, ali kad dođem do treće vrata su zaključana. Na netu sam pročitao da moram obaviti neku misiju na Wintherholdu pa će mi neki lik dati ključ.

Dali je to tako?

Opako Opako
Zeppe :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 22:39 (Zeppe).
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Radi, ali inače, mediafire - majka

A ovo je brutala.... Koliko toga ova igra ima u sebi... Znam da sam još prije par dana htjeo počet Batmana, ali dok ne ispeglam Skyrim me ništa drugo ne interesira...

Izgubiš se u svim ovim mapama i kartama i lokacijama i objašnjenjima....

Istina, ima tu za igrati ohoho... još tek kad čovjek pročita koliko tu stvari ima, nevjerojatno i sve im je stalo u cca 5GB.

Ako bude poteškoća, lako promijenim file host, megaupload mi daje oko 300kB/s što je pristojna brzina.

13 godina
neaktivan
No lollygagging!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Linkovi maknuti, očito je da na kraju na ovom forumu ispadneš svakakav kad nešto podjeliš, ista situacija ko sa onim free poljskim keyevima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 9:48 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zeppe kaže...

Dakle kao što se vidi više igram na staminu a bolji armor ne nabavljam jer nebi imao jednake karakteristike kao moj lik sada, a neda mi se grindati enchanting.

Usput evo opaka slikica.. :)

Opako kažeš.... {#}

A tek ovo.....{#}

-imam i Steel Plate Helmet, ali mi Rahgot diže Staminu za +70 pa ga ne skidam. Još da je crni....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 22:52 (doktor1).
13 godina
protjeran

E ljudi, koja je kombinacija za otvoriti vratana ruševinama koje se nalaze između North Bristtleshin Pass i Sleeping Tree Camp, taman je napola puta između ove dvije lokacije, i te ruševinice nemaju marker na mapi.

Kombinacija je s zmijama/dupinima, 3 kamena standard, a otvaraju vrata na podu gdje se nalazi neki veliki chest. I sad me znatiželja izgara kaj je unutra.

0 0 hvala 0
17 godina
Doxy_CRO kaže...

I sad me znatiželja izgara kaj je unutra.

Unutra je e nisam bio tamo, pa nemam pojma...čak niti gdje se nalazi

I Doxy jesi pročitao? {#}

ššššš - možda su u šumi
15 godina
Doxy_CRO kaže...

E ljudi, koja je kombinacija za otvoriti vratana ruševinama koje se nalaze između North Bristtleshin Pass i Sleeping Tree Camp, taman je napola puta između ove dvije lokacije, i te ruševinice nemaju marker na mapi.

Kombinacija je s zmijama/dupinima, 3 kamena standard, a otvaraju vrata na podu gdje se nalazi neki veliki chest. I sad me znatiželja izgara kaj je unutra.

google ??

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Uploadao sam SKYRIM PRIMA GUIDE koji sadrži:

-Manual  (13 str)

-Maps  (549 str)

-Essentials  (418 str)

-Walkthrough  (636 str)

Datoteke su pojedinačno razvrstane te su u .pdf formatu unutar arhivirane .rar datoteke.

Možete pronaći apsolutno sve o Skyrimu, od uputa i savjeta pri odabiru rasa te kreiranju charactera do detaljnih mapa i kompletnog walkthrough-a.

Predlažem da se ovaj post stavi na početnu stranicu teme tako da zainteresirani novi igrači mogu po želiji

upotpuniti svoje igračko iskustvo ovog vrhunskog RPG ostvarenja.

Link za DOWNLOAD.

Enjoy {#}

Da sve ovo proučiš treba ti ohoho sati. Stvarno svaka čast na uloženom trudu svim autorima!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina

da to je ista ekipa koja je napravila prima guide za fallout 3.odličan guide.

Cpt_LIAR
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
matija656 kaže...
Doxy_CRO kaže...

google ??

Da sam našel, nebi pital sad.

15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Šta misliš da napamet znam kombinaciju? Inače i ja sam se mučio tu neko vrijeme no onda sam skužio da sam bio glup i ćorav. Pravi znak je otpao s jednog stuba iza njega ne zemlju, vidi se. Ostala dva znaka još su na stubovima od iza, samo pogledaj bolje. No uzalud ti trud, u vratima ispod je samo jedna obična bezvezna generička škrinja. Razočaravajuće no očekivano. 

17 godina

Još mi ostaje 12 main questova, 7 Daedric questova, (ako ih sretnem) i Thiefs Guild, kakvih 15 questova.... {#}

Sada kada sam postao faca u Skyrimu i izgledam kao sotona ne želim radit one Misc questove di moram iz Riftena otić u Solitude po ogrlicu Khajitiju, (karikiram). Kao ni quesotve za magičare pošto mi je lik primitivac...

Ipak solidan broj nakon 107 provedenih sati ostaje za odradit; Lvl 31 {#}

Bethesda...ajmo....najava nekog opakog DLCa!!! Stvarno neznam šta se čeka.....{#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 23:32 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Strašno...kao i komentar na video - "your voice calms me" {#}

ššššš - možda su u šumi
17 godina

Konacno sam se odlucio uclanit u Dark Brotherhood...

Na redu je Emperor za roknut, jel ga je bolje ostavit zivog ili ga bas moram ubit ?

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 23:40 (Batista).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Spoiler hebemu, SPOILER!

Stvarno nisi u redu!

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 23:39 (forzzuk).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Batista kaže...

Konacno sam se odlucio uclanit u Dark Brotherhood...

Na redu je Emperor za roknut, jel ga je bolje ostavit zivog ili ga bas moram ubit ?

ha, nemoj završit taj quest pa ga nećeš ubit...

A mogao si i pobit sve u Brotherhoodu

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
...

Bethesda...ajmo....najava nekog opakog DLCa!!! Stvarno neznam šta se čeka.....{#}

Čekaj, treba im vremena da naprave Morrowind koji je uništen u vulkanskoj erupciji {#}

To bi po meni bio EPIC DLC. Recimo glavni quest je otkriti što je dovelo do erupcije i pomoći dunmerima da se vrate kućama.

Malo sanjam ali baš bi htio vidjeti remake iskrcavanja u Seydi Neen. Makar opet napravili samo jugozapadni dio Morrowinda, recimo od Molag Mara do Ginsisa.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
neaktivan

Takvog pacifista sam ja mislio složit, samo nisam stigao.

Iako recimo, ostaviti na životu necroe je gore nego ih riješiti..

13 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Još mi ostaje 12 main questova, 7 Daedric questova, (ako ih sretnem) i Thiefs Guild, kakvih 15 questova.... {#}

Sada kada sam postao faca u Skyrimu i izgledam kao sotona ne želim radit one Misc questove di moram iz Riftena otić u Solitude po ogrlicu Khajitiju, (karikiram). Kao ni quesotve za magičare pošto mi je lik primitivac...

Ipak solidan broj nakon 107 provedenih sati ostaje za odradit; Lvl 31 {#}

Propustil buš jako puno zanimljivih stvari ako sad odustaneš. Neki questovi su stvarno smješni tak da ih se isplati tražiti.

17 godina
ZC_Someone kaže...
doktor1 kaže...
...

Čekaj, treba im vremena da naprave Morrowind koji je uništen u vulkanskoj erupciji {#}

To bi po meni bio EPIC DLC. Recimo glavni quest je otkriti što je dovelo do erupcije i pomoći dunmerima da se vrate kućama.

Malo sanjam ali baš bi htio vidjeti remake iskrcavanja u Seydi Neen. Makar opet napravili samo jugozapadni dio Morrowinda, recimo od Molag Mara do Ginsisa.

Da, da..... nebi bilo loše.....

Bio bi ja i zadovoljan da nas pošalju i u Cyrodiil...(zanamo da je cijeli već ovdje)....

Bruma je pod napadom, otvorila su se oblivion vrata nakon mnogo godina, ali ne bilo kakva, već je netko posalo iz tih vrata "vražije" zmajeve, (pošto nam je lik Dragoneborn) i treba spriječit pad Imperial Citya od strane "Devil Dragon" pošasti....

{#}{#}{#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
(s)izgoreo kaže...
zrimo kaže...

Evo još nekih primjera klasa:

sneak-spellswording lockpicker and backstabbing expert in archery... bastard

bajo je crn jer ima na armoru enhancement, tj. kada dode blizu enemy-a, on preuzima 5 poison stete pa i vi, i neprijatelj(i) postanu crni.

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
17 godina
protjeran

Očito moderatori ne znaju da se Prima priručnici plaćaju, i nema razlike zalipija ja ovde link za skinit prima guide ili cili skyrim. To radite priko PP.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice