- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajd napisite svoje omiljeno oruzje i armor koje najvise koristite te kako vam se zove lik i koje je rase.
Aragorn - wood elf, full dragonscale armor suit, daedric bow, sword i shield. Najjaci mi je naravno bow sa 126 dmg. Dragonscale armor mi ima 309 (pointsa ?):)
Post je prošao prilično nezapaženo.
Legolas - High elf, mix raznih armour-a (skupljam elven), imperial bow (nezadovoljan), enchantan-a imperial sjekira (nista posebno, uzima malo magicke i stamine), ne koristim štit, od two handed-a koristim Orcish sword.
Nemam određeni stil igre, većinom koristim distruction i conjuration dok imam magicke, onda uzmem ili sjekiru ili dual-handed sword i mlatim (volim magiju). Koristim light armour.
Do sada sam poene dodavao samo u Destruction i Restauration (te jedan poen u light armour, ali to ću prestati jer mi treba puno bodova).
Zivina - Orc lvl 26
Heavy Armor 66 - Ebony Armor + Masque of Clavicus Vile
Two-Handed 82 - omiljeno oružje Honed Ancient Nord Greatsword of Burning 80 dmg
Smithing 84 - još malo pa Daedric Armor
Health 230+20 / Stamina 230 / Magicka 100
Način borbe, pa juriš na neprijatelja i prebit ga na mrtvo ime, pa gdje si vidio da Orca nesporazume riješava inteligentno, klasični razbijač.
Je li netko trošio lovu na uređenje kuće?
I ima li ikakve razlike ako oženiš neku drugu rasu?
Evo ti najbolja kombinacija za Battlemage-a
Statistic Focus: Magicka 60% / Health 40%
Ne sviđa mi se taj build uopće.
Pa mora nešto i u health, sigurno će mu se nekad približit naručito u dungeonima gdje će morati koristiti blisku borbu, po meni najbolji omjer ali naravno da može i više uložit u magicku.
.
Ne ne, nisam mislio samo na health/magica odnos nego na čitav build, čudno mi izgleda no moguće da je efikasan, ne kažem.
Sve mi se čini da kada pređem Skyrim krećem sa Fallout: New Vegasom kojeg nisam prešao..... (naravno modanim....)
Sve mi se čini da kada pređem Skyrim krećem sa Fallout: New Vegasom kojeg nisam prešao..... (naravno modanim....)
Stavio sam onaj tvoj mod za reksture i sad mi se na nekim djelovima pojavlju kao mreža na podu koja me sljedi hihihii :P
E a opet ne čitaš kaj sam napisal, ja dođem do te vatre i ne mogu ništa ubaciti u nju makar imam glavu od vještice,tak da se ne mogu izlječiti. Mogu samo ljepo gledati u plavu vatru.
EDIT: evo baš sam sad još jedamput išao isprobati i ništa.
I kod mene isti problem... Pocinje da me nervira...
Zivina - Orc lvl 26
Heavy Armor 66 - Ebony Armor + Masque of Clavicus Vile
Two-Handed 82 - omiljeno oružje Honed Ancient Nord Greatsword of Burning 80 dmg
Smithing 84 - još malo pa Daedric Armor
Health 230+20 / Stamina 230 / Magicka 100
Način borbe, pa juriš na neprijatelja i prebit ga na mrtvo ime, pa gdje si vidio da Orca nesporazume riješava inteligentno, klasični razbijač.
Je li netko trošio lovu na uređenje kuće?
I ima li ikakve razlike ako oženiš neku drugu rasu?
Jel ovaj armor sto ti imas s nekog moda ili iz obicne igre?
Što se tiče Imperial rase, upravo je ona najbolja za Battlemage-a, a ova moja kombinacija je preuzeta iz Prima vodiča, nije osobno probana ali valjda oni znaju.
Tko hoće može na pm dobiti pdf Skyrim ESSENTIAL, ima stvarno korisnih savjeta za borbu i klasa koje nikad nebi mogli zamislit da se mogu igrati npr:
Spellsword
Necromancer
Weaponmaster
Pure Mage i sl.
+ velika mapa Skyrima
Za Comi123 sve je iz igre nikakvi modovi:
Samo poboljšan Ebony Armor + maska koju dobiješ kad riješiš quest A Daedra's Best Friend, samo nemoj uzeti sjekiru prije.
Što se tiče Imperial rase, upravo je ona najbolja za Battlemage-a, a ova moja kombinacija je preuzeta iz Prima vodiča, nije osobno probana ali valjda oni znaju.
Tko hoće može na pm dobiti pdf Skyrim ESSENTIAL, ima stvarno korisnih savjeta za borbu i klasa koje nikad nebi mogli zamislit da se mogu igrati npr:
Spellsword
Necromancer
Weaponmaster
Pure Mage i sl.
+ velika mapa Skyrima
assassin izgleda awesome
Spellsword
Necromancer
Weaponmaster
Pure Mage i sl.
+ velika mapa Skyrima
assassin izgleda awesome
Nightingale armor.
Nakon što sam nabildao na svom magu destr., alternation i ench. na 100, osjetio sam užasnu dosadu igrajuć. Sad mi je sve uber-lagano, uništio sam svu zabavu u igri
Nemojte radit isto!! Sad krećem malo polaganije s novom klasom, kajit-assassin
Evo još nekih primjera klasa:
Jel zna tko koji je ovo armor i kapa na archeru??
Dlc hint?!
kako da nabavin jaci nightngale sword jer san vidio da ima sa 25 ls a ovaj 5 ls
Di se nadu djelovi za mehrunes razor ili kako vec se zva??
Dlc hint?!
armor Hide armor a kapica od stormcloaka...
Dlc hint?!
Meni to lici na onaj Armor from the Gods ( ili kak se vec zove ) koji dobis kad pobjegnes iz zatvora onoga u Cy.
Zasto mi armor point padne na pojedinom itemu dok ga pokusam enchantat, primjerice dragonscale boots. Enchantam ih za brze regeneriranje stamine, al armor amount padne na pola ?
Zasto mi armor point padne na pojedinom itemu dok ga pokusam enchantat, primjerice dragonscale boots. Enchantam ih za brze regeneriranje stamine, al armor amount padne na pola ?
to se ne bi trebalo događati...
Da dam obavjest u vezi ovog novog update. Instalirao sam ga i nakon par sati igre nisam primjetio nikakav novi bug, ili one bugove koje su navodili da bi se trebali događati, tipa letenja zmaja u natraške ili pogreške sa enchantanjem.
Malo je puno popio pa se izvrnuo - slika - ili ga je posjetila strijela od Dark Brotherhooda
Spušta se noć, počela mećava, pustoš, treba izvadit sjekire.....