The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.445.912
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Hedrick kaže...

Moran priznat da mi je igra nakon 100+ sati igranja postala jako monotona. Jednostavno stvari se ponavljaju iznova i iznova...sam sebe tiran da igran, al jako brzo mi dosadi.

Jednostavno fali ono nešto.

fali otprilike 10ak knjiga originalnih prica unutra da bi to bilo nešto više što ti tražiš - ili da je igra sposobna sama evoluirati i izmišljati novi sadržaj - i jedno i drugo teško da ćemo vidjeti uskoro ...

17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ako želite Font iz Morrowinda - KLIK VAMO i skinuti Magic Card Font, (četvrti po redu)

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 15:15 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
Mentalist kaže...
ZC_Someone kaže...

Kome da prodam skupe ogrlice?

da ovo i mene zanima, ne samo ogrlice vec i armore, ogrlice,cizme, gauntlete itd..

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
protjeran
marinn95 kaže...
Mentalist kaže...
ZC_Someone kaže...

da ovo i mene zanima, ne samo ogrlice vec i armore, ogrlice,cizme, gauntlete itd..

To tvoje prodaj kod tipa koji pravi oruzje.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
marinn95 kaže...
Mentalist kaže...
ZC_Someone kaže...

imate trgovinu npr. u whiterunu... zove se belethor general goods..

također, armor, oružja i slićne stvari možete kod smitha prodavat koji je odma na ulazu u whiterun s desne strane...

ugl. u svakom gradu ima trgovina samo iih treba naći... napisao sam vam za whiterun jer je on vjerojatno prvi grad u koji ste došli...

0_o
15 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...
marinn95 kaže...
Mentalist kaže...
ZC_Someone kaže...

imate trgovinu npr. u whiterunu... zove se belethor general goods..

također, armor, oružja i slićne stvari možete kod smitha prodavat koji je odma na ulazu u whiterun s desne strane...

ugl. u svakom gradu ima trgovina samo iih treba naći... napisao sam vam za whiterun jer je on vjerojatno prvi grad u koji ste došli...

Nevjerovatno, bas sam u General goods i prodajem.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
protjeran

Odem, ubijem vukodlaka, pa tko ubija vukodlaka? Da sam ja vukodlak, bih li ja volio da budem ubiven?

I sta dobijem, ovo, ovo, ovo, ovo najgay odjelo na svijetu. Zasto, oh zasto Thor-e boze moj?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 15:27 (Mentalist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ok tribam malu pomoć oko fps-a....situacija je ovakva:

Kad mi je u kompu bila gt9600 fps mi se na high vrtio oko 30-35 fps-a i neki dan ubodem safirovu 6850 i fps mi padne na 15-23 fps-a............sve sam probao i novi atijevi driveri su instalirani.........zna li netko u čemu je problem???

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sve se može prodati u general goods, kod blacksmithova se mogu prodati oružje i armor, kod mageova (npr. onaj mage u dragonsreachu) prodajete enchantani nakit, robeove, knjige, soul gemove, i imate i posebnu trgovinu za potione i ingrediente (pogledati u whuterunu dolje gdje su trgovine). Food se također može prodati u innovima.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mentalist kaže...

Odem, ubijem vukodlaka, pa tko ubija vukodlaka? Da sam ja vukodlak, bih li ja volio da budem ubiven?

I sta dobijem, ovo, ovo, ovo, ovo najgay odjelo na svijetu. Zasto, oh zasto Thor-e boze moj?

A i bradica je gay, a nju si sam složio. {#}

LoL EU: Ferinus
15 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...
Mentalist kaže...

A i bradica je gay, a nju si sam složio.  {#}

Previše je opcija.

• High Elf, jer je cool biti vilenjak, od elegancije do japanske predanosti
  • Raptor jer je cool biti Jar Jar Binks i jer super izgledaju (tko ne voli dinosaure)
  • Mačka, jer su mačke super i jer vide po mraku, a tu su i kandže

Budući da nisam gledao gluposti već samo najvažnije -izgled, odlučio sam se za Elf-a i to odradio brzo da se ne bih predomislio.

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
ZC_Someone kaže...

Samo da dodam, u Riftenu imaš na otvorenoj tržnici baš trgovca koji se bavi samo s nakitom. Neki Aragonian, znam da sam za njega obavljao neki quest.

I još, lokalnim trgovcima baš najskuplje stvari ćete vjerojatno teško prodati po punoj cijeni bez speechcraft perkova. Ne ću previše spoilati pa ću nabaciti hint. Ak imate dosta skupe robe za prodati, lopovi su guild u kojem želite napredovati :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 15:56 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
ZC_Someone kaže...

Imaš jednoga lika na trgu u Riftenu, baš specijaliziran za prodaju/ kupovanje nakita.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan
haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo mene ponovo sa novim questom? NO STONE RETURNED: Recover the stone of Baranziah (1/24) omg pa gdje ovo sve da nadjem???

P.S. Znam da se moze naci na razlicite nacine (mozda tube, google, etc...), ali mi je bolje preko ove teme ovdje jer cu jos dosta toga procitati i nauciti  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 16:15 (SPY).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

cek jel updati ureduju (mislin na izgled-klesanje u oklopu) oklope il je to mod?

YAY
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 16:17 (MAKl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

Ok tribam malu pomoć oko fps-a....situacija je ovakva:

Kad mi je u kompu bila gt9600 fps mi se na high vrtio oko 30-35 fps-a i neki dan ubodem safirovu 6850 i fps mi padne na 15-23 fps-a............sve sam probao i novi atijevi driveri su instalirani.........zna li netko u čemu je problem???

Jeli mi može itko pomoći u svezi ovog problema,bilo koju soluciju da probam od low do ultra detalja sa novom 6850 fps je isti....rezolucija je 1280x1024 na 60 Hz......

So say We All
16 godina
SPY kaže...

Evo mene ponovo sa novim questom? NO STONE RETURNED: Recover the stone of Baranziah (1/24) omg pa gdje ovo sve da nadjem???

P.S. Znam da se moze naci na razlicite nacine (mozda tube, google, etc...), ali mi je bolje preko ove teme ovdje jer cu jos dosta toga procitati i nauciti  {#}

većinom krađom po kućama malo bolje stojećih NPCova

16 godina
neaktivan
SPY kaže...

U tome i jest stvar, što su svuda razbacane, one su ti kao Nucke Cole u Fallotuu, nečeš sad otuću na quest samo njih tražiti i sve drugo staviti na čekanje, nego češ normalno igrati i nailaziti na njih ( ja ih imam jedno 10ak ).

MAKl kaže...

cek jel updati ureduju i oklope il je to mod?

Za bolji izgled oklopa idu modovi, ako si na to mislio.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
neaktivan

thuglife Da naravno vec sam uzeo sljedeci quest pa polako valjda cu naci do nove godine {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
YAY
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 16:51 (MAKl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

S virusom niti jedan nije, to je sigurno, sad valjaju li, neznam, probaj pa odluči, meni se i ne čine nešto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Moj poremećeni lik, (podvojena ličnost) u novom steel kompletu sa Rahgot maskom, (maska diže Staminu za 70 pa mi je neophodna za način igranja)

Te u uniformi novog poslodavaca...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 16:57 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ty

EDIT:mozi neki mod za uredivanje armora i oruzja jer nemogu nac {#}

YAY
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 16:57 (MAKl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mačevi su dobri, samo kad sam ja probao svi trebaju iste materijale za crafting, imaju iste statse unutar grupe (1h, 2h) i nema veze kakav ti je skill..

Rekao sam liku, kaže da nemre bolje prije CK.

U svakom slučaju lijepo zgledaju i ok su za niže likove..

EDIT: evo jedan odličan weapon mod http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=1754

Worn možeš naći tijekom db questa kad loviš cicera i čini mi se nakon što dovršir quest line da ga dobješ kad kupiš upgrade sobe

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 17:02 (NightShadow).
15 godina
neaktivan
FUS RO DAH!!!

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo naramak novih slikica sa posljednjih Skyrim avantura!

Mehrunes Dagon Mehrunes Dagon
Meridia Meridia
'Sup dawg? 'Sup dawg?
Talos Talos
Werewolf swordsman Werewolf swordsman
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 17:51 (PeaceFrog).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zar stvarno nitko nema ko bi mi moga pomoći??????????

So say We All
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

Backupaj saveove pa napravi reinstall.

16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
skyreeper kaže...

Backupaj saveove pa napravi reinstall.

Aj da i to probam hvala ti ti si jedini koji je ponudio riješenje fala ti...............ako imaš još jako bi bio zahvalan

So say We All
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice