The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.446.180
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

TRIJAN POMOC  sta se pojacaje u dark brotherhoodu a sta u  thiefs guild ja ocu bit sneaker

YAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
MAKl kaže...

TRIJAN POMOC  sta se pojacaje u dark brotherhoodu a sta u  thiefs guild ja ocu bit sneaker

Sneak, to je glavno, pickopocket, lockpick, archery, light armor i neku magiju.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
MAKl kaže...

U thiefs guildu imaš lika koji te može trenirati sneak za lovu, što se tiče misija i kod jednih i kod drugih imaš dosta stealtha, jedino što se u db radi o tome da kokneš nekoga, a kod thiefa da ukradeš nešto i po mogućnosti ne kokneš nikoga.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
13 godina
MAKl kaže...
VooDooZg kaže...

Ušao sam u magic i ništa nije crveno ( tamo ispod shout ), probao sam sve bless-inge i ništa ne pomaže, archery je i dalje na crvenih 25 !?!?!?!  sad sam već lud ??

zadnji put kad san gleda imala je kommanda zato...jesi prcka po konsoli?

pogledaj i equipane stvari odnosno enchante na stvarima imaju isto takve stvari

Nisam ništa prčkao po konzoli, samo odjednom mi se pojavlio - možda ovaj hebeni update 2, ispravili su 1 stvar a usrali 1000 zmaj stoji u mjestu i ide unatrag sad ovo sa archery kad je trebao otić na 79 onda mi napiše 25 crveno, a kad odem na perkove u archery unutra onda uredno napiše 79/100 !?!?!?

13 godina

evo sam lv-upo u Archery-u i sad je 80 !????   za ovo u kini developeri dobe 2 ocije smrtnu kaznu pa obitelj placa metak ili se sami ubiju --- ka-ta-fakin-strofa, toliko bugova da je ovo jedini pravi forum za ovu igru - BUG :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sad sam zapeo na dva bug-a:

1. Ne mogu se nikako riješiti bounty-a nakon bijega iz rudnika u Markathu.

2. Ne mogu nikako razgovarati s Esbernom kad ga nađem u ratways-u... Neće lik da otvori vrata.

http://www.chess.com/livechess/profile/Tracer1808
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Danas mi se cool stvar desila, napadnem neko vampirsko selo (ili su bili samo mage, prije ce biti to) i odjednom sleti zmaj i pocne nas napadati.

Svi okrenemo vatru na zmaja (i ja naravno i to opako), a zmaj je napadao samo mage-ove. Ubrzo sam dobio Dragon Soul i jednog pocetnika mage-a za koknuti. Sve se to desilo za 2 minute.

F*** yea.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

2. Ne mogu nikako razgovarati s Esbernom kad ga nađem u ratways-u... Neće lik da otvori vrata.

Razvali vrata {#}

Life is Hard :)
13 godina
TracerCPP kaže...

Taj quest s Esbernom je u stvari voice bug .... uglavnom lik prica ali ga necujes jel postoji neki problem sa jednom voice datotekom uglavnom kaze ti da pricekas dok on otkljuca vrata jel ima pun ku*ac  brava (zato sta se skriva pa se osigurao covjek{#}) ...uglavnom moras rijesit taj bug imas na youtubu tutoriale ... inace ne mozes dalje s igrom :D 

ShadowWLordD
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 23:44 (MasterOdisasteR).
14 godina
neaktivan

Preko konzole sam preskočio tu fazu questa gdje s njim moram razgovarati pa sam dalje nastavio s questom kao da se to dogodilo.

http://www.chess.com/livechess/profile/Tracer1808
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kvragu, evo izdalo me potpuno napajanje.

Gasi mi računalo pri opterećenju odnosno pri Skyrimu.

Nema igranja do polovice idućeg tjedna kad dolazi novo {#}

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

poprilično sam nov u ovoj igri pa me zanima kako da okrečem iteme u inventoryu...

LoL nick: armenx3m

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Označiš ajtem i klikneš C te ga to dovede u prvi plan a ona ga rotejtaš sa mausom.

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Edit:

Imala je malo pregleda...

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 0:43 (Mentalist).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
neaktivan

Skyrim Trailer Lyrics {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 1:49 (thesekiman).
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Skyrim Trailer Lyrics {#}

Sad napokon ima smisla!

13 godina
neaktivan

ka aktiviram onu kuglu elder scrol stavim onu kocku gore okrene mi kuglu i tako stoji strelica na tome!

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Posto ne popunjavam enchanting a imam nekoliko encantovanih oruzija zanima me da li mogu kad se istrose nekako da ih napunim?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Posto ne popunjavam enchanting a imam nekoliko encantovanih oruzija zanima me da li mogu kad se istrose nekako da ih napunim?

Ako enchant ima neki charge, onda kad se istroši puniš s soul gemovima.

17 godina

Tko moda igru, stavio sam Update 1.3

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo tek na 33. levelu sam došao do 100 Smithing na mom Battlemageu ( hvala ti Oghma Infinium, tih zadnjih 5 levela bi trajalo cijelu vječnost xD), napravio sam si Dragonscale za poslije, ali ono što je najbolje jest otkrivenje Dual Fireballa. Kako moćno, evo sad sam par dungeona prošao sa mage gearom ( bez rukavica i čizmi, vrijeme je da enchantam svoj Dragonscale xD ) i sa nešto malo prekova u Destro treeju ( bez dual castinga ) je premoćno! Jest da brzo ostanem bez mane ( imam dosta mana regena, ali mana se ne regenerira dok castam ), ali za brzo rješavanje neprijatelja je sjajno! Čak i golemi sad padaju bez većih problema ( 5 puta dual Fireball + Flame Shout, level 2 ) {#}.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lol pa ja dual fireball koristim otkad sam ga dobio, sad sam 34lvl. Destruction mi je 90 xD, moram nesto novo nabavit.
13 godina
neaktivan

sta moram napravit kad dodjem u elder scrol do one kugle kad stavim onu kocku ona se okrene neznam sta dalje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Reci ime questa ili potrazi na youtube-u "skyrim (ime questa) walkthrough".
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Evo tek na 33. levelu sam došao do 100 Smithing na mom Battlemageu ( hvala ti Oghma Infinium, tih zadnjih 5 levela bi trajalo cijelu vječnost xD), napravio sam si Dragonscale za poslije, ali ono što je najbolje jest otkrivenje Dual Fireballa. Kako moćno, evo sad sam par dungeona prošao sa mage gearom ( bez rukavica i čizmi, vrijeme je da enchantam svoj Dragonscale xD ) i sa nešto malo prekova u Destro treeju ( bez dual castinga ) je premoćno! Jest da brzo ostanem bez mane ( imam dosta mana regena, ali mana se ne regenerira dok castam ), ali za brzo rješavanje neprijatelja je sjajno! Čak i golemi sad padaju bez većih problema ( 5 puta dual Fireball + Flame Shout, level 2 ) {#}.

Nabavi dobar destruction staff i nestati će ti mana problemi..

15 godina
neaktivan

Real life Fus Ro Dah

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NightShadow kaže...
Blizek kaže...

Nabavi dobar destruction staff i nestati će ti mana problemi..

Imam ga, ali ovako mi je bolje, brže dižem destruction. A ti mana problemi me ne brinu uopće, ipak sam se orijentirao na Battlemage stil ( Destruction + One-Handed + Heavy Armor + Smithing + Enchanting + Restoration ) i ionako dok ne castam mana mi ide brzo gore ( maska +100% mana regen + Archmage's Robes ) a većinom neprijatelje i grupe neprijatelja rješavam u par dual Fireballa. Ovo mi je većinom za zabavu i malo osvježenje.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
jadro87 kaže...

sta moram napravit kad dodjem u elder scrol do one kugle kad stavim onu kocku ona se okrene neznam sta dalje

Probaj sam dokučiti nije tako teško.

14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Real life Fus Ro Dah

ODVALIO SAM SE NA OVO! XD

Jedva čekam sad 4 sata, da odem zamijeniti proc, nadam se da martanbj nije neki bezobraznjak da će mi podvaliti proc koji nije ispravan.......

Onda se vraćam tebi skyrime :D

Jedva čekam kojeg zmaja kljuknut i tražit dragonbane :D

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice