- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neki questovi su jako čudni. "Ubij vođu klana..." i onda dođem do lika a on me uopće ne doživljava kao neprijatelja. Pozdravim se s ovim likovima na ulazu u pećinu, bacim koju spiku sa škvadrom unutra i onda sjekirom skratim vođu za glavu.
Meni se to tni jednom nije dogodilo, a dosta sam ih pobio.
Možda naletim na kojeg ovih dana.
Meni ide do V-synca odnosno 75 frejmova.
CRT..? Pa na 75?
Kakav CRT, ne razumijem?
I kaj sad na kraju sa ptim updateom 2 - dal da ga instaliram ili ne - rješava podosta problema s kojima se susrecem, dragon ne daje soul, kontrole mi se gume kaj je krajnje iritnatno svaki put namještatai i tak --- valjda su u tih 130mb napravili i nekaj korisno !??
Igra li tko pure magea kao ja?
I ako igra na koji element je se bazirao i zašto?
Ja još nisam ali mislim da bi najkorisnije bilo uzeti storm jer bi bio dosljedan i za fire i za frost zmajeve, a bio bi dobar protiv magea koji trenutno stvaraju najviše problema u borbi.
Igra li tko pure magea kao ja?
I ako igra na koji element je se bazirao i zašto?
Ja još nisam ali mislim da bi najkorisnije bilo uzeti storm jer bi bio dosljedan i za fire i za frost zmajeve, a bio bi dobar protiv magea koji trenutno stvaraju najviše problema u borbi.
Svejedno ti je imas perkova na bacanje ako igras pure magea. Lighting se meni pokazao ko najkorisniji.
Ali bi ti preporucio da ides na nesto drugo umjesto na destruction jer je prilicno lagano, dosadno i monotono cak i na najtezem levelu.
Dižem sve magične škole, štoviše conjuration mi je viši od destructiona.
Meni ide do V-synca odnosno 75 frejmova.
CRT..? Pa na 75?
Kakav CRT, ne razumijem?
Kad je vsync uključen fps ide do onoliko fps-a koliko monitor ima Hz.
Mislio je da ti imaš CRT monitor jee obično CRT monitori rade na 75Hz
I get it, nije mi na prvu palo na pamet.
A i logično je da nebih sa svojom konfiguracijom imao + CRT
Pitanje, priključio sam se Stormcloaksima, da li sad mogu ubiti cijeli kamp imperijalaca?
Do sad (potpuno retarditano) nisam mogao ni jedne ni druge potamaniti, zapovjednik bi im bio immortal.
U zadnje vrijeme strašno iskaljujem svoj bijes na stanovnicima whiterun-a. Uletim u grad save-am i onda ih sve pobijem.
Neznam baš da je to zdravo, al me smiri.. :))
U zadnje vrijeme strašno iskaljujem svoj bijes na stanovnicima whiterun-a. Uletim u grad save-am i onda ih sve pobijem.
Nije baš najbolje al' opet, bolje u Whiterunu nego u Šibeniku, right?
hehehe, i to što kažeš.
Ime lokacije?
može pomoć oko ovog.
unutra je neka poluga, al su vrata zatvorena.
njub :) to ti je dio onog patuljskog podzemnog carstva, ovo su dizala do povrišine
može pomoć oko ovog.
To ti ima veze sa glavnim questom. Nije neki spoiler al ajd. Otključa se iznutra, odnosno, to je lift koji te otpelja iz jedne povelike špilje na površinu i onda ga tek možeš koristit u oba smjera.
Šta fali Šibeniku?
Šta fali Šibeniku?
Ne pokolj u svakom slučaju
Šta fali Šibeniku?
Ne pokolj u svakom slučaju
Ako će riješiti parsto seljobera..
Nego, da se vratimo na temu, pobiže ja iz zatvora sa nekim otpadnicima i njihovim kraljem i sad odo tražit neku malu kod tih kako se već zovu fosworn, whatever..opet kick ass time..
može pomoć oko ovog.
To ti ima veze sa glavnim questom. Nije neki spoiler al ajd. Otključa se iznutra, odnosno, to je lift koji te otpelja iz jedne povelike špilje na površinu i onda ga tek možeš koristit u oba smjera.
ja posve slucajno usa tamo prisa cili cave i onda tudan izasa te me napa zmaj i ukla me ....srica na autosave :D
Šta fali Šibeniku?
Ništa, vidim da je autor posta iz Šibenika, tako da bi bilo besmisleno napisati neki drugi grad, šta si se pripa?
jesu li falmeri sljepi?je da mi je sneak velika al ja isprid njega stojin i mirujen on nista
nakon sta san se slucajno slupa u njega otkrio me >.<
jesu li falmeri sljepi?je da mi je sneak velika al ja isprid njega stojin i mirujen on nista
nakon sta san se slucajno slupa u njega otkrio me >.<
Zapravo i jesu slijepi.
Šta fali Šibeniku?
Ništa, vidim da je autor posta iz Šibenika, tako da bi bilo besmisleno napisati neki drugi grad, šta si se pripa?
Gledam da me ne ubije netko, odma sam sikiru izvadio
Kad dodjem u Markarath, ona kuca u koju kao nitko ne ulazi... Lik ispred nje veli da je unutra Daedra, otidjem s njim, zatucem ga i sad moram pronac nekog da uzmem ono oruzje Molag Bag kak se vec zove...
Kud trebam otic da pronadjem tog trazenog ?
Na mapi ti je, označi kvest i stisni M.
Kad dodjem u Markarath, ona kuca u koju kao nitko ne ulazi... Lik ispred nje veli da je unutra Daedra, otidjem s njim, zatucem ga i sad moram pronac nekog da uzmem ono oruzje Molag Bag kak se vec zove...
Kud trebam otic da pronadjem tog trazenog ?
Ako se ne snalaziš, da ti i ne spoilam a i ostalima, slijedi quest marker ako ti je tako lakše. Quest je u redu, maca još bolja, ali što tek slijedi u tom šupljem gradu je pravi fun Ovo je brusnica od questa..ali evo ajd..
Usput, molag bal ti da macu na poklon, pronađeš tog pzduna kojeg moraš, on se vrati u tu kuću iz neke vukoyebine di si ga našao i oslobodio, izmoli na altaru bla bla molag bala, ovaj mu se kesi u facu, crknut ćeš simte tamte..zarobi ga, ti letvom po njemu par puta, padne, ti ga opet lupaš ko drogiran, konačno se opruži, molag bal zadovoljan i zadovoljen i dobiješ macu, otprilike
Composing Skyrim's Theme
dobro kaže, i nakon bezbroj puta preslušano, naježim se kad počnu pjevat