The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.448.032
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

F5 pa probaj :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Wedran Dev kaže...

Našao sam ono mjesto kod Whiterun-a gdje ima za kupit konja ali je 1000golda,što će se dogoditi ako ga ukradem? :O ne želim da se dogodi nešto loše xD

cuvaj lovu konj ti ne triba. beskoristan je

It's not who u are, it's who u know.
15 godina

arrow in the knee fora je postala viralna i pojavljuje se i nevezano za skyrim kao što je bila Garrusova iz ME2 "i'm in the midle of calibrations"

Cpt_LIAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kažu na službenom blogu da im se sviđa.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 14:09 (MegaMass 2000).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Wedran Dev kaže...

Našao sam ono mjesto kod Whiterun-a gdje ima za kupit konja ali je 1000golda,što će se dogoditi ako ga ukradem? :O ne želim da se dogodi nešto loše xD

cuvaj lovu konj ti ne triba. beskoristan je

Ništa raste ti bounty, pa će te negdje presresti guards, onda ih moraš potplatiti ili ideš u zatvor.

Čuvaj lovu u Riftenu možeš konja dobitio džabe

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 14:11 (zrimo).
16 godina

Novi pristup evaluaciji grafičkih kartica... moglo bi vam se zgaditi kao nekima u komentarima, a i ja sam dobar dio preskočio :(

Ali svejedno vezano je uz temu - naš omiljeni Skyrim !

www.rigburning.comule.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
gamer_101 kaže...
VooDooZg kaže...
Ovakvo overkill iskoristavanje igre sa svim i svacim da se prepumpa lik i onda im je glupo igrati s modom jer je pretesko zato kaj dodju na lv 40 a protivnici ostamu na lv12 i onda vi dodjete sa 30lv jacim likom i + 1800% na dam i armor i onda je to osjecaj pravi. --------- pa ne znam dal da se smijem ili se placem :) Nego to kaj kazete da onda nemate osjecaj da ste napredovali ako vi niste lv40 a protivnici lv15, znate kaj je pravi osjecaj kad idem idem idem i dodjem do glavnog bossa i nadjem neki opak armor ili weapon i onda si mislim a u qurac kakvi ce mi tek sad protivnici ;) kuzis

što je pjesnik htio reći?

Da obično u igrama bude kad dobiš neku opaku puški ili Bow ili Sword  onda te izaugla čeka neko ko ima skoro istu takvu - čekaju te puno teži protivnici, u biti da ce ti biti teže igrati jer ce ti dolaziti teži protivnici da bi ta tvoja nova uber-stvar imala smisla...

Nešto tipa kao kad u simulacijama vožnje dobiš brži auto onda ti i tvoji protivnici u klasi imaju brže kaj znaci da ces morati voziti brže i moci manje grješiti itd..

tak bi to trebalo i ovdje ic, npr.. u Dragon Age 1 su to dobro kombinirali ali je problem kaj je ta igra linearna i radnja je takva dok tu šečeš i radiš kaj te volja - kaj je super ako postoji nešto kaj ce tjerati da tražiš i kopaš stalno, ovak ako dobiš uber stvar a protivnici nisu ništa jaci a ti si si zam iskovao nekaj uber na peci onda ti se neda ni tražiti nekaj drugo !!

13 godina
neaktivan

pridruzio sam se companionsima i nisam peresto bit vampir

15 godina
neaktivan

Misliš vukodlak, onda ne možeš postati potpuni član Companions i žavršit sve questove vezane uz njih ako se ne varam, kasnije možeš odlučiti želiš li ostati vukodlak ili se izliječiti.

Ja sam ostao super transformacija još sam pokupio nekakav prsten za jačanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja bih se htio pridruziti nekoj sekti/pokretu u skyrimu i ako bi netko bio ljubazan da mi napiše neke zanimljivije, neke njihove karakteristike i gdje im se mogu pridružiti.

Hvala!!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Bio sam level 6 kad sam ubio drugog zmaja i uzeo mu dusu. Upgrade-ao, otišao do nekakvog zida na kojem je stajao i dobio Throw Voice (imam 3 vrste kad kliknem na njega), ali mi kaže da mi je potreban dragon soul. Jesam li do zida trebao otići prije nego što sam ubio zmaja?

Još jedno pitanje, kako da bacim spell-ove s obe ruke (High Elf)?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Kažu na službenom blogu da im se sviđa.

I naravno jedan od komentara: I was a singer like you... then i took an arrow to the knee.

{#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
17 godina
protjeran
scipion kaže...

Ja bih se htio pridruziti nekoj sekti/pokretu u skyrimu i ako bi netko bio ljubazan da mi napiše neke zanimljivije, neke njihove karakteristike i gdje im se mogu pridružiti.

Hvala!!

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Category:Skyrim:_Factions

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
neaktivan

Companions, ratnici - Whiterune (Jorvaskrr- kuća prevrnuti brod) možeš postati vukodlak.

Thieves Guild, lopovi - Riften ( kanalizacija) dobra zarada s poslovima

Dark Brotherhood - ubojice

Stormcloaks, pobunjenici i Legion, Imerial vojska

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

u kojem gradu ima kakva krcma(inn) da prestanem bit vampir svi me napadaju!probo sam se pridruyit companionsima da postanem vukodlak ali sam ostao vampir!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scipion kaže...

Hvala!!

Svaka je zanimljiva na svoj način, možeš svakoj, Companionsi su u Whiterunu, oni su ti kao Fighteru Guild iz prijašnjih nastavaka, ( minor spoiler, vjerojatno već znaš ) posebni po tome što su vukodlaci, Thiefovi su dobri stari lopine, sa zanimljivim quesotivma, i dobrim posebnim nagradama odradiš li quest točno onoako kako su ga zadali ( recimo,da nikog ne ubiješ, da te ne otrkiju i to ), oni se nalaze u Riftenu, Mages Guild ne psotoji, ali postoji College of Winterhold, nešto slično, nalazi se u gornjem djesnom dijelu mape, gotovo na kutu, nemožeš faliti, imaju neloše questove i zanimljivo je, ali se prebrzo odradi... I naposlitjetku, famozni Dark Brotherhood, kojem se pristupa nakon rješavanja jednog questa za jednog klinca u Winterholdu ( možda se može i ubojstvom bilo kojeg NPCa, neznam ).

Glede vampirizma, ako Talosov shrine u Whiterunu ne pomaže, pričekati noć, napiti se krvi ( nikako ne biti stage 4, njih odmah napadaju ), kad se napiješ, i bolest padne po stageovima, otiđi u bilo koji inn i bitaj barmena za glasine, reći će ti o nekom mageu koji se bavi time, onda ideš kod njega, ide quest, itd, itd.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 15:24 (thuglife).
15 godina
neaktivan

Curing Vampirism

Make your way to Falkreath. Once there, speak to Valga Vinicia at the Dead Man's Drink and ask about any rumors going around. She will tell you that Falion in Morthal studies vampires. Speak to him and he will tell you that, in order to perform the ritual, a black soul gem must be filled. To get the black soul gem, you need to speak to Falion again and he will offer to sell it to you (you can also obtain the black soul gem in other various, cheaper ways). To fill it, cast a Soul Trap spell on a human target and proceed to kill them, absorbing their soul. Now that your black soul gem is filled, return to Falion, who will tell you to meet him at dawn in the summoning circle. At the appointed place and time, you will be cured.

Notes:

Becoming a Werewolf also cures Vampirism. (This only works if you contract Lycanthropy as a quest reward; i.e from the Companions' questline.)

Potions of Cure Disease will cure Sanguinare Vampiris, the disease which progresses to vampirism, but will not cure vampirism itself.

Any bartender can tell you about Falion when you ask them about rumors enough times.

Falion will attack you if you are at the final stage of Vampirism (stage 4). Feed on someone to reduce the stage of your vampirism before visiting him.

Additionally, Vampirism can be cured via a console command "setstage 000eafd5 10", this fast forwards your progress to the end stage of PlayerVampireQuest (Falion's Cure quest).

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 15:28 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...

Bio sam level 6 kad sam ubio drugog zmaja i uzeo mu dusu. Upgrade-ao, otišao do nekakvog zida na kojem je stajao i dobio Throw Voice (imam 3 vrste kad kliknem na njega), ali mi kaže da mi je potreban dragon soul. Jesam li do zida trebao otići prije nego što sam ubio zmaja?

Da se nadovežem, ja sam se pridružio Stormcloak-sima jer sam mislio da je tako planirano u storyline-u. Jesam li n00b?

Save-ao sam dok sam se borio s divom, ali kad sam umro i load-ao kreće mi sa scene u kojoj me on ubija. Save prije toga je urađen prije nego što sam ubio zmaja i svašta nešto (oko 2 sata i nešto igre).

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan
jadro87 kaže...

u kojem gradu ima kakva krcma(inn) da prestanem bit vampir svi me napadaju!probo sam se pridruyit companionsima da postanem vukodlak ali sam ostao vampir!

Jadro sine pobogu po koliko imaš godina? Sve smo ti već napisali.

Prvo posisaj krv bilo kome na spavanju, ušuljaj se negddje ili naredi followeru da spava negdje pa sa s njim nahrani, da ti se vampirizam vrati u prvu fazu pa da možeš ić bilo gdje ko čovjek.

Onda odi u in, svaki grad ga ima, ima tablu vani.

15 godina
neaktivan

Jel se isplati dati 1000 golda za konja, sad imam 1008 pa zanimam dali da sacuvam ili kupim?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Jel se isplati dati 1000 golda za konja, sad imam 1008 pa zanimam dali da sacuvam ili kupim?

Ne, u Riftenu ćeš ga moći dobit džabe

16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Ako si u ranijoj fazi igre kad nisi otkrio sva mjesta,onda da.Ako si već otkrio dosta onda možeš koristit fast travel a ako ne želiš onda uzmi konja.{#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina

jedina dobra stvar od posjedovanja konja je ta da ga mos zaklat i uzet horse hide {#}

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Luxy2501 kaže...

Ako si u ranijoj fazi igre kad nisi otkrio sva mjesta,onda da.Ako si već otkrio dosta onda možeš koristit fast travel a ako ne želiš onda uzmi konja.{#}

Ako pod fast travel mislis na kociju, onda sam onak medium otkrio al problem sto me uvijek salje u planine itd , jer sam jos lvl 4, sad idem tek se nac s "Graybeards" 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
protjeran
Luxy2501 kaže...{#}

Ako pod fast travel mislis na kociju, onda sam onak medium otkrio al problem sto me uvijek salje u planine itd , jer sam jos lvl 4, sad idem tek se nac s "Graybeards"

I ja sam trebao, ali sam napravio ovu facu sa slike i otisao u divljine. Sad sam level 7 i imam 2 zmaja iza sebe.

15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Luxy2501 kaže...{#}

I ja sam trebao, ali sam napravio ovu facu sa slike i otisao u divljine. Sad sam level 7 i imam 2 zmaja iza sebe.

Ja se vise volim drzat questova, makar u pocetku, jer imam onaj "noobovski" strah da cu se izgubit i da ce mi doc 9001 lvl stvorovi xD

13 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Mali tips and tricks

p.s. za boundanje 1-8, kada si dodao u favouritse npr. Flame. (Tab-Magic-Destruction) izadjes iz izbornika, zatim pritisni Q, pa dovuces kursor na spell i bez da si kliknuo, pritisnes na tipkovnici broj na koji hoces da ti bude spell.

Daklem flame ti je na recimo 1, pritisnes dva puta 1 na tipkovnici i imas ga u obje rucice ;)

Za koristenje shoutova, samo ih otkljucaj (donji lijevi dio ekrana, kada si u shout izborniku, zaboravio sam koja je tipka :))

17 godina
Luxy2501 kaže...
big_guy kaže...
Luxy2501 kaže...

pod fast travel misli da odes na mapu sa "M" i kliknes na neko mjesto koje si vec otkrio i da te pita dali oces na brzinu tamo ili ne.

PS

jos lvl4 ? pa koliko minuta si igrao igru i vec na forumu provjeravas kaj bi ili kaj nebi radio? i vec trcis kod "sivih"?

16 godina

Neznam dali je netko postao ovo, al pjesma je predobra

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4z9TdDCWN7g

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice