The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.450.988
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Doxy_CRO kaže...

forzzuk, kak ti to fluidno ide na tvom kompu dok snimaš??

Meni dok upalim fraps da snima, odma pada na 20-25 FPS, i dosta lagga.

Neznam ti, u frapsu nisam lockao framerate.Kažem, ovo mi je prvo probno snimanje in-game videa i njegovo kompresiranje.

Inače, igra je praktički maxed na 1440*900 + svi živi i mrtvi modovi (uključujući HD).

Stavio sam snimati i išlo je na oko 35 FPS, moguće da može i više, neznam.

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
16 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Ja sam warrior s dual oružjem i idem prsa u prsa s zmajevima, trolovima, vukovima, divovima. Da bi se zaštitio što je bolje moguće moram imati jako dobar oklop. Znači plan je napraviti dobar težak oklop pa onda ići u avanturu. Logično razmišljanje da postanem kovač. U čemu je glupost što sam ja složio sebi kvalitetan oklop prije nego sam išao u bitku? Ako ćemo gledati igru kao što ju ti gledaš?

.

Pa u ničemu. Ratnik i kovač ima smisla, i moj lik je takav pa se ne osjećam OPed, idem postepeno a igra mi je izazov. 

Ček ček malo, kako misliš "prvo oklop onda u avanturu"? Dobar oklop je uvijek bio okosnica u razvoju lika, nešto što te tjeralo dalje i bilo glavna nagrada igranju samom.

To je ko da ja kažem "ja sam mladi čovjek i krećem u život, prvo ću sebi napravit dobru kuću i kupit dobar auto A ONDA idem dalje, tražit posao, zarađivat i učit..."

ma da nebi ; )

17 godina
smiglcro kaže...
doktor1 kaže...
smiglcro kaže...
NightShadow kaže...

Ako ti misliš da MMO i RPG imaju ikakve relevantne veze jedan sa drugim osim 3 slova u imenu, onda nemamo o čemu pričati..

Očito da nemamo. Ne vidim ikakve koristi od ovoga osim još jednom flame rata, nema smisla raspravljati dok su nam pogledi na ta dva žanra nebo i zemlja. Ali eto čisto si pročitajte što je RPG od čega je nastao i kako se razvijao, što začetnici žanra kažu o njemu danas i kakva su njihova stajališta pa možda shvatite što vam pokušavam reći. Po izboru naravno.

Samo mi reci dali se Skyrim bazira na D&D pravilima??

naravno, svaki se rpg na jedan nacin bazira na d&d pravilima koji su s vremenom pojednostavljeni i podjeljenji u pod kategorije. svaki postojeći RPG ima u sebi D&D pravila, ti jednostavno ne razumijes što su DnD pravila... jer znam točno na što ciljaš

skyrim je Action RPG žanr koji za temelj ima ZELDA serijal!

wow je MUD action RPG žanr koji za temelj ima D&D serijal!

Kako ga ti šaplastiš!!! Skyrim nema veze sa D&D pravilima!!! "Svaki postojeći RPG ima u sebi D&D pravila"!?!?! Da, The Witcher sav puca od D&D pravila.

Pišeš nebuloze i ništa drugo

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

molim da mi se čovjek sa respektom prema konfiguracijama i svi ostali koji će respektirati komade hardvera više ne obraćaju i nek me propuste s prikazom svojih GTX470mica i ostalih sranja za qurcem u čelo po internetu, TIA

Ja respektiram što ti respektiraš da te kolega respektira ali tvoj respekt prema respektiranju kolege je nedovoljam po mom mišljenju

i zato te ne respektiram, pogotovovo tvoj hardware jer mislim da propuštaš ono najbolje od prikaza {#}

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

molim da mi se čovjek sa respektom prema konfiguracijama i svi ostali koji će respektirati komade hardvera više ne obraćaju i nek me propuste s prikazom svojih GTX470mica i ostalih sranja za qurcem u čelo po internetu, TIA

.

Evo recimo mene boli ku*ac za tebe i za tvoj hardver.

Smijem li ti se ja obraćati? ; )

15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

*#6!x=/%$;:%&/()!

Aj nemojte više, puno je zanimljvije kad se priča o questovima, itemima, enchantingu i sl.

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...
.

Evo recimo mene boli ku*ac za tebe i za tvoj hardver.

Smijem li ti se ja obraćati? ; )

naravno {#}

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
16 godina
neaktivan

...nego recite vi meni koja je shema sa Wabbajack-om? Imam ga i spremljen je u skrinjici (nisam ga nikad koristija izuzev misije di sam ga nabavija)

jel on samo mjena stvorenja? jel se moze koristit na ljude? cak sam cuja da i radi neke random spellove?

daj jel ga itko koristija? ako je tako onda je to item sta obavezno triba bit u djepu za bosseve i giante!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pisao sam već par puta na temi o njemu, mogu ti samo reći da sam jednog od jačih bossova prvo pretvorio u kokoš, u to vrijeme se nahilao i nalio ko stoka magicke, lydia se oporavila, i taman ga idemo zabit, ja drugi put puknem u njega i kaboom, instant kill. {#}

Wabbajack FTW, isplati se yebati s tim questom, naravno, bez online pomoći koju sam isto okačio ovdje, za lejmovce.

Koristi ga brate i puni gemovima, zmajčeki idu kao po traci s njim, ne pretvaraju se u koke, ali gušt ih je gađati iza drveta a ne vide te od krošnje. {#}

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 13:50 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Pisao sam već par puta na temi o njemu, mogu ti samo reći da sam jednog od jačih bossova prvo pretvorio u kokoš, u to vrijeme se nahilao i nalio ko stoka magicke, lydia se oporavila, i taman ga idemo zabit, ja drugi put puknem u njega i kaboom, instant kill. {#}

Wabbajack FTW, isplati se yebati s tim questom, naravno, bez online pomoći koju sam isto okačio ovdje, za lejmovce.

Koristi ga brate i puni gemovima, zmajčeki idu kao po traci s njim, ne pretvaraju se u koke, ali gušt ih je gađati iza drveta a ne vide te od krošnje. {#}

niiiiiceeeee....

jel bila bar neka agresivna koka?

{#}

Toliko potencijala stoji u mojoj "i might need one day" skrinjici!

Prvom prilikom radim inventuru, i vracam se u one spilje di su me zlostavljali bossevi

ZIVIO SHEOGORATH!

15 godina
neaktivan

Našao post..

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/the-elder-scrolls-v-skyrim/79731.aspx?page=137&jumpto=2464880&sort=asc&view=flat

Samo mu pogledaj moguće efekte {#}{#}, ma kokoš obična priglupa, par puta i kao zec završili jači neprijatelji. Cirkus.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
doktor1 kaže...

Kako ga ti šaplastiš!!! Skyrim nema veze sa D&D pravilima!!! "Svaki postojeći RPG ima u sebi D&D pravila"!?!?! Da, The Witcher sav puca od D&D pravila.

Pišeš nebuloze i ništa drugo

Nisam ni očekivao da ćeš znati ponešto o DnD pravilima, stoga raspravljati s nekim tko ne zna o čemu priča nema smisla. EOD s tobom! ako me zatrebaš da ti otkrijem super tajnu kako dići smithing na 100 pošalji mi pm.

Pa u ničemu. Ratnik i kovač ima smisla, i moj lik je takav pa se ne osjećam OPed, idem postepeno a igra mi je izazov. 

Ček ček malo, kako misliš "prvo oklop onda u avanturu"? Dobar oklop je uvijek bio okosnica u razvoju lika, nešto što te tjeralo dalje i bilo glavna nagrada igranju samom.

To je ko da ja kažem "ja sam mladi čovjek i krećem u život, prvo ću sebi napravit dobru kuću i kupit dobar auto A ONDA idem dalje, tražit posao, zarađivat i učit..."

ma da nebi ; )

Logičan put bi bio lagano istraživanje i suočavanje s slabijim živinama (i neživinama) te skupljanje materijala da bi se usudio krenuti na malo jače živine. Nedaj bože skupiti kvalitetan top armor da bi se uopće mogao nositi s nekakvim end game bossom(mobom) toga ovdje nema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 13:59 (smiglcro).
16 godina
neaktivan

Skyrim ima veze sa DnD pravilima kao i Opel Astra sa prvim autom na paru..

I jedan i drugi imaju 4 kotača.

17 godina
NightShadow kaže...

Zar ima smisla dalje......? Tvrdi da su MMORPG i RPG ista stvar, da su SVI RPG naslovi bazirani na D&D pravilima... Stvarno ne vidim potrebe ulazit u daljnu diskusiju.

ššššš - možda su u šumi
17 godina
doktor1 kaže...
NightShadow kaže...

Zar ima smisla dalje......? Tvrdi da su MMORPG i RPG ista stvar, da su SVI RPG naslovi bazirani na D&D pravilima... Stvarno ne vidim potrebe ulazit u daljnu diskusiju.

-- vidim da se ljudi kače na DnD pravila .. ljudi moji dragi zadnji RPG po (u osnovi) DnD pravilima je NW2 a prije njega svi ostali serijali od Baldurs Gate pa na dalje ..

kao jedan od ljudi koji i dan danas igra D&D kako se i treba igrati sa papirom, olovkom, kockicama i prijateljima oko sebe ne postoji niti jedna igra koja može to dočarati zato što u igrama sve akcije/reakcije su predefinirane a kod živih ljudi nisu i tu leži čar DnD-a, jer ljudi igraju kako im baš taj dan paše a ne po logaritmima.

ruku na srce još dugo dugo neće biti moguče igrati neku igru i reči za nju da je to DND jer još uvijek nije izmišljen tako kompleksan AI koji može simulirati ljudsku maštu, a ta mašta je najbitnija u DnD svijetu,(pogotovo ako imate dobrog DM).

Srdačan pozdrav.

P.S stoga pustite D&D na miru i  ako baš morate pričajte o tome kao Skyrim ima jako dobar "Fantasy setting"

17 godina

Tu je Dawnbreaker... Undead, pazite se.... {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za sve one kojima je igra prelaka:

Jel itko probao slijedeće modove:

Slower leveling - http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=175

i

Increased spawns - http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=1269

Ako je, kakvi su dojmovi? Isplati li se instalirati?

0 0 hvala 1
15 godina

Lydia u Dwarven i ja u Steel Plate. {#}

Riješio Dark Brotherhood questove. Čak mi je bilo malo žao ubiti emperora.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ovaj drugi mod djeluje dosta zanimljivo - mogao bi to isprobati, samo mora vidjeti kako ga instalirati

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skupilo mi se preko 10 000  golda,neznam što da kupujem s njima.Koristim one handed oružja,već duže vrijeme sa drainheart swordom.Koje je najjače one handed oružje i gdje ga kupit?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Skupilo mi se preko 10 000  golda,neznam što da kupujem s njima.Koristim one handed oružja,već duže vrijeme sa drainheart swordom.Koje je najjače one handed oružje i gdje ga kupit?

misliš napravit?

16 godina
neaktivan
alscaul kaže...
big_guy kaže...

misliš napravit?

Kupit/napravit-svejedno.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
16 godina
neaktivan
15 godina
protjeran
doktor1 kaže...
NightShadow kaže...

Covjek za razliku od svih vas zna o cemu prica. U pravu je kad kaze da su svi RPG-ovi bazirani na D&D pravilima. Uzmi za primjer hit pointse, mehanika koju imas u svakom RPG-u a dolazi iz D&D-a...

Tuzno je kolko neki od vas ovdje po svaku cijenu moraju branit igru koja je vise nego ocito daleko od vrhunskog RPG-a, dobar je, al vrhunski ni blizu. 

U citavoj igri me mozda par questova zainteresiralo, ostalo je dosadno i nemastovito, plitko i zatupljujuce, mrvicu bolje od bezumnog mmo grindanja..

13 godina
neaktivan
big_guy kaže...

kupuj kuce konje.. kuca u solitudu kosta 25000 i daje odlican quest!

xfact
16 godina
neaktivan
ansha kaže...

Covjek za razliku od svih vas zna o cemu prica. U pravu je kad kaze da su svi RPG-ovi bazirani na D&D pravilima. Uzmi za primjer hit pointse, mehanika koju imas u svakom RPG-u a dolazi iz D&D-a...

Znači svaki fps je baziran na dnd pravilima?!

Try harder..

15 godina
ansha kaže...
doktor1 kaže...
NightShadow kaže...

Tuzno je kolko neki od vas ovdje po svaku cijenu moraju branit igru koja je vise nego ocito daleko od vrhunskog RPG-a, dobar je, al vrhunski ni blizu. 

U citavoj igri me mozda par questova zainteresiralo, ostalo je dosadno i nemastovito, plitko i zatupljujuce, mrvicu bolje od bezumnog mmo grindanja..

Nakon što napraviš 5 igara s pun k*rac questova, daj probaj napraviti neki novi quest koji nije sličan baš ni jednom kojeg si do sada napisao. Imaš questove koji se generiraju i praktički su nepresušni (šalju te u dungeon gdje nisi bio), a ostatak koji su samo za "jedamput". Svatko ima igru koja mu je recimo "dobra" (odnosno da je brani) koji su to "vrhunski rpg-ovi" izašli zadnjih 2 godine?Witcher, dragon age, fallout, skyrim i možda još neki kojeg nisam čuo/igrao (slobodno napiši).

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
NightShadow kaže...
ansha kaže...

Znači svaki fps je baziran na dnd pravilima?!

Try harder..

Izmedju ostalog da, sta je tu tesko shvatit? Svaki RPG ima jos puno toga, osim hp-a, baziranog na D&D-u.

17 godina

Probao sam preko nvidia control panela forsiarti Ambient Occlusion... Objekti djeluju punije i "realnije", ali na mojoj konfiguraciji je gubitak desetak FPSa. Previše!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice