The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.451.040
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

A malo ste previše napali čovjeka. 

Znam točno na što misli. Isto kao i igrač starog kova (na ovom forumu mislim da je 27 godina već staro), odigrao puno RPG-ova, BG (1,2), IWD (1,2), DA, Witcher, Fallout (stare i nove), TES (priznam nisam dvicu i jedinicu).

Bio sam nabrijani sa Skyrim od prvog trailer-a(obožavam slobodan svijet i mogućnost da radiš što god ti se prohtje, da ideš bilo gdje, da otkrivaš nove lokacije). Preorder napravio 2 mjeseca prije izlaska igre.

Kad sam prvi put otvorio inventory bio sam u šoku, gdje je onaj striček sa desne strane na kojeg odvlačiš item-e, gdje su item-i? Gdje su kakva objašnjenja? Nemoj me hebat da je sve u jednoj velikoj listi. Do levela 10 nisam uopće niti skužio gdje piše koji armor je heavy, koji light (s obzirom kako sitnim slovima to piše). Uvijek je bio neki desni klik gdje si mogao pogledati detalje o tome itemu. Usporedba itema ne postoji, što me isto zbunjivalo na početku. Iskreno sve je podjenostavljeno do bola, što me nerviralo.

Nakon 1-2 sata igranja već sam se priviknuo, dao sam novom izborniku šansu i sada se čak brže kroz njega krećem nego da je "klasičan" (jedino me nervira da esc ne izlazi iz inventory-a, ali vidim da će to popraviti u patchu). Točno znam gdje je što i što mi treba. Budući da volim miksati napitke, imam masu sastojka, koje je dosta teško "pronalaziti" kroz "list" meni i tu je definitivno potrebno neko drugo rješenje.

Kako i svaka igra, tako i ova ima neki exploit s kojim možeš "biti overpowered", ali nije smisao igre da imam enchanting i smithing na 100 prije nego uopće dođem do levela 20. TES serijal se ne igra kao MP igre. Igra se kao da gledaš film, samo što u ovom filmu ti odlučuješ gdje ćeš otići, što ćeš napraviti i kako će se tvoj lik razvijati.

Iskreno, može netko reći bilo što o igri, meni je ona zabavna, pruža mi neki određeni užitak i ja ću je i dalje igrati (bez obzira na mane, koje znaju frustrirati). Ako se nekome ne sviđa, postoji masa drugih igara koje će mu se možda sviđati, pa neka igra njih. Ja već sada kada igram (kao dual whielding warrior, na expert težini), razmišljam kako ću drugi puta preći igru kao mage koristeći samo magiju (koju sada skoro pa da uopće ne koristim, nisam niti jedan upgrade bacio na manu)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Iako svi preziru Lydiju jer je poprilično mutava, ona je zapravo jako talentirana

http://i.imgur.com/skvVR.gif

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 12:00 (thesekiman).
Moj PC  
16 0 hvala 3
15 godina

počelo je bespotrebno vrijeđanje nekih članova, ne ne treba ti wiki ni youtube tutorial da skraftaš 948 daggera, trebaš biti početnik u žanru ili profesijama da ne ideš tražiti balans uloženog i dobivenog. zato te fore kako je to exploit bacajte idiotima. nego daj mi recite vi ekipa koji ste kao frajeri jer ne koristiti fast travel i ne dizete skill daggerima KAKO planirate doći do 100 smithing? i tako uživljeni u rpg priču dajte mi to opravdajte? planirate složiti 1 set armora za sebe te eventualno još 1-2 za pratitelja to vam je 10-15 smithinga... što onda? budite objektivni, toliko je loše stanje s rpg žanrom i tolika je suša rpg kvalitetnih igara da smo prisiljeni igrati 1-2 naslova godišnje i onda ih dizati u nebesa, razvlačiti danima, prekopavati svaki grm čisto da bi imali što igrati slijedećih 8 mjeseci....

prica je prosjecna, kao i za cijeli elder scrolls serijal, nikada prica nije bila nesto posebno

gameplay je kratak, nakon toga postaje fan base grindanje svakog grma u potrazi za novim questom

tezina igranja je smijesna, prilagodjena danasnjim igracima i smashanju buttona bez taktike i razmisljanja

pusti ih ajde mi ne znamo igrati rpg, mi znamo samo mmorpg igrati :)

Moj PC  
0 8 hvala 0
13 godina
protjeran

Gameplay je kratak...lol, to kaj si rekel ne da nema značenja nego je apsurdno. Pošto znamo kaj si htio time reći, opet si u krivu.

Postani Listener od Night Mother, i samo tu imaš MASU questova...samo tu, a ne pričamo o "prekapanjima grmova", tu dječju retoriku ostavi za nekog drugog.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
thesekiman kaže...

Iako svi preziru Lydiju jer je poprilično mutava, ona je zapravo jako talentirana

http://i.imgur.com/skvVR.gif

Hah moja je crkla al zasto meni to nikad nije radila.

Hmm valjda nisam privlacan...

LoL acc THCJoshi
17 godina
protjeran

Malo da se odmaknemo od rasprave, vidim da u patchu nema govora o čudnoj nepreciznosti u dijalozima koji se često događaju, tipa ja kliknem na jednu rečenicu a izabere se druga, bez obzira uradio to mišom ili tipkovnicom. Osobno mislim da je problem u mišu i ako se on nađe na nekoj (okom nevidljivoj) crti razgraničenja između 2 odgovora nastaju problemi, i to najćešće kad miš odmaknem u lijevo (jer je tekst razgovora na desnoj strani ekrana). Mislilm da bi se to moglo riješiti modom koji onemogućuje miš u razgovorima.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

ae i da jedan metuzalem nesto kaže vezano za tematiku ..

nisam igrao skyrim (jos cekam da se svi mogući nedostatci poprave pa ću tada igrat) ali sam odigrao sve ostale TES naslove i da odigrao sam sve RPG koji vrijede u zadnjih 15 godina .

glede težine igranja u TES serijalima svi pate od istog problema, svatko ko je igrao jako puno težih rpg-ova može vrlo lako naći kombo u bilo kojoj klasi koju igra s kojim može proć igru i na najtežem nivou kao da je najlakša (bez iskorištavanja rupa u sustavu - nožići i slično)

A inače glede sviđanja ili nesviđanja same igre to je na svako pojedincu da sam za sebe zaključi.

usporedbe sa MMO-ima je smješna i nemoguća tako da svako ko to pokuša uspredit pa ..fali mu koja, je ko mali nije naucio da kruške i jabuke nisu isto voće :-)

srdačan pozdrav svima

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
smiglcro kaže...

počelo je bespotrebno vrijeđanje nekih članova, ne ne treba ti wiki ni youtube tutorial da skraftaš 948 daggera, trebaš biti početnik u žanru ili profesijama da ne ideš tražiti balans uloženog i dobivenog. zato te fore kako je to exploit bacajte idiotima. nego daj mi recite vi ekipa koji ste kao frajeri jer ne koristiti fast travel i ne dizete skill daggerima KAKO planirate doći do 100 smithing? i tako uživljeni u rpg priču dajte mi to opravdajte? planirate složiti 1 set armora za sebe te eventualno još 1-2 za pratitelja to vam je 10-15 smithinga... što onda? budite objektivni, toliko je loše stanje s rpg žanrom i tolika je suša rpg kvalitetnih igara da smo prisiljeni igrati 1-2 naslova godišnje i onda ih dizati u nebesa, razvlačiti danima, prekopavati svaki grm čisto da bi imali što igrati slijedećih 8 mjeseci....

U temi o igri koj mi ne paše nisam napisao više od jednog, dva posta, (najčešće ni jedan) a kamoli konsatnto tupio jedno te isto, pokušavajući ljude kojima se igra sviđa uvjerit da su u krivu jer sam ja jedini mjerodavan!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 12:26 (doktor1).
13 godina
;) vidim da ima ekipe koja me razumije i koja me ne razmje i to mi je drago ( zbog prvih naravno ) Ja sam samo jako razocaran jer je veliki potencijal bacen u vodu zbog zelje da se sto vise kopija proda - ali to je normalno postalo danas, igre se rade za konzolase i njima slicne i zato vec valjda 10 godina nema postenig rpg-a, od neverwinter night 2 .... Svaki put se ponadam sa je to taj rpg i onda me razocara nazalist, to ne znaci da drugima nije super ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
smiglcro kaže...

prica je prosjecna, kao i za cijeli elder scrolls serijal, nikada prica nije bila nesto posebno

gameplay je kratak, nakon toga postaje fan base grindanje svakog grma u potrazi za novim questom

tezina igranja je smijesna, prilagodjena danasnjim igracima i smashanju buttona bez taktike i razmisljanja

pusti ih ajde mi ne znamo igrati rpg, mi znamo samo mmorpg igrati :)

ajmo malo spustiti na zemlju cijelu ovu pricu i objektivno razmislit.

1. da li ti zbilja mislis da su daggeri jedina stvar kojom se povecava smithing? mozda neki ljudi prave sebi armor, kao...neznam, JA na primjer..i koriste ga kroz igru dok im ne dopi*di ili dok ne nadu nesto bolje. osobno nisam ni znao za taj exploit dok ljudi nisu masovno poceli pisati postove u ovoj temi. trenutno sam negdje 48. lvl i smithing mi je na 100,ali ne zato sto sam exploitao nego zato sto sam kovao i armor i oruzja te ih unaprijedivao i prodavao za pare. ali nisam ni to radio non stop,nego ajmo rec 2 put tjedno ingame. malo po malo i dosao sam i ja na svoje.

2. price da je gameplay kratak su nebulozne,neznam sta si ti radio ni kako si to radio,ali u 10-15-20 sati igre sumnjam da si mogao tolko toga prijec/istrazit/napravit. ja imam oko 85-90 sati igre i jos nisam ni pipnuo neke od gradova npr. dawnstar,makarath i morthal. a sto se tice glavne price, to nisam takoder ni taknuo. tek moram otic kod sivobradatih. 

3. sto se tice tezine igre, igram na normal sa stitom i onehand oruzjem uz dodatak magija heal i destruction. i osobno mi je cisto dobro. ima situacija gdje me rasture bande bandita i di ja rasturim njih. nisam si enchantao oruzja jer mi se neda iako imam namjeru pri kraju igre,cisto da isprobam. koristim ono sto nadem na putu. takoder sam si napravio light dragonscale armor koji koristim,ali takoder imam i dragon armor te daedric (oni mi stoje na lutkama u kuci u solitudeu {#})

sto se tice same price,meni je odlicna cijela ta situacija u koju je smjesten skyrim. inace nisam rpg igrac ali postoji pokoja iznimka koja me privuce i koju jednostavno moram odigrat. tu svatko ima svoj ukus i u to se necu mijesat...al nemoj pricat nebuloze da je skyrim prekratak ili prelagan ili neznam sta vise...skyrim je onakav kakav si ti napravis i tu nemas pravo vajnanja.

lp

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 12:30 (lollik91).
15 godina
doktor1 kaže...
smiglcro kaže...

U temi o igri koj mi ne paše nisam napisao više od jednog, dva posta, (najčešće ni jedan) a kamoli konsatnto tupio jedno te isto, pokušavajući ljude kojima se igra sviđa uvjerit da su u krivu jer sam ja jedini mjerodavan!!

bas suprotno, ja sam prvi rekao otvoreno da je igra prelagana na što se odmah 10ak ljudi okomilo na mene da sam si sam kriv sto sam digao jaki armor i podizao perkove kako spada, nikoga na nista ne nagovaram, tko zeli kupiti i igrati njegovo pravo, ja imam pravo na svoje misljenje svidjalo se to nekome ili ne. rekao sam da je igra jako dobra, vrh u rpg zanru, onda sam naveo sto mi sve smeta, deal with it! ok nekima nije cilj dici smith na 100 niti probati top gear armore, pa ih ja ne vrijedjam zbog toga niti omavlozavam kao slabe i neiskusne rpg igrace koji bi se trebali vratiti na svoj mmorpg preferirani zanr. da li ce sp rpg prezivjeti cemo vidjeti a sudeci po zadnjih par godina i trendu opadanja i broja i kvalitete naslova ja tu ne vidim svijetlu buducnost.

vec neko vrijeme kruzi neka apsurdna prica kako su mmorpg gameri neki nizi rank u gaming drustvu. zbog cega je tako nemam pojma, prvom prilikom razilazenja razmisljanja ce slijediti recenica tipa "odi igrati mmorpg, nije rpg za tebe" i 1001 varijacija te recenice, i to od iste ekipe koja se kune kako im je prica i atmosfera najvazniji cimbenik igre.

cisto zablude radi pogledajte cijeli elder serijal i usporedite pricu s cijelim warcraft serijalom, usporedite sve sto volite raditi u skyrimu s onim sto ste radili u wow.u, najgore od svega sto ste tako licemjerni a svi znamo da ste igrali wow tko zna koliko ili jos gore ako pljujete po necemu sto niste ni probali. koliko se wow igraci mogu uziviti u pricu pogledajte na jednom od RP server.a.

17 godina

I dalje ta usporedba MMOa sa Skyrimom.

Odustajem iz tih nebuloznih diskusija i predlažem da se takve nebuloze počnu brisat od strane moderatota. kakav vražiji MMO!! Igraš Skyrim, open world RPG, a ne neki WOW. Pa utupi si u glavu to. Ne igraš WOW. Čovječe, tebi je bio cilj izrokat se odmah u top obleku i sada fantaziraš i fantaziraš i fantaziraš i briješ po tom WOWu itd.....

EOD u vezi toga sa moje strane....

Btw; nisam nikada igrao WOW, niti sam ikada pljuvo po njemu. Pišeš pi*darije..... (jer vidim da si mene citiro i tupiš mi o igranju WOWa i slično....)

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 12:46 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Chill

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Don't feed da troll man. . . Vidis da zatucano usporedjuje MMO koji se nadogradjuje od 2004 i lore istog koji se naknadno nadopunjava knjigama koje se masno naplacuju, uz to sto redovno placa mjesecnu pretplatu od 12.99+ Eurica sa SP igrom. Vec zadnjih desetak stranica nalazi mane u igri koju je "preletio" odradeci main quest na brzaka i sklepajuci najbolji gear, ne razumije kako treba koncept istrazivanja i smatra da su ostali shit questovi (nedo Bog da potrazi Deadra quest hubove po sumama i pecinama, ili da potrazi ostale vaznije quest hubove od raznih frakcija)

Sutra mu izlazi novi patch za World of Warcraft on ce se vratiti bezumnom i sljepom farmanju gear-a a vi nastavite laganim ritmom s odlicnom igrom {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
doktor1 kaže...

Odustajem iz tih nebuloznih diskusija i predlažem da se takve nebuloze počnu brisat od strane moderatota. kakav vražiji MMO!! Igraš Skyrim, open world RPG, a ne neki WOW. Pa utupi si u glavu to. Ne igraš WOW. Čovječe, tebi je bio cilj izrokat se odmah u top obleku i sada fantaziraš i fantaziraš i fantaziraš i briješ po tom WOWu itd.....

EOD u vezi toga sa moje strane....

sad mi pocinjes ici na zivce, ali ono uzasno, sta brijes ti i pola ekipe tu na forumu, od cega je nastao WOW, kotor, LA, ultima, gw... jel znas ti sto znaci MMORPG uopce?

RPG - MMORPG

prica

clase

questovi

oprema

skillovi

open box

profesije

npc

hubovi

frakcije

instance

trgovina

grafika

U CEMU JE TU RAZLIKA?

OBOJE SE VRTI NA D&D pravilima!!!! razlike osim u mp komponenti NEMA! da li je to tako tesko za vidjeti?

osnovno i jedina razlika izmedju RPG.a i MMORPG.a sto u mmo.u neces biti onaj poseban heroj bog kojem ti svi ljube noge i na kojega se svi ugledaju, biti ces jos samo jedan od mnogih koji ce na svoj nacin prozivjeti pricu!

koliki fanboy sp.a moras biti da ides izjavljivati suprotno???

Single-player games are great, and I love them. They have a great feature. Your life is very special. You are the hero and you get to save the whole world. (...) [Tabula Rasa] is like Disney World... You can go to shops and get food, but when you get on the boat for the pirate ride, you're in your own version of reality. Once the ride starts, you are blissfully unaware of the boats in front of you and behind you.

richard garriott - Tabula Rasa

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 13:52 (smiglcro).
16 godina
neaktivan

Ako ti misliš da MMO i RPG imaju ikakve relevantne veze jedan sa drugim osim 3 slova u imenu, onda nemamo o čemu pričati..

17 godina
smiglcro kaže...

RPG - MMORPG

prica

clase

questovi

oprema

skillovi

open box

profesije

npc

hubovi

frakcije

instance

trgovina

grafika

U CEMU JE TU RAZLIKA?

OBOJE SE VRTI NA D&D pravilima!!!!

Ček, ček, ček....... Ti hoćeš reći da se SVI RPG naslovi vrte na D&D pravilima, (jer pod oboje misliš na RPG i MMORPG)?

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
Nakon 1-2 sata igranja već sam se priviknuo, dao sam novom izborniku šansu i sada se čak brže kroz njega krećem nego da je "klasičan" (jedino me nervira da esc ne izlazi iz inventory-a, ali vidim da će to popraviti u patchu). Točno znam gdje je što i što mi treba. Budući da volim miksati napitke, imam masu sastojka, koje je dosta teško "pronalaziti" kroz "list" meni i tu je definitivno potrebno neko drugo rješenje.

Probaj ovo, možda bi moglo i bolje ali za mene je napradak.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
NightShadow kaže...

Ako ti misliš da MMO i RPG imaju ikakve relevantne veze jedan sa drugim osim 3 slova u imenu, onda nemamo o čemu pričati..

Očito da nemamo. Ne vidim ikakve koristi od ovoga osim još jednom flame rata, nema smisla raspravljati dok su nam pogledi na ta dva žanra nebo i zemlja. Ali eto čisto si pročitajte što je RPG od čega je nastao i kako se razvijao, što začetnici žanra kažu o njemu danas i kakva su njihova stajališta pa možda shvatite što vam pokušavam reći. Po izboru naravno.

17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Slazem se, opce nije relevantno sto je mmorpg nasto iz rpg zanra, niti sto su tehnicki identicni. Jedina razlika je da npc ai mjenja ljudski ai(ne nuzno inteligentniji). Mmorpg i rpg su ko dva brata od kojih jedan nema net.
Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
smiglcro kaže...
NightShadow kaže...

Očito da nemamo. Ne vidim ikakve koristi od ovoga osim još jednom flame rata, nema smisla raspravljati dok su nam pogledi na ta dva žanra nebo i zemlja. Ali eto čisto si pročitajte što je RPG od čega je nastao i kako se razvijao, što začetnici žanra kažu o njemu danas i kakva su njihova stajališta pa možda shvatite što vam pokušavam reći. Po izboru naravno.

Samo mi reci dali se Skyrim bazira na D&D pravilima??

ššššš - možda su u šumi
15 godina
doktor1 kaže...
smiglcro kaže...
NightShadow kaže...

Samo mi reci dali se Skyrim bazira na D&D pravilima??

naravno, svaki se rpg na jedan nacin bazira na d&d pravilima koji su s vremenom pojednostavljeni i podjeljenji u pod kategorije. svaki postojeći RPG ima u sebi D&D pravila, ti jednostavno ne razumijes što su DnD pravila... jer znam točno na što ciljaš

skyrim je Action RPG žanr koji za temelj ima ZELDA serijal!

wow je MUD action RPG žanr koji za temelj ima D&D serijal!

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 13:13 (smiglcro).
16 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
Zao mi je jer ima brdo potencijala, ali su je previse "otvorili" s opcijama i skilovima - da se skill dobije svaki 3lv i da ukinu enchenting i smithing bar u smislu unapredjivanja oruzja i oklopa u vidu superior-legendary onda bi igrac dobio zelju za igranjem i dobivanjem novih oruzja i oklopa - ovak sam slozim bolje i jace oruzje i oklop i to prejako i to sjebe i zelju za trazenjem a time i igranjem, a prica je nedovoljno jaka da bi drzala zelju........ Eto

Ljudi moji vi ne shvaćate BIT ove igre, što je zato valjda jer ste odgojeni na usranom CoD ili čimveć šta mladi danas igraju. Da, smithing i enchanting se mogu forsirati do besvijesti ali TKO TE TJERA da to napraviš? To su samo dva skilla od 20 a ti možeš izabrat baš koje hoćeš. Postoji tip "lik" u RP igrama kojem leže navedeni skillovi (btw ne mogu zamislit realnog RP lika kojem leže oba, to bi morao bit mag/kovač, ne ide baš taj kombo) a postoje likovi koji se s time normalno ne bave. Recimo igram inteligentnog lika koji je pokretljivi ratnik-strijelac, zna kovat a nešto se malo pomoćno služi i magijama no njemu nikad neću nabijat enchanting jer mi to ne paše liku NEMA VEZE ŠTO JE JAKO, ovaj lik nije mag i ne pravi magične predmete (osim usput) i točka.  

U drugom prelasku vodit ću žensku magicu sneakericu, zločestu koja NEĆE NOSIT ARMOR. Nikakav. Točka.  Samo lijepu robu. I neće ni koristit oružja osim štapove. Znat će malo lopovskih vještina jer je odrasla na ulici i nekad dobro dođu. Tko kaže da ova igra ne može bit zanimljiva? Samo si treba neke stvari posložit u glavi. 

16 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

sad mi pocinjes ici na zivce, ali ono uzasno, sta brijes ti i pola ekipe tu na forumu, od cega je nastao WOW, kotor, LA, ultima, gw... jel znas ti sto znaci MMORPG uopce?

RPG - MMORPG

prica

clase

questovi

oprema

skillovi

open box

profesije

npc

hubovi

frakcije

instance

trgovina

grafika

U CEMU JE TU RAZLIKA?

OBOJE SE VRTI NA D&D pravilima!!!! razlike osim u mp komponenti NEMA! jesi ti retardiran da to vidis?

osnovno i jedina razlika izmedju RPG.a i MMORPG.a sto u mmo.u neces biti onaj poseban heroj bog kojem ti svi ljube noge i na kojega se svi ugledaju, biti ces jos samo jedan od mnogih koji ce na svoj nacin prozivjeti pricu!

koliki fanboy sp.a moras biti da ides izjavljivati suprotno???

Single-player games are great, and I love them. They have a great feature. Your life is very special. You are the hero and you get to save the whole world. (...) [Tabula Rasa] is like Disney World... You can go to shops and get food, but when you get on the boat for the pirate ride, you're in your own version of reality. Once the ride starts, you are blissfully unaware of the boats in front of you and behind you.

richard garriott - Tabula Rasa

Ti nikad nisi čuo onu o uspoređivanju kruška i jabuka očito, a meni te se neda educirati jer su ovo teme u razini pučke škole. 

Da koncept i kostur igre je jednak no tu svaka sličnost prestaje. To je ko da ideš usporedit sliku i film. Da, radi se o površinama gdje su prikazani ljudi koji imaju i kosu i majicu i nokte, sve je isto!

15 godina
Thorien Kell kaže...
VooDooZg kaže...
Zao mi je jer ima brdo potencijala, ali su je previse "otvorili" s opcijama i skilovima - da se skill dobije svaki 3lv i da ukinu enchenting i smithing bar u smislu unapredjivanja oruzja i oklopa u vidu superior-legendary onda bi igrac dobio zelju za igranjem i dobivanjem novih oruzja i oklopa - ovak sam slozim bolje i jace oruzje i oklop i to prejako i to sjebe i zelju za trazenjem a time i igranjem, a prica je nedovoljno jaka da bi drzala zelju........ Eto

Ljudi moji vi ne shvaćate BIT ove igre, što je zato valjda jer ste odgojeni na usranom CoD ili čimveć šta mladi danas igraju. Da, smithing i enchanting se mogu forsirati do besvijesti ali TKO TE TJERA da to napraviš? To su samo dva skilla od 20 a ti možeš izabrat baš koje hoćeš. Postoji tip "lik" u RP igrama kojem leže navedeni skillovi (btw ne mogu zamislit realnog RP lika kojem leže oba, to bi morao bit mag/kovač, ne ide baš taj kombo) a postoje likovi koji se s time normalno ne bave. Recimo igram inteligentnog lika koji je pokretljivi ratnik-strijelac, zna kovat a nešto se malo pomoćno služi i magijama no njemu nikad neću nabijat enchanting jer mi to ne paše liku NEMA VEZE ŠTO JE JAKO, ovaj lik nije mag i ne pravi magične predmete (osim usput) i točka.  

U drugom prelasku vodit ću žensku magicu sneakericu, zločestu koja NEĆE NOSIT ARMOR. Nikakav. Točka.  Samo lijepu robu. I neće ni koristit oružja osim štapove. Znat će malo lopovskih vještina jer je odrasla na ulici i nekad dobro dođu. Tko kaže da ova igra ne može bit zanimljiva? Samo si treba neke stvari posložit u glavi. 

Ja sam warrior s dual oružjem i idem prsa u prsa s zmajevima, trolovima, vukovima, divovima. Da bi se zaštitio što je bolje moguće moram imati jako dobar oklop. Znači plan je napraviti dobar težak oklop pa onda ići u avanturu. Logično razmišljanje da postanem kovač. U čemu je glupost što sam ja složio sebi kvalitetan oklop prije nego sam išao u bitku? Ako ćemo gledati igru kao što ju ti gledaš?

17 godina

{#}

Kako mi je samo ovaj thread bio zanimljiv, tako sad vise nije...

Odskijajte s tim raspravama o zanrovima.

Jeste ga usosili..

Citanje o razlicitim questovima i anegdotama iz Skyrim svijeta je bilo bas interesantno, ovo sad je sve samo ne zanimljivo...

Truth in engineering.

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Skyrim je Elder Scrolls žanr {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Predlažem obraćanje moderatoru i brisanje zadnjih par stranica trolanja i OT-a, uništila se tema.

Cemetary gates
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asta kaže...
Respektiram tvoju konfiguraciju i postavke na kojima se igraš, samo hrabro, ali propuštaš ono najbolje od prikaza.

Hvala za info o driverima budem i ja probao iako sa "starom" generacijom GTX470 ne znam da li bude kaj pomoglo, a ionako sam zadovoljan sa FPS-ima

molim da mi se čovjek sa respektom prema konfiguracijama i svi ostali koji će respektirati komade hardvera više ne obraćaju i nek me propuste s prikazom svojih GTX470mica i ostalih sranja za qurcem u čelo po internetu, TIA

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
15 godina
neaktivan

Izvinite ljudi, slučajno sam ukuca perk na krivo mjesto. Sad bi ga htio maknut i stavit negdi drugo. Ima kakvo rješenje za ovo. Znam da postoji cheat za davanje perkova, ali postoji li i za micanje ? Ono, ne bih htio krast al jbg.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice