The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.451.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Jesi dobio riječ sa zida, moraš skrenuti lijevo prije nego onaj whrilwind sprint trap moraš proći??

Jesi dobio dušu, kad klikneš na postolje gdje je trebao biti rog, apsorbiraš dušu??

Inače, ja sam ovo napravio pa je i meni bez oznake..

Ako si to napravio idi dalje, čisti druge tamnice..

14 godina
NightShadow kaže...

Jesi dobio riječ sa zida, moraš skrenuti lijevo prije nego onaj whrilwind sprint trap moraš proći??

Jesi dobio dušu, kad klikneš na postolje gdje je trebao biti rog, apsorbiraš dušu??

jesam sve sam to napravio vjerovatno bug, ugl. hvala :).

17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ja krenuo iz pocetka :)

Skillam se na giant-ima, tocnije archery, jer prsa o prsa i nema neke logike :S

Igramo se skrivaca i onda petama vjetra kolko stamina dopusta :D

Truth in engineering.

9 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
lollik91 kaže...
thuglife kaže...
lollik91 kaže...

ma sve je to meni jasno...al nije mi jasno kak su oni sve TO uspijeli ugurat u 5 gigabajta, kolko je igra teska?

Vjerojatno c/p prostori ( vrhnuski ukomponirani pa ih se ne primječuje ), i vrhunsko pakiranje.

to je bilo retoricko pitanje {#}

btw, naisao sam na jedan bug u rijesavanju questa. naime, kad sam otisao kod onog orka u winterholdu u koledžu, koji me salje po knjige, dobio sam zadatak otici po knjigu "Wolf Queen vol.6". medutim, ja sam tu knjigu vec imao kod sebe..al sam svejedno otisao u spilju di mi je rekao..situacija je slijedeca, kad dodem do te skrinje, u kojoj se navodno nalazi knjiga, i otvorim ju, unutra se nalaze neka oruzja,armor i pare ali ne i knjiga...a onaj pointer za quest mi cijelo vrijeme stoji tamo,na skrinji. i ja sad nemogu otic do orka i dat mu knjigu(koju sam vec prije negdje pokupio) jer bi ona trebala bit u toj skrinji,a nije... 

bas bezveze,i sad mi tako stoji u quest logu i zivcira me...a nije jedini quest koji sam "rijesio" i da mi stoji tako u logu.

Napisal sam na nekoj od prijašnjih stranica kak to možeš riješiti, i meni se čini da je taj quest i mene zezal tak da sam ti tam napisal i ID tog questa

EDIT:

nažalost ja sam već našao 7 questova koje ne mogu završiti ili sam ih napravio, a oni su i dalje u questlogu. No unatoć tome igra je i dalje čista desetka. Još dok to poprave sa patchom pa kroz ljeto opet zaigram sve će biti super. Trenutno imam toliko questova u questlogu da  mi je mapa puna strelica.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 16:55 (formula1live).
16 godina
neaktivan

btw, naisao sam na jedan bug u rijesavanju questa. naime, kad sam otisao kod onog orka u winterholdu u koledžu, koji me salje po knjige, dobio sam zadatak otici po knjigu "Wolf Queen vol.6". medutim, ja sam tu knjigu vec imao kod sebe..al sam svejedno otisao u spilju di mi je rekao..situacija je slijedeca, kad dodem do te skrinje, u kojoj se navodno nalazi knjiga, i otvorim ju, unutra se nalaze neka oruzja,armor i pare ali ne i knjiga...a onaj pointer za quest mi cijelo vrijeme stoji tamo,na skrinji. i ja sad nemogu otic do orka i dat mu knjigu(koju sam vec prije negdje pokupio) jer bi ona trebala bit u toj skrinji,a nije... 

bas bezveze,i sad mi tako stoji u quest logu i zivcira me...a nije jedini quest koji sam "rijesio" i da mi stoji tako u logu.

Probaj ju ostaviti u škrinji, izaći iz svega i onda je ponovno pokupiti iz škrinje.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
13 godina
neaktivan

Nakon sto je rucak skuhala rekao sam joj da treba drva pripremit za zimu.{#}

RIP-Freddie Mercury-1946-1991-RIP

1 0 hvala 0
16 godina
thuglife kaže...

Probaj ju ostaviti u škrinji, izaći iz svega i onda je ponovno pokupiti iz škrinje.

fora je u tome sto nemozes micat iteme iz inventorija koji imaju nekakve veze s questovima..tako mi stoje i neka frula,bubanj i "gitara" od nekih likova s bard koledža, i rijesio sam te questove,dobio nagrade, ali si oni jednostavno odbijaju uzet te iteme iz mog inventorija.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Prince-Artas kaže...
Jonja kaže...
Prince-Artas kaže...
Jonja kaže...

Najveći problrm igre je sto se predobre stvari odma dobiju u pocetku, nisam ni poceo imam deadric i dragon armor, deadric oruzja itd.

Aj objasni kako, ja san lvl 40 i sve šta iman od tog dvoje je mask of clavius vile

Napravio puno daggera lvl 100 smithing i eto kako.

i nakon toliko rasprave o tome ti opet dođeš trollat o daggerima. Ignore.

O cemu ti pricas sinko, zasto je trolanje ako sam napravio puno daggera?

Jos me lik pita kako san napravia pa eto mu odgovor nema t od trolanja sve je vezano uz igru.

Zato što smo tu diskusiju sa smithingom i daggerima prošli već barem dva puta na ovoj temi...

14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
NightShadow kaže...

jesam sve sam to napravio vjerovatno bug, ugl. hvala :).

ne mora nužno značiti da je bug... Sjećam se da ispod vodopada ima jedan kovčeg i Druegar koji ga čuva, a i iznad onog prijestolja je jedan kovčeg do kojeg nisam našao prolaz, a čini mi se da je jedan od onih Druegara koji glume da su mrtvi ležao do njega...

17 godina

Molim vas jel mi može netko reći gdje da nađem quest u kojem se natječem u opijanju pa završim otet? Gledao sam u Roriksteadu, ali nema ništa.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Molim vas jel mi može netko reći gdje da nađem quest u kojem se natječem u opijanju pa završim otet? Gledao sam u Roriksteadu, ali nema ništa.

Whiterun taverna.

Potpis
16 godina

nakon poduljeg razmisljanja ipak sam odlucio otici u legiju. stormsi si mi nekak preprimitivni, bez obzira na to sto me legija htjela ubit na pocetku, isto tako me i spasila. a i solitude mi je nekako ljepsi grad :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Glupo mi je kad ocistim neku spilju u jednom questu, a drugi quest me posalje u tu istu samo zbog glupe knjige, naravno svi mobovi se respawnaju xD. Trenutno sam lvl30, destruction ubrzo 80.
17 godina
hellraiser1110 kaže...
Dodinho kaže...

Whiterun taverna.

Nema ništa. Čuo sam da taj lik ne bude uvijek u istom gradu pa ću pogledati negdje drugdje.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
14 godina
neaktivan

nemogu naći mod kojim možeš trgat armor i dobivat matse, kako se zove?{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

nakon poduljeg razmisljanja ipak sam odlucio otici u legiju. stormsi si mi nekak preprimitivni, bez obzira na to sto me legija htjela ubit na pocetku, isto tako me i spasila. a i solitude mi je nekako ljepsi grad :P

Zapravo ak se ne varam sam biraš tko će te spasiti

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 18:13 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan

Ove misije dark broterhooda me neodoljivo podsjećaju na Assassins Creed.Da li je i vama tako?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 18:13 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo jedna glupost, quest u pitanju je 'blood on the ice' ako se ne varam.

Uglavnom;Netko je ubijao cure po windhelmu i ja sam istražujući otkrio da je to court wizard od Jarla.

Na kraju se ispostavi da ipak nije i dobijem naputak da patroliram ulice po noći i nakon 2 dana naletim na ovog tipa i žensku kako

stoje usred pijace.Oboje su 'busy'. Stvar je u tome što su ostali tako stajati (ona je trgovkinja za štandom par metara dalje).

Sad, ja sam naravno pretpostavio da je to killer i quicksaveao te ga odvaliio po glavi.

Naravno, quest obavljen, nagrada : čuvari po gradu su mrvicu tolerantniji, nešto kao 'thane' u whiterunu.

Kopka me jer mislim da mi je ženska koju sam trebao spasiti trebala dati isto neki reward.

Uglavnom zbugan quest skroz, da nisam dirao tipa, njih dvoje bi onako ostali i jedan general goods trgovac manje.

tako su zapeli tako su zapeli
Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 18:15 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Ove misije dark broterhooda me neodoljivo podsjećaju na Assassins Creed.Da li je i vama tako?

Pa budući da je Dark Brotherhood prvi "nastao" po toj logici me AC podsjeća na DB, a ne obrnuto {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
13 godina
protjeran
forzzuk kaže...

Evo jedna glupost, quest u pitanju je 'blood on the ice' ako se ne varam.

Uglavnom;Netko je ubijao cure po windhelmu i ja sam istražujući otkrio da je to court wizard od Jarla.

Na kraju se ispostavi da ipak nije i dobijem naputak da patroliram ulice po noći i nakon 2 dana naletim na ovog tipa i žensku kako

stoje usred pijace.Oboje su 'busy'. Stvar je u tome što su ostali tako stajati (ona je trgovkinja za štandom par metara dalje).

Sad, ja sam naravno pretpostavio da je to killer i quicksaveao te ga odvaliio po glavi.

Naravno, quest obavljen, nagrada : čuvari po gradu su mrvicu tolerantniji, nešto kao 'thane' u whiterunu.

Kopka me jer mislim da mi je ženska koju sam trebao spasiti trebala dati isto neki reward.

Uglavnom zbugan quest skroz, da nisam dirao tipa, njih dvoje bi onako ostali i jedan general goods trgovac manje.

E vidiš, ja sam obavio taj quest, rekel Jarlovom pomoćniku ko je krivac (ipak vidi se ko je krivac, lijepo piše sve u njegovom dnevniku) i quest gotov.

Niko me nikaj više ne pita. Koliko sam skužio, tip je htio reanimirat svoju kreaciju, nekaj tipa frankesnein.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 18:18 (Doxy_CRO).
17 godina
Dodinho kaže...
hellraiser1110 kaže...
Dodinho kaže...

Whiterun taverna.

Nema ništa. Čuo sam da taj lik ne bude uvijek u istom gradu pa ću pogledati negdje drugdje.

Istina, ja sam naletio na njega u Ivarsteadu. Obilazak birtija u svakom mjestu je izgleda obaveza :)

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
big_guy kaže...

Pa budući da je Dark Brotherhood prvi "nastao" po toj logici me AC podsjeća na DB, a ne obrnuto {#}

Hehe,ja kažem da me misije Dark Brooterhooda u Skyrimu(ne u AC:Broterhood) podsjećaju na cjelokupni AC serijal.Valjda se kužimo {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
15 godina
neaktivan

@D3ViL

Svaka čast, vrlo lijepo napisano!

Ipak, moramo se pomiriti s činjenicom da je ovo AAA naslov, i da kao takav privlači igrače koji inače i ne igraju ovakav tip igara (ili single player igre uopće!), i da je onda normalno da se oni bune što je igra "prelagana"....to su ljudi koji su navikli na ideju da je  grindanje opreme i dobijanje XY oklopa u što bržem/lakšem roku smisao igre...od roleplayinga ni r!

Uostalom, kad je primjerice Witcher izašao glavni prigovori su se opet vrtili oko jednostavnosti dobijanja pojedinih oklopa i oružja...

Zaključno, nisam naišao (u ohoho godina igranja) ni na jednu igru koja bi bila zaista "teška", "izazovna" i neprelazna...naravno, u početku, ali svaka igra ima u sebi onaj jedan ključ i štih, koji omogućuje igraču da bez ikakvih problema pređe igru kad ga skuži. Primjerice, Dragon Age je na prvom prelasku bio pakao na Nighmare (pa i na hard) i ljudi su se bunili kako je pretežak...nakon 2 prelaska smo već instalirali difficulty modove :)

I dalje tvrdim da je težina Skyrima dobro izbalansirana, svakako napredak u odnosu na Oblivion pa i Fallout, ima nelogičnosti ali na igraču je da ih izbjegne ako želi i dalje igrati igru koja će mu predstavljati izazov u određenim momentima.

5 0 hvala 0
16 godina
ZC_Someone kaže...

Zapravo ak se ne varam sam biraš tko će te spasiti

znam to..isao sam s njima, jer je onaj covjek,kad te pita tko si ti..rekao da nebi trebao ic na giljotinu al je ona kapetanica rekla da da...al svejedno mi je solitude ljepsi grad :D

jedno spoiler pitanje

da li se nekako moze sprijeciti ubojstvo onog "glavnog" starca (Kodlak Whitemane) u companonsima? on me posalje na quest ubit vjestice, da se izljeci. medutim, kad sam se vratio,oni razbojnici (silver nesto) su napali jorrvaskr(il kak se vec pise) i ubili starca. mene zanima da li je to skriptirano ili se moze sprijeciti nekako?

17 godina
protjeran
thuglife kaže...
Jonja kaže...

Najveći problrm igre je sto se predobre stvari odma dobiju u pocetku, nisam ni poceo imam deadric i dragon armor, deadric oruzja itd.

Nema tu sheme, sam si kriv, već sam rekao... Ja sam lvl 35 i još se vucaram u orkish armoru i super mi je.

Exploitanje se ne isplati kolega. {#}

Btw. HCL recenzija

btw, ako nekon nije jasan početak zaključka recenzije:'' Šta reći? Koju posluku porati?'' vjerovatno i znate al isto:

''how yes no''
17 godina
protjeran
hellraiser1110 kaže...
Dodinho kaže...

Whiterun taverna.

pokupili iz  filma hangover

''how yes no''
16 godina
neaktivan

.

Preporučite mi novog followera.

90% ljudi kako vidim igra sa lydijom koja nije loša no volio bi nekog followera koji se dobro sneaka i više oslanja na ranged combat, maga po mogućnosti.

Followeri su po prirodi glupavi pa da minimiziram nekako njihovu beskorisnost : )

Čuo sam da Erandur nije loš

Jel ima tko kakvo pozitivno iskustvo s nekim drugim followerom? 

Isto pitanje i za ženu, ne mislim se ženit još (još sam mlad jel : ) no vidim da je izbor ogroman, neke otvaraju shopove a neke putuju s vama, neke su praktičnije i moćnije od drugih pa ako ima tko iskustvo za podijelit ....

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 19:46 (Thorien Kell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...

.

Preporučite mi novog followera.

90% ljudi kako vidim igra sa lydijom koja nije loša no volio bi nekog followera koji se dobro sneaka i više oslanja na ranged combat, maga po mogućnosti.

Followeri su po prirodi glupavi pa da minimiziram nekako njihovu beskorisnost : )

Čuo sam da Erandur nije loš

Jel ima tko kakvo pozitivno iskustvo s nekim drugim followerom? 

Isto pitanje i za ženu, ne mislim se ženit još (još sam mlad jel : ) no vidim da je izbor ogroman, neke otvaraju shopove a neke putuju s vama, neke su praktičnije i moćnije od drugih pa ako ima tko iskustvo za podijelit ....

onda maca od companiona koristi bow većinom

17 godina

Prvi put sam bio đubre.... Svidio mi se Frost, (konj) te sam svih preveslo i uzeo i pare i konja i još malo para, (sveskupa oko 1500) i ubio nedužnog čovjeka...... a ko nebi kada vidiš ovakav pogled....{#}. Sada imam tri konja.....

I prvi put sam vidio, kada sam napo čovjeka pisalo mi je bounty povećan za 40, a kada sam ga ubio je pisalo: posljednji svjedok mrtav, uklonjen bounty.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni Frost danas poginuo, bila epic bitka - ja, Marcurio protiv 2 Gianta i 2 mamuta, konja ostavim pun qrac daleko, ali naravno on se umijesa i ubije ga mamut ... ali sad cu radit iskljucivo Dark Brotherhood questove dok ne dobijem *zna se kojeg konja* :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice