The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.451.524
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

nakon jos nekog igranja sam i ja doso do tog stepena da je na master pravo lagano igrat, ali je ipak razumljivo, jer sam vec lvl 48

odusevila me raznolikost misija, prica u svakoj od njih, razliciti dungeoni itd..sto duze igram, igra mi je sve bolja

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

1) Jel je itko glazbenik?

Čuo sam tip od jednog NPC-a da žene vole glazbenike, pa očekujem neke zadaće na tu temu...

2) Nego, dosadilo mi nakon 12 lvl samo šunjanje po šumama i gorama pa navratio malo do gradića gdje me baca glavni quest, a i ne znam više kuda sa stvarima pa bi ih prodao te tražim trgovca. Pa zar svugdje daju samo 1/10 vrijednosti kad hoću nešto prodati dok mi se lik nije razvio još? Jel se isplati uopće zezati sa itemima kad ionak ne mogu dobro prodati?

3) Pokupio sam lika streličara da ide sa mnom, da li je to ok i koga još da pokupim, maga/helera ubuduće, ako sam ja sam mrcina za prsa u prsa?

4) Nije mi jasno što bih trebao napraviti da se riješim vampirske žeđi, probao sam lijekove te jedan healing oltar ali nije pomoglo, još uvijek mi se krv prži na suncu, a noć je :)

poz

www.rigburning.comule.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 9:29 (Asta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Jonja kaže...

Nego ima li ko jaci bow od mene? 76dmg ebony :)

Ja sam lv26 i moj elven bow equsite ( ili kak se vec zove ) dam ravno 90 sa steel arrow !! +60% archery na skill- u i rukavice, kaciga, ogrlica i ring po +27% na archery !! Hebes bow koji imas kad mozes +108% i vise dobiti samo na enchentmatima !?
13 godina
A mene zanimas cim je vezano smithing. Odnosno koji lv smithinga trebas biti za fine/superior/equsite/legendary !??????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ismar89 kaže...

nakon jos nekog igranja sam i ja doso do tog stepena da je na master pravo lagano igrat, ali je ipak razumljivo, jer sam vec lvl 48

odusevila me raznolikost misija, prica u svakoj od njih, razliciti dungeoni itd..sto duze igram, igra mi je sve bolja

Mene je moram priznati nakon 7-8 sati igre ovog vikenda malo popustilo zanimanje, ali vjerujem da je to zbog premještanja radnje s tamnica u gradove.

Razočaralo me da nakon potežih protivnika u gradu me dočeka sporedni quest - ubit 4-5 kosturka, a to rješavam jednmi udarcem, nije neki balans :(

By the way, osim odgurivanja protivnika štitom, ima li još neki potez ili to je to?

poz

www.rigburning.comule.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 9:35 (Asta).
17 godina

Ovo žaljenje da je igra lagana, a čovjek je iznad kakvog 25 lvla je toltalno s*anje!! Da je kojim slučajem teža SVI bi se žalili da je užasno neizbalansirana i da kako mene na lvl XX sa tim i tim oklopom i oružjem i perkovima muče neki kosturi koje sam ubija i na lvl 8.... Situacija bi šta se tiče kukanja oko težine bila još gora!! Sigurno. A ovi šta deru po 10000000 iron daggera i onda se žale na težinu i slične stvari... Fantaziraju jer su si bezveznim gameplayom uništili igru i sada kukaju!! Meni je draže da sada na 30 lvl nekog bandita ili kosturaka odalamim sa jednim Power Attackom jer sam i ulagao u One Hand i ne vidim smila tih perkova ako će svi biti jaki kao i ja, (Oblivion). Dođu neki bossovi gdej se moram malo potrudit, ali ne previše jer ipak postajem spasitelj Skyrima i legenda koja hoda (a nije Levis) i da mene u raznim tamnicama ubijaju u pojam obični kosturići ili banditi u krpicama bi bilo totalno s*anje!!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 9:45 (doktor1).
Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
Jonja kaže...

Nego ima li ko jaci bow od mene? 76dmg ebony :)

Ja sam lv26 i moj elven bow equsite ( ili kak se vec zove ) dam ravno 90 sa steel arrow !! +60% archery na skill- u i rukavice, kaciga, ogrlica i ring po +27% na archery !! Hebes bow koji imas kad mozes +108% i vise dobiti samo na enchentmatima !?

Ma ja govorim o pure dmgu bez echanta i arrowa.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan

Najveći problrm igre je sto se predobre stvari odma dobiju u pocetku, nisam ni poceo imam deadric i dragon armor, deadric oruzja itd.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ovo žaljenje da je igra lagana, a čovjek je iznad kakvog 25 lvla je toltalno s*anje!! Da je kojim slučajem teža SVI bi se žalili da je užasno neizbalansirana i da kako mene na lvl XX sa tim i tim oklopom i oružjem i perkovima muče neki kosturi koje sam ubija i na lvl 8.... Situacija bi šta se tiče kukanja oko težine bila još gora!! Sigurno. A ovi šta deru po 10000000 iron daggera i onda se žale na težinu i slične stvari... Fantaziraju jer su si bezveznim gameplayom uništili igru i sada kukaju!! Meni je draže da sada na 30 lvl nekog bandita ili kosturaka odalamim sa jednim Power Attackom jer sam i ulagao u One Hand i ne vidim smila tih perkova ako će svi biti jaki kao i ja, (Oblivion). Dođu neki bossovi gdej se moram malo potrudit, ali ne previše jer ipak postajem spasitelj Skyrima i legenda koja hoda (a nije Levis) i da mene u raznim tamnicama ubijaju u pojam obični kosturići ili banditi u krpicama bi bilo totalno s*anje!!!

Slažem se, a ovi profesionalci neka samo odigraju oblivion na najteže. Vidjeli bi za koliko bi minuta reinstalirali igru, vratili se na skyrim i zauvjek ušutili.

16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Najveći problrm igre je sto se predobre stvari odma dobiju u pocetku, nisam ni poceo imam deadric i dragon armor, deadric oruzja itd.

Da da, ta konzola je zbilja nebalansirana, treba upisat "get item" ili štaveć i -puf- evo odma daedric mač ; )

16 godina
neaktivan

Od samog početka pratim ovaj thread i jedino što mogu reći je da nikad ali baš nikad nema 100% zadovoljnih igrača vidim da Asta piše da je razočaran i mnogi drugi.

Pa ljudi moji što se očekivali?????

Isto je sa BF3 ja nevolim FPS pa ga i neigram isto tako mislim da ovi koji kukaju i ništa im ne paše su jako usko vezani za određene  dijelove igre,neki gledaju samo gameplay,neki samo raznolikost misjia,veličinu mape itd.

Ljudi moji igra je savršena u svakom pogledu jer imam poprilično staža nisam neki klinjo koji po cili dan samo visi na igrama (počeška se po glavi i razmišlja kako će mu žena razbiti monitor :P),i probajte ne pljucati po igri ako vama nije zadovoljila sve segmente nemora značiti da je svima ona loša.

Jedino gdje ja imam zamjerku (i to malu) je neraznolikost glasova vezanih za likove u igri,ja mislim da su se ipak malo više trebali potruditi oko toga jer za mene je to jedino što nedostaje ovoj igri.

I za kraj.....ima toliko igara na tržištu nadam se da će nezadovoljni igrači pronači nešto u tom ogromnom svijetu zabave.

PEACE

So say We All
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Jonja kaže...

Na koju šemu!?!? Nisi ni počeo, a imaš sva ta oružja?!?

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Nema tu sheme, sam si kriv, već sam rekao... Ja sam lvl 35 i još se vucaram u orkish armoru i super mi je.

Exploitanje se ne isplati kolega. {#}

Btw. HCL recenzija

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 11:12 (thuglife).
17 godina

Niste mi jasni. Kako vam igra moze biti prelagana???

Ja samo jedan perk ulozio u light armor i to je sve, ostalo otislo archery, lockpicking, destruction.

I da nije Lidye svaki medo bi me tukao, da ne govorim o trolovima ili divovima. Od oklopa imam od elfova onaj zuti i njega sam u djelovima nasao, nisam nista pravio sam.

a sto se questova tice, ja idem redom, znaci od grada do grada i rijesavam usput :) nema trcanja da se rijesi quest.

Ne znam jeste li znali ali ima neoznacenih pecina. npr ja sam nasao jednu, honey cave, koja nije bila ucrtana.

I jedan problem, kako napasti zmaja, tj. kako da zmaj napadne mene, sinoc sam ispucao skoro 100 strijela i nikako ga ne mogu pogoditi dok kruzi, a nece da se spusti, kao da me ne vidi.

Edit: za ova dedric oruzje i oklop, ne znam odakle, ali ja nosam vilenjacki luk i nisam nasao bolji do sada. Ako ste to preko konzole ili preko bodeza onda je bezveze, cit se ne isplati u ovoj igri.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 11:19 (goodye).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Level 27, dual wielding mother fucker. Sad mi je žao što sam počeo kao Nord, umjesto da sam uzeo Orca (oni su pravi majstori dual wielding-a).

Upravo rješavam donji desni dio mape (gdje je thief's guild). Pitanje za one koji su to već prošli. Do sad sam bio "dobričina", skoro bez bounty-a/prekršaja. Da li misije za guild donose neke negativne posljedice (osim bounty-a) ili nemogućnost pristupa nekom drugom guildu kasnije

Igram na expert težini i još uvijek mi ponekad igra zna biti preteška. Dok pokušavam ubiti Giant-a još uvijek me lik može ubiti sa jednim do dva udarca (ako uspije), moram uletit nutra (došprintati i odalamiti ga jednom sa power-om, samo s jednom rukom, to mu uzme trećinu healtha), zderati se na njega, dok se on kotrlja okolo power attacka-ti ga (sa obje ruke, što mu uzme još jednu trećinu), maknuti se dok me pokušava oderati sa toljagom, uletiti ponovno i power attackati ga još jednom sa obje ruke. Onda padne. Ako me zahvati jednom većinom sam gotov ili imam health-a na kapaljku. 

Smithing koristim za ono što mi treba (napravio sam si dwarven set armora (od nogu do glave), prije isto tako i leather, pa iron, pa steel),sad sam tek došao do 60 (da mogu poboljšavati i enchantane iteme).

Kao i kod svake igre, ako ne koristiš exploite, bugove u igri, možeš se zabaviti onako kako je autor igre zamislio, zabavnije je. Ako exploitaš, nakon nekog vremena postane dosadno.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodye kaže...
...

imaš shout dragonrend, s njim zmaja natjeraš na zemlju, također neobilježenih pećina ima tone...

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Niste mi jasni. Kako vam igra moze biti prelagana???

Ja samo jedan perk ulozio u light armor i to je sve, ostalo otislo archery, lockpicking, destruction.

I da nije Lidye svaki medo bi me tukao, da ne govorim o trolovima ili divovima. Od oklopa imam od elfova onaj zuti i njega sam u djelovima nasao, nisam nista pravio sam.

a sto se questova tice, ja idem redom, znaci od grada do grada i rijesavam usput :) nema trcanja da se rijesi quest.

Ne znam jeste li znali ali ima neoznacenih pecina. npr ja sam nasao jednu, honey cave, koja nije bila ucrtana.

I jedan problem, kako napasti zmaja, tj. kako da zmaj napadne mene, sinoc sam ispucao skoro 100 strijela i nikako ga ne mogu pogoditi dok kruzi, a nece da se spusti, kao da me ne vidi.

Edit: za ova dedric oruzje i oklop, ne znam odakle, ali ja nosam vilenjacki luk i nisam nasao bolji do sada. Ako ste to preko konzole ili preko bodeza onda je bezveze, cit se ne isplati u ovoj igri.

Neki ih skidaju Shoutovima, ja ga zakucam strijelom, budući da mi se vrijeme uspori kad naciljam.

Btw. Znam kako ti je, i mene je svaki medo rješavao u kad sam bio niži level ( cca do 23. ), a iz principa ne vodim nikoga sa sobom, tako da stvarno zna biti zahebano.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina

Ma probao sam i Soutovima, ali ne reagira. Imam i ja usporavanje vremena 25%, ali nikako ga pogoditi.

p.s. Morat cu malo odmoriti od igre, zena nece da prica samnom :D

vec 5 dana oko 4.00 dolazim u krevet :O

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
Ja sam do 20lv imao pratitelja i sad od 20-og igram solo, cjelo vrijeme na 4/5 tezini sad poslje 25lv sam spreman prebaciti na 5/5 pa cu vidjeti --- inace i na 4/5 me zakucaju pojedini lako ali ipak mislim da bi tek na 5/5 i solo ic bio pravi ugodjaj i tezina !! Bar dak hard core mode origigi ne izađe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Nema tu sheme, sam si kriv, već sam rekao... Ja sam lvl 35 i još se vucaram u orkish armoru i super mi je.

Exploitanje se ne isplati kolega. {#}

Ma i čak uz smithing 60% i flawles elven armor, oko 300 healtha, level 29 znam ginuti u sekundi (težina 4/5). Nisam ni mislio ulagat u smithing toliko no igra te nekako sama tjera, bonusi su dobri, ništa ne grindam nego kad pobijem životinje pokupim peltove i napravim kožne oklope za prodat. To mi se čini praktično, nešto zaradiš malo treniraš, OK je. 

Mislio sam reć ovo: došao sam po companion questu u zamak na južni/istočni kraj mape, tamo sam se morao ušuljat i otvorit vrata nekom magu da osveti obitelj, ono klasika quest, no ja nisam baš neki sneaker, nije ni lidija, pa smo alarmirali ekipu u zamku i sad:

Došlo mi desetak thugova na visokom levelu i dva maga. Bila je to klaonica i užaš. Nisam htio smanjit difficulty baš za inat. Igrao sam to sigurno dva sata, poginuo sam 30 puta sigurno. Nije pomagala ni transformacija u ... znate šta. Ratnike sam nekako uspio na prevaru pobiti no dva high level maga su brutala, čim pomoliš glavu za milimetar dobiješ dva fireballa u glavu, instant death. Ubio sam ih kukavički sa stiijelama, malo izvirivao, napiknuo strijelu, pa se liječio, ma užas, konan se okretao u grobu : ) I moji redguardski beduinski preci isto : D

BTW flawles elven ima AR oko 253 to je 42% damage reductiona. Uskuro planiram napravit glass ingote i skovat si nešto oklopa, pogrindad neke mamute za duše i nabacit nešto malo magične zaštite (imam bijedni enchanting 30-40% sa jednim ili dva perka, no popit ću potion, valjda navučem magic resistance za štit na 12%) moram se malo popunit za te resistance, moram nači i onaj stone koji daje MR, previše me muče ti je*eni magovi (a ljudi kažu da ne valjaju, slab destruction, zbilja ne shvaćam ; ) 

BTW II najbolja rasa za sve tipove igrača je breton - ostali bonusi su potpuno nebitni jer je igra pojednostavljena no 25% magic resistancea je brutala, to je stalno upaljeno i vrijedi za BAŠ SVE magije i magične efekte. Jako. Korisno.

Ja redguarda igram iz role play razloga no njegov resistance to poison (ima li toga u igri uopće?) i restoranje stamine jednom dnevno su beskorisni.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 11:42 (Thorien Kell).
15 godina
neaktivan

Lydia mi crkla i nestala zajedno sa armorom i jos par itema. FUUUUUUU

P.S Jel vama Lydia smeta? Ja se nemogu normalno sneakat jer ona suska previse i uvik nju otkriju. sad je crkla nije mi zao osim armora i itema.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
I u biti mislim da bi logicnije bilo da se perkovi dobivaju svaka 3lv tako bi se odmah malo bolje izbalansiralo + ove fore sa 500 daggera iskljucit. itd.. odnosno treba trgovcima smanjiti prodaju ruda i to 10puta da ima na legeru max 1 do 2 rude - pa ti šetaj po šumi lovi divljać, kopaj po rudniku i radi nožiće itd..
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Lydia mi crkla i nestala zajedno sa armorom i jos par itema. FUUUUUUU

P.S Jel vama Lydia smeta? Ja se nemogu normalno sneakat jer ona suska previse i uvik nju otkriju. sad je crkla nije mi zao osim armora i itema.

Smeta, zato je ni ne vodim.

AI svakog pratitelja je banana teža.

16 godina

ma sve je to meni jasno...al nije mi jasno kak su oni sve TO uspijeli ugurat u 5 gigabajta, kolko je igra teska?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

ma sve je to meni jasno...al nije mi jasno kak su oni sve TO uspijeli ugurat u 5 gigabajta, kolko je igra teska?

Vjerojatno c/p prostori ( vrhnuski ukomponirani pa ih se ne primječuje ), i vrhunsko pakiranje.

16 godina
thuglife kaže...
lollik91 kaže...

Vjerojatno c/p prostori ( vrhnuski ukomponirani pa ih se ne primječuje ), i vrhunsko pakiranje.

to je bilo retoricko pitanje {#}

btw, naisao sam na jedan bug u rijesavanju questa. naime, kad sam otisao kod onog orka u winterholdu u koledžu, koji me salje po knjige, dobio sam zadatak otici po knjigu "Wolf Queen vol.6". medutim, ja sam tu knjigu vec imao kod sebe..al sam svejedno otisao u spilju di mi je rekao..situacija je slijedeca, kad dodem do te skrinje, u kojoj se navodno nalazi knjiga, i otvorim ju, unutra se nalaze neka oruzja,armor i pare ali ne i knjiga...a onaj pointer za quest mi cijelo vrijeme stoji tamo,na skrinji. i ja sad nemogu otic do orka i dat mu knjigu(koju sam vec prije negdje pokupio) jer bi ona trebala bit u toj skrinji,a nije... 

bas bezveze,i sad mi tako stoji u quest logu i zivcira me...a nije jedini quest koji sam "rijesio" i da mi stoji tako u logu.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan

Mislim da su ti questovi s knjigama jedan repat bez kraja. Do sada sam bar 10 knjiga mu donio uvijek me šalje po druge.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 12:04 (TracerCPP).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lollik91 kaže...

Ima i velike veze šta su u igir teksture 512x512 rezolucije. Imam 80% igre sa 2048x2048 teksturama i već je Folder velik 7.3 GB!

ššššš - možda su u šumi
17 godina
protjeran
Jonja kaže...

Aj objasni kako, ja san lvl 40 i sve šta iman od tog dvoje je mask of clavius vile

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
neaktivan

Ma ova prepucavanja oko težine nemaju smisla. Ovo je prevelika igra i sumnjam da bilo tko s ovog foruma igra potpuno istu klasu ili obavlja questove istim redoslijedom. Jednostavno se treba pomiriti s tim da iz tog razloga svatko igru doživljava drugačije. Što je i ljepota ovakvog sandbox RPGa.

Uostalom mislim da nitko nije pljuvao zbog toga po igri. Ja sigurno nisam a mislim da nisu ni drugi. Još kad uključite u to različite načine razmišljanja, vrednovanje i očekivanja koji su drugačiji od osobe do osobe dobijete milijun različitih mišljenja. Pa ako i netko iznese svoj mišljenje o tome da li mu je igra lagana, preteška ili balansirana jednostavno to treba prihvatiti kao osobni doživljaj tog pojedinca.

A to što netko ima drugačije mišljenje od drugih nije ništa loše. Bolje to nego biti ofca koja se bez razmišljanja samo prikloni većini.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice