The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.447.062
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
odjavljen
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
thuglife kaže...
IRebic kaže...

Zna li itko kako upast u dark brotherhood?

Odraadi quest za onog klinca iz Whiteruna koji hoće da ubiješ onu ravnateljicu sirotiša, otiđi spavati i javit će ti se.

Joj kako mi je to promalko. Još nisam nigdje išao spavati. Sad prvo što moram napraviti ići spavati u svakom gradu.{#}

15 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Moraš investirati u dučan  da bi se prodavačima povečala dobit i time bi imali više novca. Onda im možeš i ukradenu robu prodavati.

Objasni i navedi odakle ti informacija te da li je testirano u praksi?

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
17 godina
forzzuk kaže...
formula1live kaže...

Moraš investirati u dučan  da bi se prodavačima povečala dobit i time bi imali više novca. Onda im možeš i ukradenu robu prodavati.

ne moze bas tako

moras imat perk u speechcraft koji to dozvoljava

prvo uzmes invester (70), pa onda fence (90)

masu vrimena treba stuc da se dignes speech... odnosno masu stvari prodat...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Prođi malo perkove za Speech, pa ćeš vidjet

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Nema ništa bolje od dobre stare zatvorske šore... Ovaj ork je zabrijao da je faca ako ima istu frizuru kao ja pa sam mu morao objasniti par stvari :D

šta? jel ti to meni? šta? jel ti to meni?
majku ti j... dođi ovamo majku ti j... dođi ovamo
clock2much
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
thedream kaže...

Stavi u Control Panelu u audio stavci output na 24bit 48000hz, i moralo bi pomoći. Ja imam sličnih problema kad stavim na 24bit 96khz i 24bit 192khz, samo u Skyrimu. Sve druge igre i aplikacije rade savršeno.

Neovisno držao Game Mode, Audio Creation ili Entertaiment bilo je šumova i čudnih anomalija, pa i izbacivanja i freezanje, koristim X-Fi Extreme Music i moddane PaX drivere. U ALchemy-u sam omogućio EAX Skyrimu, ručno.

Pokušaj sa outputom na 24 bit/ 48khz

Tako mi je defaultno podeseno na 24bit 48000Hz

Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan

Jedno pitanje za one koji imaju original. Da li vam se igra učestalo ruši bez razloga nakon zadnjeg patcha? Ja ne mogu odigrati sat vremena u komadu, a da se igra ne sruši.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://i.imgur.com/fDRhC.jpg

Lik je sakupljao sve sto mu je dropalo, dok itemi nisu poceli letjet po sobi :D

I jos malo sprdnje na kapital crime, killing chickens (ako je netko rpobao, napadnu vas strazari)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 18:45 (mislav_01).
17 godina
protjeran

Zaključak ima smisla, zamisli samo prodaju DLCa koji nas vraća u neki dio Morrowinda, ili da se priča poveže sa Nerevarinom, pa Morrowind je i danas najcjenjeniji dio serijala kod većine hardcore TESovaca :D

15 godina
neaktivan

Ovako koji ste bili lvl kad ste pobjedili prvog zmaja samostalno?

Ja san izjeba onog gore u planinama bio mi quest i sad bio onaj zid iza njega naucim shout al pise da moran skupit dusu (nezz tocno) od zmaja da bi moga to aktivirat.

A sta sam napravio 2 sec prije nego razbio zmaja?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moras otic u onaj kao menu screen sa tab, pa na magic i tamo pod shouts imas zasivljeno one koje nisi otkljucao. U doljnjem desnom kutu ti piše koliko duša imaš za potrošit. Odeš na shout i stisneš mislim R da otkucas, uglavnom piše ti.

Joj lool setam okolo i vidim onaj caravan sto vozi izmedju gradova bez tocka a tko me tamo doceka? CICERO iz dark brotherhooda :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 19:38 (mislav_01).
14 godina
neaktivan

evo jedan od brutalnijih prizora sta sam dozivio ingejm xD

fuck jea fuck jea
16 godina
neaktivan

Nisam igrao od nedjelje navečer,au,kad se sad dočepam {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Tek sam sad skužio da se shouti mogu otključati sa dragon soul. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Meni bi jedna od najvecih zamjerki isla,da zanemarimo graficke  i ostale bugove,na te tzv. velike gradove u Skyrimu?

Kako se dawnstar,winterhold i jos tih par "gradova" moze uopce nazvati gradom,kojeg Todd Howard govori da je enorman.

Pa samo pogledaj Oblivion,Bruma,Skingrad,Lejawiin,Skingrad to su bili gradovi u pravom smislu rijeci,a ne ovo,dobro nisu to gradovi,vec utvrde dvorci ili kakogod u nasem jeziku,ali daj ono 5-6 zgrada,krčma,par trgovaca i to je to.

Whiterun,Solitude i nekako Marthal moze proci,ali ovo cak nema ni u Hrvatskoj,to su mala sela a kamoli grad.

[V] [U] [C] [O]
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Novi HD izgled - KLIK

slika 1

slika 2

slika 3

slika 4

slika 5

slika 6
slika 7

slika 8

Pa tko želi.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 21:03 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ti si malo pre opsjednut modovima xD.

Mislim ono meni je igra preliejepa iovako ionako to niti ne primjetim ingame.

LoL acc THCJoshi
17 godina
Jonja kaže...
doktor1 kaže...

To nešto loše?

Vjeruj mi primjeti se ingame!!

ššššš - možda su u šumi
13 godina
protjeran
doktor1 kaže...
Jonja kaže...
doktor1 kaže...

To nešto loše?

Vjeruj mi primjeti se ingame!!

Povjerovao sam ti...jedino kaj se primijeti je FPS drop (i do 50% u nekim situacijama).

Razlike skoro i nema, pogotovo dok igraš...

Razliku vidiš ak staneš na jednom mjestu, i onda buljiš u ekran mijenjajući postavke, i gledajući sjenu na svakom kamenu.

Previše muke i truda, da bi na kraju dobio ono kaj si i zaslužio (reinstall igre).

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Sve slike u vezi poboljšanja grafike i općenito doživljaju su mi bile "meh not worth it", ali ovo djeluje jako seksi! Jel potrebno puno čačkanja oko modova, i naravno koliki je drop FPS-a?

I'm very large!
16 godina
neaktivan

Pridružio sam se companionsima i započeo quest kad moram ići u Dustman's Cairn,ali mi uopće ne prikazuje quest u main menu?Zna netko kako to popraviti?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Doxy_CRO kaže...

Povjerovao sam ti...jedino kaj se primijeti je FPS drop (i do 50% u nekim situacijama).

Razliku vidiš ak staneš na jednom mjestu, i onda buljiš u ekran mijenjajući postavke, i gledajući sjenu na svakom kamenu.

Previše muke i truda, da bi na kraju dobio ono kaj si i zaslužio (reinstall igre).

Gdje si vidio FPS drop 50%?? Igra radi uredno između 35/55 FPS i u prosjeku je to kakvih 35, a izgleda drastično bolje, (!! I razlika se vidi u osvjetljenju i teksturama. Original su 512, ove su 2048!!

I zašto sam zaslužio reinstall? To se dogodilo jednom kada sam sve krivo napravio! Ako se ne primjeti da je noć, noć onda neznam šta....

@Nos

Ništa ne moraš čačkat jer sam sve namjestio, samo skinut ono šta je tamo stavljeno. A vi šta tupite da nema razlike, treba prije probat pa onda komentirat, a ne fantazirat! Tu iznad ti piše o FPSu!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 21:32 (doktor1).
16 godina

Nisam mislio da će se ikada to desiti, ali...

Half-life seli na drugo mjesto najboljih igara ikada!

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
13 godina
protjeran
Bukva kaže...

Nisam mislio da će se ikada to desiti, ali...

Half-life seli na drugo mjesto najboljih igara ikada!

TD jer si nevjernik i heretik.

U tom slučaju Skyrim druga najbolja igra.

U većim gradovima FPS mi padne s 60 na 17 s modovima.

Sve je reinstall, i igram vannilu s boljim texturama, to je sve.

Noći su realnije, i neke sitnice. Ovo ostalo, previše strke, previše dropova, previše problema. MENI je ovak bolje. Vannila+teksture.

16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Doxy_CRO kaže...

Gdje si vidio FPS drop 50%?? Igra radi uredno između 35/55 FPS i u prosjeku je to kakvih 35, a izgleda drastično bolje, (!! I razlika se vidi u osvjetljenju i teksturama. Original su 512, ove su 2048!!

I zašto sam zaslužio reinstall? To se dogodilo jednom kada sam sve krivo napravio! Ako se ne primjeti da je noć, noć onda neznam šta....

@Nos

Ništa ne moraš čačkat jer sam sve namjestio, samo skinut ono šta je tamo stavljeno. A vi šta tupite da nema razlike, treba prije probat pa onda komentirat, a ne fantazirat! Tu iznad ti piše o FPSu!

Najveća razlika se primjeti za noć i za vatru, postoji li mogućnost da samo to npr. promjenim a da ostalo ne diram?

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Doxy_CRO kaže...

@Nos

Ma to je pretamna noc, neka je to noc pravaa al ja sam itekako digao brightness pogotvo kad sam se tukao protiv zmaja jer dok je letio nisam ga nista vidio.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan

.

32 0 hvala 5
15 godina
neaktivan

Jel još netko ima problem da je glazba uvijek...uzbudljiva? Hodam gradom, a u pozadini glazba koda koljem 3 zmaja, dok sam na konju, i je*em high elficu neku.
Jedva čujem ljude kako pričaju. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

Ma, mislim da hoću. 
Moja je 512 MB a igram na High Res.

A ovo je ipak 1GB i da, podosta je jača....

Znam, nije neki upgrade, ali nije ni neka cijena od 50 kn razlike, ne?

Evo ti sve ak ti se da čitati. 

samo napomena da neidemo u offtopic previse:

druže moj grafa se ne ocjenjuje jel dobra po veličini memorije tamo negdje od cca 2003-2004.g.

doktore super su ti slike,samo ih stvljaj ima nas koji ih bas lajkamo..

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 22:53 (bugonja).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Main quest zavrsen, dark brotherhood misije zavrsene, thieves guild misije zavrsene. Iduci cilj je daedric armor i sto se mene tice, gubljenje vremena u fantasy svijetu je zavrseno !

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice