The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.447.808
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
doktor1 kaže...
Chaky kaže...

Da li se meni cini ili je Skyrim "tisi" od ostalih igara?

Ostavio zvuk na default postavkama, igrao sa slusalicama i cuo sam normalno sve.

Pokrenuo drugu igru koja isto ima defaultne postavke sve vise-manje na 80-100% i probilo mi usi.

Več sam to objasnio, ali neda mi se opet pisat..pa pogledaj sliku

Trebaš stavit kvačicu na Loudnes Equalization...

Hvala na pomoci, ali nemam tu opciju.

Morag kaže...

Ne koristim integriranu već Creative zvučnu i te opcije nema. Taj sam problem riješio editiranjem SkyrimPrefs.ini.

Nađi unutar nje

[AudioMenu]
fAudioMasterVolume=1.0000

i promijeni na recimo

[AudioMenu]
fAudioMasterVolume=3.0000

Glasnoća je dovoljna za me, ali može se još povećati :)

Probao sam promijeniti na 3, ali nisam primjetio neku veliku razliku.

A nisam imao bas previse vremena. Budem istestirao vise kad uhvatim vremena.

Srđela kaže...

Provjeri jel ti smanjen u Volume Mixeru. Meni je Eve utisan tek toliko da cujem kada sam stigao na destinaciju

Klik

Nije mi smanjen u Volume Mixeru. A u EVE mi je zvuk skroz ugasen {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

evo ljudi moji, ja Lvl.14 i imam totalni bučkuriš od ratnika...tak mi je zabava, svikak budem išel kasnije još jednom s nekom drugom rasom...uglavnom najviše koristim 2 handed + destruction (od svega pomalo mada najviše vatra) uglavnom malo riješavam main quest pa ako ima kaj blizu od sporednih i te riješim i tak...sad sam u Windhelmu i onda sam moro ič po onaj neki napitak pa ideš u onu ruinu, a tamo toliko para i svega da je to beteg teški...uglavnom vratil se iz spilje van s 1500 golda + pun ko šlapa vrijednih stvari za prodat (fala bogu kaj sam konja vani imal kaj me odšlepo natrag jer sam bio težak 41x, a 325 mogu nositi) i ljepo sve prodo šta mi je dalo još nekih 1000 golda i onda sve ingote koje sam dole skupil još isklepo i to prodo tak da je na kraju cijeli market u Windhelmu presušil XD XD...više niko od njih para nije imal a nisu imali niš pametno više za prodat...tak da mi je trenutno stanje nakon tog questa se podiglo za nekih 2000 gold-a...moro kupit konja ponovo jer sam kreten pao s litice i zaklo njega a ja preživio...uglavnom pekove stavljam na svašta i od svega imam pomalo, al zato od ničeg puno :S ...nema veze bar malo skužim princip igre pa budem s drugom rasom več polako znal kak i kaj...uglavnom mislim da još puno imam za proči mada imam več nekih 70h igranja, s time da sam umro toliko puta da mi se več i mačke diviju sa svojih 9 života...igra je zakon totalno me uvukla, čak sam zapostavil i MW3 koji sam kupio par dana prije nego sam počeo Skyrim, ustvari sve igre sam zapostavil radi Skyrima...hehehe...najvjerojatnije budem i s novom rasom započel ko epizodu na Youtubu...bude još mnoštvo zabave s Skyrimom...svi koji još nisu probali, obavezno probajte...igra godine...

*chEErs*

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Stavi u Control Panelu u audio stavci output na 24bit 48000hz, i moralo bi pomoći. Ja imam sličnih problema kad stavim na 24bit 96khz i 24bit 192khz, samo u Skyrimu. Sve druge igre i aplikacije rade savršeno.

Neovisno držao Game Mode, Audio Creation ili Entertaiment bilo je šumova i čudnih anomalija, pa i izbacivanja i freezanje, koristim X-Fi Extreme Music i moddane PaX drivere. U ALchemy-u sam omogućio EAX Skyrimu, ručno.

Pokušaj sa outputom na 24 bit/ 48khz

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Molio bih objasnjenje.

Kako nisam igrao Obvilion, pa ne znam.

Kada igra pocinje mene su posli smaknuti, kao i nekog kralja(?), i onda zmaj napada i odmah ide ona, neprijatelj mog neprijatelja meni je prijatelj. I uglavnom svi mi pomazu i ne napadaju, a prije par minuta me posli smaknuti. I onda setam livadama i odjednom me napadnu 2-3 vojnika u plavom odorama, kojima nisam nista skrivio. Tko je tu tko?

Jos jedno pitanje: posto je spoiler prekrit cu, oni koji su poceli igrati vjerovatno znaju

Kada zavrsite onaj quest goldenclaw i izidete iz pecine, na ljevoj obali ima jedna koliba sa babom ispred, uglavnom kaze ja sam nitko i nista, na prosnjuvam malo kad ona kao neka vjestica, izidem iz kolibe babuska me napdane i ja ju smaknem. Tko je ona i zasto je koliba oznacena?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam dilemu pred sobom..

Igrati Skyrim ovaj vikend ili igrati betu SWTOR-a?!

15 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Imam dilemu pred sobom..

{#}{#} ma kakva dilema.

Cemetary gates
17 godina
NightShadow kaže...

Imam dilemu pred sobom..

pu!

Evo i meni dosla pozivnica :)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
goodye kaže...
NightShadow kaže...

Imam dilemu pred sobom..

pu!

Evo i meni dosla pozivnica :)

gdje se prijaviti za betu?

16 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
goodye kaže...

Molio bih objasnjenje.

Kada igra pocinje mene su posli smaknuti, kao i nekog kralja(?), i onda zmaj napada i odmah ide ona, neprijatelj mog neprijatelja meni je prijatelj. I uglavnom svi mi pomazu i ne napadaju, a prije par minuta me posli smaknuti. I onda setam livadama i odjednom me napadnu 2-3 vojnika u plavom odorama, kojima nisam nista skrivio. Tko je tu tko?

Jos jedno pitanje: posto je spoiler prekrit cu, oni koji su poceli igrati vjerovatno znaju

Kada zavrsite onaj quest goldenclaw i izidete iz pecine, na ljevoj obali ima jedna koliba sa babom ispred, uglavnom kaze ja sam nitko i nista, na prosnjuvam malo kad ona kao neka vjestica, izidem iz kolibe babuska me napdane i ja ju smaknem. Tko je ona i zasto je koliba oznacena?

I ja sam bio u sličnoj situaciji. Lol za onu babu; i mene je napala sa nekim prozirnim vukom i čak mi je bilo žao što sam je morao ubiti{#}.

Igra je genijalna, mogu reći da sam se do sada već snašao u igri, ali imam brdo pitanja. 

1) koja je razlika između skilova koje dobijam dog se borim (nekakva unaprijeđenja borbe) i kad dižem level?

2) postoje li neke tipke za brzu promjenu oružja?

3) može li se vidit di je konj ili ga dozvat?

4) na koliko bi mi trebao biti attack skill sa mačom (trenutno sam lvl 9 i dmg mi je 17)? Trebam li to nekako popravit, imam osjećaj da je već sada trebalo to dosta više napredovati.

5) zašto pri brzom prebacivanju sa lokacije na lokaciju izgubim konja? žali bože 1000 golda

6) napreduje li mi pratiteljica? vidim da je uzela oružje koje sam joj dao, ali ima li općenito koristi od nje, osim za transport opreme?

...itd

13 godina
neaktivan

Vid' ga šta vreba na medovinu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Imam dilemu pred sobom..

Kakvo pitanje, pa naravno oboje! :)

Samo kratko izvješće, nakon prekjučerašnje frustracije i katastrofe jučer sve teklo nevjerojatno glatko. Nakon par dignutih perkova u 2h i stamine 280-300 i steel plate armorom warrior razvaljuje, padaju mobovi ko od šale. Dungeon za koji bi mi prije trebalo tri sata sad ga pretrčim u jednom.

Eto kako se vratila volja za igranjem!

:)

P.S: Za SWTOR su dobili pristup testiranju svi koji su se regali prije 11.11.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 10:15 (Igor_Kreč).
15 godina
mile_st kaže...
goodye kaže...

Molio bih objasnjenje.

I ja sam bio u sličnoj situaciji. Lol za onu babu; i mene je napala sa nekim prozirnim vukom i čak mi je bilo žao što sam je morao ubiti{#}.

Igra je genijalna, mogu reći da sam se do sada već snašao u igri, ali imam brdo pitanja. 

1) koja je razlika između skilova koje dobijam dog se borim (nekakva unaprijeđenja borbe) i kad dižem level?

2) postoje li neke tipke za brzu promjenu oružja?

3) može li se vidit di je konj ili ga dozvat?

4) na koliko bi mi trebao biti attack skill sa mačom (trenutno sam lvl 9 i dmg mi je 17)? Trebam li to nekako popravit, imam osjećaj da je već sada trebalo to dosta više napredovati.

5) zašto pri brzom prebacivanju sa lokacije na lokaciju izgubim konja? žali bože 1000 golda

6) napreduje li mi pratiteljica? vidim da je uzela oružje koje sam joj dao, ali ima li općenito koristi od nje, osim za transport opreme?

...itd

1. perkovi zahtjevaju odredjeni skill prije nego ih mozes aktivirati, recimo crit dmg s macem perk zahtjeva 58 lv skill s macevima, karikirano jeli, dragon armor perk zahtjeva 100skill in smithing, etc, skill dizes tako da koristis taj mac, taj armor tu magiju a perk bodove dobijes dignes lv

2. sa F neko oruzje, oklop ili magiju dodas u favorite dok ga gledas u torbi, pritiskom tipke Q pozivas te favorite koje si sam izabrao na koje onda mozes nakalemiti brojeve 1 2 3 4 etc...

3. konj uvijek bude kraj tebe kada napravis fast travel negdje, osim ako nije umro a vjeruj mi ginu ko rasad :)

4. ovo je komplicirano za odgovoriti ako si novi u serijalu, nije tipican rpg neces nositi xxx verzija oklopa i oruzja, ustvari igra ti je tako specificno slozena da mozes na lv1 imati najjaci oklop i oruzje koje nece raditi nista veci dmg nego sto rade na 60 levelu ako ne slozis posebne perkove na njih i ne koristis ench... tesko za objasniti ali budes skuzio s vremenom, nije tipicno ganjanje armora i wepona nego kako ces sloziti lika perkovima i skilovima

5. ne gubis konja, on dodje s tobom, barem se meni konj normalno porta samnom

6. mozes joj dati bolji oklop i oruzje ali nisam primjetio da napreduje skilom, za to nisam siguran, zgodno je imati pratitelja da ti tenka mobove dok ih prasis s lukom ili magijama

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 10:16 (smiglcro).
13 godina
protjeran

NEMOJTE koristiti Abandonded Shack od Dark Brotherhooda za spremanje stvari u chestove, nestanu kasnije.

Nema dileme za beta testiranje i Skyrim, i ja sam dobio pozivnicu. Testiranje naše kreće od petka tek.

0 0 hvala 0
17 godina

Morao sam probat HD teksture, (ne one sa Partisa od 1.3 tako da me ne pitajte linkove). i osto paf kako to radi dobro, (2048x2048, neke čak 4096x4096), što se vidi na slikama (FRAPS). Nova verzija FXAA injekotra sa imersivnim setupom, (kojeg još moram malo doradit, malo prigušit jačinu boja - saturation).

Sve je tu, teksture kamenja, trave, puteva, snjega, pahuljice, nova tijela, nova lica, nova voda, vatra, dim, magla, kiša... a veliko mi je 599 MB. Još moram dva tri moda skinut i podesti i to je to. Pa ću updateat moding temu. Još je WIP....

Sa svim tim editiranim i podešenim to izgleda fantastično, noći su noći, u kućama ne svijetle neonske žarulje već je ispod škala tamno i slične stvari....

primjer 1

primjer 2

primjer 3

primjer 4

primjer 5

primjer 6

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 10:23 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Doxy_CRO kaže...

NEMOJTE koristiti Abandonded Shack od Dark Brotherhooda za spremanje stvari u chestove, nestanu kasnije.

Nema dileme za beta testiranje i Skyrim, i ja sam dobio pozivnicu. Testiranje naše kreće od petka tek.

nije problem konkretno taj shack, opcenito ce ti itemi nestati ako ih spremas okolo po skrinjama, koliko sam skuzio samo iskljucivo skrinja u tvojoj kuci je 100% sigurna ostale skrinje su nesigurne nebitno o tvom statusu s tom frakcijom :)

16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Molio bih objasnjenje.

U vezi tog Questa Goldenclaw,ja tamo kad sam došao do onog lika u mreži zarobljenog kojeg trebaš oslobodit mislilm da se Alvar zove,e i oslobodim ga pod uvjetom da mi onda kaže gdje je Golden claw ali kad sam ga oslobodio on mi pobjegne i više ga nemogu naći i sad neznam kako završiti quest?

Znam ono što treba da znam,moja snaga je u tome što sam to što jesam!
16 godina
neaktivan
Rocker kaže...
goodye kaže...

Molio bih objasnjenje.

U vezi tog Questa Goldenclaw,ja tamo kad sam došao do onog lika u mreži zarobljenog kojeg trebaš oslobodit mislilm da se Alvar zove,e i oslobodim ga pod uvjetom da mi onda kaže gdje je Golden claw ali kad sam ga oslobodio on mi pobjegne i više ga nemogu naći i sad neznam kako završiti quest?

Pa ne dopusti mu da ti pobjegne, ubij ga jer on ima taj Golden claw.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
Rocker kaže...

Ja sam lik oslobodio i cim je rekao kako ne planira nista dijeliti i poceo trcati nije stigao par koraka napraviti i ostao je bez glave :)

16 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Rocker kaže...

Ja sam lik oslobodio i cim je rekao kako ne planira nista dijeliti i poceo trcati nije stigao par koraka napraviti i ostao je bez glave :)

Jesam ga i ja oslobodio,ali velim počeo je trčati i ja za njim i kak me tamo napadaju oni kosturi dok sam se njih rješio on mi je pobjegao i sad neznam kak završit taj Quest i naći Goldnenclaw,ima ko kakvu ideju?

Znam ono što treba da znam,moja snaga je u tome što sam to što jesam!
16 godina
Rocker kaže...
smiglcro kaže...
Rocker kaže...

Jesam ga i ja oslobodio,ali velim počeo je trčati i ja za njim i kak me tamo napadaju oni kosturi dok sam se njih rješio on mi je pobjegao i sad neznam kak završit taj Quest i naći Goldnenclaw,ima ko kakvu ideju?

Pa čim ga oslobodiš ubij ga, tako sam ja.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
15 godina
mind_challenge kaže...
Rocker kaže...
smiglcro kaže...
Rocker kaže...

Pa čim ga oslobodiš ubij ga, tako sam ja.

ako ga i ne uspiješ ubiti odmah,možeš se uvijek vratiti i pronaći ga na mapi,samo označi taj quest kao aktivan i biti će ti prikazano na mapi točno gdje se on nalazi,tako sam ja riješio.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Rocker kaže...
smiglcro kaže...
Rocker kaže...

Zar jednosavno nemožeš loadat igru pa ga zatuci odma, nemoj niti pričat sa njin. Odma udri đubre. {#}

Ili napravi šta ti je kolega gore navea, označi quest pa ga nađi.

16 godina
neaktivan

Bilo je malo naslikavanja... {#}Vuco je zvao na janjetinu pa sam moro doći!

FAIL

5 0 hvala 0
15 godina

Ja te ljude što mi bježe riješim shout-om. {#}

Kada počnu bježati samo ih pogodiš i onda ih ubiješ.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam ga odmah przio....da je dobar nebi visio u pecini:D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moze li se ikako vratit u onaj Alduinov svijet nakon sta ga ubijemo.

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
15 godina
traktorista kaže...

Ja sam ga odmah przio....da je dobar nebi visio u pecini:D

haha da mi pohvatati logiku iza tog zaključka :)

17 godina
dv14 kaže...

Sta bi trebao biti shout?

Dobio sam neku magiju, ali mi treba, mislim, Dragon Heart, il' srce nekog drugog, ne znam tocno, da bi mogao korisiti istu. Jel mogu kupiti negdje ili "posuditi".

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 12:08 (goodye).
15 godina
goodye kaže...
dv14 kaže...

Sta bi trebao biti shout?

Dobio sam neku magiju, ali mi treba, mislim, Dragon Heart, il' srce nekog drugog, ne znam tocno, da bi mogao korisiti istu. Jel mogu kupiti negdje ili "posuditi".

mozes posuditi od zmaja kada ga zabijes :) nesto shouta ces dobiti kroz questove, veci dio ces morati sam naci porazbacane okolo

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice