The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.127
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Meni je najviše žal kaj su ti perkovi fiksni, slažeš jedan build i ak si fulal nemreš više promjeniti. No, dizajneri Skyrima su to tako zamislili i gotovo, valjda imaju nekih valjanih razloga. Meni osobno je ovo prvi kontakt s Elder Scroll serijalom pa mi je trebalo dosta vremena da pohvatam sve skupa. Najbolje bi bilo krenuti iznova sad kad sam većinu skužil, ali sam toliko odmakao da mi se više needaaaa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Najgora mi je stvar ga se taman ljepo istovarim u nekom gradu i krenem radit quest, fast travel i dočeka ma glupa zmajčuga. Roknem ga i odmah se natovarim s kostima i ljušturom, pa ajmo brale ponovno putuj natrag...

14 godina
neaktivan

Uvijek možeš završiti neki od guild questova. Bar u companionsima i mage guildu dobiš svoje odaje na kraju.

15 godina
neaktivan

Hm, kad smo već kod kostiju i tih težih stvari, pitati ću nešto što zahtjeva ipak spoiler.

Koliko da računam, tj. da ostavim kostiju a koliko scalesa za izradu armora kasnije, ili što će mi već trebati, u skladu s pričom. Ne treba u detalje odgovor, čisto 10/10, 20/30 odgovori i slično, ako netko iskusniji već u izradi može odgovoriti. Da ne teglim  bezveze sve sa sobom, ostaviti ću vjerojatno u dvorima nekim taj težak teret, prespor sam, i ja i ženska.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Igor_Kreč kaže...

Jel zna netko kako si mogu nabaviti novog companiona? Naime Lydia je ostala ležat u nekom dungeonu, čekal sam ju da oživi pa ništa. Ostala je tako beživotno ležati sa svim itemima koje mi je nosila i sada mi lagano nedostaje jer se mučim ko pas sa grupama mobova. 

companiona imas na bacanje, neke mozes unajmiti za pare, neki ti se zele pridruziti sami od sebe, vecinu ces dobiti kada postanes vodja nekog od klanova onda sve clanove tog klana mozes regrutirati for free, ja ih doslovno vec imam na bacanje :) inace od svih clanova klanova koji te zele pratiti mozes dici pare koje imaju, nisam primjetio da se itko od njih ista buni a puni su ko brodovi :) uglavnom nose oko 1500golda :) od companiona sam digao nesto preko 6k golda, ostale nisam ni dirao {#}

17 godina
Igor_Kreč kaže...

Meni je najviše žal kaj su ti perkovi fiksni, slažeš jedan build i ak si fulal nemreš više promjeniti. No, dizajneri Skyrima su to tako zamislili i gotovo, valjda imaju nekih valjanih razloga. Meni osobno je ovo prvi kontakt s Elder Scroll serijalom pa mi je trebalo dosta vremena da pohvatam sve skupa. Najbolje bi bilo krenuti iznova sad kad sam većinu skužil, ali sam toliko odmakao da mi se više needaaaa.

Igor_Kreč kaže...

Najgora mi je stvar ga se taman ljepo istovarim u nekom gradu i krenem radit quest, fast travel i dočeka ma glupa zmajčuga. Roknem ga i odmah se natovarim s kostima i ljušturom, pa ajmo brale ponovno putuj natrag...

A da ti probaš neki drugi naslov!!?

ššššš - možda su u šumi
15 godina
thedream kaže...

Hm, kad smo već kod kostiju i tih težih stvari, pitati ću nešto što zahtjeva ipak spoiler.

Koliko da računam, tj. da ostavim kostiju a koliko scalesa za izradu armora kasnije, ili što će mi već trebati, u skladu s pričom. Ne treba u detalje odgovor, čisto 10/10, 20/30 odgovori i slično, ako netko iskusniji već u izradi može odgovoriti. Da ne teglim  bezveze sve sa sobom, ostaviti ću vjerojatno u dvorima nekim taj težak teret, prespor sam, i ja i ženska.

sinoc napravio ali se ne sjecam tocno pa eto otprilike, 20 15, tako nesto... imam troduplo vise nego sto mi je trebalo :) inace zgodna stvar je sto mozes sloziti i light i heavy dragon armor :) bez obzira s koje strane si dizao smithing

15 godina
neaktivan

Heh, that awkward moment when you realise that, if given the chance, you would apparently steal,cheat,kill and generaly be an asshole {#}

Uvijek isto s open-world-free-choice igrama, krenem s najboljom namjerom i nedugo nakon, pokaže se

da očito nisam goody-too-shoes i da se ne isplati biti dobričina {#}

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ako igras heavy armor onda se ostavi dragonarmora i "rijesavaj" si Daedric :)

15 godina
forzzuk kaže...

Heh, that awkward moment when you realise that, if given the chance, you would apparently steal,cheat,kill and generaly be an asshole {#}

Uvijek isto s open-world-free-choice igrama, krenem s najboljom namjerom i nedugo nakon, pokaže se

da očito nisam goody-too-shoes i da se ne isplati biti dobričina {#}

meni samo bude bed jer kontam da cu nesto propustiti ako odustanem :) eto sinoc prvi puta sam odbio neko misticno biće u njegovoj namjeri da mu budem krvnik u razgovoru s njime ali sam onda skuzio da bi otvorio onu kocku da cu proliti dosta neduzne krvi, uglavnom elfovske :) , neke jednostavno ni nemaš opciju odbiti "daedric questovi"... thief guilda zahtjeva malo nemoralnih stvari ali su scene i questovi predobri da bi me to sprijecilo :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 14:45 (smiglcro).
16 godina
neaktivan
Chdtf kaže...
thedream kaže...

Pa u smithingu je zadnji Dragon Armor, na koju je onda foru jači Daedric? Al dobro, ja sam tek level 16, pa neznam.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
Blizek kaže...
Chdtf kaže...
thedream kaže...

Pa u smithingu je zadnji Dragon Armor, na koju je onda foru jači Daedric? Al dobro, ja sam tek level 16, pa neznam.

a gle ipak je skyrim o zmajevima jeli :) daedric je dosta tesko za sloziti, uglavnom daleko teze od dragon armora, pogotovo ako nemas srece pa ne naletis na odredjeni quest :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 14:47 (smiglcro).
15 godina
neaktivan
Chdtf kaže...
thedream kaže...

Hvala, i čini mi se da ću sve rasprodati, ili pospremiti možda čak bolje, na neko naoko sigurno mjesto. Makar mislim da sam si zacementirao sudbinu priključivanjem pobunjenicima {#} Neću ni blizu Imperial Legion gradovima..

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 14:48 (thedream).
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

zato jer Dragon Armor moze biti i Light (najbolja verzija) i Heavy, dok je Daedric iskljucivo Heavy (i kao sto je vec spomenuto, najcvrsci je i najteze ga je napravit zbog Daedric Heart komponente).

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 14:55 (urizen).
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Kaj kad trenutno nema niš boljeg!!!!!

17 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Što treba podesiti da iz veće udaljenosti vidim neprijatelja? Ovako mi se odjednom stvori ispred mene.

Na koliko ti je postavljen actor fade u opcijama? Ak već nije postavi si to bar na oko 10.

Igor_Kreč kaže...
doktor1 kaže...

Kaj kad trenutno nema niš boljeg!!!!!

Što onda bitchaš? Da možeš mjenati npr. perkove kako tebi paše onda to ne bi imalo nikakvog smisla jer bi svi mogli imati sve. Ovak moraš malo promisliti što ti treba za tvoj stil igre i prema tome odabrati.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 15:07 (ZC_Someone).
16 godina
urizen kaže...
Blizek kaže...

zato jer Dragon Armor moze biti i Light (najbolja verzija) i Heavy, dok je Daedric iskljucivo Heavy (i kao sto je vec spomenuto, najcvrsci je i najteze ga je napravit zbog Daedric Heart komponente).

Lol, Daedric Heart.

Kad si več to spomenuo jučer naletim na neki quest gdje mi traže da donesem Daedric Heart i troll fat. Pitam gdje mogu nači Daedric Heart (ponuđeno u konverzaciji) a NPC odgovara " Kako gdje, pa u Daedre" {#}

15 godina

MAJOR SPOILER Ljudi imate quest di postanete kanibal (ljudožder)!!!

Morate u jednom trenutku dopeljat svecanika u prostoriju di je veliki stol

na veceru,ekipa se okupila (vecinu ih znate),onda ga ubite i pojedete!!!

Najvece iznenađenje u igri za mene!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 15:17 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JackIsBack kaže...

Lol, Daedric Heart.

Kad si več to spomenuo jučer naletim na neki quest gdje mi traže da donesem Daedric Heart i troll fat. Pitam gdje mogu nači Daedric Heart (ponuđeno u konverzaciji) a NPC odgovara " Kako gdje, pa u Daedre" {#}

tell me about it... {#}

lvl 43 i jos niti jednu nisam vidio (osim onih nekoliko Daedric Lordova za koje sam questove obavljao)

opako dolazim u iskusenje isprobat onaj unique staff i zatuc sumoning. mozda dropa {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 15:17 (urizen).
17 godina

Da li se meni cini ili je Skyrim "tisi" od ostalih igara?

Ostavio zvuk na default postavkama, igrao sa slusalicama i cuo sam normalno sve.

Pokrenuo drugu igru koja isto ima defaultne postavke sve vise-manje na 80-100% i probilo mi usi.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
urizen kaže...
JackIsBack kaže...

Lol, Daedric Heart.

tell me about it... {#}

lvl 43 i jos niti jednu nisam vidio (osim onih nekoliko Daedric Lordova za koje sam questove obavljao)

opako dolazim u iskusenje isprobat onaj unique staff i zatuc sumoning. mozda dropa {#}

Odi u dawnstar dole imas muzej i lika (Silus Vesius house,kuca uz more) koji ce ti dati quest da skupis 3 dijela ostrice i kad to rijesis moras se nac s njim kod svetista

da ga slozite.............ugl dole ce ti se pojavit deadre ( koje ti se nakon nekog vremena kad ih ubijes respawnaju)e i od njih ja nabavljam deadric harts Ili ako ste dobili poruku da posjetite muzej u dawstaru to je taj isti quest

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 15:32 (lmutak).
17 godina
Chaky kaže...

Da li se meni cini ili je Skyrim "tisi" od ostalih igara?

Ostavio zvuk na default postavkama, igrao sa slusalicama i cuo sam normalno sve.

Pokrenuo drugu igru koja isto ima defaultne postavke sve vise-manje na 80-100% i probilo mi usi.

Več sam to objasnio, ali neda mi se opet pisat..pa pogledaj sliku

Trebaš stavit kvačicu na Loudnes Equalization...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 15:25 (doktor1).
15 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Odi u dawnstar dole imas muzej i lika (Silus Vesius house) koji ce ti dati quest da skupis 3 dijela ostrice i kad to rijesis moras se nac s njim kod svetista

da ga slozite.............ugl dole ce ti se pojavit deadre ( koje ti se nakon nekog vremena kad ih ubijes respawnaju)e i od njih ja nabavljam deadric harts

ma znam da cu kad tad naletjet na njih. ali jos uvijek se nisam zaletio po rog po koji su me poslali, tak da N/NE/E/SE dijelove mape i gradove nisam ni pipnuo {#}

vec sam obisao nekih 130 lokacija do sad, uglavnom obavljajuci side questove. i nisam jos isao u Dawnstar pogledat muzej, ali imam quest {#}

ne znam, ali imam cudan osjecaj. kao da imam nevidljivo sedlo i Daedric lorda koji me jase i sapce mi na uho "Ooooh, look! Another interesting place over there!" {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 15:31 (urizen).
15 godina
urizen kaže...
JackIsBack kaže...

Lol, Daedric Heart.

tell me about it... {#}

ako zelis manju pomoć citaj dalje, nece otkriti nista bitno : srce mozes povremeno naci kod alkemista, dosta su rijetka i trebas imati srecu da naletis na njih, nisu posebno skupa ali provjeri alkemista kada si god u gradu, naravno on ce imati srce u ponudi tek kada otkljucas daedric armor ili se barem meni cini da se tek onda pojavilo

13 godina
Moze mi netko pojasniti opcije za grafiku .. Naime kaj ticno znaci fade slajderi i dali je grafika bolja ako su na max ili ako su na minimumu !? I onaj Fade dolje koji ima kvacicu dali za bolju grafiku staviti kvacicu ili da jd bez nje ( object fade ) Malo su mi precrna lica npc-a - pa ne znam s kojim fade-om se to rjesava !?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

ako zelis manju pomoć citaj dalje, nece otkriti nista bitno : srce mozes povremeno naci kod alkemista, dosta su rijetka i trebas imati srecu da naletis na njih, nisu posebno skupa ali provjeri alkemista kada si god u gradu, naravno on ce imati srce u ponudi tek kada otkljucas daedric armor ili se barem meni cini da se tek onda pojavilo

ma vec sam gledao ne znam kolko puta, nisam imao srece, i guess. a furam preko 50k golda sa sobom u nadi... {#}

16 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...
NightShadow kaže...

Ček malo, kidanje glave i udova je moguće samo sa mačem ili...? To je vjerovatno bitno.

Šta je sa wather breathingom, water walkingom, jumpingom, nekad su mi te stvari bile jako bitne u prošlim naslovima.

Da da, liječit se moraš nekako, ili pravit potione ili magijama, preferiram magije. Kad već imaš manu, koristi je za nešto : )

Crafting, da vjerovatno hoću, nije da mi je zbog itemova nego mi paše uz lika

pretpostavljam da je uz craftnig pogodan i enchanting, neki mač sa nekoliko napadnih magija .. mmm

Kidanje glave radi sa svim oružjima..

Water breathing je na 50 alterationa, walking nema jer navodno nije radio sa novom vodom..

Jumpanje zaboravi.

Enchanting je sa smithingom OP praktički u igri..

Ali možeš i naći nešto odličnih itema od questova (shield 30 magic resistance, 35 block value)

Sa smithing i enchanting vjerojatno mogu složiti i jači item, ali treba dosta perkova za to.

Inače ako imate muku sa perkovima, preskočite smithing perkanje. Nisu vam potrebni za levelanje.

Za endgame vam je dovoljno imati arcane smithing.

Deadric je moguće napraviti i u posebnom forgu u mage guildu, mislim da samo trebate biti član

Light armori su odlični od tg i db, ali dolaze već enchantani.

Dakle sačuvajte bodove i perkajte nešto drugo, uvijek se možete naknadno odlučiti.

Uglavnom, ako imate 100 smithing i dovoljno +smithing opreme (100 enchanting, 4x +25) moguće je jednako dobro nadograditi opremu kao da imate sve smithing perkove.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 15:47 (NightShadow).
15 godina
urizen kaže...
smiglcro kaže...

ma vec sam gledao ne znam kolko puta, nisam imao srece, i guess. a furam preko 50k golda sa sobom u nadi... {#}

ja sam naletio samo na 1 (cirka 400g je bio) provjerio sam jedno 25 puta do sada i nista a ona gamad u hramu se vec 2 tjedna ne respawna :( tako da ce offhand mac i bow sacekati bolja vremena, ne zelim ni pomisljati sto bi bilo da sam ganjao srca kod alkemista za armor pa to nikada ne bi slozio :)

15 godina
neaktivan
lmutak kaže...

MAJOR SPOILER Ljudi imate quest di postanete kanibal (ljudožder)!!!

Morate u jednom trenutku dopeljat svecanika u prostoriju di je veliki stol

na veceru,ekipa se okupila (vecinu ih znate),onda ga ubite i pojedete!!!

Najvece iznenađenje u igri za mene!!!

koji quest

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
16 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

ja sam naletio samo na 1 (cirka 400g je bio) provjerio sam jedno 25 puta do sada i nista a ona gamad u hramu se vec 2 tjedna ne respawna :( tako da ce offhand mac i bow sacekati bolja vremena, ne zelim ni pomisljati sto bi bilo da sam ganjao srca kod alkemista za armor pa to nikada ne bi slozio :)

Ja ih imam ukupno 8 na lvl 45 70h igre (od kupovanja, pronalaska i tog questa)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice