The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

jesi stavio konkretne spellove na favorite? ako jesi, kad otvoriš favorite sa Q onda sa mišem moraš equipat spell/item. ili možeš sa E, ali onda malo teže kontroliraš u koju ruku ćeš equipati spell.

No lollygagging!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
pitagorin poucak kaže...

jesi stavio konkretne spellove na favorite? ako jesi, kad otvoriš favorite sa Q onda sa mišem moraš equipat spell/item. ili možeš sa E, ali onda malo teže kontroliraš u koju ruku ćeš equipati spell.

Ma tek sam poceo igrati lvl2, nemam bas vremena, zena djeca posao itd, 

Stavio sam vatru nao favorite i koristio luk, ali kad sam kliknuo na Q nista nema. Budem opet veceras probao. 

uff, citam temu od pola da vidim kako sta ide. jbt kako popamtite ta imena, nemam pojma sta sam igrao. Dosao u prvi gradic, selo, i otisao do nekog grada i sada se popeo na planinu. 

btw, sreo sam jednog veeeelikog trola koji me ubio jednim udarcem, ne da me ubio nego mi pokazao kako se leti, jbt leto sam jedno 50 metara :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Problem je sto bi ti bio Tank War (mac/stit) s light armor, lockpickingom i magijama. . . ., sto bi ljudi rekli buckuris! {#}

Ajde da ti prvo kazem ovo ja sam lvl 40 War nisam stavio niti jedan point u healing (koristim prvu heal magiju sto dobijes na pocetku igre) i s overchargom je dovoljno da me izvuce na 70-80% HP-a dok se neprijatelj pribere od FUS. Za lockpicking nemoj da potrosis niti jedan poen jer nisam ni ja a obijam MASTER brave.

E sad sto se tice pravljenja war-a focus bi ti trebao biti One Hand/Block/Heavy/Smithing/Enchanting/Archery (ovo ti je samo za pulanje zmaja).

Expert tezina 240HP/400Stamina, Heavy Dragon Legendary armor (s ring/neck 37% boljim upgradom) stanem pred strazara FUSnem ga bez blokanja on me mlati meni se brze HP regena nego sto mi on pravi dmg-a (Heavy Armor tree izlevelan na max)

Bućkuriš kažeš...? Ovo je još dobro. Trebao si vidjet moje bućkuriš likove uz Obliviona, Morrowinda i Dagerfalla ; ) Bilo ih je teško razvit no jednom kad dosegnu zrelost nema jačih likova od takvih.

Ovaj iz Obliviona je bio najjači, fajter-mag, išao bi okolo po dremora towerovima nevidljiv, kad bi vidio neprijatelja, ošinuo bi ga 2hdd warhammerom po tintari s leđa na kojoj je bila paralyze 2 sec magija tako da bi padali ko vreće na pod zatim par udaraca po glavi dok naprijatelj paraliziran leži na podu i dok drugi skuže šta je bilo opet je nevidljivost na meni : ) Ah stara dobra vremena : )

Dakle one-hand+block je dobar izbor kako vidim to sam htio čuti.

Dakle i Archery kao backup, dobro, ću  uzet nešto malo al ne odma

dakle smithing i enchanting ... dobro dobro, to sam i mislio da treba, ništa čudno

dakle hp stamina 24:40..? to je skoro 1:2, nemoj reć...

šta je to "FUSnem ga"...?

16 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

U svakom slučaju diži hp više od stamine..

Dakle HP utječe na nosivost...? Damn nisam to znao.

Na što još utječe šta od HPa, stamine i mane...?

17 godina
goodye kaže...

Zelio bih igrati sa lukom, ali kako onda koristiti magoju, jel svaki put moram prebacivati u izborniku, ili postoji neka brza opcija, znam da ima ono favorites, ali nisam skuzio kako to ide, stavljao sam magiju na fav, ali kad kliknem q nista se ne dogada, otvori mi se kao izbornik fav, ali nista u njemu nema.

Kad otvoris inventory/spellbook oznacis magiju/item s "toggle POV key" (default F) vidjet ces sitnu bijelu strelicu pored itema.

Onda otvoris Q menu i vidjet ces taj item/spell tamo, oznacis spell/item (sa strelicom) i kliknes od 1-8 zatvori menu. Klikom na 1-8 izvlacis sta si vec bind-o na taj broj.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...
NightShadow kaže...

U svakom slučaju diži hp više od stamine..

Dakle HP utječe na nosivost...? Damn nisam to znao.

Na što još utječe šta od HPa, stamine i mane...?

NOPE: Stamina utječe na nosivost. svako podizanje stamine ti podže nosivost za 5

No lollygagging!
16 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Sword + board je meni najzabavnija melee kombinacija..

Štit ima opako dobre perkove, tako da uzmi sve (slow time, resist magic, power bash disarm), ali nemoj filati block value ako baš ne moraš, ima i zanimljivijih perkova..

Čuvaj shield bash za onda kada ti protivnik radi power attack (uspori se vrijeme sa perkom), troši dosta stamine..

Sword specijalizacija mi je malo razočarenje jer je 10/15/20% crita koji se računa od base dmg, tako da ni ne kužim na health baru kad postignem crit.

Radije prvo uzmi pojačanja power attackova: da troše manje stamine i ili standing decap ili frontal..

Ja razmišljam u drugom playu uzeti mace spec, ali nisam siguran koliko točno armora imaju najčešći neprijatelji.

Light armor je odličan izbor i tamo perkaj prvo da dobiješ 50% više stamina regena (4)..

Također razmisli o hrani, ima neki gulaš od mesa (nemrem se sjetit imena) koji diže regeneraciju.

Magija ti pristaje alteration i restoration.

Alteration da baciš shield spell na sebe prije bitke i tako si podigneš armor rating.

Restoration obožavam jer mrzim između fightova čekati da se vrati zdravlje, a osim toga ima perk koji vraća staminu koji me spasio nebrojeno puta (prebaciš na heal, napuniš staminu i dalje melješ).

Svakako uzmi archery (možeš i destruction ako ti više paše, ali navodno nema jak dmg na višim levelima)..

Ranged opcija je must.

Lockpicking ne stavljati perkove, nauči ručno raditi..

A što se tiče shoutova, ja obožavam "marked for death" i praktički jedino njega koristim.. Smanji armor i hp, power attack je brutalan nakon!!

Standing stone je odličan steed ako se misliš ponekad šuljati armor ti nema težine, a i dobiš 100 više za nositi (iako ćeš ti dizati staminu).

Od defenzivnih Lord daje 50 armor ratinga i 25% magic resistanca ili atrronach (50% spell absorptiona), ali su vjerojatno overkill kad malo perkaš i levelaš.

Lady diže stamina i magicka regen 25% što je isto dobro.. Možda i najbolje, ali volio bih da su malo više vrijednosti..

Što se tiče perk važnosti:

one handed > shield > light armor (4) > archery > magic (osim respite i double healing koje uzmi čim su dostupni)

Crafting je odličan, ali to ostavljam tebi da odlučiš..

Mda, to za sword spec. mi se ne čini baš sjajno, mislim da armor penetration od macea bolje zvuči.

Armora neprijatelji? Pa ovi jači imaju armora vjerovatno koliko i ti sam, pa nose oklope. Dakle to bi moglo bit OK.

Ček malo, kidanje glave i udova je moguće samo sa mačem ili...? To je vjerovatno bitno.

Neću hranu ni alchemy, mrzim kuhati : )

Šta je sa wather breathingom, water walkingom, jumpingom, nekad su mi te stvari bile jako bitne u prošlim naslovima.

U morrowindu sam mogao skočit iz Skyrima u hammerfell : ) Doslovce, skakao sam kilometrima. Nije bilo levitatea no ovo je bilo

skoro jednoako dobro : )

Da da, liječit se moraš nekako, ili pravit potione ili magijama, preferiram magije. Kad već imaš manu, koristi je za nešto : )

Lockpicking znam, još iz fallouta : )

Crafting, da vjerovatno hoću, nije da mi je zbog itemova nego mi paše uz lika

pretpostavljam da je uz craftnig pogodan i enchanting, neki mač sa nekoliko napadnih magija .. mmm

Hvala, morat ću isprintat tvoj post sad : )

17 godina
Thorien Kell kaže...

Dakle one-hand+block je dobar izbor kako vidim to sam htio čuti.

Dakle i Archery kao backup, dobro, ću  uzet nešto malo al ne odma

dakle smithing i enchanting ... dobro dobro, to sam i mislio da treba, ništa čudno

dakle hp stamina 24:40..? to je skoro 1:2, nemoj reć...

šta je to "FUSnem ga"...?

Pazi igra je modablina i svako igra prema nekoj svojoj vizij {#} ja pravim cistokrvnog warr-a two hander in your face pwn biatch i tako volim da igram. Mozda je u prethodnim nastavcima i bilo potrebno investirati u nesto drugo ali trenutno Dragon Shout su i vise nego dovoljni za "gap closer" ,avoidance i slicne gluposti.

FUS je prvi "pushback shout koji otkljucas(Unrelenting Force), npr meni je na lvl 3 i koristim ga u masovnim bitkama da razbacam neprijatelje dok se fokusiram na jednog, kao interupt dok chargam archera, maga ili da se na brzinu heal-am. Dok u tezim fightovima kao na primjer protiv Dragon Maga bacim na sebe Become Eternal shout (neranjivost na par sec) pridjem mu sacekam da ispuca na mene magiju. Zabijem ga s 5 power attack (zato tolika stamina) a onda ga oderem s FUS lvl3 i uteknem iza stuba.

Bez vecih problema razbucam 4-5 Draugr Scourge ali zato sam investirao u Heavy Armor/Blacksmith pa nosim Deadric Greatsword Legendry 137dmg+15 shock dmg+Barbarian5/5+Deep Wounds 3/3 pa kad nekog roknem s power atack izvrnem ga iz carapa {#}

Moja mana je sto imam slab Ranged Atack ali to nadoknadjujem s Dragon Shout pa npr one dosadne zmajeve sto lete skidam sa Storm Call lvl 2 jako zabavan i owerpower shout {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 11:48 (D3ViL).
16 godina
neaktivan

Evo kill Ancient Dragona na master difficulty by me. Usrao sa gadanjem na pocetku al uglavnom 2-3 shota su dost.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
zrimo kaže...

Baš me zanima s kojom rasom igrate, ja mislim da 90% ljudi igra ko Nord.

Evo ja igram ko Orc, Two-Handed i Heavy Armor i mlatim.

Također, Orc level 27, two handed, heavy armor, od perkova samo heavy armor i two handed sa shoutima, jos sitno do warmastera pa ću morati nešto drugo levelirati, praktički mi više nitko ništa ne može, po trojicu ih porazbacam odjednom, žensku pratnju sam također naoružao do zuba, ima sve isti oklop i oružje kao ja, sada mi gianti, trollovi, 2 zmaja odjednom, životinje, skupine bandita ili vojnika ne predstavljaju ništa

clock2much
15 godina
neaktivan

Ak se neko zeznuo sam biranjem perkova i skillova pa misli ispocetka ima mali program s kojim si samo nastimate kolko sta ocete.Ak treba nekom pm za link

0 1 hvala 0
15 godina

da li mi netko moze pomoci u rijesavanju jednog questa? SPOILER ALERT!

naisao sam na jedan quest "Evil in waiting" gdje moram skupit 3 boce u jednim rusevinama.. nasao sam 2 te bocice,ali trecu ne mogu nac. u linku pise gdje se nalaze, ali, ili ja ne razumijem ili toga jednostavno tamo nema..presao sam cijele katakombe 3 puta i jednostavno ne mogu nac...ako je netko slucajno rijesio taj quest, molim ga da mi pomogne i kaze, jer sam poludio vec unutra..neznam jel glitch ili sam samo mutav

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
protjeran
doktor1 kaže...
forzzuk kaže...

Pročitao sam samo prvi kratki dio spoilera, ne, ovih cca 30-35h sam manje-više samo lutao i guštao okolo, rješio par stvari u Whiterunu i posjetio Graybeardse, to je to.

Htio bih si napraviti 1Handed lika kako treba, sa restorationom i sve.

Naprosto, prvi TES, jako puno opcija samo po sebi, čovjek se rastegne na sve strane {#}

Imate li kakav savjet ljudi?

Ja sam prije gubitka saveova bio došo do kakvog 13 lvl. Bio sam brijo na One hand warriora, ali sam loše raspoređivo perkove. Nakon ponovnog početka napravio sam životinju i točno znam di šta i kako razvijat. Sreća.

Pošto u Skyrimu ima puno snjega napokon mi izgleda normalno sa HQ teksturama!! Jer original snjeg je ličio na sve osim na snjeg. A tu su i nove pahuljice. I sada mi je igra sa vizualne strane savršena, (osim HD tekstura koje moj komp ni neće moći vrtit u nekom pristojnom FPSu). U moding temi uskoro opširnije..

Pahuljice i snjeg

jel može kakav savjet u koje perkove ulagat za one hand.

''how yes no''
17 godina
neaktivan

kretenarije sa basketom, ovaj put zabavne {#}

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel zna netko kako si mogu nabaviti novog companiona? Naime Lydia je ostala ležat u nekom dungeonu, čekal sam ju da oživi pa ništa. Ostala je tako beživotno ležati sa svim itemima koje mi je nosila i sada mi lagano nedostaje jer se mučim ko pas sa grupama mobova. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Može mi samo netkoreći, treba li neki patch za ATI grafičke?

Nešto što povećava fps? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Igor_Kreč kaže...

Jel zna netko kako si mogu nabaviti novog companiona? Naime Lydia je ostala ležat u nekom dungeonu, čekal sam ju da oživi pa ništa. Ostala je tako beživotno ležati sa svim itemima koje mi je nosila i sada mi lagano nedostaje jer se mučim ko pas sa grupama mobova. 

Meni se dosta ljudi željelo pridružiti. Ajde od grada do grada i obaveza pogledaj ua taverne tj. Innove.

Neki će se vjerojatno boriti 1v1 protiv tebe sa šakama. Ako pobijediš, možeš mu reći da te se slijedi ,ali bilo je i slučajeva gdje možeš nekome platiti (mislim 400 golda) da te slijedi.

@Sudy meni nažalost ništa nije povečalo fps. Još uvijek mi zna biti nizak fps i dosta drop-at.

Mislim da je najpametnije čekati patch.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 13:20 (dv14).
13 godina

@Igor

Imaš barda (mislim da se zove Sven) u Riverwoodu koji svira u onom Innu.

Mislim da ćeš morat odradit neki quest za njega (ak već nisi), a kasnije ga moš vuć sa sobom gdje god.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 13:34 (Ukulele).
15 godina
neaktivan

Ovako moze mi neko rec jel vi imate feeling da igra vas samo nekako izbaci u svijet i nedaje neke tutove (osnovne)?

Recimo dosao sam do dijela kad san ubio 1. zmaja i tek sam sad skuzio da sam 4 lvl i da imam potrosit one bodove, plus u riverwoodu sam u onog kovaca dobio da smitham dagger a nean pojma kako se to radi.

I jos plus igra nigdi nepokazuje nikakav tut o takvim stvarima.

?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ovako moze mi neko rec jel vi imate feeling da igra vas samo nekako izbaci u svijet i nedaje neke tutove (osnovne)?

Recimo dosao sam do dijela kad san ubio 1. zmaja i tek sam sad skuzio da sam 4 lvl i da imam potrosit one bodove, plus u riverwoodu sam u onog kovaca dobio da smitham dagger a nean pojma kako se to radi.

?

Skyrim uopće nije težak za shvatiti, ali po meni je ipak Oblivion kralj jednostavnosti.  Ja sam npr. sa Oblivionom počeo, pa tek onda sa Morrowindom kojeg nisam ništa skužio dok nisam Oblivion odigrao.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...

?

esc > help

13 godina
protjeran

Dok prvi put otvoriš kovačnicu, dok prvi put sjedneš za alchemy stol onda ti se pokaže tutorial, koji možeš sa "tab" zatvoriti. Kratko i jasno napisane upute.

Kaj će ti više?

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

?

nauci sam. tutorial ti nikakav ne treba, jos je ionako jednostavno.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Ovo je bolesno kako ova tema raste {#}

Ostao sam iznenaden kad sam uspio pokrenut Skyrim na HD2600 Mobile na Medium 1280x800 {#}

Ide prilicno fluidno, jedino se moram malo poigrat s FoW, jer mi se dogada da se samo "odjednom" pojave neprijatelji kojih trenutak prije nije bilo (ne indor).

Za sada su dojmovi jako pozitivni. Svida mi se levelanje koje vise nije HC kao u Oblivionu ili Morrowindu gdje sam morao tocno paziti koji skill dizem da dobijem x5 bonus.

I ne nisam nikad zavrsio Oblivion i Morrowind (u planu je, ali pitanje je sad da li ce se ikad pokrenut kad je Skyrim tu {#} )

Zanima me sto mislite o Dual Wield buildu.

Da li je on dobar samo za backstab ili se da s njim i u normalnom fightu?

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Ovo je bolesno kako ova tema raste {#}

Ostao sam iznenaden kad sam uspio pokrenut Skyrim na HD2600 Mobile na Medium 1280x800 {#}

Ide prilicno fluidno, jedino se moram malo poigrat s FoW, jer mi se dogada da se samo "odjednom" pojave neprijatelji kojih trenutak prije nije bilo (ne indor).

Za sada su dojmovi jako pozitivni. Svida mi se levelanje koje vise nije HC kao u Oblivionu ili Morrowindu gdje sam morao tocno paziti koji skill dizem da dobijem x5 bonus.

I ne nisam nikad zavrsio Oblivion i Morrowind (u planu je, ali pitanje je sad da li ce se ikad pokrenut kad je Skyrim tu {#} )

Zanima me sto mislite o Dual Wield buildu.

Da li je on dobar samo za backstab ili se da s njim i u normalnom fightu?

Dual Wield je jako dobar i koristan ako ga koristiš s dobro izgrađenim likom, ja držim mač i magiju, nekad prebacim na DW, blokirati i ovako i onako ne možeš, a puno jače bude.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
neaktivan

Jel tko instaliro onaj HD textures pack koji se moze skinuti na Partisu?

Izgleda dobro {#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina

Što treba podesiti da iz veće udaljenosti vidim neprijatelja? Ovako mi se odjednom stvori ispred mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Što treba podesiti da iz veće udaljenosti vidim neprijatelja? Ovako mi se odjednom stvori ispred mene.

Naštimaj FoW, da bude što veći.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan

imam jedan problem (ako itko moze pomoc).

na jednoj lokaciji sam naletio na "giant club" (ona ogromna koscura kojom divovi vitlaju) i pokupio sam ju i dao svom henchmanu (Lydia) da tegli, jer sam bio pretrpan. uglavnom, ona je to oruzje pocela koristit i jednostavno je nestalo iz popisa opreme koju ona nosi. cak sam pokusao u trenutcima kad uzme u ruke luk i strijelu, uci u inventory, ali svejedno taj malj je nestao, a ona ga i dalje nosi i vitla njime {#} (pretpostavljam da je u pitanju bug - tek drugi na koji sam do sad naletio)

dal' postoji ijedna druga lokacija (ako itko zna), gdje se ta koscura jos moze ugrabiti. samo zbog toga ju odrzavam na zivotu. cak sam joj i dragon armor napravio {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igor_Kreč kaže...

To zna bit sr*nje žešće, pogotovo kad si ti nakrcan, ne stane ti igla, a i ona, fino ju pometu, skupa sa svime na sebi, svim itemsima leži tako crknuta jel, i di ćeš ti, ne možeš ih na sebe natovariti, ništa.

Trebalo bi razmisliti o kupnji kuće ili u dvorima ostaviti negdje, ništa mi drugo ne pada na pamet, u nekom chestu negdje jbg.

Cemetary gates
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice