The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.461.533
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Eld kaže...

Nisam stavio slike svih stranica da ne pravim spoiler zescim igracima :) Ali sto se mene tice moze.

Po mojem misljenju to sve je nemoguce procitati osim ako se knjige ne ponavljaju tj. da na razlicitim mjestima nalazis na iste knjige....

Dosta vremena provedem igrajuci, kud bi stigao da jos to sve detaljno citam ...

:D

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
16 godina
neaktivan

da, trebalo bi citat knjige, bar tako... zelim ih skupit dosta al previse ih je za nosit {#}

nego, doktor kupi bolestine, a mene vamo ode ubijat pederi {#}

EDIT: mislim da je to zato jer sam ukrao konja {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 22:09 (Mitsuoka).
14 godina
protjeran

ne pomaže to, igra još trzne.. jedino rješenje koje sam našao da bi možda pomoglo ej promijeniti zvuh na 24 bit. e kako to na xp-u napraviti? prekopao sam sve opcije pod sound ali nigdje nema

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
14 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Hehe, mene su već napali neki razbijači, a i Dark Brotherhood. Opasan sam {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
rebelsy kaže...
Eld kaže...

Nisam stavio slike svih stranica da ne pravim spoiler zescim igracima :) Ali sto se mene tice moze.

Po mojem misljenju to sve je nemoguce procitati osim ako se knjige ne ponavljaju tj. da na razlicitim mjestima nalazis na iste knjige....

Dosta vremena provedem igrajuci, kud bi stigao da jos to sve detaljno citam ...

:D

U pravu si. Po mom misljenju. Isto mi se ne da sve citati. Ovo o trollovima sam manje vise slucajno uocio.

Ukratko. Trollovi se jako brzo lijece i ne treba oklijevati u borbi sa njima. A izuzetno su osjetljivi su na vatru. Dakle zna se sta je ciniti. Flame i udri. 

16 godina

Nisu mi jasni ti problemi sa igrom. Meni sve radi više nego savršeno(bez apsolutno ikakvog trzanja ilištekanja igre nakon nekogvremena), bez patcha a i nemam baš neki "stroj"(Moj PC pogledaj). Radi ko ćukica sve na High, a da se poigram malo sa .ini-jem radilo bi i na žešćim postavkama. Valjda {#}

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

menit, radi i meni sve na high lijepo i ne trza nigdje u zatvorenome. dok sam vani fps recimo 40 i odjednom samo stane sve na par sec i nastavi dalje normalno. ne znam zbilja što je problem

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
neaktivan

Da vas cujem

14 Warrior stil
5 Mage stil
41 Kombinacija

0 0 hvala 0
17 godina

Što se tiče problema trzanja, mislim da je to do procova, ovi koji imaju quadove sa čak i slabijim karticama od ove moje, igra im radi super na maxu bez trzanja, meni radi na maxu u full HD-u, ali tu i tamo trzne vani, a mislim da se to ne bi dešavalo da imam quad proc.

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

Da vas cujem

Ma definitivno kombinacija, ako se lijepo ubalansira vrhunski, meni nekako više paše luk od mačeva, s njim i duplom vatrom se mogu ćuda raditi, primjera radi, bez ( većih ) problema sam rješio 4-5 giantova tom kombinacijom.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
neaktivan

evo kad uploadam stavim i jednu rock skladbicu što mi otpjevaše Sven u Giant Innu

Konj radi kojega me zele ubiti Konj radi kojega me zele ubiti

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 22:25 (Mitsuoka).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Gotovo igranje za danas, level 9 sam, obavio jos neke questove, najzanimljiviji mi je bio napad na neku utvrdu sa jos par kolega (isli osloboditi brata jednog od kolega)...

Otkrio sam dosta novih mjesta, upoznao 2 nova grada (u jednom me nisu docekali bas najbolje) ...
Naisao na 2 nova dragon shouta (onih sa zidova), kod jednog me docekao snazni neprijatelj (Volgros ili tako nesto) pa sam morao pobjeci .. sada ih ukupno imam 3 (ma da mi jos nije najjasnije cemu sluze) ...

Borio se sa jos jednim zmajem i onim velikim giantom, nisam ih uspio ubiti (preslab sam ocito) .. kako vi rjesavate jedne kako druge?

Kupio sam konja, za kucu jos nemam..

Uglavnom ja sam prezadovoljan, posto mi je ovo prvi elder scrolls kojeg krecem igrati bas od pocetka ...
Kretanja i combat su fenomenalno odradjeni, promjene vremenskih uvijeta ... raznorazna iznanadjenja na svakom kutku... jednostavno igra te vuce da igras dalje..

Ponasanje konja me malo razocaralo (njegovo kretanje), bilo bi puno bolje da su to odradili kao npr. u rdru...

+

Sto znace te skupine Imperials itd. ?
Sto dobivam ako se uclanim u jednu od njih?
Jel se potrebno uclanjivati?
Zasto se uclaniti?

Hvala na odgovorima.. :)

EDIT: Na mojoj konfi igram na ultra detaljima, editirao .ini file kako ste preporucili u prijasnjim postovima i nemam nikakvog lagga... oko 50fps

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 22:27 (rebelsy).
14 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...

Što se tiče problema trzanja, mislim da je to do procova, ovi koji imaju quadove sa čak i slabijim karticama od ove moje, igra im radi super na maxu bez trzanja, meni radi na maxu u full HD-u, ali tu i tamo trzne vani, a mislim da se to ne bi dešavalo da imam quad proc.

ma najvjerojatnije, ne znam što bi drugo moglo radit probleme. ima ram-a dosta, grafa 1gb, novi driveri.. jedino proc može zezat. eto task manager mi sad kaže da oba proca rade cijelo vrijeme na 80-90% dok igram.. mora bit to

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Vi prema svemu sudeći hoćete reći da bi ova konfiguracija vjerojatno vrtila Skyrim k'o iz pi*ke.

AMD Phenom II B55 X4 3,6GHz

8GB RAM

MSI GTX 560

Lol,naravno,pogledaj moju konfu.Igram na high 2xAA na 1680x1050 i fps preko 30 na otvorenom,u zatvorenom preko 50.{#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina

Jel netko od vas zna tko je Mallus Maccius? Poslo je na mene neke plaćenike koje sam ubio i našo kod njih njegov ugovor. Navodno sam mu nešto ukrao. (muahahahaha - kolko sam se nakro, nemam pojma koji bi to lik bio)

Može li se nekako housecarl (ona bodyguard koji dobiješ od jarla) oživiti ako umre?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skullscar kaže...

oba proca rade cijelo vrijeme na 80-90% dok igram.. mora bit to

pa onda mislim da smo svi skužili u ćem je problem...

svi hitno u trgovine po nove proceve, bolje po njih neg po HDD-e :D

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
16 godina
neaktivan

Sto znace te skupine Imperials itd. ?
Sto dobivam ako se uclanim u jednu od njih?
Jel se potrebno uclanjivati?
Zasto se uclaniti?

Hvala na odgovorima.. :)

EDIT: Na mojoj konfi igram na ultra detaljima, editirao .ini file kako ste preporucili u prijasnjim postovima i nemam nikakvog lagga... oko 50fps

Vidi se da ti je ovo prvi TES, pojma nemaš o igri čovječe... Nema veze, morao si negdje početi.

Uglavnom, Imperial je klasa ( rasa ), jedna od njih desetak koje biraš na početku igre, evo, o njima pročitaj ovdje.

Ono s čime si ih pobrkao jesu guildovi, udruženja ljudi određenih "profesija", pa imaš mage guld, sa mageovima, rješavaš questove za njih, dižeš svoj rang mađu njima, dobijaš nagrade i slično, isto ti je i za Thives Guild, Dark Brotherhood, svaka od njih ima svoje glavešine, ostale likove, questove, lokacije i slično. Učlaniti se nije potrebno ali je svakako preporučljivo.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan

Ovako svi koji imaju trzanje tj. u okolisu zamrzavanje na par sec je do XP .

Bethesda radi na patchu te trazi dxdiag fajlove od igraca da pomognu u tome.

Trece svi koji imate low performanse a komp znate da komp moze jos vise izvuc odite na SKYRIM NEXUS i skinite fajl " Better performance for Skyrim".

Te za one koju jedva pokrecu igru na low te se bore sa fpsom ima isto jedan fajl oko 200 mb koji smanjiva teksture sa 512x512 na 256x256 te bi mogli izvuc koji 10 fps na tom.

Treba sacekat patch i nove drivere jer meni grafa skoro da nista ne radi tj. gpu load je oko 20% te temperature jedva oko 50 C sto mi 

govori da skoro nista ne radi.

0 0 hvala 2
15 godina

Meni na staroj konfi (dual core 2.2 ghz, 8600 gt ,  2 gb ram ) radi savrseno na medium, a na novoj steka bez obzira na sve ...

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eto vecu glupost od ovog posta nisam vidio na ovom forumu NHF {#}

16 godina
protjeran

E ljudi,htio sam si neke screen shotove slikati.

Koristio sam tipku Prnt screen ali sada neznam gdje su se te slike

spremile.Ako netko zna molio bi da napise.Hvala

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

E ljudi,htio sam si neke screen shotove slikati.

Koristio sam tipku Prnt screen ali sada neznam gdje su se te slike

spremile.Ako netko zna molio bi da napise.Hvala

Možeš samo jednu zalijepiti u paintu,za vađenje slika koristi program Fraps.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
15 godina
neaktivan

Evo ljudi i mene na 19. lvl-u.. Još uvjek izrabljujem moju podanicu te je tjeram da mi nosi stvari.

Korisna je, što mogu. Prenjela mi je para auf.. Sad imam 14k para, kuću i konja.. :)

Evo i slike mene i moje podanice te buduće partnerice. Sramežljiva je još :) . I usput još nešto što mi je zapelo za oko.. ;)

Previše sam se navukao na igru...

Zeppe :D
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ok to,ali nemogu ih naci gdje su se spremile

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
brhgzugfewu kaže...

Ok to,ali nemogu ih naci gdje su se spremile

Spreme se u radnu memoriju. Ne na disk. Tj. jedna se spremi i to ona zadnja.

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 22:43 (crystal6).
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

...

nego, doktor kupi bolestine, a mene vamo ode ubijat pederi {#}

EDIT: mislim da je to zato jer sam ukrao konja {#}

Mene više ne pokušavaju "naučiti pameti", ja redovito imam posla s Dark Brotherhoodom. Svako malo im netko plati da me ubiju.

Najbolje od svega do sada nisam nikad pokupio neki bounty. Mislim da sam se zamjerio Battle-Bornima. :)

Cobanac kaže...

Da vas cujem

Glasao bi ali nema lopova :/

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 22:43 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan
skullscar kaže...
sale21 kaže...
skullscar kaže...

imam 4 pa ista stvar, nebitno jesu low ili svi high detalji. štekanje je svakih par minuta na otvorenome. idem probat ono za load loose files što sam napisao

ja nemrem nigdje nac te load loose files

kad pokreneš launcher od igre, odi na data files  i dolje u kutu imaš load loose files. oznaći i probaj, ja sad idem pa javim jel pomaže

data files su mi zatamnjena uopce nemrem uc u njih

14 godina
protjeran

na dnu tog prozorčića imaš load loose file i klik tamo da označi. onda pokreni igru

16 godina
neaktivan

Evo obećane rock ballade

Sven izvodi Age of Agression

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

RECOMMENDED SPECS

Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)

Processor: Quad-core Intel or AMD CPU

4GB System RAM

6GB free HDD space

DirectX 9.0c compatible NVIDIA or AMD ATI video card with 1GB of RAM (Nvidia GeForce GTX 260 or higher; ATI Radeon 4890 or higher).

DirectX compatible sound card

Internet access for Steam activation

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice