The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.452.770
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Putn1k kaže...

Jel zna netko kako kupiti kuću u Whiterunu?

Obratite se Proventus Avenicciu za detalje

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Putn1k kaže...
doktor1 kaže...

Kakva si ti faca! Vau! Nabiješ nas! To faco! I nitko nemože sagledat kvalitet igre bolje od tebe?!? Znači igra je smeće jer TI, običan jazavac tako kažeš?

I bolje da je Over and Out jer samo trolaš

Bolje nemoj hranit trolla, ja sam odustao.

Jel zna netko kako kupiti kuću u Whiterunu?

Ak se sjecam dobro ...mislim da wizard sto je sa kraljem u Whiterunu ima ponudenu opciju Buy a house (5000 golds)

13 godina
odjavljen
Comi123 kaže...
formula1live kaže...

Ma ovaj put nije do ATI-a. Meni radi super igra.

Koliko ti graficka ima rama? Koji su ti drajveri. I ja imam ATI HD 4850

1 GB, a driveri ovi od 10 mjeseca 11.10

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Level 6, ubio 2-3 zmaja , igra odlicna ali ceka se patch da se malo vise optimizira

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
16 godina

Sta mislis o mom PC-u? Da li ce raditi na ULTRA kao tebi? 1280x1024 je moja rezolucija.

tribalo bi

Stargate rulzzz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
yeo kaže...
The White Wolf kaže...

Sjecam se kad sam 2007 zaigrao Oblivion osjecaj je bio nevjerovatan al evo Skyrim nije djelovao tako  na mene, vidim da se vecini svidjela igra ali ja imam osjecaj kao da igram Fallout 3 svijet mi je nekako monoton i ispran u Oblivionu je sve bilo nekako zivo igrao sam tek 3 sata mozda zato ali zasad me ne odusevljava bas i mislim da pokraj jednog Uncharteda 3 i Arkham citya nema nikakve sanse za GOTY

Točno to.

Meni se recimo baš zato više sviđa atmosfera u Skyrimu a i Morrowindu. Sve je tmurnije i izgleda realnije. Oblivion mi je bio prešaren i zato me nikad nije uspio uvjeriti da se nešto loše događa i da je stanovništvo uplašeno jer im prijeti velika opasnost. Uz to Skyrim kao sjeverna regija jednostavno mora ovako izgledati.

Jbga, ne paše svakome isto. Čekajte sljedeći TES, on će vjerojatno biti smješten u južnije krajeve pa će opet sve biti življe i šarenije.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Ajme, tip je Conana napravio.... Arnie napada Skyrim, zmajevi čuvajte se i bježte u više krajeve {#}

nije lose ali ne uklapa mi se Arnie u atmosferu Skyrima, ipak je Conan tipican Hollywoodski proizvod

atmosfera Skyrima je ko stvorena za One-Eye warriora (zapravo i je) - jos kad bi konacno uspio izmodelirat kako teba

#!

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 18:31 (dado8).
14 godina
weirdfreak kaže...
Putn1k kaže...
weirdfreak kaže...

Ili sam se negdje spetljao ili naletih na prvi veći BUG. Naime, dođoh kod Sivobradih. Traže od mene da "riknem" Dragonshout kako bih dokazao da sam ja "taj". Međutim Dragonshout mi se uopće nije rechargao...?!?! Da li je još netko imao ovakav problem i kako ga je riješio? Tražio sam po netu komandu za konzolu no ne nađoh nigdje... Bez Shouta ne mogu nastaviti main quest line {#}

Imaš dragon soul? Jer ako nemaš, badava ti klikćeš na Shout.

Idi ubi zmaja pa se vrati.

A onda odeš u spell screen, pod Shouts selektiraj mislim da je Unrelenting force, izađi van i probaj Shoutat. Trebalo bi raditi.

Imam dragon soul. Već sam jednom "riknuo" zmajevske riječi. No nakon toga mi se ne "rechargaju"...

Promijeni si key za Shout, ili probaj stisnut Y, to ti je Z u Skyrimu, možda zato nemožeš Shoutat.

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 18:37 (Putn1k).
15 godina
neaktivan

Evo cfg maker za skryim...znaci mozete podesavat bilo kakve graficke opcije koje mislite da pase vasem hardweru te vam on da listu koji kopirate u skyrimPrefs.ini

http://donotargue.com/cfg-makers/skyrim/

0 0 hvala 2
13 godina

jel itko postao vukodlak? kad dođem u gallows rock onaj krev the skinner me nakraju ubije praktički iz prvog udarca, lvl 13 sam, heavy armor negdje na 40, jel zna netko kako ga se riješiti ili da se vratim nakon što se malo level-upam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mijanB kaže...

jel itko postao vukodlak? kad dođem u gallows rock onaj krev the skinner me nakraju ubije praktički iz prvog udarca, lvl 13 sam, heavy armor negdje na 40, jel zna netko kako ga se riješiti ili da se vratim nakon što se malo level-upam?

Da, ja sam postao vukodlak. Što se tice drugog pitanja neznam odgovor jer ja samo idem okolo i tucem neke dungeone  a ne idem u gradove :D

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
13 godina
hari85 kaže...
mijanB kaže...

Da, ja sam postao vukodlak. Što se tice drugog pitanja neznam odgovor jer ja samo idem okolo i tucem neke dungeone  a ne idem u gradove :D

gallows rock i je dungeon, to je zapravo ista misija u kojoj postaneš vukodlak i onda sa onom ženskom ideš eksterminirat silver handse, oni su mi mačji kašalj al skinner me odere u par udaraca

14 godina
protjeran

igra instalirana i radi no nekako cijelo vrijeme osjetim trzanje, neovisno jesu low ili high detalji.. koliko patcheva su do sad izbacili, samo jedan od 6 mb?

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
13 godina

skini update od 128mb

15 godina
neaktivan
mijanB kaže...
hari85 kaže...
mijanB kaže...

gallows rock i je dungeon, to je zapravo ista misija u kojoj postaneš vukodlak i onda sa onom ženskom ideš eksterminirat silver handse, oni su mi mačji kašalj al skinner me odere u par udaraca

Da imas  3 nacina kako postat vukodlak,  Companioni , hircine´s ring i  ta misija.

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 19:07 (hari85).
15 godina
neaktivan

Pozdrav ratnici :D. Pošto sam se odlučio na "dvoručne mačeve", zanima me imali korista ukucati koji bod u block skill, tj. jel block skill osim štitova poboljšava i blokanje s velikim mačevima? Usput, što se tiče gameplaya igra je epic, mješavina najboljih elemenata iz obliviona i fallouta je pokazala svoje a ovi što seru nek odu igrat FPS-ove i neka uživaju u njihovoj priči (XaXaXa). A što se tiče tehičke strane, mali je fail, uglavnom zbog optimizacije.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mijanB kaže...

skini update od 128mb

ok to će pomoć? igra je fantastična ali to neugodno trzanje ide na živce

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
neaktivan

Meni je rušenje prestalo nakon što sam pod Sound u Control Panelu stavio zvuk na 24bit/48khz, dok je bio na 24/96 ili 24/192 svako malo fljus. I to totalno random.

Maloprije baš inače krenuo sa igrom, još optimiziram -ini fajlove i ostalo, tek onda guštanje u samoj igri. Sjedim za stolom sad sa ovim Hogarom strašnim, nisam ni počeo nešto igrati osim bijega, što zbog random crashanja što zbog znatiželje oko -inija i što boljeg izgleda igre, ako je moguće.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Igra je, blago receno, fantasticna. Nakon vise godina prva igra koja me okupirala da igram skoro cijeli dan a bez pauze. Igram Norda i mada rasa nije za mage ipak se nekako kotrljam kroz kvestove kao takav :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 19:21 (Eld).
17 godina
thedream kaže...

Maloprije baš inače krenuo sa igrom, još optimiziram -ini fajlove i ostalo, tek onda guštanje u samoj igri

Ja sam si napravio .ini sa OVE stranice. Sve na Ultra Extreme i radi odlično. Najveći dobitak je na sjenama i drveću. Teksture neće popravit, ali to nije niti bitno....je rje igra mrak....

I stvarno je veli taj Skyrim....milsim na mapu.... ogroman prostor

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan

E brate nemoj skidat taj update od 100mb jer falu neki fajlovi, skini razorov od 200mb. Usput patch ti neće baš poboljšat perfomanse jer meni još uvjek trza u "vanjskom svjetu".

17 godina
mp93 kaže...

E brate nemoj skidat taj update od 100mb jer falu neki fajlovi, skini razorov od 200mb. Usput patch ti neće baš poboljšat perfomanse jer meni još uvjek trza u "vanjskom svjetu".

Du not fantazirati!! Ovaj od 100 je u raru dok ovaj od 200 nije.

I to nije PATCH!!!! AAAAA Službeni patch ima 6 MB i ovo je ono na šta se on odnosi

UPDATE 1.1 NOTES

BUG FIXES

General optimizations related to stability and performance.
    Essential followers recover properly if player fast travels away.
    Fixed rare instances of dragons flying improperly though objects after player exits an interior.
    Fixed rare instance where the a music track would not stop playing properly.
    Autosave message properly displays when going through a load door.
    The fifth level of the Light Fingers perk correctly calculates the Pickpocket skill bonus.
    Enchanting an item to improve the Sneak skill properly calculates the bonus to the player's Sneak skill.
    Enchanting an item to improve the Lockpick skill properly calculates the bonus to the player's Lockpick skill.
    Corpus Enchanter perk properly calculates bonuses to stats for the player’s new enchantments.

QUEST FIXES

Fixed rare issue where a character would not arrive properly to the Thalmor Embassy during Diplomatic Immunity.
    Rescue/Attack on Fort Neugrad will trigger properly if player travels to Fort Neugrad by foot.
    In To Kill an Empire, Gianna will now talk to player with certain diseases.
    Fixed rare instance of Civil War battle not starting properly if player receives a Companions quest from Farkas.
    During Brelyna's Practice, fixed rare issue where the player could be permanently invisible.
    Triggering combat in Largashbur no longer stops progression to The Cursed Tribe.
    Fixed rare instance where fighting a Civil War battle during The Fallen would prevent the Jarl of Whiterun from accepting their axe in Message to Whiterun.
    In The Horn of Jurgen Windcaller, fixed rare instance where Arngeir would not teach player the last word of Unrelenting Force.
    In Taking Care of Business, fixed issue where Brynjolf would not give player this quest if Talen Jei was dead.

ššššš - možda su u šumi
13 godina

uspio sam ubiti skinnera, treba samo malo taktike i dosta sreće

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nakon dugo čekanja zaigrah Skyrim. Nemam ni jednu negativnu riječ za igru. Što se tiče tehničke strane igra radi savršeno na 4 godine starom kompu, 1920x1080 high postavke. Svijet izgleda jako lijepo i dotjerano combat je super, shoutovi su toliko kul stvar, nema definiranih klasa igraš kako hoćeš. Zapravo sve što jednom roleplaying igraču treba, potpuna sloboda. Razmijem da nekima igra nije sjela, ali opet doći pljuvati pa ovom remek djelu je kretenski. Vjerujem da pljuvački nastrojena ekipa ima klasični sindrom "ajmo pljuvat po stvarima koje većina voli jer je to kul". Sasvim smo posebni i nježni i začešljavamo kosu na jako poseban način. I da igra ima zmajeve! Ne dragonkine, fairy dragone, half size dragone, drago krpina zmajeve već prave leteće zmajčine.

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 19:37 (Nos).
14 godina
protjeran

al što bih dao da imam neku mazgu sa sobom da vuče sve stvari koje nađem.. ubijam tu na startu a armora i oružja ko blata, sve ne mogu pokupit jer sam već 300/300. a ja pohlepan....

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
thedream kaže...

Maloprije baš inače krenuo sa igrom, još optimiziram -ini fajlove i ostalo, tek onda guštanje u samoj igri 

Ja sam si napravio .ini sa OVE stranice. Sve na Ultra Extreme i radi odlično. Najveći dobitak je na sjenama i drveću. Teksture neće popravit, ali to nije niti bitno....je rje igra mrak....

Hvala, inače - olinjali Redguard, izgledam ko Lenny Kravitz na teškim drogama. {#}{#} aj vont tu get evej aj vona flaj eveeeeeeeeeeej jeeeijeeej {#}{#}

Cemetary gates
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
thedream kaže...

Ja sam si napravio .ini sa OVE  stranice. Sve na Ultra Extreme i radi odlično. Najveći dobitak je na sjenama i drveću. Teksture neće popravit, ali to nije niti bitno....je rje igra mrak....

Kada staviš taj .ini, da li ti laucher restartira postavke na lw, medium, high ili ultra? Meni je restartirao na high, a ja pičim bez problema na ultra.

Btw, DNA Extreme ili Ultra Extreme mi je .ini.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
13 godina
odjavljen
traktorista kaže...

Evo cfg maker za skryim...znaci mozete podesavat bilo kakve graficke opcije koje mislite da pase vasem hardweru te vam on da listu koji kopirate u skyrimPrefs.ini

Ako sve na ovaj maker stavim na najace oce li uticati bitno na performanse?

15 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
traktorista kaže...

Ako sve na ovaj maker stavim na najace oce li uticati bitno na performanse?

Vjerovatno hoce...koliko,to neznam

edit. slideshow kod mene na max

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 21:04 (traktorista).
14 godina
protjeran

nažalost igra radi ok dok se nakon par minuta sve ne smrzne na cca 3-5 sec. pa radi dobro nekoliko minuta i onda opet isto....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice