The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.452.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
mislav_01 kaže...

A jeste se svi u nordove ubacili :D

Ja oduvijek prvi put TES prolazim sa Nord-Warrior kombinacijom.

To mi je klasika.

Drugi put cu neku drugu rasu + mage kombinacija, a treci prolazak planiram nekog thiefa napraviti.

- Psiho246
14 godina
weirdfreak kaže...

Ili sam se negdje spetljao ili naletih na prvi veći BUG. Naime, dođoh kod Sivobradih. Traže od mene da "riknem" Dragonshout kako bih dokazao da sam ja "taj". Međutim Dragonshout mi se uopće nije rechargao...?!?! Da li je još netko imao ovakav problem i kako ga je riješio? Tražio sam po netu komandu za konzolu no ne nađoh nigdje... Bez Shouta ne mogu nastaviti main quest line {#}

Imaš dragon soul? Jer ako nemaš, badava ti klikćeš na Shout.

Idi ubi zmaja pa se vrati.

A onda odeš u spell screen, pod Shouts selektiraj mislim da je Unrelenting force, izađi van i probaj Shoutat. Trebalo bi raditi.

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 13:16 (Putn1k).
17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ubio sam tri zmaja, no tim mjestima više nema kostura!?!? Zar nije rečeno da kostur ostaje konstantno {#}{#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li je moguće rotirati predmete u inventaru? Sjećam se da sam gledao neke videoe prije nego što je izašla igra i tu je Todd predstavljao tu funkcionalnost kada je govorio o zagonetkama koje se rješavaju pažljivim promatranjem predmeta.

Također, koju vrijednost je potrebno povećati u detaljima da se neprijateljski i prijateljski NPC-ovi vide s veće udaljenosti. Često se desi da tek na par metara mogu vidjeti archera koji me zasipa strijelama {#}. Low detalji na mojoj konfi....

A igra je magija (crna i bijela) kao i Oblivion... Možda može ići prigovor na račun konzolaškog inventara, ali meni ne smeta previše (iako bi bilo puno manje listanja predmeta da je standardno PCRPG sučelje inventara).. Ps. nisam konzola hejter.

the jackie stallone melted plastic barbie face!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gaus kaže...

Da li je moguće rotirati predmete u inventaru? Sjećam se da sam gledao neke videoe prije nego što je izašla igra i tu je Todd predstavljao tu funkcionalnost kada je govorio o zagonetkama koje se rješavaju pažljivim promatranjem predmeta.

To smo već rješili na prijašnjim stranicama

A to šta ti vidiš na par metara... to će biti do Low postavki i ničeg drugog

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 13:26 (doktor1).
16 godina
neaktivan
Putn1k kaže...
weirdfreak kaže...

Ili sam se negdje spetljao ili naletih na prvi veći BUG. Naime, dođoh kod Sivobradih. Traže od mene da "riknem" Dragonshout kako bih dokazao da sam ja "taj". Međutim Dragonshout mi se uopće nije rechargao...?!?! Da li je još netko imao ovakav problem i kako ga je riješio? Tražio sam po netu komandu za konzolu no ne nađoh nigdje... Bez Shouta ne mogu nastaviti main quest line {#}

Imaš dragon soul? Jer ako nemaš, badava ti klikćeš na Shout.

Idi ubi zmaja pa se vrati.

A onda odeš u spell screen, pod Shouts selektiraj mislim da je Unrelenting force, izađi van i probaj Shoutat. Trebalo bi raditi.

Imam dragon soul. Već sam jednom "riknuo" zmajevske riječi. No nakon toga mi se ne "rechargaju"...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 13:38 (weirdfreak).
13 godina
neaktivan

Pozz ekipa

Skinio sam elder scrolls V razor 1911 i unrar sam rar file i mountao iso image ali kada idem run install.exe ništa mi se nedogodi zna ko u cemu je problem?

0 3 hvala 0
14 godina
protjeran
Baldos55a kaže...

Pozz ekipa

Skinio sam elder scrolls V razor 1911 i unrar sam rar file i mountao iso image ali kada idem run install.exe ništa mi se nedogodi zna ko u cemu je problem?

nažalost takvih rasprava o piratskim igrama i kako ih natjerat da prorade, nema ovdje. jedini savjet koji ti mogu dat je skini novu verziju negdje ako ta ne radi

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
13 godina
neaktivan
skullscar kaže...
Baldos55a kaže...

Pozz ekipa

nažalost takvih rasprava o piratskim igrama i kako ih natjerat da prorade, nema ovdje. jedini savjet koji ti mogu dat je skini novu verziju negdje ako ta ne radi

Žao mi je nisam znao novi sam tek se registrirao...

16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
Diavol kaže...

Na mojoj konfi leti na high, pa sam stavio ultra i odlicno je :)

Mislio sam da necu moc ni na high jer mi neke igre znaju bas stekat, al programeri su napravili odlican posao

za konfu pogledajte mojpc :P

Na kojoj rezoluciji vrtis?

1440x900

14 godina
neaktivan

Imam iduci problem.. Igra se vrti normalno na 1280 x 1024, medium detalji, medjutim svake recimo 2-3 minute posebno na otvorim prostorima dozivim lag od 3-4 sekunde. Dakle igra tecno ide i onda samo odjednom zastane na par sekundi i onda ide dalje normala, pretpostavljam da je to zbog ucitavanja tekstura u daljini i cjelukopnog prostora ali me interesuje da li je to do moje konfe ili je to do verzije igre {#}

Jer znam da ljudi i na slabijim konfama vrte normalno igru, inace igram na Core 2 Duo E4600 @ 3.0, 3gb DDR II 800Mhz i 8800GT 512MB. U cemu je kvaka, jel postoji neki fix za to ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
anabolicaa kaže...

Imam iduci problem.. Igra se vrti normalno na 1280 x 1024, medium detalji, medjutim svake recimo 2-3 minute posebno na otvorim prostorima dozivim lag od 3-4 sekunde. Dakle igra tecno ide i onda samo odjednom zastane na par sekundi i onda ide dalje normala, pretpostavljam da je to zbog ucitavanja tekstura u daljini i cjelukopnog prostora ali me interesuje da li je to do moje konfe ili je to do verzije igre {#}

Jer znam da ljudi i na slabijim konfama vrte normalno igru, inace igram na Core 2 Duo E4600 @ 3.0, 3gb DDR II 800Mhz i 8800GT 512MB. U cemu je kvaka, jel postoji neki fix za to ili ?

Možda ti nekaj u pozadini troši resurse PC-a, pa ti zato dolazi do pada performansi. Neznam da li si instalirao prvi patch koji je vani.

13 godina
odjavljen
anabolicaa kaže...

Probaj skini nove drajvere za graficku... 8800GT je pristojna kartica na tim postavkama.

13 godina
odjavljen

Oce li mi neko reci za sta je taj pec, sta popravlja i da mi date link...

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Taman se namjestim da se uslikam za razglednicu i ubaci mi se leteći trol u pozadinu. {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 14:23 (ZC_Someone).
Moj PC  
21 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Bok ljudi, mislio sam ići na nekoliko dana doma nakon ispita igrati Skyrim, ali me zanima isplati li mi se uopće budući da nemam neku sjajnu konfiguraciju i mogao bih se razočarati kad shvatim da mi zastajkuje na najnižim postavkama. Ako netko ima sličnu i može mi reći svoja iskustva, bio bih vrlo zahvalan!

Core 2 Duo E6750 2.66 Ghz

2 GB DDRII Kingmax na mislim 800Mhz

XFX 8800GT 512MB

etc.

E i, nativna rezolucija monitora mi je 1680x1050.

Uglavnom, ne bih htio sav vesel odrediti 2-3-4-5 dana koje sam mogao bolje iskoristiti i onda se razočarati, pa bi mi ovo puno pomoglo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 14:30 (Aerie).

0 0 hvala 0
17 godina

Ovako prije 2 god imao sam istu konfu kao ti samo 4gb rama ovaj procesor je pre dobar... samo ga oc na 3.2 ili 3.5 kako sam ga ja... graficka je pre dobra jedino ce te ram kociti moras uzeti barem jos 2gb ... jer kad sam bio inst oblivion eltio je sve na ultra i jos sam inst onaj mode za dodatno ljepo grafiku... tako da ces i skyrim bez problema vrititi... jedino sto ce te rami kociti dosta

14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Taman se namjestim da se uslikam za razglednicu i ubaci mi se leteći trol u pozadinu. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 14:42 (brane47).
15 godina
neaktivan

Jel neko isto ima uzasno zamrzavanje igre svakih 50-100 m na 5 sec....jahanje konja u sprintu je nocna mora ovako.

0 0 hvala 0
14 godina

Igra ne radi dobro na ATI karticama.Meni na HD 6850 ne radi sjajno,ni na high nije igrivo.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja na athlonu 4800+ dualcore 2,5ghz i hd 6870, rez 1920x1200 igram na midium ,ali

nađi na netu koji je najbolji driver baš za tvoju grafičku karticu, ja imam drivere ove: catalyst_10.10e_hotfix_win7_nov9

sa novim driverima trza sa ovim ne

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 14:58 (tunder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tunder kaže...

ja na athlonu 4800+ dualcore 2,5ghz i hd 6870, rez 1920x1200 igram na midium ,ali

nađi na netu koji je najbolji driver baš za tvoju grafičku karticu, ja imam drivere ove: catalyst_10.10e_hotfix_win7_nov9

framerate?

IRebic
17 godina
neaktivan

Kak da pogledam u igri framerate, nemam fraps itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
traktorista kaže...

Jel neko isto ima uzasno zamrzavanje igre svakih 50-100 m na 5 sec....jahanje konja u sprintu je nocna mora ovako.

Same shit here. Skinuo sam posljednje drivere a sad cu evo i patch pa se nadam poboljsanju.. S obzirom da treba normalno da se vrti na mojoj konfi i rezi 1280 x 1024

17 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...
traktorista kaže...

Same shit here. Skinuo sam posljednje drivere a sad cu evo i patch pa se nadam poboljsanju.. S obzirom da treba normalno da se vrti na mojoj konfi i rezi 1280 x 1024

sa novim driverima trza sa ovim ne: catalyst_10.10e_hotfix_win7_nov9, za nvidiu neznam

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 15:04 (tunder).
16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
Diavol kaže...
Comi123 kaže...
Diavol kaže...

Na mojoj konfi leti na high, pa sam stavio ultra i odlicno je :)

Mislio sam da necu moc ni na high jer mi neke igre znaju bas stekat, al programeri su napravili odlican posao

za konfu pogledajte mojpc :P

Na kojoj rezoluciji vrtis?

1440x900

I vrtis na ULTRA!!! Imas li ti taj pec sto pricaju ovi na forumu?

Ne znam koji je to patch :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zoharbizo kaže...

Igra ne radi dobro na ATI karticama.Meni na HD 6850 ne radi sjajno,ni na high nije igrivo.

Ne znam bas. Kod mene radi `ko urica. I na ultra. Driveri 11.10

14 godina

Evo par stvari za vlasnike ATI kartica tipa HD 5850,5870,6850,6870 i ostalih kartica.Ovako ostavite postavke dok AMD ne izbaci nove drivere.Izvolite slike.AA na off,zdere FPS i wiew distance na najmanje.Postavite ovako kako je na slikama.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
14 godina
Eld kaže...
zoharbizo kaže...

Ne znam bas. Kod mene radi `ko urica. I na ultra. Driveri 11.10

Moze SS detaljnih postavki?

13 godina
odjavljen

Ma ovaj put nije do ATI-a. Meni radi super igra.

5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice