- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj shutering koji vam se javlja je zbog sjena, smanjite kvalitetu na high i trebalo bi nestati, bar je meni.
Nakon jednog zahtjevnijeg questa, otišao sam malo proslaviti u krčmu. Pilo se, tuklo i drugi dan se probudio na drugom kraju mape.
Fenomenalna igra. I onda sam još morao čistiti hram za sobom. Zakon.
Za 5000 možete kupiti kuću u Whiterunu. Obratite se Proventus Avenicciu za detalje
I Spell Tome knjige su vam spelovi koji ostaju dok Scrolls su "One Use".... Vidim da je netko pitao pa da napomenem...
Meni u šumi ukrali konja kojeg sam masno platio. Sišao sa njega da nešto vidim okrenem se kada tip skok na konja i šprint. Pokušo sa lukom i strijelom ali odmaglio. Mamu mu, ako ga nađem negdje....
Ako u Whiterunu platite kočiji 50 golda odvesti će vas u Winterhold gdje se možete pridružiti "mages guildu"..
Možete za 30g kupiti jedan spell na ulasku (random odabir od Fear, Firebolt, Light, Healing Hands i Conjure Flame Atro) dok vam prvi quest (predavanje) da lesser ward..
Dobijete i enchantanu halju, kapuljaču i čizme. :)
Krevet na kojem možete spavati, containteri mislim da nisu sigurni.
Imate 3 "kolege" za koje kada odradite questove, mogu vas pratiti..
Naravno vendori za sve škole magije i sve drugo vezano uz magiju.
Osobno igram kao spellsword sa mačem u desnoj i odabir između nekoliko čarolija u lijevoj.
Healing najčešće, ali i charm i ponekad ward.
Ne koristim destruction.
Prebacim se na luk kada je to korisno.
Ward spellovi su dosta slabi ako su vam jedina zaštita (bez armora ili shield spella)..
Puno su potentniji healing spellovi, a još ih nisam ni perkao.
Ward spellovi su korisni kada imate neku zamku (recimo one sjekire koje se klate). Čak i bez dual casta, u svakoj ruci ward će vas zaštititi..
Dosad sam nosio robe, ali mislim da ću se vratiti na light armor.
Ako disenchantate robe naučite "lower cost i mana regen" zajedno, što možete staviti na armor.
Na 20 enchanting, 0 perkova, common sould gem, mana regen je 10%.. (robe 50)
Na mojoj konfi leti na high, pa sam stavio ultra i odlicno je :)
Mislio sam da necu moc ni na high jer mi neke igre znaju bas stekat, al programeri su napravili odlican posao
za konfu pogledajte mojpc :P
Evo tip kako zaraditi malo novca na početku.
Kada dođete u Riverwood, možete cijepati drva za naknadu.
Nabavite sjekiru (woodcutter, ja sam je posudio iz kuće onog elfa nakon questa sa pismom) i blizu pilane ima nekoliko mjesta na kojima možete to raditi.
Malo je dosadno jer nemate kontrolu nad likom, ali vam radnik na pilani plati 30 golda za svaki put (morate mu donijeti drvo za isplatu)..
"Šteta" što nema nekog limita osim faktora dosade.. Ja sam stao nakon 120g.
taman počeo igrati, pa me zanima koju mi rasu preporučujete pošto sam početnik u ovakvim igrama
zasad mi se čini dobar nord ili wood elf
Grafika SkyrimPrefs.ini:
...
I kod tebe to leti?
Kod mene ni High ne može potegnut dobro bez AA, a isti proc i 5870... Nešto tu ne štima il s drajverima il ne znam kaj...
Također, zbunjuje me zašto su na dva mjesta SkyrimPrefs.ini? I u install/Skyrim i u Documents/Skyrim...? Gdje treba editirati? Pretpostavljam onaj u Documents.
Poprilicno me cudi jer meni na high + FSXAA i ta cuda u Advanced leti... 30+
taman počeo igrati, pa me zanima koju mi rasu preporučujete pošto sam početnik u ovakvim igrama
zasad mi se čini dobar nord ili wood elf
Uzmi Nord Warriora. Iako će ti se lik razvijat kako budeš igrao.
Igra je top - topova. Inače moj battlemage mage tu i tamo pojede prašinu. Neke brobe su stvarno izazovne.
Moze li mi neko reci zasto taj neki pec od 128 MB ,,MUST HAVE" sta on popravlja i da mi date link da ga skinem.
Na mojoj konfi leti na high, pa sam stavio ultra i odlicno je :)
Mislio sam da necu moc ni na high jer mi neke igre znaju bas stekat, al programeri su napravili odlican posao
za konfu pogledajte mojpc :P
Na kojoj rezoluciji vrtis?
ima li iko dojma kako bi skyrim moga radit na laptopu Asus N73JQ-TZ087V
(http://www.notebookcheck.net/Asus-N73JQ-TZ087V.41302.0.html)
Ma nu, system requirements lab kaže da može radit čak i na mojoj kanti (MOJPC)
Tko igra na ULTRA i editiro je ini file ili ne neka sjene stavi na HIGH. Boost FPSa drastičan!! Nešto su sa tim sjenama ukakali!
Sve mi isto, samo sjene na HIGH i igra radi na 50 FPSa!
Također, zbunjuje me zašto su na dva mjesta SkyrimPrefs.ini? I u install/Skyrim i u Documents/Skyrim...? Gdje treba editirati? Pretpostavljam onaj u Documents.
Dok sam tražio savjete za tweekove naišao sam na ovo, spominje se lag i shuttering pa probaj možda ti pomogne
How do I disable the smooth mouse settings?
- Go to your Steam Directory -> steamapps -> common -> skyrim -> Skyrim
- Create a backup of the SkyrimPrefs.ini file
- Open the file, then scroll down to where it says [Controls] and find bMouseAcceleration=1
- Change to bMouseAcceleration=0
- Save, exit, and play
How do I fix the vsync ("laggy mouse") problem?
- Go to your Steam Directory -> steamapps -> common -> skyrim -> Skyrim
- Create a backup of the SkyrimPrefs.ini file
- Open the file, then scroll down to where it says [Display]
- Add to the bottom of the section iPresentInterval=0
- Save, exit, and play
EDIT: ovo drugo probajte dodati i u ...\Documents\My Games\Skyrim pod Display. Čitam sad malo više i neki stavljaju u SkyrimPrefs.ini a neki u Skyrim.ini. Probajte...
Imao sam i par puta okršaj s divom al to bi uvjek završilo s mojim 300 metarskim visinskim letom. Sad sam 6. Level te riješavam misje dobivene u Whiterun-u.
Imao sam i par puta okršaj s divom al to bi uvjek završilo s mojim 300 metarskim visinskim letom. Sad sam 6. Level te riješavam misje dobivene u Whiterun-u.
Tipičan način razmišljanja hrvatskih političara.
Tipičnan način razmišljanja hrvatskih političara.
Kud Ivo, tud i ja!
Ne diraj diva dok spava
Sada sam lvl 10 i prvi put dolazim na istočni dio mape; "The Blessing Of Nature" quest...
Ili sam se negdje spetljao ili naletih na prvi veći BUG. Naime, dođoh kod Sivobradih. Traže od mene da "riknem" Dragonshout kako bih dokazao da sam ja "taj". Međutim Dragonshout mi se uopće nije rechargao...?!?! Da li je još netko imao ovakav problem i kako ga je riješio? Tražio sam po netu komandu za konzolu no ne nađoh nigdje... Bez Shouta ne mogu nastaviti main quest line
Tipičan način razmišljanja hrvatskih političara.
hehe a zašto ne, kad se može.. ;)
I da, divovi su jedino cranky kad im uletiš u bazu, i za ime boga ne diraj mamute..
Jučer me dok sam još bio level 2 mamut spasio od najezde vukova. Baš mi je došlo da ga pomazim.. :)
40 | Nord |
---|---|
5 | Breton |
5 | Dark Elf |
2 | High Elf |
14 | Imperial |
6 | Khajiit |
---|---|
3 | Orc |
0 | Wood Elf |
6 | Redguard |
2 | Argonian |