The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.454.020
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Ako netkome smeta ograniceni FOV, stisnite ono pokraj 1 i upisite fov xxx (xx je npr. 100 ili ne znam 80, trebalo bi prosirit FOV)

Što se tice menija, na prvu je bilo "god damn console shit" ali sad nakon par sati vrlo vrlo brzo se krecem kroz njih sve jednom rukom na tipkovnici i lako se prebacujem oruzija, spelove i sl. Tako da kozolaski je, ali loše i ne baš.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 22:41 (mislav_01).
14 godina
neaktivan
anarchyST kaže...

Stvarno sve pohvale, igra je PREDOBRA! Sva srica sto sam na godisnjem jos 10 dana... {#}

Jedno pitanje za one koji igraju... Kako rotirati i zumirati items-e u inventory-u? Triban pregledat onu sapu za otvoriti ona vrata, ali nikako skontati...

+1

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
15 godina
protjeran
The Elder Scrolls V: Skyrim

jbga pokleko sam i oso kod slovenaca ko ce docekat iduci tjedan :D

nego u mojoj omiljenoj trgovini nema mog omiljenog prodavača(onaj cije se ime ne izgovara..skid..ma znate..) na zadnje dvije igre,mw3 i skyrim...sta mu je nije valjda na bolovanju?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jos samo 50 minuta :D...cant wait {#}

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!&
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Žao mi je, ali još 1h 48min

14 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Žao mi je, ali još 1h 48min

23:13 je igra na Steamu je od ponoci u prodaji ;) 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!&
13 godina
odjavljen
anarchyST kaže...

Stvarno sve pohvale, igra je PREDOBRA! Sva srica sto sam na godisnjem jos 10 dana... {#}

Jedno pitanje za one koji igraju... Kako rotirati i zumirati items-e u inventory-u? Triban pregledat onu sapu za otvoriti ona vrata, ali nikako skontati...

Ja sam promjenio gumbe tako da mi je tipka za zumirati ista ona koja mi je i za Quick Mapu, odnosno V.

14 godina
neaktivan

Nede se spavat, ceka se 1 sat! Za nas Steamovce {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo za sve one kojima je dosadno i čekaju Steam, evo livestreama jednog od najpoznatijih Lolera na svijetu... xD svi igraju Skyrim!

http://solomid.net/livestream.php?s=38

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 23:22 (Blizek).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

igra nije baš stabilna. Gađam medu kraj kojeg sam se trebao prošuljati strijelom, ispalim je i BOOM! crash

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
atiHD kaže...

23:13 je igra na Steamu je od ponoci u prodaji ;) 

Meni piše još oko 2h, aktivira se 1h nalpn ponoći..

Kao što rekoh, žao mi je..

IGN stream

http://www.ign.com/videos/2011/11/09/ign-live-presents-the-elder-scrolls-v-skyrim

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 23:24 (NightShadow).
17 godina

Evo jos jedan sat pa cemo sloziti i igrati {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Izgleda da neću dovršit Risen do kraja zbog ovog čuda {#}

Meni bi se trebala skinuti za nekih sat vremena ,a instalaciju i igru ću ostaviti za sutra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako neko moze neka postavi SS sa medium, high i ultra detaljima. Da vidim razliku. {#}

GO HARD or GO HOME
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dakle novi TES je vani...i savršen je. Bravo, Bethesda!

Obećao sam si da neću plakati, ali suze same nadiru... Ovo je preemocionalno za mene {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
5 3 hvala 0
17 godina
Notorious kaže...

Ako neko moze neka postavi SS sa medium, high i ultra detaljima. Da vidim razliku. {#}

LOW

MEDIUM

ULTRA

LOW LOW
MEDIUM MEDIUM
ULTRA ULTRA
ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Prvo sam je mislio uzet za PC (bolja grafika) al onda sam pogledao Xbox 360 vs PS3 i vidio da je PS3 verzija dosta bolja od Xbox 360 verzije pa sam je odlucio naruciti za PS3 stvarno predobro izgleda na konzolama a i nisam do sada odigrao nijedan TES na konzoli pa rekoh Skyrim hocu JEDVA CEKAM!!!

http://www.nowgamer.com/features/1126562/skyrim_ps3_vs_xbox_360_screen_comparison.html to si gledao sa tekstur bugom na boxu

16 godina
neaktivan

Zanima me dali če integrirana grafička na matičnoj moči da pokrene igru, pošto procesor i ram-a ima dovoljno

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ivan262 kaže...

Zanima me dali če integrirana grafička na matičnoj moči da pokrene igru, pošto procesor i ram-a ima dovoljno

Uff, moje nestručno mišljenje je da i ako pokrene, neće baš kliziti. Pričekaj stručniji odgovor a u međuvremenu na Njuškalo :)

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
ivan262 kaže...

Uff, moje nestručno mišljenje je da i ako pokrene, neće baš kliziti. Pričekaj stručniji odgovor a u međuvremenu na Njuškalo :)

Trebam prvo vidjeti dali mogu udahnuti života u ati 3850, ali mislim da je svoje odslužila{#}{#}. neda mi se dati još uvjek na grafu, skupo je.{#}

Ma imam i stari komp sa AMD 2800+( 2 Ghz), nvidia 7300 512 mb ddr2, 768 mb rama i xp, ali mislim da je to baš slabo{#}

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
neaktivan

Ako ikako možeš, pričekaj dok ne dođeš u mogućnosti odigrati igru na jačoj konfi, poprilično češ si pokvariti cjelokupan doživaljaj.

EDIT:

Evo i IGN i GT recenzije.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 1:06 (thuglife).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina

Na mojoj konfi igra na high ide tako glatko da je to jezivo majke mi. 

Mislija san da neću moć baš nešto nauživat dok ne uzmen grafu kroz par dana al ovo je divota.

Sad ću još malo dizat postavke da vidim kako će ić premda je i ovo sad vrh.

Večeras nema spavanja a i teško da ću sutra otić na faks, ovo mi je trenutno najbolja igra ikad.

Only the brave
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 1:37 (RePlaY).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Covjece sve na ultra jos sam diro sve one postavke sa strane da budu na ultra i sve max i razocaro sam se pa po trailerima je puno puno bolje izgledalo :S i zar igra niej trebala iam i dx10?

Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li tko problem s pokretanjem skyrima skinutog sa steama??

Meni izade svaki put kad predem s misom na dio new game ili kad stisnem enter da bi poceo igrati, jednostavno mi izade iz igre.

Problem vjerojatno nije u konfi, imam:

Intel Core2 Quad Cpu Q8200 2,33GHz

4gige rama

Ati radeon HD 4870x2

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zalosno je da neki ovu igru igraju zbog grafike..

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 2:13 (brane47).
Moj PC  
20 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

Covjece sve na ultra jos sam diro sve one postavke sa strane da budu na ultra i sve max i razocaro sam se pa po trailerima je puno puno bolje izgledalo :S i zar igra niej trebala iam i dx10?

Joj molim te...Nije ovo isprazni Crysis gdje je jedina dobra stvar tekstura i "grafika". OK teksture mogu biti bolje, itd itd. ali ugodjaj ukupni, osjecaj velicine svijeta, hladnoce, surovosti je fenomenalan. Ovo je RPG. Role, ROLE playing game... Ne znam kako to nekome nije jasno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 2:16 (mislav_01).
17 godina

Arghhh.....moram....ici....spavati....budim se u 7....ali...jos....malo...skyrima!

- Psiho246
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Arghhh.....moram....ici....spavati....budim se u 7....ali...jos....malo...skyrima!

Jebe se tebi,meni prek steama neče raditi :( Lud sam sad

17 godina

Igra je predobra. Ne postoji nista da ovako uvuce covjeka u svoj svijet. Igrao par sati, a nisam quest ni dirnuo. Malo kradje, pa preprodaje, pricanja s ljudima... Ovo se moze igrati beskonacno. Malo ima konzolitisa, ali ne prestrasno, brzo se navikne. GOTY uvjerljivo

2 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice