The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.462.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
hari85 kaže...

http://twitter.com/#!/ElderScrolls/status/103844894413557760

Skyrim ce koristiti Steamworks .

Prvo Rage, pa sad Skyrim. Čini se da su se ZeniMax i Valve "pobratili" i da možemo očekivati sličnu suradnju i u budučnosti. Osobno nemam ništa protiv :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
17 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Čini mi se da je ovo novi intervju, i ima par zanimljivih stvari vezani uz craftanje (kuhanje, rudarenje - kovanje oklopa, mačeva itd....).

http://gamescom.gamespot.com/story/6329666/gamescom-2011-a-few-thoughts-from-bethesdas-latest-skyrim-demo

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Prvo Rage, pa sad Skyrim. Čini se da su se ZeniMax i Valve "pobratili" i da možemo očekivati sličnu suradnju i u budučnosti. Osobno nemam ništa protiv :)

Fala bogu!. Više mi je puna kapa GFWL. Kupim igru i onda MP ne mogu normalno igrati zbog retardiranosti. Steam FTW!.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
16 godina
neaktivan

A s druge strane zbog onog cool bug-a u GFWL-u neki mogu igrati i for free neke igre... {#}

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
ZC_Someone kaže...

Fala bogu!. Više mi je puna kapa GFWL. Kupim igru i onda MP ne mogu normalno igrati zbog retardiranosti. Steam FTW!.

Ako se radi o DOW 2 nisam siguran da je problem toliko u GFWL iako je on stravično loš, nego je problem u tome što su izašle dvije ekspanzije, i svi trenutno igraju Retribution.

Sorry za OT.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
16 godina
neaktivan

Po meni je GFWL bio fail čim se pojavio, nikad nije mogao parirati ostalima i sad je samo pitanje vremena ukidanja.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Po meni je GFWL bio fail čim se pojavio, nikad nije mogao parirati ostalima i sad je samo pitanje vremena ukidanja.

Pa je teški je fail, jer Malisoft ne ulaže u njega onoliko koliko ulaže u XBL. Međutim meni se čini da Kukumar ima problema sa DOW 2 igrom, a budući da je sva rulja prešla na Retribution ne isplati mu se igrati, pa čak ni ti pokušavati igrati vanilu DOW 2 preko neta.

Sorry za OT:

17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Pa je teški je fail, jer Malisoft ne ulaže u njega onoliko koliko ulaže u XBL. Međutim meni se čini da Kukumar ima problema sa DOW 2 igrom, a budući da je sva rulja prešla na Retribution ne isplati mu se igrati, pa čak ni ti pokušavati igrati vanilu DOW 2 preko neta.

Sorry za OT:

Ma kako god okreneš GFWL je problem sam za sebe. Ne ću sad previše offtopičariti pa ću samo reći da poslije problema kojih sam imao s GFWL kad sam na Steamu kupio GTA IV i DiRT2 ozbiljno razmislim da li ću kupiti neku igru ako koristi GFWL.

15 godina

:D ( nadam se da ce se isplatiti  to raditi  a ne ka u oblivionu ) 

http://i.imgur.com/ISf5M.png

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

eh kad se sjetim morrowinda izaslo je dosta graphics modova pa bi ga mogao probati opet,samo dali netko zna postoji li neki kompas mod za morrowind kao onaj kompas sta imamo u oblivionu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 18:56 (Nitro233).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

eh kad se sjetim morrowinda izaslo je dosta graphics modova pa bi ga mogao probati opet,samo dali netko zna postoji li neki kompas mod za morrowind kao onaj kompas sta imamo u oblivionu?

Kompas kao kompas ti ne treba jer se orijentirati možeš prema mini mapi.

A ak misliš na onaj radar koliko ja znam tak nešto za Morrowind ne postoji. Čak sam malo potražio po netu da pogledam dal je netko napravio takav mod. Ali koliko vidim nije nitko.

Usput sam pročitao i jedan dobar komentar na pitanje zašto to nitko nije napravio a s kojim se u potpunosti slažem:

...I doubt if there would be a mod for this, as there are so very many quests, and someone who would care enough about Morrowind to make one would probably think it would spoil the game.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 19:26 (ZC_Someone).
15 godina

Samo što se u Morrovindu znalo desit da obiđem koju grobnicu/šplju/tamnicu i poberem neke stvari da bi 20 sati kasnije ispalo da sam pobrao neki quest item kojeg više nema :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
mancekk kaže...

Samo što se u Morrovindu znalo desit da obiđem koju grobnicu/šplju/tamnicu i poberem neke stvari da bi 20 sati kasnije ispalo da sam pobrao neki quest item kojeg više nema :D

ajme to se meni stalno dogadjalo,radi takvih stvari nebih mogao zavrsit quest,pa sam uvijek morao biti oprezan gdje ulazim,mrzio sam to u morrowindu!

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 23:58 (Nitro233).
15 godina
haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Ne kužim, čemu ta reakcija?

It is I, trackmanijak
14 godina
neaktivan

Dali mi ko može reć koja konfiguracija minimalna treba za igru..:D

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivan..ATI kaže...

Dali mi ko može reć koja konfiguracija minimalna treba za igru..:D

Kako ja znam još službeno nije rečeno, ali neće biti nešto previše zahtjevna igra, sve su im igre do sada bile dobro optimizirane :)

Life is Hard :)
14 godina
neaktivan
It is I, trackmanijak
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 19:23 (Markus Dignus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

cuko ;D

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Irish wolfhound  vjerovatno ste svi gledali 13 ratnik {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 7:34 (The White Wolf).
17 godina
neaktivan

Stavri koje su oduzete i stvari koje su dodate.

-General Combat
1-Dual Wielding .
2-Dragon Shouts .
3-Finishing Moves .
4-Sprinting .

1-No Long/Short sword distinction .
2-Merged Cuirass and Greaves .

-Combat:Melee
1-Magnetism .
2-Shield bashing and timed blocks .
3-Torches can be used as weapons .
4-Daggers deal massive damage in stealth mode .

1-No continiuos blocking .

-Combat:Ranged
1-Slower but more powerful .

1-Fast but not very powerful .

-Combat:Magic
1-New spell delivery methods and mechanics .

1- No Spell-Making .

-NPCs
1-New inheritance system .
2-Children .
3-Companions .
4-Bards .
5-Relationships and marriage.

1-Dialogue wheel ,removed .

-Character Creation and Development
1-A new and improved character creation system .
2-Perks .
3-New skills : Enchanting , Smithing , Pickpocketing , One-Handed and Two-Handed .

1-No Major/minor Skills .
2-Removed Skills : Athletics , Acrobatics , Blades , Blunt , Hand to Hand , Mercantile and Mysticism .
3-All attributes removed .

-Misc
1-Carriage system .
2-Each hold has its own bounty system/records .
3-Economey .
4-Cooking and woodcutting .
5- 5 Major Cities .

1-No Arenas .
2- 8 Major Cities 

Uglavnom ja sam jako zadovoljan promjenama. Pogotovo mi se sviđa što se sada može živjeti od više skillova, a ne samo od alkemije.

1 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

Također je potvrđeno da nema Hardcore moda i nema customizacije lika nakon početka igre..

Smithing nije dodan već je preimenovan armorer, blade i blunt su rekategorizirani kao one handed i two handed (puno bolje op.a.)

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 11:35 (NightShadow).
15 godina
neaktivan

Steta sto nema Arene.{#}

GO HARD or GO HOME
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Također je potvrđeno da nema Hardcore moda i nema customizacije lika nakon početka igre..

Smithing nije dodan već je preimenovan armorer, blade i blunt su rekategorizirani kao one handed i two handed (puno bolje op.a.)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA a dobro, čekamoo mod.

Notorious kaže...

Steta sto nema Arene.{#}

Al ima onih šora po birtijama.

It is I, trackmanijak
16 godina
Nadam se samo da ce biti onakvih poteza kao u Oblivionu sa Deadly Reflex modom.
Kao i spellcasting dok jases konja i borba.
Najvise me intrigira da li ce heroj iz Obliviona biti spomenut u Skyrimu,jer u ending videu govori kad sljedeci Elder Scrolls bude napisan,ti ces biti spomenut :D
What is family ? :) http://www.youtube.com/watch?v=ht5yucPQtQ4
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Baš sam nedavno kupio Oblivion: 5th Anniversary Edition u kojem dobiješ 10$ kupon pri kupnji Skyrima koji je inače neiskoristiv osim ako si Amer.

Ali izdanje kao izdanje je dosta dobro (igra + 2 ekspanzije + dokumentarac o izradi Obliviona i papirnata mapa veličine 45x55cm (otprilike) sve zajedno u metalnoj kutiji po relativno dobroj cijeni obzirom da je igra stara pet godina.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
14 godina
odjavljen

neznam jeli bilo

dali itko prepoznaje koji program za editiranje muzike rabi u drugom videu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 19:21 (Nitro233).

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

neznam jeli bilo

dali itko prepoznaje koji program za editiranje muzike rabi u drugom videu?

Mislim da je ili cuBase ili Nuendo

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 20:10 (thesekiman).
15 godina
neaktivan

Hype mi sve više i više skače za ovom igrom ne vjerujem da će zakazati mora biti boom igra ne radi ju svatko i ne radi se o nekom CoD serijalu da bude sve isprano i dosadno :D

Jedva čekam izlazak igre još naročito sa novom grafuljom :D

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 22:55 (tunder).
Moj PC  
8 0 hvala 6
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice