The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.813
|
čitano: 346.944
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls:Online
Obi Wan kaže...
Hipnos kaže...

ako nista drugo bilo bi pozeljno da ove clipove pravi netko drugi jer ovi lik kao da macku zvace dok prica. morao sam par puta vracat nazad da razumim sta prica.

I to je tvoj komentar na sve, nakon što si i sam vidio da o temi tj. igri nemaš blagog pojma?

Ti da razumiš išta triba bi ope u školu, najbolje ti je počet od osnovne, aj muči {#}

Alphazero - http://alphapack.guildlaunch.com
17 godina
The Elder Scrolls:Online

Emperor je jos jedan ogroman bonus rezerviran za probisvjete u ovoj igri. Ne radi se o skilu, ne radi se o "zasluznoj" tituli, defakto te tjera da budes online 24/7 i skupljas bodove... Zaposlen covjek o tome ne treba ni sanjati. Kaj je najbolje, veliki guildovi sa ozbiljnim ljudima ce takve stvari osvajati ili za klince koji se ne skidaju sa neta, ili neki drugi tip osobe koja nema zivot izvan igre... Oni ce odradit vecinu posla, a osoba sa najvise ingame sati (khm... pardon... bodova) automatski dobija titulu sa nekim bonusima.

Ajde da se izglasa emperor, pa to postane netko tko se potrudio organizirat osvajanje svih 6 fortova, guildove koji su tome pridonijeli i slicno.

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

iman jedno malo noob pitanje u vezi bete, nedavno san dobija invite i napkon san uvatija vrimena za skinit igru i dobivan Error Code 200:7:1:1060:597, sto bi znacilo da su betu zatvorili, sad njuskajuci po netu san skonta da je beta zatvorena, pa pitanja su sljedeca

kad je namjeravaju ponovo otvorit

i dal ce trebat novi beta code

Don Quichotte is Not Dead
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Emperor je jos jedan ogroman bonus rezerviran za probisvjete u ovoj igri. Ne radi se o skilu, ne radi se o "zasluznoj" tituli, defakto te tjera da budes online 24/7 i skupljas bodove... Zaposlen covjek o tome ne treba ni sanjati. Kaj je najbolje, veliki guildovi sa ozbiljnim ljudima ce takve stvari osvajati ili za klince koji se ne skidaju sa neta, ili neki drugi tip osobe koja nema zivot izvan igre... Oni ce odradit vecinu posla, a osoba sa najvise ingame sati (khm... pardon... bodova) automatski dobija titulu sa nekim bonusima.

Ajde da se izglasa emperor, pa to postane netko tko se potrudio organizirat osvajanje svih 6 fortova, guildove koji su tome pridonijeli i slicno.

Slažem se sa Vama, dragi moj prijatelju, gospodine Rhodine, da bi ovako nešto bilo krajnje neprimjereno.

Nadajmo se da su developeri igre ugradili dovoljan broj zaštitnih mehanizama da bi ovako nešto sveli na minimum.

Kao što možemo vidjeti iz priloženih tekstova, npr:

"Members of your alliance expect to see an active Emperor. So you will have to continue fighting in sieges and big fight in order to support your alliance and to keep your status."

U krajnjem slučaju, "lažni" Emperor neće dugo zadržati tu funkciju:

"How do you lose Emperorship?

It is much easier than to get it. Another alliance must capture the keeps around the Imperial City (this requirement may be changed). Once another alliance achieves this, you will be dethroned and a person from that alliance will receive the honor. You will return from a godlike mode to normal, but your Emperor Skill line will not disappear, the abilities will become just less powerful.

There is one more way to lose Emperorship – you need to change your current campaign. There can’t be more than one Emperor per campaign. It is unknown who will become Emperor after this."

Lijep pozdrav!

15 godina
neaktivan
livi batak kaže...

iman jedno malo noob pitanje u vezi bete, nedavno san dobija invite i napkon san uvatija vrimena za skinit igru i dobivan Error Code 200:7:1:1060:597, sto bi znacilo da su betu zatvorili, sad njuskajuci po netu san skonta da je beta zatvorena, pa pitanja su sljedeca

Ako ste ovdje preuzeli besplatan ključ nakon što ste se registrirali na njihovu stranicu:

http://www.curse.com/betas/teso-beta-key-giveaway

taj ključ bi trebao vrijediti i dalje.

Kada će opet biti otvorena beta, vidjet ćemo.

15 godina
neaktivan
livi batak kaže...

Ne trebaš novi kod, jednom u Beti, zauvijek u Beti, no pretpostavljam da će iduća Beta biti otvorena za sve iz razloga što su sada već podijelili preko 500 000 ključeva.

Još se ne zna kada će biti iduća, no to će se sigurno spomenuti u ovoj temi, a mislim i da ćeš dobiti mail.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
15 godina

Limited Edition Aluminum Print. Only 100 made exclusively for the Bethesda Store.

Sized 17" x 30" (znači cca 40x75 cm od oka)

0.045" thick metal

Chromaluxe aluminum white gloss finish - a white base metal that will present true color and offers an incredible depth of color

Floating hanger that floats the print off the wall approximately 1/2"

Hard surface, yet lightweight - ideal for hanging

Includes a numbered Certificate of Authenticity

reci koliko bi ti to cijenio da znaš da će se rasprodati kao vruće kifle.. mislim da ti ne moram objašnjavati da ima zagriženih fanova koji će to bez razmišljanja kupiti..

klikni druge artikle i vidjet ćeš da su majice, kape i slične gluposti manje više fer cijena.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
12 godina
protjeran
nine kaže...

Limited Edition Aluminum Print. Only 100 made exclusively for the Bethesda Store.

Sized 17" x 30" (znači cca 40x75 cm od oka)

0.045" thick metal

Chromaluxe aluminum white gloss finish - a white base metal that will present true color and offers an incredible depth of color

Floating hanger that floats the print off the wall approximately 1/2"

Hard surface, yet lightweight - ideal for hanging

Includes a numbered Certificate of Authenticity

reci koliko bi ti to cijenio da znaš da će se rasprodati kao vruće kifle.. mislim da ti ne moram objašnjavati da ima zagriženih fanova koji će to bez razmišljanja kupiti..

klikni druge artikle i vidjet ćeš da su majice, kape i slične gluposti manje više fer cijena.

Ma ne mislim SAMO na cijene.....ispadaju prokletinje kao i svaki developer.....

13 godina
neaktivan

jedva cekam novu betu samo bih volio da poprave stanje servera, jer ako pokusas da logas poslije 18:00 moras da cekas preko pola sata, a poslije 20:00 que je 2h tako da......

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
chaselol kaže...

jedva cekam novu betu samo bih volio da poprave stanje servera, jer ako pokusas da logas poslije 18:00 moras da cekas preko pola sata, a poslije 20:00 que je 2h tako da......

to se ne moze popravit kad svi igraju u tu uru...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
chaselol kaže...

ne brini,kad izađe igra neće biti que-a {#}

https://www.youtube.com/user/TheUntouchables2k14
15 godina
Reanimator kaže...

Ma ne mislim SAMO na cijene.....ispadaju prokletinje kao i svaki developer.....

kao i svaki proizvođač svega uostalom.. ideja svake firme je opstanak i profit.

"lova buši di burgija neće" - stara narodna {#}

OT: jesu li na kraju srušili rekord sa brojem istodobnih igrača online u zadnjoj beta-i, s obzirom da su bili que time-ovi?

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
odjavljen

Beta je bila dosta dobra. Sviđa mi se sustav borbe, daje osjećaj slobode i nekako je jako ugodan. Skyrim u MMO verziji? - I'm in.

Inače, nadam se da kapitalne bitke neće biti onako dosadne kao u GW2; meni su boss fightevi ubili GW2... Sjedi desetke ljudi oko čudovišta, svi nešto trčkaraju, bacaju, padaju, dižu se... i to traje i traje i traje. Totalno mrtvilo.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
1 7 hvala 0
15 godina

jesi pvp-ao tonči?

jeli zna netko dali će biti world pvp-a u smislu npr. questova na enemy mapama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nisam stigao... ali

. Jao kako bih ja volio da PvP bude "open world" kao u Camelotu :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 10:20 (Tonči).
18 godina
Tonči kaže...

Nisam stigao... ali

. Jao kako bih ja volio da PvP bude "open world" kao u Camelotu :)

skoro pa identicno kao gw2. sad treba vidit kako ce raditi na tome da ogranice ogromne zergove. to je kljuc uspjeha

17 godina
odjavljen

Što to znači ukratko? Nisam nikad stigao do GW2 PvP-a...

14 godina

pvp ti je jedan masivni zerg gdje neznas ko pije  a ko plaća

svaki put.

18 godina
Tonči kaže...

Što to znači ukratko? Nisam nikad stigao do GW2 PvP-a...

imas masu od nekih 50-60 igraca (karikiram sad) koji se krecu u skupini i cisto zbog brojnosti sve krse pred sobom. zatim se desavalo da ljudi namjerno napustaju keep koji su osvojili i onda rade sacekusu. cim netko drugi osvoji, nije ni vrata stigao popraviti, ekipa uleti i opet je njihovo. i tako dizu bodove svom serveru, jer igra nije nagradivala drzanje keep-ova nego samo osvajanje. glavna taktika je bila ''aoe them to death'' i to je i glavni razlog zasto je u WvW bilo lagga. to su na neki nacin popravili u eso jer su limitirali koristenje aoe spellova (cini mi se da su animacije manje kompleksne nego u gw2). 

12 godina
protjeran
nine kaže...

jesi pvp-ao tonči?

Ja bih volio da bude open pvpa ali ne sad u smislu da te može bilogdje bilokada napadati svatko............................to ne volim, neka stave posebne neutralne zone gdje je opasno i riskantno prolaziti i gjde riskiraš nailazak na neku vrstu bandita u vidu ostalih igrača.

14 godina
Reanimator kaže...
nine kaže...

jesi pvp-ao tonči?

Ja bih volio da bude open pvpa ali ne sad u smislu da te može bilogdje bilokada napadati svatko............................to ne volim, neka stave posebne neutralne zone gdje je opasno i riskantno prolaziti i gjde riskiraš nailazak na neku vrstu bandita u vidu ostalih igrača.

meni je baš taj pristup: moze te napast svako svuda najbolji. mislim,imas pve i pvp servere, ko nezeli takvo iskustvo ode na pve server i ode u pvp zonu kad oce pvpat

meni je najdraze u AoC-u tijekom launcha bilo što je bila MASA igrača i mogao si pvpati u svakom trenu igre. od lvla 10 pa do 80 u svakoj zoni si mogao questati i lvlati ali isto tako i pvpati. Fora je kad rješavaš quest i neko te napadne ili jednostavno ti dosadi samo skupljati kokose ili aligatorske repove i samo skocis u pvp i izgubis sate u pvpu... jedini problem je bilo kad bi nekom bilo dosadno pa bi se groupao sa par ljudi i onda dominirao jednom zonom. but then again,ti napravis isto i riješiš problem.

štoviše ,neznam jel ikad bilo većih problema da nisam zbog pvpa mogao progresirati dalje...

čak je ifora bilo kad smo imali raid night a protivnicka guilda je u toj zoni ispred instance.i onda ogromna makljaza,nemos ni uc u raid (meni je to bilo ok jer ja ovak i onak PVE nevolim)

15 godina

@tonči

ja se nisam mogao maknuti od pvp-a u beti {#}

@obi-wan

iz ovoga što sam ja vidio, bilo je jako bitno da se dobro koordinira među raidovima.

s obzirom da su 3 factiona, akcija je uvijek na više mjesta. vidio sam u par navrata kako se naš zerg zaletio i uzimao keepove prema naprijed, a enemy je samo od iza skršio jedan keep i odrezao kontakt (mogućnost respawna) prema daljnjim keepovima. naravno da je zergu automatski bilo puno teže dalje bilo što napraviti.

uspjeli smo više puta i obraniti keep, ali ne znam dali smo dobijali bodove za to, jbg nisam pratio.

@rocinante

ma u aoc-u su open world pvp zone bile živi show program {#} mislim da sam par dana proveo u onoj laguni sa svojim rangerom na lvlu 20, nije mi se dalo napredovati/lvlati {#}

recimo u aion-u sam se masivno zabavljao sa questovima na enemy mapama, iako je bilo za plakati teško, pogotovo zato što je trebalo i riftove uloviti. sjećam se nekog questa di si morao pretrčati kroz čitavu neprijateljsku mapu, a quest je trebalo odraditi di questa hrpa enemyja.. na kraju sam samo skroz solo uspio sa hunterom uz cloakanje i ninjanje {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina

bilo bi fora da imamo tu opciju u ESO.

mislim,u  TES serijalima si od vijeka vijekova ako si htio mogao mlatnuti bilo kojeg NPC-a po glavi.

Pošto je ovo MMO i drugi igrači igraju nevidim zasto nebi mogao mlatnuti covjeka koji stoji do mene ako to poželim (i suprotno).

kom se to nedopada,a ima PVE server di je to disableano i sve 5,samo renault 4.

meni je to uzasno falilo u ESO. :( ovo malo što sam igrao.

15 godina

ma dobro, meni bi bilo dovoljno da mogu negdje zujati oko enemy gradova i slično.. ne moram baš svoj faction mlatiti {#}

iako u cyrodillu će isto biti random encountera, s obzirom da ima i pve contenta na toj mapi.. meni se neda svaki put u raid i mass pvp, ponekada jednostavno volim u lov otići..

zapravo u beti mi je bilo najslađe kada sam solo naletio na nekoga.. tko zuji po mapi kao i ja {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
nine kaže...

@obi-wan

iz ovoga što sam ja vidio, bilo je jako bitno da se dobro koordinira među raidovima.

s obzirom da su 3 factiona, akcija je uvijek na više mjesta. vidio sam u par navrata kako se naš zerg zaletio i uzimao keepove prema naprijed, a enemy je samo od iza skršio jedan keep i odrezao kontakt (mogućnost respawna) prema daljnjim keepovima. naravno da je zergu automatski bilo puno teže dalje bilo što napraviti.

uspjeli smo više puta i obraniti keep, ali ne znam dali smo dobijali bodove za to, jbg nisam pratio.

ma mi smo iste stvari gledali u WvW. jedinu koordinaciju ces ostvarit ako si clan guilde koja se iskljucivo bavi s world pvp-om. jos u gw2 nisi mogao napravit raid (znaci party za vise od 5 ljudi) jer si morao iskrcati 100g (sta je na pocetku bila velika lova) da bi bio commander. onda si imao plavu ikonu na mapi i cim se kliknuo na nju mogao bi se pridruziti zergu (opet greska) i tako si znao di je zerg jer su se svi kupili na to kao muve na govna. tako da su ljudi u pvp guildama donirali po nekih 2 golda (njih 50) i imas commandera, on te fino skupi i deri. u gw2 nije bilo previse waypointo-va, mislim da ih je najvise bilo na glavnoj centralnoj mapi (sad ne znam kako je sad, rhodin ce o tome vise znat) ali mape same po sebi nisu bile velike pa si relativno brzo mogao doc di si zelio. znam da je queue za WvW bio katastrofalan, cekao sam nekad i sat ipo da udem, a mislim da nisam mogao mijenjat mapu jer bi se queue ponistio

ako sam dobro shvatio jedna je mapa ali ima vise instanca tih mapa. kako ce to uzgledat ne znam. bojim se da ce bit i manipulacija... tipa mi vama dozvolimo da osvojite sve na toj instanci a mi se samo preselimo na drugu, nesto slicno kao u gw2 kad su ljudi mjenjali servere ko carapa i uvijek isli na pobjednicki server. ljude treba potaknit da razbijaju zerg, da se vise gleda taktika a ne brute force

pa da i ne bude ovog plavog indikatora kao u gw2 imas chat u samo ako netko pita di je zerg vjerojatno ce mu odgovorit masu ljudi i tako to ide. trcis po mapi gdje je zerg i adio.

14 godina
neaktivan

što se tiče gw2 igru sam igrao 2 mjeseca i wvw mi se nije svidjao 

1 zbog laga

2 zbog 300 aoe spellova koji kad padnu nemres pobjec vise samo umres u principu izbili su svu zabavu iz pvpa

zasto me prvo zainteresirala ova igra. nisam es fan uopce skyrim,morovind i oblivion nisam igrao

zainteresiralo me iz tog razloga sto su se i činili da će iz svih dosadašnjih mmova pokupit dobre stvari i napraviti nekakav odlični hybridni mmo i za sad mi se svidja što su napravili.

vidit ćemo kad počne game pa prva dva mjeseca će se sve vidjeti a to je oko 500 kuna 

ni prvi ni zadnji put mi nije da sam u 2 mjeseca dao za nekakvu glupost 500 kuna a možda i nebude glupost

P.S. već vas se skupilo oko 10 koji ste se javili da ćete uzeti game iako sam osobno za dominion(njihova priča mi se najviše svidja) većina vas je za daggerfall pa ću daggerfalll i igrat

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
ZujoVg kaže...

što se tiče gw2 igru sam igrao 2 mjeseca i wvw mi se nije svidjao 

1 zbog laga

2 zbog 300 aoe spellova koji kad padnu nemres pobjec vise samo umres u principu izbili su svu zabavu iz pvpa

zasto me prvo zainteresirala ova igra. nisam es fan uopce skyrim,morovind i oblivion nisam igrao

zainteresiralo me iz tog razloga sto su se i činili da će iz svih dosadašnjih mmova pokupit dobre stvari i napraviti nekakav odlični hybridni mmo i za sad mi se svidja što su napravili.

slazem se da lag i miljardu aoe spellova ono sto nije dobro, ali ja vise ukazujem na zerg. ajmo rec da u eso neces imat aoe, vec se govori da je lag podnosljiv ili cak da ga nema ali to su sve sekundarni razlozi.

ja mislim da je i bolje da nisi igrao predhodne es igre jer imas totalno drugaciju perspektivu na igru za razliku od ostalih es fanova.

13 godina

A mislite da će tu biti bolje kad češ imat 50 ili 100+ ljudi na ekranu?

Jel se zna kad je iduća beta?

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 16:32 (evang).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
evang kaže...

A mislite da će tu biti bolje kad češ imat 50 ili 100+ ljudi na ekranu?

Jel se zna kad je iduća beta?

vec je bolje bar nije slide show

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice