The darkness 2

poruka: 20
|
čitano: 2.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
The darkness 2

Najavljen od 2k gamesa  izgleda da ce the darkness 2  doci na nase PC ekrane   u 4 kvartalu ove godine .Iako je prvi dio bio console  exclusive u svim zivim previewima se govori da izlazi za pc . Zadnji trailer na kraju jasno ima oznaceno da izlazi za PC 

i ss na kraju 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The darkness 2

Pa to za PC se zna već neki vrijeme ( Link na wiki ), inače stvar izlazi 4. 10. 2010., ak obude kao prvi dio, jedva čekam.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The darkness 2

What is darkness trailer... čeka se...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The darkness 2

Edit: brisati molim, krivo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 11:12 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The darkness 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The darkness 2
I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The darkness 2

Demo za PC izlazi 24. :).

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The darkness 2

Launch trailer 

edit : Demo je izasao na Steamu.

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 1:54 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The darkness 2

Odigrao sam demo, da nebi dvaput pisao isto, ako vas zanimaju slike i komentari mozete pogledati u drugoj temi. Sve u svemu, igra se doima odličnom, sve je kako treba biti, valjda je neće ubiti dosadnjikavom pričom i monotonijom.

It's not like my old self I'm not in character anymore, I'm me. I'm not hiding behind that anymore. - Damon Albarn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The darkness 2

za pola sata ce Ign livestreamat igru 

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The darkness 2

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
The darkness 2

pozdrav , poceo sam dns igrat i naisao sam ne jedan glitch tocnije na ovom mjestu http://tinyurl.com/8yzmt59 16:12 , nemogu proc korz ventilaciju na zadnjem djelu iste {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 14:39 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: The darkness 2

Jogurt je tu par dana, da je jos samo zavrsit ispite pa zaigrat ovo. {#}

16 godina
The darkness 2

ja poceo igrati s nedoumicom,i igra me drzi "zalijepljenog" za ekran vec 4 sata.

zarazne je,zabavna,zanimljiva a grafika nije bas nesto,ali fantasy look ju spasava :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: The darkness 2
doky01akablava kaže...

ja poceo igrati s nedoumicom,i igra me drzi "zalijepljenog" za ekran vec 4 sata.

zarazne je,zabavna,zanimljiva a grafika nije bas nesto,ali fantasy look ju spasava :)

Ma cellshading je odrađen vrhunski, samo što je sve zamrljano.

I am so clever that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying.
18 godina
The darkness 2

v sync sam ukljucio i rijesio stvar , bdw presao sam polovicu igre , odlicna je za sada ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 21:47 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The darkness 2

Igra je ok,ali očekivao sam više od nje,posebno mi priča nije sjela.prekratka,danas počeo i prešao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
The darkness 2

eo preso sam je u 2 dana , zabavna igra malo mi je kraj bzvz al dobro , crtana grafika je pogodjena sobzirom na zarn i samo pricu u igri , zadnji level najljepse dizajniran IMHO .. uglavnom preporuka!

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 2:47 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The darkness 2

Yahtzeejeva recenzija, izvrsna kao i uvijek.

Edit: Evo i gamereportova recenzija.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 18:39 (thuglife).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The darkness 2

jel igra tko ovu igru?
ne mogu preci misiju the awakening, dignem se iz onog kreveta, porazgovaram sa onim likom i onda se nece maknuti sa vratiju.
inace igra je super, ali prepuno bugova. 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice