The Culling

poruka: 15
|
čitano: 2.134
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
The Culling

Early Access dostupan od 04.03.2016!

Trenutno je na steamu aktivno 10% popusta na igru! Popust traje do 11.03.2016!

Više o igri:

http://www.bug.hr/master/vijesti/the-culling-uskoro-early-accessu/150354.aspx

http://www.bug.hr/master/vijesti/pokrenut-early-access-the-cullinga/151174.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 20:15 (Teknokyo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Culling

Nakon 10tak sati provedenih mogu reći da sam zadovoljan s ponuđenim u ovoj early access verziji igre. Začuđujuće dobar balans oružja i buildova u ovako ranoj verziji igre. Još nisam naletio na neki "game breaking bug". Čitajući feedback ostalih igrača izgleda da neki tu i tamo imaju problema sa block / push funkcijom. Većina koja je prijavila taj "problem" je iz EU, a s obzirom da trenutno ne postoje EU serveri već samo NA, pretpostavljam da je to zbog višeg pinga / lag-a koji se najviše primjećuje u melee combatu. U koliko vas privlači battle royale tip igre, a igrali ste Rust, Ark survival evolved, Reign of kings, moje mišljenje je da ova igra definitivno pruža mnogo zabave za trenutnih 100kn!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Culling

baš sam jučer naletio na ovu igru na steamu i nakon pregledanih par filmića mogu reć da mi super izgleda! 

mislim da je danas kupujem! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Culling

kupio sam igru i danas ću je isprobati pa javim dojmove

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Culling

ova igra je prezabavna!

čudi me da više ljudi na ovom forumu ovu igru nije isprobalo....

naime, bez obzira šta je u early accessu ova igra nema niti jedan jedini game breaking bug šta me začudilo.

trenutno košta 13 eura na steamu i vrijedi svaki euro!

moja topla preporuka za zabavit se.

meč traje 20 minuta i kad vas ubiju jednostavno krećete u novi meč, sve je tako jednostavno napravljeno.

craftanje je super objašnjeno čim stisnete esc imate popis stvari za craftanje.

jako jako zabavna igra!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Culling

Pre zabavna igra. Ako vam se sviđa battle royale/ hunger games format, igra je must have. Pacing je fantastičan. Matchi traju 15-20 minuta, konstanto ima nešto za raditi, nikad campanje. A i koštala me kojih 80kn.

I devovi su super, najavili su da nece biti cash shopa osim kozmetike i zasada stvarno slušaju community feedback i patchaju igru često.

Evo malo mojeg ownanja:

I btw, uveli su EU servere

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 9:22 (alscaul).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: The Culling
Uzeo danas pa da vidimo. Ak nis, 2 sata pa refund xD
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Culling

Tražim suigrača! Jedino što još nisam isprobao je igra u parovima. (steam username isti kao na forumu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Teknokyo kaže...

Tražim suigrača! Jedino što još nisam isprobao je igra u parovima. (steam username isti kao na forumu)

Pozdrav, 

Isplati li se uzeti igra? Jesi li zadovoljan do sada ? 

Bene docet, qui bene distinguit.
14 godina
neaktivan
molnyi kaže...
Teknokyo kaže...

Pozdrav, 

Isplati li se uzeti igra? Jesi li zadovoljan do sada ? 

Čuj, s obzirom da je ovo early access igra, vjerujem da će mi dosaditi prije izlaska gotovog proizvoda (ako ga uopće bude), ali s obzirom da sam fan battle royale žanra i ako kao i ja ideš na računicu 1$ / sat, ja sam igru već isplatio, a i držat će me još najmanje stotinjak sati (možda i više od toga ako budu redoviti s ažuriranjima / novima mapama / contentom). Nema game breaking bugova, crasheva, engine pruža fluidan fps, oružja / gadgeti su dobro balansirani, a queue za match nisam nikad čekao više od 2min! Pištolje / puške / bombe susrećem svaki deseti match ili ako odradim neki killing streak pa zaradim dovoljno F.U.N.C.-a (in game valuta), onda si mogu priuštiti otvaranje kutija čiji je sadržaj RNG, ali i imaju najveću šansu da sadrže "napredno" oružje (koje ipak zahtjeva skill i nije 1 shot!). Na početku matcha dok još lutaš i tražiš gear, često se ulazi u combat melee oružjem, a tu se vidi tko je iskusan igrač / ima prednost pomoću perkova tj. treba neko vrijeme provesti u igri da bi savladali attack / block / push funkcije. Sve u svemu, jako zabavna igra za ljubitelje pvp-a / battle royale žanra/mod-a!

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 14:59 (Teknokyo).
13 godina
neaktivan
Teknokyo kaže..

Čuj, s obzirom da je ovo early access igra, vjerujem da će mi dosaditi prije izlaska gotovog proizvoda (ako ga uopće bude), ali s obzirom da sam fan battle royale žanra i ako kao i ja ideš na računicu 1$ / sat, ja sam igru već isplatio, a i držat će me još najmanje stotinjak sati (možda i više od toga ako budu redoviti s ažuriranjima / novima mapama / contentom). Nema game breaking bugova, crasheva, engine pruža fluidan fps, oružja / gadgeti su dobro balansirani, a queue za match nisam nikad čekao više od 2min! Pištolje / puške / bombe susrećem svaki deseti match ili ako odradim neki killing streak pa zaradim dovoljno F.U.N.C.-a (in game valuta), onda si mogu priuštiti otvaranje kutija čiji je sadržaj RNG, ali i imaju najveću šansu da sadrže "napredno" oružje (koje ipak zahtjeva skill i nije 1 shot!). Na početku matcha dok još lutaš i tražiš gear, često se ulazi u combat melee oružjem, a tu se vidi tko je iskusan igrač / ima prednost pomoću perkova tj. treba neko vrijeme provesti u igri da bi savladali attack / block / push funkcije. Sve u svemu, jako zabavna igra za ljubitelje pvp-a / battle royale žanra/mod-a!

Hvala na odgovoru. Cijelo jutro gledam klipove na youtube-u i twitch streamove. Uzet ću si je, tko šiša 10e :)

Bene docet, qui bene distinguit.
12 godina
protjeran
The Culling

Kupio maloprije i odigrao tut.

Oko 20:00 počinje stream, možda zakasnim koju minutu.

https://www.twitch.tv/dokmanic

EDIT:

Prebacuje se stream na sutra oko 20:00, jednostavno nisam stigao danas.

http://www.twitch.tv/dokmanic
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 20:54 (Jarvan).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
The Culling

Razmišljam kupiti igru, samo ne znam koliko će me držati :D Imam osjećaj da ću odigrati 10-20 partija i to je to, tako da ne znam da li da kupim  Igra se inače čini ful zabavna (pogotovo kada imaš suigrača). Puno bolja od H1Z1 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 5:23 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Razmišljam kupiti igru, samo ne znam koliko će me držati :D Imam osjećaj da ću odigrati 10-20 partija i to je to, tako da ne znam da li da kupim  Igra se inače čini ful zabavna (pogotovo kada imaš suigrača). Puno bolja od H1Z1 

Nakon par stotina sati u H1Z1 BR i ostalima BR igrama (od ARME do Rusta preko Ark-a), mogu reći da mi je ova igra podjednako dobra! Meni je osobno trebalo više od 10-20 partija da si složim neki build koji mi se sviđa i "savladam" melee combat. Btw. još ubijek tražim suigrača da isprobam i taj način igre! :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice