Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 469.901
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Test Drive Unlimited 2
karlo666 kaže...

igra je skinuta s neta neznam koja verzija i onda sam instaliro one update i stavio key... i key radi.... daj link koju verziju trebam skinuti...

Ma možda ti radi cracka nešto kaka. Probaj skinuti original verziju bez da su fileovi modificirani.

Ja imam na steamu tdu2 pa onda s njega skinem. Sad neznam dali možda ima atari neki download servis probaj malo prosurfati netom, ako ništa ne nađeš skini si neku Clone DVD verziju s torrenta ili wareza.

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

a sad kad deinstaliram igru ocu moc key ponovo aktivirat?  da mi nece rec da se key vec koristi? kako to funkcionira?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pokreni TDU s /revoke switchem pa ti se neće brojati ponovna aktivacija.

Win+R -> c:\program files\atari\tdu2\tdu2.exe /revoke

(prvo provjeri u kojem direktoriju ti se nalazi TDU).

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

kad pokrenem uninstall onda moram taj revoke ili? ako moze malo detaljnije jer se ja bas ne razumijem u to... :(

edit: uspio sam nesto... pise: Your license has been SUCCESSFULLY removed.    jel to onda dobro?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 19:36 (karlo666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Ja nisam igrao dugoo, ali me evo opet :D Ima li zivih jedino sam vidjao badvixen-a online :D Moram se zainatiti da prekucam sve 100% :D

0 0 hvala 0
17 godina
karlo666 kaže...

edit: uspio sam nesto... pise: Your license has been SUCCESSFULLY removed.    jel to onda dobro?

Da, to je OK.

16 godina
neaktivan
Pokerboy11 kaže...

Ja nisam igrao dugoo, ali me evo opet :D Ima li zivih jedino sam vidjao badvixen-a online :D Moram se zainatiti da prekucam sve 100% :D

Dobro došao natrag {#},ajd ak se sretnemo sljedeci put,trebaš mi poslat invite za club,pošto nisam u klubu.

16 godina
Test Drive Unlimited 2

i meni bi dobro došao neki invite za klub :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

a i meni igra proradila :)

sad moram sve isponova igrat -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Za invite je zaduzen DJ :D negooo sta bi sa famoznim motorima ? :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 0:06 (Pokerboy11).

0 0 hvala 0
14 godina
Test Drive Unlimited 2

Ako je netko zainteresiran, prodam mu neiskorišteni PREORDER key (znači da se dobiju neki DLC-ovi koje drugi nemaju). 100 kuna.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

evo moze i meni invite za club ako ocete... rado bi se vozo s vama...

btw nick u igri mi je gefufna ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

jel moze da se igra test drive unlimited 2 na online ali sa savegame {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Probaj.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

eee imam samo jos jedno pitanje :D ja sam narucio igricu preko www.narucidisk.com..da li su tu original igrice ili ne..

13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

da li ste narucili nekada tu ? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Test Drive Unlimited 2

mora bit original jer pirate nesmiju prodavat to je ilegalno

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

znaci ogriginal je ??...je si li nekad narucivao na tom sajtu {#}

16 godina
Test Drive Unlimited 2

nisam

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ok..videcu kad mi stigne igra..narucio sam je u cetvrtak...jos mi nije stigla {#}

13 godina
neaktivan

ee izvini mogu ja u vas club..svidja mi se mnogo!!{#}

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

jesi dobio igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nisam...ali pitam kako da udjem u vas klub......sutra je dobijam..ja je narucio jos u cetvrtak....ali evo jos nije stigla..narucio sam na www.naruci.com...nadam se da je original {#}

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ljudovi moji dragi nema me ter me nema...kafič me maknuo jako od aktivnosti u igri...sta se tiče kluba...budem ja postavio jozu ili vix-a (na forumu "flash") za potpredsjednike pa vas mogu učlaniti u klub...budem vidio mozda ovaj tjedan ulovim vremena pa da se malo prođiramo...sta se tiče novih članova, klub ima neka pravila al se nadam da ih se mozete pridrzavati...s vremenom cemo vidjeti jeste li dostojni postati pravi članovi...al svakako vas budemo stavili u rekrute...vidimo se u igri...do tada pozz svima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mozes mene uclaniti..ali kada dobijem {#} ...narucio sam je vec u cetvrtak i jos mi nije stigla{#} sta je problem???{#}narucoo sam je na www.narucidisk.com...

13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ljudi plizz objasnite mi sta je problem..narucio sam igru pre 4 ili 5 dana..u cetvrtak....i jos mi nije stigla sta je problem??{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ja idem se malo đirat pa ko želi nek mi se joina...za sve nove u igri dodajte me: DJscOOby

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

scooby jel znas sta je problem plizzz..ja narucio igru jos u cetvrtak pre 5 danna ili 4 i jos mi nije stiglo..sta je problem{#}...narucio sam je na www.narucidisk.com

mozes li midasti neki sajt gde mogu naruciti igru tdu 2 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
deki54 kaže...

scooby jel znas sta je problem plizzz..ja narucio igru jos u cetvrtak pre 5 danna ili 4 i jos mi nije stiglo..sta je problem{#}...narucio sam je na www.narucidisk.com

mozes li midasti neki sajt gde mogu naruciti igru tdu 2 {#}

Strpi se malo obicno to traje od 5 do 7 dana :D, sve zavisi odakle dolazi i koliko si daleko od njih :D

14 godina
neaktivan
scOOby kaže...

ja idem se malo đirat pa ko želi nek mi se joina...za sve nove u igri dodajte me: DJscOOby

Afk si hahhaha, pored tebe sam :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice