Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 470.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Test Drive Unlimited 2
Base-Host stranica isti dan dobijes cdkey 130kn ti je ja mislim.
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ekipa kaj di ste??očemo neki cruise danas??...aj ja idem sad u igru pa se mi joinajte u igri... Peace

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

serveri na PC verzijama su down...vozio se sad i samo bot-ovi...sranje do jajci...i ko namjerno još za vikend... Pff

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scOOby kaže...

serveri na PC verzijama su down...vozio se sad i samo bot-ovi...sranje do jajci...i ko namjerno još za vikend... Pff

Da,prije toga,kad sam bio u igri,vidio sam da si online,nisam ti se mogao joinat,sad vidjeh na forumu da su serveru down,tko zna šta rade,možda nas iznenade s nečim..al sumljam. {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 18:02 (flash3).
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Da li i vama izlazi iz igre??? Meni dođe u igru i prije nego se pokrene profil mi izađe iz igre i piše sending error report. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marquez2404 kaže...

Da li i vama izlazi iz igre??? Meni dođe u igru i prije nego se pokrene profil mi izađe iz igre i piše sending error report. 

A, covik moj, dobro da jos mozes i uci u igru.

Ekipa strajka zbog otkaza.. PC serveri su u banani. Developeri ili bilo tko od teh. podrske nije vec tjedan dana bio online.

Al evo dobrih vijesti :

Serveri su dignuti. Ekipa na forumu vice da sve radi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 21:44 (JozoMunja).
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Meni igra još uvijek ne radi!!!  Kaj da napravim????'

Pomoć!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 21:27 (marquez2404).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marquez2404 kaže...

Meni igra još uvijek ne radi!!!  Kaj da napravim????'

Pomoć!!!!

Kazu na tdu forumu:

Originally Posted by Raven666_76
I've found a solution. Copy your savegame folder to somewhere. Delete "data" and "keymap" files from PLAYERSAVE folder. Start the game. You will be offered to start a new game. Start the game and proceed until "esc" button is available (it happens after Tess tells you to drive her to the club). Quit the game, delete savegame folder and place your original savegame back. Works fine for me.
Nadam se da ce pomoci!
14 godina
neaktivan

Hvala na pomoći Jozo!!!

Sad mi igra napokon radi {#}.....

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

novi patch danas izašel...neznam točno kaj popravlja, al nadam se da su još bolje optimizirali servere i komplet igru...evo samo da vas obavijestim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

evo ekipa ,video s Gumball-a na Hawaiima...nije nest posebno, al to je za ekipu i da se prisjetite koliko nam je dobro bilo, uzivajte u videu...nadam se da vam se pjesma sviđa, meni je pogodak totalni...mislim, ulazi u uho odma "Honolulu"...hehe ;)

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
scOOby kaže...

evo ekipa ,video s Gumball-a na Hawaiima...nije nest posebno, al to je za ekipu i da se prisjetite koliko nam je dobro bilo, uzivajte u videu...nadam se da vam se pjesma sviđa, meni je pogodak totalni...mislim, ulazi u uho odma "Honolulu"...hehe ;)

Odlično napravljeno. {#}

14 godina
Test Drive Unlimited 2

I? Kad će opet Gumball da napravimo reprizu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ee ekipa imam jedno pitanje za vas, stari mi je kupio logitech driving force pro neki dan, prvo sam igrao Test drive unlimited 1 i sve je super radilo, a u TDU2 mi neće raditi kočnica ili gas, stisnem na acceleration i onda stisnem na kočnicu i primi mi ju i piše mi combined pedals (tak mi je pisalo i na TDU1), a kad onda stisnem za brake, stisnem kočnicu i onda mi piše da se to već koristi za acceleration. I tako obrnuto ako stavim kočnicu, onda mi neće stavit za gas. Ima neko možda kakvu ideju? tražio sam na googlu al nisam niš uspio nać :S

Ako imate kakvo pitanje za modding ili sprejanje kejsa; za neke ventilatore (koji su bolji koji lošiji, kako maknut oštrice), za neonke itd. slobodno pitajte :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Test Drive Unlimited 2

Instaliraj Logitech Profiler i u opcijama isključi kvačicu s Report Combined Pedals

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Instaliraj Logitech Profiler i u opcijama isključi kvačicu s Report Combined Pedals

e hvala, kad dodem doma budem probao ;)

Ako imate kakvo pitanje za modding ili sprejanje kejsa; za neke ventilatore (koji su bolji koji lošiji, kako maknut oštrice), za neonke itd. slobodno pitajte :)
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...

pa netreba Gumball da se nađemo u igri...evo recimo sada, ja idem u igru joinaj mi se i idemo na Cruise...a za Gumball ne brini...ima vremena...zasad mi hoda po glavi event za danas...

Around Ibiza in Oldie`s

kaj velite??ste za??aj ja idem u igru pa se pridruzite...

16 godina
neaktivan
scOOby kaže...
vrinho kaže...

pa netreba Gumball da se nađemo u igri...evo recimo sada, ja idem u igru joinaj mi se i idemo na Cruise...a za Gumball ne brini...ima vremena...zasad mi hoda po glavi event za danas...

Around Ibiza in Oldie`s

kaj velite??ste za??aj ja idem u igru pa se pridruzite...

Moze,upravo sam usao u igru,ali te nema,tamo su nosonja,night,markoCRO,vidimo se  tamo. {#}

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Evo jednog smijesnog buga :

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ja sam instalirao igru i sve mi radi.

ali me zanima zašto mi volan nece raditi,komp mi ocita da je ukopčan na svim igrama mi radi

ali u ovoj jednostavno ne :/

kad stisnem decet device on samo nade moju tipkovnicu ništa više

ima ko rješenje ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 15:05 (tepih).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tepih kaže...

ja sam instalirao igru i sve mi radi.

ali me zanima zašto mi volan nece raditi,komp mi ocita da je ukopčan na svim igrama mi radi

ali u ovoj jednostavno ne :/

kad stisnem decet device on samo nade moju tipkovnicu ništa više

ima ko rješenje ?

Nema rješenja za nas s jeftinijim volanima.

Tata, tata zašto baka trći cik cak? -Šuti sine i dodavaj metke.
15 godina
neaktivan

ja sam riješio problem,

imam dobar volan ne jeftin.

na sebi nikada ne štedim :D

14 godina
tepih kaže...

ja sam riješio problem,

imam dobar volan ne jeftin.

na sebi nikada ne štedim :D

Možeš li napisati kako si rješio?

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

odem u opcije u igri u opce netreba namjestit da nade volan ili đojstik ili vec cime igrate,nego ako zelite namjestiti npr gas,i pise dole unbind i bind

prije neke opcije stisnit unbind i onda stisniti pedalu koja nam treba i onda kad napise da ju pusti pustite i dole uljevom kutu stisnit save.i radit mora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tepih kaže...

odem u opcije u igri u opce netreba namjestit da nade volan ili đojstik ili vec cime igrate,nego ako zelite namjestiti npr gas,i pise dole unbind i bind

prije neke opcije stisnit unbind i onda stisniti pedalu koja nam treba i onda kad napise da ju pusti pustite i dole uljevom kutu stisnit save.i radit mora.

Meni neradi,mislim prihvati tipke no nediram ništa spremim i on sam ima gas u bilo kojoj brzini i nemiče se.

15 godina

yeah bitchez with no money to buy shit, suffer.

580 kn volan je smece muahaha.

ispod 3k ne priznajemo nista.

problem je sto osim najskupljih logtecha, drugi volani nemaju dobro postavljene osi kontrola. da bi sve funkcioniralo kako treba mora volan imati os X (po kojoj se kontrola upravljanja krece horizontalno od 0 na lijevo i od 0 na desno), os y (kontrola gasa od 0 prema gore) i os Z (kontrola kocnice i rikverca od 0 na dolje). obicni volani iimaju samo osi X i Y i onda dolazi do zbrke s kontrolama gasa i kocnice, jer kad ides mapirati te kontrole onda kad primjerice prvo stavis gas, on ga mapira na osi y od negativne vrijednosti ispod nule, a ne od neutralne nule prema pozitivnoj vrijednosti. i onda primjerice hvata gas tek od pola stisnute papucice a kad je papucica ispod te polovice onda ide u rikverc ili koci, a kontrola kocnice ne moze se mapirati.

meni je super funkcioniralo kad sam postavio gas i kocncu na tastaturu a upravljanje na volan.

super naravno ide pod navodnike, eli......

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 22:28 (LIX).
16 godina
Test Drive Unlimited 2

Koji je najbolji A3 auto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Test Drive Unlimited 2

Pošto je Nosonja zatražio tutorial kako ubacivati prave stickere na aute evo svima ko se poželi poigrati s tim. Odlična stvar za Gumballovce {#}

http://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fi-knyazev.ru%2F2011%2F05%2F29%2Ftdu2-installing-custom-stickers.html

Evo i nekih primjera

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 18:51 (vrinho).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

jel imao neko problema sa motanjem igram na yoisticu GIGTECH i motanje je katastrofa nekako pre osjetljivo kad namotam u bilo koju stranu ode mi previse i moram ga vracati i tak uvijek sletim sa ceste il napravim udes,,,,jel se moze ovo sta popraviti?i zasto ne mogu da se trkam sa drugim vozacim ono kad mu blicnem svijetlima on me ne prihvati jel moram biti online,,,, igram ofline mode

Tarkis...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

druze kako si presao  zadnja 2 testa za a1 ew ja igram dan ne mogu da predem paginija jel imk neka cak ili nes drugo aj molim te kazi kako si presao.,..unaprijed hvala

Tarkis...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice