Ja odustao od igre, nije mi nikak legla. Ja u toj igri neznam "Ko pije, a tko plaća"
Probaj igrati na serverima s manje igrača, recimo 7vs7 :)
Ja odustao od igre, nije mi nikak legla. Ja u toj igri neznam "Ko pije, a tko plaća"
Probaj igrati na serverima s manje igrača, recimo 7vs7 :)
Meni je TF2 apsolunto savršeno balansirana igra i sa puno i sa malo igrača. Doslovno savršeno. Oboje mi odgovara.
Meni je TF2 apsolunto savršeno balansirana igra i sa puno i sa malo igrača. Doslovno savršeno. Oboje mi odgovara.
Ja sam prestao igrati igre s 32 igraca. Puno mi je bolje s 24.
Ja sam prestao igrati igre s 32 igraca. Puno mi je bolje s 24.
Dobro 32 je zbilja previše. Uostalom dobiš i upozorenje da TF2 nije zamišljen da se igra s 32 igrača kad se spajaš na takav server.
Meni je gušt izgraditi Sentry 3.lvl-a i onda do njega Dispenseer i samo čekam ekipu koja skače na sentrye ko ludi zečevi :P
To na serverima s manje igrača nema nikakvog smisla.
Meni je 32 super ali je potrebna bar ~6mbps veza jer mi se ping vrti stalno oko 80-90, u zadnje vrijeme skace malo preko 100.
Inace je yebenica
Meni je gušt izgraditi Sentry 3.lvl-a i onda do njega Dispenseer i samo čekam ekipu koja skače na sentrye ko ludi zečevi :P
To na serverima s manje igrača nema nikakvog smisla.
Kad ja postavim sentry, koristim i shotgun, da se osjecam bolje. Ne ispada da samo sentry radi.
Takoder, taman sam to mislio reci haha! I onda ih navlacim na sebe, pa polako unazad do sentry i cap!
Nego da vas pitam, igra li itko puno sa Scoutom? Koje oruzje (main) preferirate? Znam da je to i subjektivno, ali NIKAKO ne mogu da se odlucim, igram ima tjedan dana samo s njime, i ne mogu odluciti.
Meni je 32 super ali je potrebna bar ~6mbps veza jer mi se ping vrti stalno oko 80-90, u zadnje vrijeme skace malo preko 100.
Inace je yebenica
Ne treba ti ni približno tako brza veza, ja imam oko 2mbps pa svejedno imam ping oko 50, čak i ispod.
Takoder, taman sam to mislio reci haha! I onda ih navlacim na sebe, pa polako unazad do sentry i cap!
Nego da vas pitam, igra li itko puno sa Scoutom? Koje oruzje (main) preferirate? Znam da je to i subjektivno, ali NIKAKO ne mogu da se odlucim, igram ima tjedan dana samo s njime, i ne mogu odluciti.
Ja vecinu vremena provedem na scout-u. Osim kad je tu dosta Pyro-a, protiv njih i ne mozes bas.
Koristim dvije vrste oruzja, klasicni Scattergun i Shortstop, imam i Force-a-Nature, ali mi ne odgovara bas.
Shortstop nije los, ali nije ni jak, potrebno je kombiniranje ako igras njim. Koristio sam njega kad smo Horagio i ja (on je bio Engie) na Viking serveru pravili pometnju.
Scattergun je manje-vise perfektno oruzje, sporo puca (relativno), ali ne moras reload-ati u akciji.
Jednostavno, to ti bas ne mogu opisati kao za Spy-a, malo je teze.
Inace je yebenica
Ne treba ti ni približno tako brza veza, ja imam oko 2mbps pa svejedno imam ping oko 50, čak i ispod.
Ja imam 5mbps pa mi je ping visok =/
Zato jer nisi mucho kao ja i Convict, i uvjek igraš neke pussy-klase..
Ma igram ja zadnjih par mjeseci samo sa Shortstopom, toliko mi se svidio, poznajem ga bolje nego rođenog brata :), ali sam neki dan dobio onaj Soda-popper s kojim nisam bio nikako upoznat, pa da malo vidim s čime također aktivniji forumaši igraju.
Btw ja imam 4Mbps ali mi to nema nikakve s pingom hvala bogu, uvijek je ispod 80 :).
EDIT: A secondary? Koristiš li Wingera? Nešto mi ne odgovara, mali clip size.
Zato jer nisi mucho kao ja i Convict, i uvjek igraš neke pussy-klase..
Jedina pussy klasa je engineer ti pussy U drugim pucacinama analogna klasa kemperastim sniperima!!
Cak sniper nije tolka pussy klasa kao engineer
EDIT: A secondary? Koristiš li Wingera? Nešto mi ne odgovara, mali clip size.
Samo klasicni pistolj. Super mi je.
I sad se okupe dva strojara i cijelo vrijeme mučki lažu iako znam da im je u duši petljati po Sentry Gun-u po svim živim osama (X,Y,Z) i stalno mlatiti s njim sa onim čekićem po njemu! :D
Dakle, Ado primi se struke i kreni praktičnu vježbu na Sentryu, a ne igraj neke pussy klase poput DemomanaA i convict bi mogao, on je... Ne sjećam se točnog smjera ali vrlo slično mehatronici :D
I sad se okupe dva strojara i cijelo vrijeme mučki lažu iako znam da im je u duši petljati po Sentry Gun-u po svim živim osama (X,Y,Z) i stalno mlatiti s njim sa onim čekićem po njemu! :D
Dakle, Ado primi se struke i kreni praktičnu vježbu na Sentryu, a ne igraj neke pussy klase poput DemomanaA i convict bi mogao, on je... Ne sjećam se točnog smjera ali vrlo slično mehatronici :D
Ja ne lažem , ja se slažem da ne igram pussy klase i zahvalan sam na komplimentu
I da, vas dvoje sredite mehanički dio, a ja ću srediti senzoriku i algoritme za prepoznavanje i brzo odstranjivanje mučke đubradi krive boje.
Ooo tebi pripada onda onaj, kako ja volim reci, FERovski dio posla <.<
yebes elektricare i programere, kaj oni briju, nemaju pojma o inžinjerskim poslima
Ooo tebi pripada onda onaj, kako ja volim reci, FERovski dio posla <.<
yebes elektricare i programere, kaj oni briju, nemaju pojma o inžinjerskim poslima
Pfff.... za razliku od vas ja moram znati i jedno i drugo :P
Jel mogu ja dodati frenda ako nije kupio nijednu igru na steamu? još nisam probao pa me zanima jel znam da on mene nemože.
BTW BannedOnThisForum kako se zoveš na steamu i cool pismo u Next Levelu :P
daj mu nek si skine onaj nVidia ili ATi pack koje su dijelili, HL2:DM se računa ko retail igra.
Čux ajmo opet neki event. Nisam bio u mogućnosti doći na onaj jučer.
nisi niš propustio, to je tek sutra :D
announcment je bio samo heads up za schedule ;)
jel se moze to jos uvijek nabavit ?
Ja i Krešo malo trolamo po serverima (pics)
A jeste mačci svaka čast. Tko kod da je Jadranaka Kosor neka proba u chat pisati usrani engleski kako bi doživljaj bio potpuni
Pa sto mislis da sam cijelo vrijeme radio? Igrao!? Bili su tu ispadi tipa "I will revenge you yesterday (bilo je i sa day after yesterday)" "How yes no (klasik moram reci)" "Ich mislim that wi are najebali" "I will use my force of corrupiton *insert for what*" xD