Stronghold Kingdoms (beta)

poruka: 4
|
čitano: 1.869
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Igra ko' ovo? Meni je igra ok. Fino da se malo odmorim od svega ostalog. Od početka budete mogli 1h "visjeti" na igri kako bi "štancali" građevine, dok će kasnije postati sve sporo (nekome i dosadno) zbog velikih čekanja da se građevina izgradi. Igra je steam-free tako da si ju možete slobodno skinuti (nema puno megabajta). Mogu reći da je vrlo igriva (s obzirom da je free) i niste toliko ovisni o premium tokenima koji se plačaju (neke free igre su jednostavno ne igrive bez takvih tokena). Temu sam otvorio tek toliko da vidim da li uopće to tko igra (od forumaša). Ljubiteljima naslova preporučam da ju isprobaju... {#}

LoL (west) burner15 (add pls)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja razmišljam da probam ovo.

Imaju li premium tokeni neku prednost, brža gradnja, premium građevine, veći grad?

Ima li borbi između gradova i neki period (s početka), u kom si pod zaštitom da te ko drugi ne namlati?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Premium tokeni omogučavaju izgradnju više građevina od jednom ili da se pokrenu 2 research-a (istraživanja) od jednom. U protivnom treba čekati da se jedna građevina izgradi do kraja, kako bi mogli početi graditi drugu građevinu. Na početku se čeka 10 sekundi, no što sve više građevina u selu napravite, vrijeme će se povečavati (meni se trenutno građevina radi oko 7h). U igri baš i nema previše napadanja, i da, zaštičen si prvih 3 dana od napada (da se stigneš izgraditi). Inače, napadi se izvršavaju na dvorce, tako da se moraju graditi zidovi oko dvorca i postavljati vojska da spriječi napade. Ako neprijatelj dođe do dvorca, izgubite bitku, ali ste i dalje u igri, no gubite bodove kojima se levelate (honor). Resursi, tipa kamena, drva, hrane, željeza, oružja, idt. proizvode se u selu koje vam nitko ne može napasti. U igri je moguće imati više sela (ja trenutno imam 2), no za to treba dosta vremena i novca. Naravno, trebate istražiti i određene stvari kako biste uopće mogli kupiti još jedno selo. Istraživanjima poboljšavate i proizvodnju resursa, brzinu scouta i merchanta, povećavate snagu vojske, otvarate nove građevine....

Ako imate još kakvih pitaja, slobodno pitajte :)

LoL (west) burner15 (add pls)
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Pošto sam odrastao na Strongholdu te je Kingdoms izašao iz bete, preuzeo sam, instalirao i aktivirao account :)

Ukoliko netko želi početi igrati Stronghold Kingdoms, neka mi pošalje svoju e-mail adresu kako bih ga pozvao te riješio quest "invite-a-friend".

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 9:17 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice