Street Fighter: Problem sa rezolucijom

poruka: 11
|
čitano: 1.372
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imam igru Street Fighter IV i normalno sam ju instalirao, osim što nisam upisao Live acces code, jer ne želim igrat online. Kad sam pokrenuo igru, prvo što sam primjetio je onaj video koji mi nije bio preko cijelog ekrana. Kad taj video završi, onda se čuje onaj glas Street Fighter four i meni je od tada pa nadalje sve crna slika. Ja pritiskam tipke za prema dole i čuje mi se neki zvuk, ali slika mi se i dalje ne vidi. Grafička nije problem jer ima 512MB, dok igra zahtijeva 256MB ili više. Na infu monitora mi piše 64,0kHz, 60Hz, PP, 1280 * 1024. U čemu je problem i kako ga mogu popravit???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Reci ostatak konfe...

Probaj smanjit refresh ekrana mozda je previsok.Stavi na 60 Hz i sve bi trebalo biti u redu.

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Street Fighter: Problem sa rezolucijom
luckyluke kaže...

Reci ostatak konfe...

Probaj smanjit refresh ekrana mozda je previsok.Stavi na 60 Hz i sve bi trebalo biti u redu.

Kako mogu smanjit refresh ekrana???

16 godina
mesomeone kaže...
luckyluke kaže...

Reci ostatak konfe...

Kako mogu smanjit refresh ekrana??? Znam da je 64Hz previše za tu igru, tj ne može više od 60Hz. Monitor mi je SAMSUNG Sync Master 710n

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2009 19:32 (mesomeone).
17 godina
neaktivan

jedan mali oftopic nisam puno trazio po temama ali ako neko zna kako napraviti da igra prepoznaje dva igraca,ja i frend smo htjeli igrati ali se nemozemo namjestiti,imamo dva joypada obadva uredno instalirana na kompu ali igra jednostavno neda drugog igraca,aa ni kao joypad plus keyboard,bas nikako , samo jednog daju ....   pa ako neko zna....   plizzzz   help sto prije ako moze

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dadododo kaže...

jedan mali oftopic nisam puno trazio po temama ali ako neko zna kako napraviti da igra prepoznaje dva igraca,ja i frend smo htjeli igrati ali se nemozemo namjestiti,imamo dva joypada obadva uredno instalirana na kompu ali igra jednostavno neda drugog igraca,aa ni kao joypad plus keyboard,bas nikako , samo jednog daju ....   pa ako neko zna....   plizzzz   help sto prije ako moze.

Koju grafičku karticu imas???

16 godina
dadododo kaže...

jedan mali oftopic nisam puno trazio po temama ali ako neko zna kako napraviti da igra prepoznaje dva igraca,ja i frend smo htjeli igrati ali se nemozemo namjestiti,imamo dva joypada obadva uredno instalirana na kompu ali igra jednostavno neda drugog igraca,aa ni kao joypad plus keyboard,bas nikako , samo jednog daju ....   pa ako neko zna....   plizzzz   help sto prije ako moze

ako su obadva povezana onda morate joystick namjestiti kao "P1" to se nalazi u opcijama neznam di tocno jer sam izbrisao.onda odete pod versus mo<player vs player<oboje stisnite start<birajte igraca<igrajte!Namigiva

Malo potrazi u opcijama oko toga za P1.

Ako sam ti ikako pomogao stisni "HVALA"

Batman je zakon!
16 godina
luckyluke kaže...

Reci ostatak konfe...

Već sam napisao gore da je 60Hz. Igra mora biti na manje.

16 godina

Onda jedino moze ici na 56Hz najmanje

Batman je zakon!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2009 19:45 (luckyluke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Može li tko od vas poslati slike kako od onog zvuka street fighter 4 kad onaj lik govori doć do postavke da namjestim da mi igra bude na 60Hz jer se meni ništa ne vidi, osim crne slike...

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2009 18:50 (mesomeone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

evo ja cu ti

samo da poslikam

EDIT: evo

...iskustvo je zbir naših razočarenja... http://computerstuff-forum.forumotion.com/forum.htm
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2009 19:27 (Lord_Marko).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice