Steam

poruka: 9
|
čitano: 1.324
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Steam

ovako imam jedan steam account na kojem je COD BO i jedan drugi koji sam kupio na njemu je MW 2 i još neke igre mogu COD MW 2 stavit na account od COD BO tak da imam sve na jednome

account-u

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Steam

Naravno da ne. {#}

Kad je igra jednom vezana za neki account, ona zauvijek ostaje na njemu i nemoguće ih je seliti.

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!

1 0 hvala 1
16 godina
Steam

aj hvala samo me to zanimalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Steam

htio bi pitati ko je mijenjao pasword na steam-u kaka upisujem onaj prvo cod kaj dobijem na e-mail onda nezz za ono pitanje kaj dobim jel trebam odgovoriti na njega ili trebam napisat to pitanje može brzi odgovor

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Steam

ajde neka netko odgovori plis :DDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Steam
oo7 kaže...

ovako imam jedan steam account na kojem je COD BO i jedan drugi koji sam kupio na njemu je MW  2 i još neke igre mogu COD MW 2 stavit na account od COD BO tak da imam sve na jednome

account-u

oo7 kaže...

htio bi pitati ko je mijenjao pasword na steam-u kaka upisujem onaj prvo cod kaj dobijem na e-mail onda nezz za ono pitanje kaj dobim jel trebam odgovoriti na njega ili trebam napisat to pitanje može brzi odgovor

Baci pogled na OVO!!!

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
15 godina
protjeran
Steam

Prodajem seteam acc

Na njemu je 1 igra Call off duty black ops i mafia 2 beta

http://i56.tinypic.com/344cjv6.png

:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Steam

evo kupio steam acc i sad me zanima kako da ubrzam skidanje jer nemam cd od igre znaći kada neš skidam sa steam-a kako i jeli moguće ubrzat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Steam
oo7 kaže...

evo kupio steam acc i sad me zanima kako da ubrzam skidanje jer nemam cd od igre znaći kada neš skidam sa steam-a kako i jeli moguće ubrzat

Pitaj svog internet providera.Odaberi optimalne internet postavke u izborniku Steam-a koje odgovaraju tvojoj brzini interneta.

Budi strpljiv?

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice