Starpoint Gemini 2

poruka: 9
|
čitano: 2.144
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Starpoint Gemini 2

Starpoint Gemini 2

Nastavak igre iz 2010. godine, na kojem radi hrvatski studio Little Green Men Games.

Ako se dobro sjećam ova igra je bila i recenzirana u nekom od BUG-ova iz 2010.

Teaser Trailer

Igra je i izašla na steam u obliku Early Access-a i košta 18.99€

Iskreno prvi dio nisam igrao, ali drugi bih itekako mogao, sve u opisu igre me privlači kao i grafika, također kažu da su slušali community i ispravili sve greške i poboljšali one dijelove igre koji su bili lošiji u prvoj igri poput tutoriala, što cijenim.

Fortune favours the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Starpoint Gemini 2

Kupio i mogu rec da je ugodno iznenadenje! Jest da je Alpha, al mirise na Freelancera!

Lega i ja smo htjeli raditi mod kad smo citali clanak da ce se moci modati. I fakat ima editor za brodove vec sad u alphi.

15 godina
Starpoint Gemini 2

vidim da nema baš gameplay videa na youtube, ima od gemini 1, ali od 2 ne, pa sad jel to ista igra, samo dorađena ili? ovo što sam vidio, čini se odlična

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Starpoint Gemini 2

ovo je ok video bas onako od pocetka:

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Starpoint Gemini 2

vidim da su si naši dali truda, mislim da ću kupiti igru, obožavao sam Freelancer, a ovo baš podsjeća na to

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Starpoint Gemini 2

Ako netko zeli modati, totalna je ludnica. Na steamu vec ima modova a igra je vani tek par dana. 

Nadam se da ce decki dovrsiti to kako su i zapoceli, a ljestvicu su zbilja visoko podigli..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starpoint Gemini 2

Javljam da je igra izašla iz Early Accessa, trenutno se prodaje za 25€ sa 20% popusta, pa tko želi podržat Hrvatski game studio i/ili jednostavno voli svemirske brodove i njihovo unaprijeđivanje te istraživanje svemirskih prostranstava, neka kupi igru.

Steam

Cinematic Trailer

Release Trailer

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 8:44 (Hyperion).
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Starpoint Gemini 2

jel ima MP??? 

MPLAB C18
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Starpoint Gemini 2