Starfield

poruka: 780
|
čitano: 263.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Starfield

Krenuo, resavam misije po new atlantis, zadovoljan!

\o/\o/

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Starfield

Evo malo DF analize

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.9.2023 23:17 (Bitanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starfield

Paleta boja u igri je jako loša, skinul mod sa nexus izgleda 100x bolje. I da dlss3 mod + Frame Generation daje skok za 100 do 150% fps-ova.

Origin:Overlord_HR, Battle.net:OverlordCRO steam: Overlord_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.9.2023 15:10 (Overlord07).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Starfield
Overlord07 kaže...

Paleta boja u igri je jako loša, skinul mod sa nexus izgleda 100x bolje. I da dlss3 mod + Frame Generation daje skok za 100 do 150% fps-ova.

ma nee sta pricas ti ,igra je super otpimizirana i super izgleda ,u medjuvremenu tipovi u svojim podrumima im fixaju jebenu igru PONOVO :D

15 godina
Ja sam jednostavno prestao igrati jer me oči bole koliko su boje u igri isprane i jednostavno neprecizne. Uopće me ne dira kvaliteta grafike, teksture i slične stvari. Mislim da svaka igra u 2023. grafički izgleda u najmanju ruku pristojno, pa tako i Starfield. Ali što se tiče boja ne sjećam se igre koja je bila lošija. Što god napravio slika izgleda isprano. Kao da mi se ulje preko ekrana prolilo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.9.2023 18:50 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
Starfield

Kad ona budaletina Todd kaže da je igra optimizirana, a vaš komp slab... prije nekoliko dana otkrili teške probleme sa kodom igre... žalosno. E da mi je to šta Todd puši.

Tako ti je kad "autsorsaš" igru indijcima i optimizira ti je tip po imenu Dilipsun Anal.

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Starfield

Možda nije Indijac, već samo alias za neki računalni algoritam.

You are like Michael Jordan of being a son of a bitch!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Starfield

Koliko gluposti sam vidio u igri u tih 8h što sam igrao, grafički problemi i pišanje po igračima sa nvidia karticama ispadaju sitnica :-)

To će lakše fiksati nego voiceacting, besmislene dijaloge, očajan UI i očajan travel.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
6 0 hvala 1
6 godina
Bitanga kaže...

Koliko gluposti sam vidio u igri u tih 8h što sam igrao, grafički problemi i pišanje po igračima sa nvidia karticama ispadaju sitnica :-)

To će lakše fiksati nego voiceacting, besmislene dijaloge, očajan UI i očajan travel.

Boli njih njonjo... Ispada da oni izdaju nekakvu platformu i onda community od toga napravi igru a oni poberu vrhnje. 

HAIL TO THE KING, BABY!
16 godina
Starfield

Na 12 sati igre sam jer nemam neš vremena i ovo kaj sam vidio je odlično. Učlanio se u frakciju i rješavam tu granu, glavnu misiju nisam ni taknuo.

Igra je ogromna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
forumaš kaže...

Na 12 sati igre sam jer nemam neš vremena i ovo kaj sam vidio je odlično. Učlanio se u frakciju i rješavam tu granu, glavnu misiju nisam ni taknuo.

Igra je ogromna.

vec smo zakljucili da imas niske standarde i da ti je to najbolja igra ikad i da bethesda nemre omašit...

16 godina

Boli me penis kaj ste vi ili ti zaključio 😂

15 godina
forumaš kaže...

Igra je ogromna.

Dosad 12 sati igre i 30 postova o tome kako je igra vrh svemira. Znači otprilike svakih pola sata igre nam dođeš tu sa bovim postom oduševljenja 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
forumaš kaže...

Igra je ogromna.

Dosad 12 sati igre i 30 postova o tome kako je igra vrh svemira. Znači otprilike svakih pola sata igre nam dođeš tu sa bovim postom oduševljenja 

Da 😂

2 godine
protjeran
Starfield

Mislim da će mi ova igra malo pomoći da ponovim gradivo o periodnom sustavu elemenata.

Od čega su građeni oni objekti na planetama / mjesecima što podnose temperature od 450+ Celzijevaca? Kakva to kiša pada i kakva su jezera na temp od -70? Tekući metan?

Nigdje u igri ne vidim tu informaciju, ili sam slijep.

I da, ja sam u Mass Effect 1 čitao opise planeta jer mi je bilo zanimljivo. 

0 0 hvala 0
16 godina
Jelash13 kaže...

Mislim da će mi ova igra malo pomoći da ponovim gradivo o periodnom sustavu elemenata.

Od čega su građeni oni objekti na planetama / mjesecima što podnose temperature od 450+ Celzijevaca? Kakva to kiša pada i kakva su jezera na temp od -70? Tekući metan?

Nigdje u igri ne vidim tu informaciju, ili sam slijep.

I da, ja sam u Mass Effect 1 čitao opise planeta jer mi je bilo zanimljivo. 

No Man's Sky je puno bolji u tom pogledu :-)

16 godina
Starfield

Nama sa amd grafama se pojavljuje ova u igri:

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.9.2023 12:34 (dery).
Moj PC  
7 0 hvala 0
10 godina
forumaš kaže...

Igra je ogromna.

ja recimo volim u tako velikim open world igrama malo više zagazit u glavnu priču, jer često na početku kroz glavnu priču se objasne većina osnovnih mehanika i dobije se korisnih itema i mogućnosti. Recimo u Red Dead Redmeption 2 je baš to bilo izraženo, baš moraš doći do određenog dijela da bi imao otključano sve za open world. Malo nezgodno, al tako je kako je.

Inače, ja sam na nekih 18 sati, bilo bi više da se ima više vremena. Naišao sam na neke Spacere i i oteo im brod, unutra pronašao neke vrlo vrijedne contraband iteme i sad pokušavam smisliti kako da se provučem kroz ova sva skeniranja da to negdje utopim. Kad to prodam kupujem novi brod, vrlo mi je zanimljiv Achilles. Muči me što ima većih brodova, ali imaju dosta manji cargo space od ove moje trenutne kante, a cargo space mi je naravno jako bitan.

16 godina
Starfield

U biiti i ja, ali kak sam krenuo sa frakcijom cijelo vrijeme igram to jer ne mogu pudtiti dok ne vidim kaj bu se izdešavalo.

A krenuo sa frakcijom jer sam u Atlantisu popričao sa jednim portirom :D...i ode u galaksije :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starfield

Svi koji ostavljate glavnu priču po strani, to je najbolje, međutim dođite barem do dijela MINOR SPOILER AHEAD:

.
.
.
.
gdje dobijete prvi 'power'

Onda slobodno teturajte kroz frakcije i side questove ^^

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
1 0 hvala 2
10 godina
Lovac kaže...

Svi koji ostavljate glavnu priču po strani, to je najbolje, međutim dođite barem do dijela MINOR SPOILER AHEAD:

.
.
.
.
gdje dobijete prvi 'power'

Onda slobodno teturajte kroz frakcije i side questove ^^

jel možeš objasniti točno na koji power misliš? U biti vjerojatno nisam došao do tog dijela, kad ne znam šta je to.

4 godine
neaktivan

Cansee, odgovor ti je sustav Wolf.

Na ulasku u sustav nema skena, potraži Den.

Pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.9.2023 13:56 (ivica948).
3 godine
neaktivan
Starfield

Smijem li znati šta je to toliko posebno u igri? Daleko od toga da je igra loša, no koliki je hype bio oko nje očekivao sam puno više, a još kad vidim koliko optereti i jednu rtx 4090....

3 0 hvala 0
4 godine
protjeran
Nakon par sati gameplaya nisam bas odusevljen, u 2 navrata u razmaku od par sati (2 razlicite misije i 2 razlicita planeta) sam zavrsio u istim rudnicima, i kolko vidim po komentarima, nije zadnji put. Bumo vidli kak se bude dalje razvijalo, cini mi se da bude puno ponavljanja istih stvari.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Trilogija kaže...

Smijem li znati šta je to toliko posebno u igri? Daleko od toga da je igra loša, no koliki je hype bio oko nje očekivao sam puno više, a još kad vidim koliko optereti i jednu rtx 4090....

s obzirom na to da mi se čini da je pitanje iskreno, probat ću odgovoriti

dakle hype ko hype, u zadnjih 5-6 godina je gotovo uvijek promašen i rijetko koja igra može to opravdati. Krivac za to je generalno developer/publisher koji gura agresivan marketing, a masa gamera popuši, šta ćeš

Meni se osobno Starfield zasad jako sviđa, prvi razlog je jer mi je jako zanimljiva ta tematika, putovanje kroz galaksiju u nekoj svemirskoj kanti okružen svojom posadom. Smatram da nismo imali baš takvu igru od Mass Effecta. Igru možeš igrati kako ti želiš, dakle ili gusariti ili prevoziti teret i razna dobra ili rudariti ili biti bounty hunter ili švercer ili utjerivač pravde i još koješta ili to sve skupa. Igra ima masu questova što dopušta da mnoge i ignoriraš, a igraš samo ono što ti odgovara. Jer činjenica je da su ubacili i dosta gluposti, tipa donesi nekom kavu ili bocu viskija na drugi planet. Sa svojim brodom možeš raditi stvarno svašta, kustomizirati kako god želiš, možeš naravno kupiti i drugi brod i imati ih više, otimati drugima brodove itd itd. Osobno mi je grafika vrlo dobra, a tehnički nemam nekih problema, u zatvorenim prostorima mi je uvijek iznad 100 fpsa, a na površini bude 60, ali ima i dropova do 40-45, što je meni osobno sve podnošljivo, meni su puno bitnije igrine mehanike. Dosad mi je samo jednom igra crashala, a nikakvih drugih problema nisam imao, ni sa bugovima ni ništa slično. 

Vidim da mnogim ljudima smeta to što ima puno "teleportiranja" ali zapravo nije baš tako. Možeš naravno ušetati u svoj brod i letiti okolo, ono što ne možeš je slijetati u realnom vremenu i polijetati u realnom vremenu. Osobno mi to i ne znači baš puno. Ali iskreno mi je pun pogotak što odmah od početka imaš opciju totalnog fast travela, jer kad se zarola puno sati igre onda ti to i odgovara.

Jedina prava mana po meni je što nema neko vozilo na 4 kotača, tipa Mako iz Mass Effecta, jer nije baš zanimljivo trčati 1500 metara po nekoj pustari od planeta. 

14 godina
Trilogija kaže...

Moje viđenje stvari je da je prosječnom gameru trenutna suša svemir-related igara toliko nahajpala Starfield da je i lošija i kud i kamo gora igra - jednostavno bi se nahajpali.

Dobar dio hypetrain ekipe oko Starfielda je na neki način čula ili bila uključena u Star Citizen, koji eto još uvijek nije zaživio (niti će ikad imho).

Jednostavno fali nešto u tom području, ogromnom svemiru gaming industrije da bilo što, imalo vrijedno spomena te tematike će doživjeti hype.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
13 godina
sudy_freak kaže...
Trilogija kaže...

Moje viđenje stvari je da je prosječnom gameru trenutna suša svemir-related igara toliko nahajpala Starfield da je i lošija i kud i kamo gora igra - jednostavno bi se nahajpali.

Dobar dio hypetrain ekipe oko Starfielda je na neki način čula ili bila uključena u Star Citizen, koji eto još uvijek nije zaživio (niti će ikad imho).

Jednostavno fali nešto u tom području, ogromnom svemiru gaming industrije da bilo što, imalo vrijedno spomena te tematike će doživjeti hype.

elite dangerous je jedina kompletna igra u space sim formatu koja RADI. SC je jos uvijek scam,a starfield kad se i s elitom usporedi koja je 6+godina stara kaska za svime. Cak su i NPC ruzniji i animacije lošije a to je tek nedavno dodanu u igru (space legs).

Ni ja nekuzim hype oko Starfielda jer game mehanike su nikakve i jako jednostavne. Ništa u igri nema niakkvu dubinu,sve je tu kao fasada a i ta fasada se raspadne zbog toga što te na svakom koraku podsjeti kolki je engine krš jer mora loadati svaka jebena vrata tj prostoriju kao instancu,zato i nema space travela i letenja okolo ni slijetanja,engine to jednostavno nemože izvest.

16 godina
Starfield

Upravo kupio vintoreza, lijepa posveta stalkeru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Starfield

Naravno da je sjebana igra jer treba da leti obzirom kako izgleda. Performanse moraju biti trostruko bolje.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice