Starfield

poruka: 780
|
čitano: 265.166
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Starfield

čovjek objasnnio grafičku ljepotu tj. ne samo ljepotu nego raznovrsnost lokacija i stilova za razliku od Skyrima i Fallouta, koji su bili jednolični što je razumljivo sobzirom da imali radnju na jednoj lokaciji.

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Re: Starfield
forumaš kaže...

čovjek objasnnio grafičku ljepotu tj. ne samo ljepotu nego raznovrsnost lokacija i stilova za razliku od Skyrima i Fallouta, koji su bili jednolični što je razumljivo sobzirom da imali radnju na jednoj lokaciji.

Bas sam pogledao video. Ima impresivnih detalja, a ima i detalja koji su bili bolje odrađeni u nekim PS2 igrama. 
Odlicno je objasnio to nepostojece putovanje između planeta i hrpu loading screenova. 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
23 mjeseca
protjeran
Starfield

Jel zainteresiran tko za otkupiti kod za Starfield za 40e?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.9.2023 19:04 (Jacked).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Jacked kaže...

Trebao si prije release doći... Sad ga više nitko ne želi 

10 godina
It'sMe932 kaže...
Jacked kaže...

ma malo prekosutra, za 40 eura će naći odmah nekog. Jedino što ja ne bi baš išao na povjerenje sa nekim tko se jučer registrirao na forumu, ali to je sad neka druga priča

9 godina
Cansee kaže...
It'sMe932 kaže...
Jacked kaže...

ma malo prekosutra, za 40 eura će naći odmah nekog. Jedino što ja ne bi baš išao na povjerenje sa nekim tko se jučer registrirao na forumu, ali to je sad neka druga priča

Ma zezam se... 40€ je ok cijena ali ionako se nabavi za 53€ sa Instant gaminga

15 godina
Starfield

Iskreno igram na konzolama (kad igram), ali u prošlosti sam igrao i na kompu (prije steam ere) i sad da vas pitam, gdje je gora ekipa, na konzolama ili kompovima na steamu, strašno koliko sam ovako surfajući naišao na glupe rasprave kako će ova ili ona igra biti naj, ma samo naj, a gotovo u 9/10 slučajeva uvijek bude neko sranje na kraju i igra ne valja ni 10% od očekivanog. Eto upravo se to dogodilo i sa Starfieldom.

Mnogi su vjerovali ekipi koja ga pravi, a ekipa je imala samo dobar marketing, a igra je jako loša.

Zadnja igra koja je imala velika očekivanja i nije podbacila je bio Elden Ring i God of War Ragnarok i to je to (ajd i Dead Island 2 je solidan), a sve ostalo bijeda.

Previše se igre hvale bazirano samo na kratkom gameplayu i trailerima koji su napravljeni samo kao dobar marketing, evo primjer i kod Wo Longa.

Moj PC  
2 7 hvala 0
12 godina
Vjerovati da će ekipa koja 10 godina nije u stanju perjanici svoje ponude (Skyrim), nakon nebrojenih updateova i "sve naprednijih" edicija, u tu igru ubaciti podršku za ultrawide monitore, sada napraviti remek djelo je suludo. Nisam igrao, vjerojatno jednog dana budem. Al ne za 100 eur. Po onome što vidim igra nije ništa posebno. Loša grafika i dosadno do bola. Recenzije srednja žalost.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Znaci 90% vas tu nije došlo ni do igrinig loading screena, al ste zaključili da je srednja žalost/loša. O robijo...
Tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi!

5 0 hvala 0
16 godina
Starfield

Nisu ni mislili igrati. Igra zbog žalosne ekskluzivnosti dobiva dosta hejta, drugi su algični na overhype, ostalli ne vole bethesdine igre vidjeti ni mrtve itd. Puno ljudi komentira koji ovo nisu nikada ni mislili igrati, ili su možda mislili probati ali kad vide hardversku zahtjevnost bace koji pljuvački post.

Sve je to OK, normala za internet. Tko je mislio igrat igra ili bude, tko nije nebu i idemo dalje...tj. psi laju karavane prolaze kao i za sve drugo u životu.

Ja čekam srijedu da se konačno otključa :D Šogi koji ju igra nekoliko dana veli fallout u svemiru, to je sve što trebam znati :D

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Apachy kaže...
Znaci 90% vas tu nije došlo ni do igrinig loading screena, al ste zaključili da je srednja žalost/loša. O robijo...

Tko je rekao da moram odigrati da bi donio mišljenje ovdje da smatram da je igra podbacila. Pa nema osobe koja misli drugačije, niti najveći fan neće reći da je igra ispunila očekivanja. Niti u jednom segment nije, niti jedna kritika nije 10/10 na stranu igre, od grafike, priče pa do ne znam ti ja čega, ni glazba nije na nivou, pa ni pakiranje igre, a niti cijena haha. Znači tko bi dao 10 ili 9/10 ovoj igri u ovom stanju? Ako nije 9 ili 10/10 onda je podbacila jer su očekivanja bila kao da izlazi Witcher 3, igra koja JE zaslužila pohvale i više nego opravdala hype.

Ova igra je trenutno na ispod 70% ocjena ili ti 7/10 i to uzmi u obzir da ima suludih fanboya koji daju 10/10, a nisu odigrali.

Smiješno, ali opet i tužno jer to je danas tako svima koji igraju i dalje na pc-u. Nemaju baš neki izbor. Imaju loše portove sa konzola, neoptimizirane igre ili ovakve kao što je ova, koja izgleda kao alpha verzija budget igre.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2023 9:44 (crocro23).
16 godina
Starfield

Ne znam za tvoj PC ali na mojem igre rade odlično i to sa svih konzola, plus pc ekskluzive. Igrati ovo remek djelo na 30 fpsa kao na konzoli ili imati tri konzole i ne imati pc ekskluzive meni je invalidan gaming.

Moj PC  
1 1 hvala 0
3 godine
Starfield

Šta bih ja mogao očekivati od slabašne rtx3060, neki jad od 35fpsa na 1080p? ostatak konfe pod moj PC...

Još jadnije je što buildzoid kaže da ni AMDovi procesori "ne valjaju" za ovu igru...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2023 10:00 (notloB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
forumaš kaže...

Ne znam za tvoj PC ali na mojem igre rade odlično i to sa svih konzola, plus pc ekskluzive. Igrati ovo remek djelo na 30 fpsa kao na konzoli ili imati tri konzole i ne imati pc ekskluzive meni je invalidan gaming.

Daj vise bjezi sa tim svojim pcom,90% igara ti ima probleme kao i kod ostalih.Developeri konstantno fiksaju probleme koji ne postoje 🥂🥂🥂

16 godina

Sam se ti drži svojih puna soba konzola i rt hdr ćuda tehnologije, i uživaj u zeldi na 720p u 27 fpsa 

2 godine
protjeran

Šta fali konzolama?

Za konzolaša barem možeš biti siguran da nije cheater i ne koristi trainere da završi igru. 

10 godina
Starfield

Mogli su onda rec da ce to bit igra kao Outer Worlds i gotovo.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jelash13 kaže...

Šta fali konzolama?

Za konzolaša barem možeš biti siguran da nije cheater i ne koristi trainere da završi igru. 

Vrlo jednnostavno, ako želiš igrati starfield, the last of us i zeldu treba ti tri konzole plus pc ako želiš igrati total war. Također nemaš ovo a imaš plaćanje pretplate za on line igranje igara koje si već platio.

Također ako ti kažu igra ti je u 30 fpsa, onda se igraš u 30 fpsa ili se ne igraš.

2 godine
protjeran
forumaš kaže...
Jelash13 kaže...

Šta fali konzolama?

Vrlo jednnostavno, ako želiš igrati starfield, the last of us i zeldu treba ti tri konzole plus pc ako želiš igrati total war. Također nemaš ovo a imaš plaćanje pretplate za on line igranje igara koje si već platio.

Također ako ti kažu igra ti je u 30 fpsa, onda se igraš u 30 fpsa ili se ne igraš.

Pa evo. Trenutno imam X360, XBox Series S, PlayStation 3, PlayStation 4, PS TV (aka Vita za TV), i Switch. Te, naravno, ok kolekciju igara (s time da mi je digitalna najveća na Switchu, preko 120 igri). Sve kupljeno. Novcima. Niti jedna od konzola mi nije čipirana / hakirana. Sve druge (starije) konzole i igre sam prodao.

Imam osjećaj da ćeš sad napisati kako sam bacio novac bezveze, jer sam umjesto toga trebao kupovati nove grafičke kartice svake 3 godine. Slobodno, ne smeta me. Zato ću staviti slike prvom prilikom. 

16 godina

Svatko ima svoju računicu, ni ja ne kupujem hardver od nule, nego prodam staro i nadoplatim za novo.

16 godina
Igra non stop nesto ucitava po disku i trza iako imam 32 gige rama . Katastrofa
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Apachy kaže...

Netko je jučer našao podatak da je samo 5% igrača stiglo do 10. levela, a ono pljuvačina po igri na sve strane. To je primarno od onih koji je ni neće kupiti nego samo bljuju govna po igri bez da pojma imaju, što je nažalost postalo vrlo uobičajeno po netu, ali i ovdje na bug forumu. Mene su naprimjer odbile neke stvari kod Diabla 4 pa ga nisam ni kupio ni zaigrao, ali mi ne pada na kraj pameti ići tamo na temu ljudima gadit igru. Uopće ne shvaćam odakle ta potreba da ideš komentirati igru o kojoj pojma nemaš samo da bi srao po njoj, što si pogledao 7 minuta gameplaya na twitchu. Sad mi svi moramo znati tvoje mišljenje da ti igra ne izgleda ništa posebno, e ono vau, super.

Ja je igram i zasad mi je igra vrhunska. Uopće neću ići u detalje, tko hoće nek igra pa sazna, tko neće zaboli me. 

17 godina
Jelash13 kaže...
forumaš kaže...
Jelash13 kaže...

Šta fali konzolama?

Pa evo. Trenutno imam X360, XBox Series S, PlayStation 3, PlayStation 4, PS TV (aka Vita za TV), i Switch. Te, naravno, ok kolekciju igara (s time da mi je digitalna najveća na Switchu, preko 120 igri). Sve kupljeno. Novcima. Niti jedna od konzola mi nije čipirana / hakirana. Sve druge (starije) konzole i igre sam prodao.

Imam osjećaj da ćeš sad napisati kako sam bacio novac bezveze, jer sam umjesto toga trebao kupovati nove grafičke kartice svake 3 godine. Slobodno, ne smeta me. Zato ću staviti slike prvom prilikom. 

Trebao si kupovati nove grafičke kartice svake 3 godine.

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
3 godine
Cansee kaže...

Netko je jučer našao podatak da je samo 5% igrača stiglo do 10. levela, a ono pljuvačina po igri na sve strane. To je primarno od onih koji je ni neće kupiti nego samo bljuju govna po igri bez da pojma imaju, što je nažalost postalo vrlo uobičajeno po netu, ali i ovdje na bug forumu. Mene su naprimjer odbile neke stvari kod Diabla 4 pa ga nisam ni kupio ni zaigrao, ali mi ne pada na kraj pameti ići tamo na temu ljudima gadit igru. Uopće ne shvaćam odakle ta potreba da ideš komentirati igru o kojoj pojma nemaš samo da bi srao po njoj, što si pogledao 7 minuta gameplaya na twitchu. Sad mi svi moramo znati tvoje mišljenje da ti igra ne izgleda ništa posebno, e ono vau, super.

Ja je igram i zasad mi je igra vrhunska. Uopće neću ići u detalje, tko hoće nek igra pa sazna, tko neće zaboli me. 

Zašto ljudi ne bi mogli reći što im se sviđa a što ne, na temelju bilo čega, meni se ne sviđa bezvezno grindanje i to sam rekao na diablo temi, ako ti se komentar iz nekog razloga ne sviđa metneš td ili objasniš zašto bi mi se trebao sviđati a ne kenjati kako ostavljam komentare u igrama koje mi se ne sviđaju, odi u s. koreju ili rusiju pa budi jednouman. Više me živcira što nitko ne hebe moje pitanje par postova iznad...

Kant kaže...

Trebao si kupovati nove grafičke kartice svake 3 godine.

Trebalo bi prodati sve te drangulije i otići se baviti povrtlarstvom, boravak u prirodi i vitamin C as seen on TV by Pernar, FTW.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2023 11:36 (notloB).
16 godina
Starfield

Kavo vrtlarstvo, treba prije smrti istražiti starfield, zaviriti ispd svakog kamena 💪

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
forumaš kaže...

Kavo vrtlarstvo, treba prije smrti istražiti starfield, zaviriti ispd svakog kamena 💪

A nije mi baš ugodno istraživati sa 35fpsa ili koliko bih imao na svojoj konfi? Neki dan sam našao dva eura ispod kamena, iš'o sam popit pivu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2023 11:58 (notloB).
16 godina

Onda igraj na konzoli na 29-30 fpsa  ili vrtlarstvo 

3 godine
forumaš kaže...

Onda igraj na konzoli na 29-30 fpsa  ili vrtlarstvo 

Pa to je još manje nego sa PCem a okice su mi na 23,976 kada isperem krmelj u jutro.

16 godina
Stavio sam FOV u igri na 110 i sad mi je to nekako puno bolje . Preporucam
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Starfield

Dugo nisam iščekiva neku igru ka ovu. Još je nisam zaigra. Čekam 6.9. Ali kad vidim ove performanse malo je reć da sam razočaran. Može igra kao igra bit dobra, ali ovo s performansama na PC je blago rečeno scam. A prodaje se po zlato. Očekujem user score na Metacriticu za PC u crvenoj boji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice