Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 723.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Starcraft 2

Ovo je po mom iskustvu dosta dobra stranica za provjeru stanja: Bnet Status za sve servere

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Jel mozda itko zainteresiran d3 zamjena za sc2?

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Starcraft 2

tek sada skužio, ctrl alt f je za FPS, a ako držiš te tipke duže od 10 sek vidit čete nekog lika :p  blizz joke ^^

14 godina
Starcraft 2
pozdrav evo imam pitanje dali se moze u lanu tipa preko hamachia starcraft 2 igrat ima nas 6 igramo trenutno red alert pa nam dosadilo xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Ako ima početnika da igramo skupa ili iskusnijih koji bi me htjeli naučiti neke trikove dodajte me: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/635723/1/Rizla/

Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Asfalt kaže...

Ako ima početnika da igramo skupa ili iskusnijih koji bi me htjeli naučiti neke trikove dodajte me: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/635723/1/Rizla/

Pridruzi se stranici http://www.sc2croatia.com/ tamo ces nac ekipu ;)

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
16 godina
Starcraft 2

Hots izlazi 12.03.2013

0 0 hvala 1
17 godina
acca kaže...

Hots izlazi 12.03.2013

40€ za expansion, FU you BLIZZARD

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
Starcraft 2

ma valjda ce se moci naci jeftinifji kljucevi po netu

0 0 hvala 0
15 godina
Starcraft 2

Pa kvragu, jer nije trebao izaći krajem ove godine. Taj Blizzard je umjetnik u prolongiranju izlaska neke igre. Sad više ni ne vjerujem da će izaći i u 3 mj. iduće godine.

I HATE THEM FOR THAT!!!! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft 2

300kn za ekspanziju, nisu normalni.

Stargate - checked | Star Trek - checked | Battlestar Galactica - checked | Farscape - dropped | Firefly - checked | Babylon 5 - watching
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Starcraft 2

Ajde, kod nas će sigurno koštati 450 kn. Tak da ovih 300 kn je još super cijena. Pa kod nas gdje još ima za kupit Starcraft 2:WoL košta oko 270 kn.

Budimo realni ispod 40€ je bilo smiješno za očekivat od Blizzarda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MasterOfDisaster kaže...

Ajde, kod nas će sigurno koštati 450 kn. Tak da ovih 300 kn je još super cijena. Pa kod nas gdje još ima za kupit Starcraft 2:WoL košta oko 270 kn.

Budimo realni ispod 40€ je bilo smiješno za očekivat od Blizzarda.

ma danas se nađu po netu keyevi za 200kn, kladim se da ce se i HOTS preorder keyevi moci nabaviti za dosta niže cijene

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 13:57 (acca).
15 godina
Starcraft 2

Da se razumjemo, cijena je previsoka, samo komentiram cijene, a svi znamo kako Blizzard "cijeni" svoje proizvode koji su na početku puni bugova do bola, al eto na kupcu je da se strpi pa će za godinu sve radit kako treba (zloća u meni ključa) {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

dečki jel znate možda jel ima custom mapa naših gradova za igranje? (područje ex-yu)?  za red alert sam znao naći sarajevo i tako to, tnx :)

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

Ma mislim da ce se u preprodaji moc nac hots po 250kn bez problema tako da netrebate gledat po njihovoj cijeni.

Ja sam wol digital purchasea za 40 e i zajeba san se jer san moga nac key za 220

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

{#} tužan, tužan dan. Ne toliko zbog cijene (10 eura simo-tamo), već je žalosno vidjet u što se Blizzard pretvorio. Sa trećim expansionom, to je 160 eura za cijelu igru.

Zna li itko (postoji li službena informacija) da li će se battlenet balance (čitaj: diablo II lova) moći koristiti za kupovinu HOTS?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa mogao si odmah zaključiti da su debilni kad su odmah davali hots bete pozivnice retardiranim ljudima osobito ovim "sc2 casterima" kojii naprave 1 video u 1 tjednu -.- Ja čekam mail mjesecima, i sve koje znam da imaju sc2 i očekuju pozivnicu nikada je nisu dobili :/

17 godina
neaktivan

To da su "debilni" se moglo zakljuciti kada su još prije 7 mjeseci rekli da će prestati balansirati WoL, zato jer, kao, HoTS izlazi uskoro. Sada ispada da je uskoro = 10 mjeseci. Već tada je to bilo debilno: "Plati da bi dobio balansiranu igru, nakon tri godine?" Wtf, pa natezanja sa balance patchevima ce biti barem jos dvije godine nakon izlaska HoTS

14 godina
neaktivan
Jel zna ko jel ćemo mi koji imamo samo wol moći igrati hots mp?
Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
16 godina
Asfalt kaže...
Jel zna ko jel ćemo mi koji imamo samo wol moći igrati hots mp?

ako  kupiš hots, naravno. I dalje ce biti WoL ladder za ljude koji mrze HOTS

16 godina
Ajze kaže...

Pa mogao si odmah zaključiti da su debilni kad su odmah davali hots bete pozivnice retardiranim ljudima osobito ovim "sc2 casterima" kojii naprave 1 video u 1 tjednu -.- Ja čekam mail mjesecima, i sve koje znam da imaju sc2 i očekuju pozivnicu nikada je nisu dobili :/

bilo je giveawaya... ja sam naprimjer odigrao 1 turnir, samo se trebalo prijaviti i odigrati 1 best of 3, čak i gubitnici su dobili ključeve

I sad kad imam key, odigrao sa ispod 10 igra jer su jako malo promjenili MP... ako ne dodaju još novih jedinica/redizaniraju stare multiplayer će pre malo nuditi. Da balansa pada u bananu i treba dugi proces da se donese u neki red, ali sad je MP svejedno u banani, barem da ga malo osvježe s novim jedinicama

14 godina
neaktivan
to mi je malo glupo što će odvojiti hots i wol mp, podijelit će community
16 godina
Starcraft 2

Već sada stranice kao shop.to daju preorder cijenu po 225 kuna, a vjerojatno će se cijena još i smanjiti.

EDIT: ako napravite preorder sa game.co.uk onda dobijete i beta key. samo je potrebno staviti UK adresu

you're welcome {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 13:21 (Tomo Yoda).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Pitanjce: zašto bi neka normalna osoba pri zdravoj pameti u ovom trenutku prednaručila HotS sa Blizzardovog sajta?

Apsolutno nikakav bonus (pa čak ni niža cijena), skoro šest mjeseci do launch-a.. je li to neko testiranje inteligencije SC communityja od strane Blizza ili što?

Edit:

Tomo Yoda kaže...

Već sada stranice kao shop.to daju preorder cijenu po 225 kuna, a vjerojatno će se cijena još i smanjiti.

EDIT: ako napravite preorder sa game.co.uk onda dobijete i beta key. samo je potrebno staviti UK adresu

Na shop.to je sad 30 GBP koliko vidim, što je malko više od 225 Kn. :)

Ja mislim da ću pričekat da game prestane dijeliti beta key pa da vidim kolika će biti cijena, i onda odlučiti da li naručiti od njih ili dat novce Blizsmradu. Brijem da se za tih 20-30 Kn razlike (računajući poštarinu plus moguća carina) neće pretjerano isplatit naručivat izvana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 13:03 (baba).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Prevelika cijena, a dobivamo premalo. Preskočit ću ovu ekspanziju...

14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Nitko vas ne sili da kupite, iako kad igra izadje ocekujte veliki popust na G2PLAYU, D3 je bio 225 kn kad je izasao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

Ljudi jedan lik mi je posudio svoj bnet acc sa hotsom ali nemogu se loggat jer kaze da trebam autenticator,kliknija sam da nemam autenticator al sad mi trazi 10000 drugih informacija, jel postoji nacin da se to izbjegne ili nesto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vOLT kaže...

Ljudi jedan lik mi je posudio svoj bnet acc sa hotsom ali nemogu se loggat jer kaze da trebam autenticator,kliknija sam da nemam autenticator al sad mi trazi 10000 drugih informacija, jel postoji nacin da se to izbjegne ili nesto?

looooooooooooooool, pa ako ti je posudio pitaj njega... zvuči kao da si mu ga ukrao zapravo

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice