Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 730.870
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Starcraft 2
baba kaže...
koji-lik kaže...

ej ekipa di ste vi kupovali igru ili cd key, evo ja baš namjeravam pa gledam di je najjeftinije?

http://www.game.co.uk/en/starcraft-ii-wings-of-liberty-25602?pageSize=20&searchTerm=starcraft%202

je, samo koliko košta poštarina?

17 godina
alscaul kaže...

Ja sam kupio na game.co.uk, mislim da je poštarina neku siću (1,5 funti)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
alscaul kaže...

Mislim da je malo više od toga, ali nije preko 3 GBP sigurno.

U svakom slučaju sve skupa ne košta više od 270 Kn, što znači da čak i ako ti opale carinu (a neće, jer je paket mal i lagan) dođe puno manje od 450 Kn koliko traže lihvarski blizzard ili algoritam.

Edit: provjerio, poštarina bi trebala biti 3 funte ili manje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 13:53 (baba).
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Zanimljiv pool o tome koja je rasa najteža za igrati na kojem nivou igre. Moje mišljenje (od najteže do najlakše): Bronze: 1.Zerg 2.Toss 3. Terran   Silver-platinum: 1.Z 2.T 3.P   Diamond-masters: Sve rase podjenako, ne mogu se odlučiti, a želio bih biti objektivan  GM: 1.P 2.Z 3.T. Vaša mišljenja? (Ako tko iznosi mišljenje, molio bih za objektivnost, a ne razmišljanje "moja rasa je najteža za igrati")

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mata_87 kaže...

Zanimljiv pool o tome koja je rasa najteža za igrati na kojem nivou igre. Moje mišljenje (od najteže do najlakše): Bronze: 1.Zerg 2.Toss 3. Terran   Silver-platinum: 1.Z 2.T 3.P   Diamond-masters: Sve rase podjenako, ne mogu se odlučiti, a želio bih biti objektivan  GM: 1.P 2.Z 3.T. Vaša mišljenja? (Ako tko iznosi mišljenje, molio bih za objektivnost, a ne razmišljanje "moja rasa je najteža za igrati")

Mislim da na taj pool mogu odgovoriti samo random igrači koji su prošli sve od Bronce do GM. Svi ostali će poredati ovako: 1) Rasa koju ja igram, 2) Rasa koju mogu pobijediti, 3) Rasa od koje stalno gubim. {#}

16 godina
neaktivan
baba kaže...
mata_87 kaže...

Mislim da na taj pool mogu odgovoriti samo random igrači koji su prošli sve od Bronce do GM. Svi ostali će poredati ovako: 1) Rasa koju ja igram, 2) Rasa koju mogu pobijediti, 3) Rasa od koje stalno gubim. {#}

Zato sam i zamolio za objektivnost ako je ikako moguće {#}  . Ono što se traži ovdje je da se odgovara na pool prema tome što je najteže na kojem nivou. Npr. bronze-plat -> zerg najeteži za igrati jer igrači na tom nivou imaju najviše problema sa macroanjem, diamond -> Terran najteži zbog (neki razlog) itd.

15 godina
neaktivan
baba kaže...
dado2202 kaže...
alscaul kaže...

Mislim da je malo više od toga, ali nije preko 3 GBP sigurno.

U svakom slučaju sve skupa ne košta više od 270 Kn, što znači da čak i ako ti opale carinu (a neće, jer je paket mal i lagan) dođe puno manje od 450 Kn koliko traže lihvarski blizzard ili algoritam.

Edit: provjerio, poštarina bi trebala biti 3 funte ili manje.

meni su opalili carinu {#} ok 100 kuna...%&%! grr

a dadi nisu tako da.. to je relativno ovisi na kog naletis

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
15 godina
neaktivan
mata_87 kaže...

Igro random preko 2000 partija , evo misljenja:

(1,2,3) 1 najteze, 3 najlakse

Bronze : ZPT  

-----------------

Z (potrebno injectanje s kraljicom ili nemas dosta larve za trupe, dobar micro s krhikm jedinicama poput lingova, savladavanje rada s vise baza, itd...) najteze

P (jake jedinice , laksa kontrola jer su sporije, lakse chronoboostat, muleat nego selectat kraljicu, ima jos tog...)

T (napravi hrpu siegeva i bio-a pa turtla u toj ligi ga niko ziv ne zna zaustavit)

Silver : ZPT 

-----------------

isto ko i bronze pojasnjenja

Platinum : ZTP

Diamond : ZTP

------------------

Z (dodajem scouting kao jos jedan faktor , ako se napravi batch krivih trupa a protivnik krenuo vecinom gg, jos veca kontrola trupa potrebna)

T (dodajem treba dropat , toss zna counterat tenkove, itd..)

P (vrlo jak u cheesanju a na ovoj ligi to vecinom ide, colossusi su pwn ovdje u late game )

Masters : PZT

Grandmasters : PZT

------------------

P (ovdje svi igraju dobro toss toss ako ne cheesa na pocetku gateway trupe nisu bas cost efficient , late game nesto laksi )

Z (scoutat scoutat scoutat, nesto lakse u pocetku)

T (mule-ovi i dok se dobije po produkciji spasavaju stvar, dropovi sa svih strana jako ubojiti, klasicni tenk marine medic push jako tesko za ubit)

Evo ovo su samo neke misli zasto sam stavio koju rasu na koje mjesto, ima toga jos al evo sto mi je trenutno palo na pamet.

Sad poliram Protossa trenutno, nedavno poceo. Zasto? eto jer sam moro nesto odabrat, inace sve rase su super ako znas igrat s njima i te njihovu mehaniku.

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
17 godina
Starcraft 2

Imam preko 3000 random partija odigrano (možda i više).

Recimo ovako. Nisam baš igrao BW. Nešto jako malo. I igrao sam zerg-a.

Nakon što je došao SC2 bio sam scrub(valjda sam još i uvijek) i stvarno sam loše igrao.

Kada sam bio u bronci (i to još u beti) najteže mi je bilo igrati sa zergom. Larva inject me je ubija. Tajmingi su mi bili loši (kad raditi drone, kad raditi trupe). Sa terranom je to izgledalo malo bolje, najbolje sa toss-om

Prvih godinu dana (beta i release) sam igrao ili toss-a ili random. Danas igram samo zerg-a.

Sve do daimond-a mislim da je raspored po težini (od najlaške za igrat pa do najteže) : PTZ

Mislim da kasnije kada se polovi mehanika (diamond, masters, grandmasters) da je sve rase otprilike isto za igrati. Zerg-a igrati je možda najveća frustracija. U početku nema konkretnih "AA" trupa, pa ako protivnik ide na banshee/void kombinaciju, onda zerg ne može van iz baze, ako zerg za jedan larava span napravi drone umjesto trupa izgubio je partiju (ako protivnik pusha). SCOUT-ing je najbitniji kod zerga, a zerg nema baš nekih "konkretnih" mogućnosti skautanja.

Toss je najranjiviji protiv terrana koji sa 2-3 ghost-a u svojim trupama lagano rastura toss-a. Terran je "all round" rasa i s njim je najlakše igrati.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 10:16 (dado2202).

0 0 hvala 0
15 godina
Starcraft 2

znači onda games.co.uk najjeftinije, sad bi još htio naručiti dvije pa neznam dal da ih odvojeno naručim il zajedno - zbog poštarine, i koliko dana im treba do hrvatske

Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
koji-lik kaže...

znači onda games.co.uk najjeftinije, sad bi još htio naručiti dvije pa neznam dal da ih odvojeno naručim il zajedno - zbog poštarine, i koliko dana im treba do hrvatske

Poštarina ti je definitivno jeftinija ako naručiš dvije, do RH im treba tjedan dana otprilike.

Problem je kao i uvijek carina. Male i lagane pakete jako rijetko zaustavljaju na carini, ali nije nemoguće. Ali ako ti trebaju dvije, radije naruči obje u istom paketu, jer po marfijevom zakonu ak naručiš dvije zasebno obje će ti stat na carini pa ćeš platiti i dvije poštarine i dva carinjenja. {#}

15 godina
Starcraft 2

još jedno pitanje je li možda bolje kupit samo cd ključ i ako znat di ima toga, fala puno

Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
koji-lik kaže...

još jedno pitanje je li možda bolje kupit samo cd ključ i ako znat di ima toga, fala puno

Kako je naveo baba gore, bolje 2 u 1, pa se nadati da prođe na carini.

NPR. Ja sam naručivao frendu(Hellmaker iznad u thread-u i sebi). Naručio s iste stranice (game.co.uk), isti dan. Tj. Napravio sam preorder (to smo kupili par mjeseci ranije, da smo mogli igrati betu). Nakon toga se nešto "sjeb.." na mom "deviznom računu" (mislim da sam potrošio lovu na nešto drugo{#}, ups), i javili mi par dana prije izlaska igre da nemam dosta novaca za obje. Njegova je bila naručena, ja sam morao naručiti opet (i platio 10 funti više, grrr). Njegova je došla par dana ranije (još je k tome platio carinu, iako je njegova manje koštala i na računu je bilo manje novca navedeno), moja je došla kasnije, nisam platio ništa (iako je na računu koštala više).

Sve ovisi o sreći na toj carini.

Key imaš na g2play. Kupovao na toj stranici par puta i do sada sam zadovoljan (ako te muči "pouzdanost")

15 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
Key imaš na g2play. Kupovao na toj stranici par puta i do sada sam zadovoljan (ako te muči "pouzdanost")

Ja s tim g2play baš nisam načisto.

Neki moji frendovi su kupovali tamo i nikad nisu imali nikakvih problema. Ali zadnji put frendu se desilo da je kupio key i kada ga je probao iskoristit dobio poruku da je taj već iskorišten. Već je bio sav u panici, slao mejlove, nema odgovora, ali na kraju se sve dobro riješilo, likovi su mu poslali novi key koji je uredno radio.. ali je to mene ponukalo da ih malo detaljnije guglam i našao sam svakojakih pričica, od traženja podataka steam accounta za rješavanje problema do key-eva koji su radili par mjeseci i onda bili ukidani.

Uglavnom, ne čine se previše riskantni (btw radi se o site-u iz Malezije, a navodno ključevi dolaze od kupnje igara na veliko sa azijskih tržišta), ali da je baš sve 100% sigurno - ne bi baš rekao. Znam da ak budem uzimao Diablo 3 ili HotS da ću se ipak odlučiti za pre-order na GAME-u. {#}

Edit: Ne mogu naći ništa konkretno za Blizzard, ali recimo Steam igre definitivno ne treba uzimati na G2Play. Ima hrpa postova na webu gdje je Valve samo maknuo ljudima igre iz library-ja i onda ih samo obavijestio: Your Key has been purchased from an unauthorized re-seller of Steam CD Keys. Your CD Key has been revoked. Please do not complete any purchases with this vendor. Only CD Keys included with retail copies or purchased from authorized retailers will be allowed. Let us know if you have any further questions or concerns. Ups.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 12:33 (baba).
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Ja sam na g2play kupio sc2 cd key i moh 2010. Oba keya došla u roku par minuta i sve radi bez problema. Po meni sigurna stranica, barem što se tiče starcraft 2 keya.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
baba kaže...
...

Ja s tim g2play baš nisam načisto.

Može biti da je netko kupio "rusku verziju ili sl." pa su mu je zato ukinuli na Steam-u. Jer kao mi "Europljani" ne bi smjeli imati keyeve sa tih jeftinijih regija (najpoznatija rusija)

I ja ću definitivno kupiti HotS na game-u, jer već imam jednu kutijicu, želim i drugu :)

15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Teaser za novi HotS Terran unit (zar nisu rekli da nema novih jedinica za Terrana?):

Edit: Blizz je povrdio da se radi o "mogućoj" Terran MP jedinici i kao dodatni hint rekao "chill", što znači da je ovaj top gore vjerojatni neki freeze cannon. Ako se želite pridružiti špekuliranju, odite na TL thread. Ima već 53 stranice... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 12:30 (baba).

0 0 hvala 0
17 godina
baba kaže...

Teaser za novi HotS Terran unit (zar nisu rekli da nema novih jedinica za Terrana?):

Edit: Blizz je povrdio da se radi o "mogućoj" Terran MP jedinici i kao dodatni hint rekao "chill", što znači da je ovaj top gore vjerojatni neki freeze cannon. Ako se želite pridružiti špekuliranju, odite na TL thread. Ima već 53 stranice... {#}

Hehe, najbolji mi je ovaj odgovor

This is the Terran version of the colossus with the added benefit of a hardened shield like ability from the immortal. The top section is a laser that provides splash damage. It is heavily armored like a marauder and carries two shields to give it a hardened shield effect. Of course this comes out of a tech lab barracks and can stim. Just what Terran needs to finally become the undisputed best race.

Stvarno mislim da je terran dobro balansiran, čemu dodavanje nečeg novog, ne kužim, valjda će onda dodati nove stvari svim rasama, tako da svaki SC2 (mislim na WOL, HOTS, LOTV) bude imao svoj draž (sa novim jedinicama i problemima oko balansa).

15 godina
neaktivan

Ja se slažem s ljudima koji misle da je to vjerojatno zamjena za neku jedinicu.. najvjerojatnije Reapera ili čak možda Helliona (ak je freeze cannon definitivno ima splash, a Terran već ima splasha ko dreka). Ne vjerujem da je transformacija Helliona, to bi bilo previše za 100 minerala, prije da će bit Freezebat ili tako nešto. Uglavnom više tweak nego add, čisto da Terrani budu veseli što dobivaju nešto novo ali ništa što će previše pokvariti stvari.

Pošto se pojavljuje u prvoj misiji kampanje, sumnjam da je to neka uber-jedinica. Osobno nisam previše oduševljen, silueta mi više izgleda ko neki Transfomer reject nego nešto originalno i kreativno.

Edit: I da, slažem se s kolegama Zergovima da je živi bezobrazluk što je prva jedinica koju otkrivaju za Hart of the faking svorm Terran jedinica... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 13:18 (baba).
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Nakon sto je na iznenađenje svih proslu subotu ESWC u zadnji tren bio otkazan, odrzati ce se ove Subote 8.10 u isto vrijeme na istom predvidenom mjestu. Svi igraci koji su se prethodno prijavili, imaju mogucnost odjave ukoliko nemogu nastupiti ovu subotu, pa se javite Comperiusu slanjem pma da necete nastupiti. Svi ostali koji bi zeljeli nastupiti a nisu se jos prijavili, mozete to uciti do Petka 07.10 11:59CET posto su prijave opet otvorene.

- Predviđenih maksimalno 32 igrača iz cijele Hrvatske borit će se za naslov državnog prvaka u elektroničkom sportu u 1 video igri StarCraft II (1 versus 1, PC). Fifa je otkazana zbog gotovo nikakve zainteresiranosti. Odlazak na ESWC Grand Finale biti ce osiguran dvojici igrača.

- Pobjednik turnira imat će mogućnosti otići na veliko finale potpuno besplatno, dok će drugoplasirani imati istu mogućnost uz nadoplatu od 1000 HRK. Cijena sudjelovanja u ovome turniru kretat ce se izmedu 50 i 60kuna. Sto se tice ostalih posjetitelja (gledatelja), vrlo vjerovatno ce biti TV/Projektor sa prenosenjem najzanimljivijih matcheva turnira

- Mjesto održavanja: CineStar IMAX Arena Zagreb, ispred IMAX dvorane 10

- Vrijeme održavanja: Subota, 8. Listopad 2011 u 10:00 sati

- Prijave: ESWC Signups , Prijaviti se mozete do 07.10.2011, 11:59. Nakon toga prijave vise nece biti moguce, znaci na sam dan eventa nece se moci prijaviti.

- Finale: Pobjednici prvenstva će uz ekskluzivne pristupnice na svjetsko finale – ESWC Grand Finals 2011 osvojiti i materijalne nagrade. A veliko finale održati će se u sklopu Paris Games Week 2011 između 21. i 25. Listopada na Paris Expo-u.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Season lock dolazi 10.10, dok nova sezona počinje 24.10. LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Evo i nova Zerg jedinica. Mutacija Roacha, izgleda.

Edit: A evo i TL thread.

New HotS Zerg unit New HotS Zerg unit
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 19:43 (baba).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Ekipa imam pitanje. Skinuo sam WoW da igram na privatnim serverima i slučajno sam ga updejto do zadnje verzije preko službenog servera a ulogirao sam se s mailom kojim koristim Stacraft II. Jel mogu dobit ban ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

ban ti stiže u roku od sljedećih 2 tjedna, jbg sad{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Ekipa imam pitanje. Skinuo sam WoW da igram na privatnim serverima i slučajno sam ga updejto do zadnje verzije preko službenog servera a ulogirao sam se s mailom kojim koristim Stacraft II. Jel mogu dobit ban ?

Ne samo da možeš, nego i hoćeš. Pitanje je samo kad ćeš doći na red, možda za tjedan dana, možda za mjesec, možda tek nagodinu.... {#}

Kad se već glupiraš, bolje šalji mejl Blizzardu da misliš da ti je acc hakiran i da se neko njime neovlašteno koristi, pa APP.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 9:51 (baba).
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

GLedajte ovako je to  bilo. Na molten web-u skinuo sam wow 3.3.3.5 full game. Regao sam se na moltenu s mailom kojim imam i starcraft. KAd mi se wow skinuo usao sam u igru ( wow.exe) i moramo sam se loginat. Upisao sam mail i ŠIFRU od molten acc, updejto mi je igru na 4.0.0.0, onda sam shvatio da nemogu igrat i zbrisao sam igru. i to je to.

EDIT- nije mi jasno moj frend je imao WOW i sc2 na istom mejlu, igro je 2 godine na službenom i onda je presao na privatni i dalje nije banan

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 10:26 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

GLedajte ovako je to  bilo. Na molten web-u skinuo sam wow 3.3.3.5 full game. Regao sam se na moltenu s mailom kojim imam i starcraft. KAd mi se wow skinuo usao sam u igru ( wow.exe) i moramo sam se loginat. Upisao sam mail i ŠIFRU od molten acc, updejto mi je igru na 4.0.0.0, onda sam shvatio da nemogu igrat i zbrisao sam igru. i to je to.

EDIT- nije mi jasno moj frend je imao WOW i sc2 na istom mejlu, igro je 2 godine na službenom i onda je presao na privatni i dalje nije banan

Blizzard ne bana odma, server te flaga i onda čekaš na red. A sad dal je Blizz snifnuo da ti nelegalno koristiš njihov softver il ne, i dal će oni reagirat brzo ili polako ili uopće ne, ko zna.

15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Znam ali problem je ja nisam koristio njihov ilegalni server tj. nisam igrao, mogao sam uzet cd od frenda i updejtat igru i zbrisat je, ja mislim da ne banaju zbog toga, kuzis ja sam updejto i zbrisao igru, nisam vidio w od wow-a.

BTW kad sam se ulogirao s tim mailom nisam koristio pass isti kao kod b.neta acc-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 10:53 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Meni su hackali account i dobio sam wow perma ban nedavno, ali ne na druge igre. I onda sam poslao mail i vratili su mi wow acc, inače nikad nisam igrao wow, a dobio sam  ga jer sam sudjelovao u sc2 beti. Sad neznam da li je slična situacija, al eto to je moje iskustvo :D

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Meni su hackali account i dobio sam wow perma ban nedavno, ali ne na druge igre. I onda sam poslao mail i vratili su mi wow acc, inače nikad nisam igrao wow, a dobio sam  ga jer sam sudjelovao u sc2 beti. Sad neznam da li je slična situacija, al eto to je moje iskustvo :D

Tocno o tome govorim. Jedno veliko hvaaaaaaaala.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice