Star Wars The OLD Republic Preorder!

poruka: 77
|
čitano: 11.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen

Kupovina na sumnjivim mjestima, eh...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moje iskustvo dosad sa Shopto orderom TOR-a je pozitivno, skinuo valjani code za early access istog dana kada sam naručio igru , dobio sada mail da je igra stigla kod njih , sada samo očekujem dopremu koja će počet od njih 13.12 tako da se nadam da će mi doć do 20.12 ili negdje oko tog datuma :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Star Wars The OLD Republic Preorder!
Real98 , jesi li ti imo problem pri kreiranju account na shopto jer meni ne da nikako da lreiram kupovni acc ...
a tonci koje je to mjesto "sigurno" ??
16 godina
neaktivan
Anakin kaže...
Real98 , jesi li ti imo problem pri kreiranju account na shopto jer meni ne da nikako da lreiram kupovni acc ...
a tonci koje je to mjesto "sigurno" ??

Ne stvarno nikakvih problema ,    osim ako uzmeš kao problem da nema hrvatske abecede ali to je normalno a inače sam bez problema registrirao visu electron karticu koja je vezana za moj devizni račun iz Erste i kupio igru.
A zavvi i shopto su provjereni retaileri u njih ne treba sumnjati dok za ove koji prodaju keyeve i nisam toliko siguran.

13 godina
neaktivan

Bok ljudi daj mi recite jel radi sad sve normalno ako ste narucili preorder key sa neke stranice? jel mozete vec pocet downloadat igru? Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
meni samo nije jasno sto nikako ne mogu da napravim shopto kupovni acc cak mi odbija i kad probam koristit onu opcija u vezi FB acc stalno izbacuje error i govori da fb acc mora bit genuine :S ...zna li iko o cemu se radi ?? hvaala
13 godina
neaktivan

Ja sam kupio na G2Play al imam lagani problem....kod ne radi.Ima neko slucajno problem takvog tipa!?Poslao sam mail g2playu al jos nemam odgovora pa cisto da vidim tu.Thnx ljudi

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li si uzeo PREORDER ili EARLY ACCESS na g2play ?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Radi se o tome da trebas dobit 2 koda.

Prvi je kod za early access, drugi kod je onaj koji tek treba stici.

To je Origin game kod.

Navodno ce Origin te kodove poceti slati 16. ovog mejseca :D

Doduse ovi sa g2play vele da dok en dobiju sluzbeni info ostaje 20.

sa early accesom mozes igrat do 20.

Tada ce te trazit da ukucas ovaj drugi kod

BMK za BTK XD
14 godina
neaktivan

Ma on je najvjerojatnije naručio samo CDKey od obične igre, a ne i pre-order, pa gleda onaj order key koji je dobio u mailu :o

Ako je stvar u tome, treba samo čekati 20. kad oni šalju prave CDKeyove.

Prijatelji su naručili preko mene keyove sa g2play također ( znači ja + 3 frenda ), očekujem 4 cd keya u mailu, ako i samo jedan cdkey je scamman od strane g2playovog zaposlenika ili nešto tako, idem bubati glavom u zid.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 15:59 (ormar).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ormar kaže...

Ma on je najvjerojatnije naručio samo CDKey od obične igre, a ne i pre-order, pa gleda onaj order key koji je dobio u mailu :o

da da {#} vrlo vjerojatno..bilo je vec takvih bisera..recimo moj frend..

BMK za BTK XD
13 godina
neaktivan

Kaze pod Product:SW Origin Key Preorder + 30d....neam ti poojma iskreno koji je to preorder:P Nub sam totalni s online shopingom:P Uvijek je Algoritam bio za sve to a sad jbga...:( Znam samo da mi kod ne sljaka:(

I thnx ljudi za help...brzi ste od Blizzarda:D hihi

Oh boze...ova "Biseri" filtracija ti je totalno "cool" ....ne.

Covjece....pitam da ne skitam...zovi ti mene kak oces al zna se ko pita a ko skita :D

Eto ako cu ikako moc pomoc ljudima u slicnoj situaciji...dobio mail i kao sto su neki naglasili....

"Hello!

Keys will be sent after release.

Best Regards

Charles"

Hvala jos jednom na pomoci.See ya soon inside

May The Force B With Y`a! ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 16:18 (Unspokenname).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Unspokenname kaže...

Oh boze...ova "Biseri" filtracija ti je totalno "cool" ....ne.

Covjece....pitam da ne skitam...zovi ti mene kak oces al zna se ko pita a ko skita :D

kaj da ti velim...odradio bi ja to klasicno, al nakon svakog posta >BUG mi crveni i tjera me da editiram post...sve ti je jasno.. :D

BMK za BTK XD
14 godina
neaktivan

Ja sam kupia isto preorder s g2playa (359kn) i evo *eben se s bioware supportom od petka....Ukuca sam kod i code redemption center ga je prepozna kao SWTOR starter edition,sve ok,kod prode ali u accountu mi nista ne pise pod "redeemed codes" tj nema nikakvog koda povezanog s accountom.
Isti dan kontaktiram Bioware support(dakle petak),odgovor dobijem s subote na nedjelju oko 1 sat ujutro dok sam bia vanka(vidia san na mobu) dodem doma oko 3 ipo i odgovorim im s svim zatrazenim podatcima,te im posaljem sliku koda,sve im lipo objasnim etc.

Obicno imam razumjevanja prema GM-ovima ali ovi su stvarno tulavi,i tako cekam 4 dana skoro,prije jedno 3 sata mi se jave da su preuredivali site i account management te da bi sad to trebalo bit rjeseno.

Na accountu mi nista ne stoji naravno,nema koda,nema igre,nema nicega....cak neman dopustenje postanja na forumima(na kojima sam bia aktivan) a clan sam site-a od 23.10.2008 (dakle nedugo nakon sta je igra najavljena).

Poludia san skroz te im vratia jedan predivan mail,di sam im ostavia ime GM-a koji je "istraziva" moj slucaj(nadam se da mu skinu nesto love s place)kojem su svi podatci prosljedeni,opet sam opisa citav problem i ostavia broj prvog ticketa.

nakon toga su mi odgovorili da istrazuju te da ce me kontaktirat "as soon as possible" -.- 

Ako nastave ovim tempom javit ce mi se oko bozica....

14 godina
neaktivan

Evo upravo su se javili da mi je account aktivan,i pod codes mi se pojavia starter edition. Napokon...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Aaa neznam vise sta da radim vec tjedan dana trazim od kud da narucim a posto vise nema early access keyeva na g2play-u ostao sam na shopto i zaviju, shopto mi sere nesto sa izradom accaunta a za zavi sam citao da su uzasno spori i da im za dostavu treba po 15-ak dana a to mi se stvarno neda cekat, prijedlozi ikakvi?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

SW : Digital Deluxe Edition
Flare Gun
Training Droid
HoloDancer
HoloCam
STAP (Single Trooper Aerial Platform)
ITD

Imam jos 3 koda sa early access za sve zainteresirane zu4erhr@gmail.com