Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.296
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
NiramX kaže...

Igra li tko na The Progenitor? 

Mislim da je vecina ekipe na ToFN ili Red Eclipse ..

13 godina
neaktivan

Igram ja na The Progenitor s prijateljem.. iman sith Sniper lvl 50 i nedavno sam krenuo s Jedi Shadow lvl 25 al zbog raznih obaveza igram jednom tjedno ako i toliko...

Sto se tice ovih F2P shema istina dosta ogranicavaju al mi nisu toliko smetale kad sam poceo s Sniperom jer sam se zabavlja s 3 prijatelja(svi smo bili emipre i svako razlicita klasa i sudjelovali smo svak u svacijoj prici :) )

Kad sam uhvatio lvl 50 s sniperom sam uzeo CC i s njima kupio autorization za koristit artefakte jer je to jedino sta se isplati kupit... sve ostale stvari se mogu nabavit preko Galactic Trade Netvork(ingame aukcija) a credit cap od 250K kao F2P i 350K kao prefered je i vise nego dovoljan... preko toga sam si otkljucao cijeli inventorij, dodatne skill bar-ove, event autorization, legacy unlockove(speeder, rase neke,..), crew skilove i to relativno lako bez dodatnog farmanja... samo bi usa u igru s ciljem "sat vremena cu igrat pricu i dodatne questove a svo to vrime bit prijavljen u listi za FP i ako koji uleti odradit i to"...

sad svog snipera primarno koristim kao Sugar Daddy-a za mog jedija dok skupljam reputation na Voss planetu npr... u kojih sat i po sta mi treba za odradit 4 Heroic na Voss bez po muke se skupi oko 75K kredit jos odradim daily i/ili weekly i neznam di cu s para pa ih trosim random :)

15 godina

Star Wars: The Old Republic - Titans of the Industry Trailer

0 0 hvala 1
12 godina

Najavljen novi patch 2.4.

Uvodi se 4 vs.4 arena deathmatch PVP i ukidaju se tjedne PVP restrikcije za F2P igrače.

Link

12 godina

Teaser za dugo najavljivani tajnoviti projekt SSSP tzv. Super secret space project.

Prema nekim data mining procurenim informacijama, radi se o free roam space PVP-u (a možda i PVE-u).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel igrivo kao f2p igraču ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cakija_ST kaže...

Igrivo - da

Zabavno - ne (imo)

SWTOR F2P JE extremno restriktivan, tako ko voli nek izvoli

15 godina
neaktivan

Evo započeo sam dns f2p model, iskreno nisam razočaran, dobio sam podosta negativnih mišljenja i komentara u vezi ove igre i sve me je navodilo da uopće i ne zaigram no nakon prvih sat i pol mogu reći da sam zadovoljan. Iskreno neznam koliko će me ograničiti ovaj f2p model, čitajući ovu temu, podosta, no nadam se da će biti zabavno donekle kao i ovih prvih par sati. Neznam ili ja imam niske standarde ili, a drugo neznam, vjv je do mene ali sviđa mi se. I nije prvi mmorpg koji sam igrao da nadodam. :)

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

U biti do end game sadrzaja i nemas prevelikih restrikcija, levelanje je vise manje isto, poslije, kad se navuces su problemi :)

15 godina
neaktivan
Ramo kaže...

U biti do end game sadrzaja i nemas prevelikih restrikcija, levelanje je vise manje isto, poslije, kad se navuces su problemi :)

haha i pretpostavio sam, pa jel su velike restrikcije, znam da ima viditi online ali ako hoces molim te reci mi sta te je najvise smetalo od tih restrikcija :)

Zeppe :D
17 godina

Ja dok sam igrao bio sam pretplatnik, tako da ti ne mogu reci sta mi je smetalo, ali znam da imas limitiran pristup end game sadrzajima (raidovi, flahpointi i pvp).

13 godina
neaktivan
Zeppe kaže...
Ramo kaže...

haha i pretpostavio sam, pa jel su velike restrikcije, znam da ima viditi online ali ako hoces molim te reci mi sta te je najvise smetalo od tih restrikcija :)

eno imas gore moj post kako je meni bilo

znaci do sniper lvl 50 sam bio F2P a onda kupio autorization za artefakte s RL parama i postao prefered(sta mi olaksalo igranje s jedijem ispocetka sad) :)

i dalje sam ogranicen koliko tjedno mogu FP i OP odradit al mi to ne smeta jer ne igram toliko cesto pa rijetko kad i odradit sve :)

12 godina
neaktivan
Cakija_ST kaže...

Ebay, 120kn 60 dana game time code i deri. ;)

TomPalj
12 godina

Za 2 mjeseca izlazi svemirska ekspanzija.

X-Wing/Tie Fighter 12vs12 PVP combat.

Ofišl info

Dodatni info sa Reddita, 1 i 2

12 godina
neaktivan

Jel se netko kuži u Bounty Hunter misije. Odradio sam 3 komada i u kartel marketu više nema onog terminala gdje se mogu uzimati nove. Kaj se to događa. Je li možda ograničeno po levelima. Ja sam lvl 47 i od 41-og nema novih misija.....????

PRAVOPIS JE ZA SAVRŠENE LJUDE, JA NISAM SAVRŠEN A SVI ME RAZUMIJU...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AdolvHilter kaže...

Jel se netko kuži u Bounty Hunter misije. Odradio sam 3 komada i u kartel marketu više nema onog terminala gdje se mogu uzimati nove. Kaj se to događa. Je li možda ograničeno po levelima. Ja sam lvl 47 i od 41-og nema novih misija.....????

To su ti weekly eventy.

Dakle traju tjedan dana i onda ih nestane odredjeno vrijeme.

Dakle za mjesec-dva bioware ce opet staviti bounty week. Tako je bar bilo do sad sa ostalim weekly eventima.

BTW, evo link sa svim informacijama za swtor

11 godina
protjeran

koju klasu preporučujete za dobar dps? melee i range?

17 godina
Skull1989cro kaže...

koju klasu preporučujete za dobar dps? melee i range?

definitivno ranged. sith sorcerer ili sniper agent pa biraj sta vise volis

It's not who u are, it's who u know.
11 godina
protjeran

ne volim sith, radije ću republic smuggler pa na gunslinger vjerojatno. al uostalom vidjet ću još. igra je na 58.48%, potrajat će još dok ne skinem

11 godina
protjeran

ima li kakav balkanski guild na red eclipse?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

jel jos ko igra iman je na kompu al nisam je pokrenuo od svibnja ove godine...

0 0 hvala 0
13 godina

Dosta je igra uznapredovala otkad su CC postali dostupniji, sada i običan f2p moze farmat credite kako bi si otkljucao neke od featuresa koji su prijeko potrebni za igru (vise barova prije svega)

Dinamo Zagreb

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

igram već nekih tjedan dana i super je igra, priča je odlična. account mi je prefered (4 skill bara, 6 charactera po serveru, 350k limit kredita itd). jedino me malo smeta ograničenje od 3 space misije i 5 pvp matcheva u tjedan dana. flashpoint ima ograničenje jedino na loot od zadnjeg bossa. ali sa kreditima unutar igre se sve može. kupiti tjedna dopuštenja za neograničene instance i pvp te dokupovati inventory slotove, treći crew skill, nošenje artifact opreme... jedino se mora kupiti hutt ekspanzija za extra crafting i nove misije

11 godina
protjeran

i tko igra novu ekspanziju, jel dobra hehe? tek u siječnju budem mogao probati jer sam prefered. ali drago mi je što se netko izgleda zeznuo i mailom su mi stigle sve nagrade kao da sam pretplatnik. 4 odijela, 2 title i 6 skin-a za fightere {#}

17 godina

Ljudovi.

Kupih jucer pretplatu 60 dana da se vratim malo u igru.

Igrao sam samo na pocetku mjesec dva. Imam dva lika na 30, jednog na 20, ali sve zivo je izmjenjeno, skillovi resetirani.

Ima ko kakvih savjeta? Neki sajt sa class guideovima i ostalim korisnim uputama? Izasao sam iz stosa skroz. i za crafting i za skupljanje svega i svacega.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
15 godina
neaktivan

Ba'al Khans Children

Balkanska gilda, na PvP serveru Tomb of Freedon Nadd, na Republic strani.

Ako se želite pridružiti upišite u chat /who baal khans

vidjet ćete popis članova koji su trenutno online i kontaktirajte nekoga da vas se primi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 0:01 (dayvee).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako ima neko oko 30 lvla i da mu se igra u grupi 2/3/4 svejedno nek se javi u pm pa ga dodam

a sto se tice guilda ba'al khans children necu blatit i kritizirat jer sam i sam u njemu nego se niko nebi udostojio pomoc ikome tak da ... :/

0 0 hvala 0
17 godina

ako netko ima acc sa hutt ekspanzijom i želi se mijenjati, nudim GW 2, jedini je uvjet hutt ekspanzija i prefered status, zainteresirani pp

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
lobotomac90 kaže...

ako netko ima acc sa hutt ekspanzijom i želi se mijenjati, nudim GW 2, jedini je uvjet hutt ekspanzija i prefered status, zainteresirani pp

imam ja. pogledaj private poruke pa se javi

edit: zamjena obavljena {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 17:02 (Skull1989cro).
17 godina

ljudi jel igra netko na tomb freedon nadd imp stranu? starto sam sitha, pa ako se netko želi pridružiti za timsku igru :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice