Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.360
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO

E grimlocke nemogu ti poslat poruku jer mi kaze da sam dosegao dnevni limit poruka tako da ajde me molim te zvrcni na broj koji sam ti dao ako nije bed!

13 godina
neaktivan

Ja bih to danas ako nije bed jer meni nemora frend slat to poštom jer meni samo key treba jer imam igru instaliranu igrao sam betu i samo se moram registrirati tako da bi ja igru ostavio kod frenda pa bi je pokupio kad bih isao u Zagreb kod staraca tako da nije bed !

Ali molimk te daj me zvrcni ili mi daj broj moba jer me ubija ovo pisanje i neda mi vise da ti šaljem privatne poruke jer sam dosegao limit nekakav dnevni tako da se dogovorimo !

Naravno ako imaš vremena!

16 godina
neaktivan

Gledam sad na g2play i piše:

Sorry, this product is not available in your country.

Do prije 10 minuta nije toga bilo, samo je pisalo da je "out of stock". Kakve sad opcije imamo za kupnju?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nikakve nigdje je nema osim kolko sam vidio na allcdkey i gamevive al neznam kakvi su to sajtovi pa se ne usudim uzet tamo

13 godina
neaktivan

ima je i u shopto.net al je to za box verziju iz Engleske a neznam kolko treba da dodje a meni se neda cekat 15 dana

15 godina
Psiho79 kaže...

ima je i u shopto.net al je to za box verziju iz Engleske a neznam kolko treba da dodje a meni se neda cekat 15 dana

Dva tjedna odprilike,tolko je men putovalo iz engleske bez problema sa carinom.Ako bi carina slučajno pr*ala onda 2 dana više sigurno,ovisi koliko ti treba da im faksiraš račun.

13 godina
neaktivan

Ej grimlocke aj mi daj broj mobitela na privatnu poruku jer ja nemogu slat privatnu poruku do sutra jer mi neda tak da se dogovorimo za danas!

13 godina
protjeran

pozdrav deckima iz Cro Rebelsa od Hartavekuje.

uvijek vjerne musterije {#}

BMK za BTK XD
13 godina
neaktivan

Razgovarao sam sa g2play supportom, i kazu da bi trebale nove posiljke doci unutar 48 sati. I jos me je nes napisao da dobivaju primjedbe da se neki kodovi nemogu aktivirat zbog blokade ip-a. Nego vi koji ste kupili sa g2play predpostavljam da vam sve normalno radi i da nemate nikakve probleme jel tako?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
cortman kaže...

Razgovarao sam sa g2play supportom, i kazu da bi trebale nove posiljke doci unutar 48 sati. I jos me je nes napisao da dobivaju primjedbe da se neki kodovi nemogu aktivirat zbog blokade ip-a. Nego vi koji ste kupili sa g2play predpostavljam da vam sve normalno radi i da nemate nikakve probleme jel tako?

Da.

I koliko znam do sada nije bilo nikakvog blokiranja IPa

BMK za BTK XD
13 godina
neaktivan

Da al na g2play sad pise da igra nije dostupna u nasoj zemlji, mozda su im srali za prodaju zemljama koje su ucrvenoj zoni ,mislim koja blamaža oni su jedini koji su ovo napravili sa releasom igre ,niti jedan drugi mmo to nije napravio

13 godina
neaktivan

Balkan vjecno zadnji, sjećate se izlaska TBC-a i blokade login servera za ovo područje

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

neznam imao sam tbc i nikad nisam imao problema sa loginom

13 godina
neaktivan

ocito drugi server

14 godina
neaktivan

Jel vi svi sto kupujete na g2play im šaljete preslike osobne il su samo mene to tražili? Lagano sam odustao od kupnje nakon toga... :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav ekipi !!

Probao sam naruciti sa offgamersa i g2playa ali nema cd keya trenutno. Naime nisam nasao nigdje da ima sada za uzeti digital download ili cd key. 

Sto se tice sluzbene stranice tj origina tamo pise da je available, ali kad pokusam staviti u kosaricu mi ne dozvoljava. Mozda je to zbog restrikcije za Hrvatsku , ne znam. Jel netko kupio od njih?

Na offgamersu pise da ce biti za 2 dana kljuceva.  Za koju regiju je onaj global cd key? jel to vazi za sve ili samo ostatak bez Us i EU ?

Pozdrav !

P.S. Da na sluzbenoj stranici pise restricted. Cudi me da je vama ostalima dalo kupiti igru tj upisati cd key kad vam u profilu pise Croatia. Bit ce da to ne provjeravaju. Bar nisu do sada !!

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 20:45 (Shocker).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo ovako testirano sad!

Kupio sam Digital Deluxe version SwTor na gamehuntercdkey.com i moze se platit paypalom ili nekom kreditnom i to tako da samo ispunite podatke ispod gdje pise dont have pay pal account i ici ce preko pay pala sa vasom kreditnom karticom iako nemate account na pay palu.

Bio sam jako skeptican i cekao sam oko 1 i pol do 2 sata i dobio mail da na facebooku potvrdim narudjbu i id i da posaljem sliku osobne na mail !

Poslao sam i dobio cd key i radi sve !

Što se tiče osobne za skeptične pokrijte sa papirom sve osim imena i prezimena i slike   tako da se samo vidi spol datum rodjenja ime i prezime i slika tako vam niko nemoze sa osobnom ništa a i neznam kako ce neko sa fotografije osobne nest napravit!

Nakon 2 min do 5 dobio sam cd key i sve radi registrirao sam se i samo sam morao subscription napravit i još nešto platio sam deluxe edition oko 280   kn !

Kad ispunjavate narudjbu imate tamo christmass voucher samo kliknete i smanji vam cijenu !

Ima ih još sretno ja sam 3 dana cekao ko sokol na netu i gledao !

Požurite!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Daj nek mi neko kaze gdje ekipa igra da se spojim al ne neki quenue server!

13 godina
neaktivan

Jel zna neko kako se preuzimaju stvari iz deluxe edition verzije koje se dobe ili su odma u inventoriju ili mailu u igri!Hvala!

14 godina
neaktivan

Evo ovako kupujem igru i kupiti cu je preko origina najvjerojatnije pa me sad zanima oni Optional Add-ons-i ...Čemu služe uopće Physical security key i Mogu li kupiti igru bez onoga prepaida pa igrat nekoliko dana ili ? Hvala unaprijed {#}

ShadowWLordD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dosla nova posiljka na g2play-u, zato pozurite dok ne nestane :P

edit. SRETAN BOZIC SVIMA! {#}

MasterOdisasteR: Ako kupujes sa naseg podrucja, poprilicno sam siguran da neces moci kupit preko origina. Odi na g2play kupi od tamo, cak je i povoljnije :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 0:34 (cortman).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim da nemoze kupit sa g2playa jer nedaju kupit vise za naše podrucje pise da nije dostupno u nasoj zemlji a ima ih na lageru!

17 godina
neaktivan

Pogledajte video ako vas zanima zašto više nema novih kopija igre i koji su problemi koje SW tor ima trenutno..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nema sanse kupiti igru s G2play
16 godina
neaktivan
MasterOdisasteR kaže...

Evo ovako kupujem igru i kupiti cu je preko origina najvjerojatnije pa me sad zanima oni Optional Add-ons-i ...Čemu služe uopće Physical security key i Mogu li kupiti igru bez onoga prepaida pa igrat nekoliko dana ili ? Hvala unaprijed {#}

physical sec key ti je kao token u zabi il ako ima netbanking negdje vec pa ti dalje po 8 brojeva da udjes u racun.tako je i za igru.fora izgleda,mozes ga furat kao privjesak hehe.a mislim da dobijes mail u igri sa items.

13 godina
neaktivan

nemogu nac nigdi digital copy za kupit osim MMOGA a s njega nitko ne kupuje ima  li tko nekakav link

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pozz svima.
E ovako, htjeo sam naruciti SWTOR ali s obzirom da sam saznao da U nasim krajevima Digital verzija sa Origina nije dostupna pa bi me zanimalo kako bi mi najlakse bilo naruciti fizicku (cd) verziju ( ili ako postoje neke druge pouzdane stranice s keyevima). Pa bi me zanimalo kako ste vi narucivali i kolko bi me kostala carina i PDV kad bi narucio iz npr. Amazona ili tako nesto, da li bi mi se isplatilo i to, koliko ste vi dugo cekali dok je doslo i takve stvari. :D
Sretan Božić i sve najbolje! Vidim da i vi imate problema s kupnjom i da na g2playu se vise nemoze :(

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Svi koji su bili zainteresirani, sorry, box naso svoj dom prije bozica {#}. Da sam znal kolko je ljudi zainteresirano, narucil bi hrpu pa slal naokolo.. jbg.

17 godina
neaktivan

Jedno pitanje uz hardverski dio igre. Znam koliki su min req pame zanima je li netko uspio igru pokrenuti na slabijem kompu. Konkretno ja na svom mogu igrati igre tipa wow, LOTR-o mass efect 2 , ali mi je  recimo witcher 2 totalno neigriv.

Po njihovoj specifikaciji nebi mogao igrati mada to cesto zna biti krivo. Ipak, ne zelim baciti pare na igru koju ne mogu pokrenuti haha.

Komp je

sempron 2800

1.5 gb rama

nvidia 6600 256 rama

Jeli ma netko ista slicno , a da je pokrenuo igru?

P.S. Znam da je stara kanta al sta ces !

0 0 hvala 0
14 godina

Ako netko hoče mijenjati SW:TOR za Steam acc neka mi se javi na PP.

Isključivo SW:TOR Key ne želim acc.

Evo oglas pa pogledajte koje su igre u pitanju: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/razmjena-steam-acc-swtor/131130.aspx

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice