Filmovi sa E3, par trailera, ali i gameplay sa Tatooine:
http://www.gametrailers.com/game/star-wars-the-old-republic/10449
- jedna zanimljiva stvar je da je spomenuo da su digli automatski likove na 30 (ne nismo forsirali ljude da igraju 100 sati) tako da se čini 200 sati do max lvl kao dobra procjena..
Inače nisam siguran što će biti sa preorderom kad su nedavno najavili da će glavna platform (jedina?) biti servis Origin (stari EADM)
Digitalna distribucija će biti samo preko Origina,dok svi koji su kupili box verziju svoje key će morati povezati sa Origin-ovim accountom
Digitalna distribucija će biti samo preko Origina,dok svi koji su kupili box verziju svoje key će morati povezati sa Origin-ovim accountom
To ima puno više logike..
Evo linka (preuzeto sa SWTOR foruma) na Kotaku "review". Oni imaju malo drugačije mišljenje od ostalih portala. Moram reći da na žalost imam slična očekivanja. Igru ću kupit i igrat i nije mi stalo da bude no.1. Zanimljiva mi je samo zato što je Star Wars (i Bioware), ali ako će propast evo ga meni osobno omraženi Free To Play model, a onda ne mislim nastavit s igrom. Zanimljiv članak u svakom slučaju.
Dobio sam na mail preoreder ponudu
Evo i system requirements
OS
Windows XP, Vista/7
CPU
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better · Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz or better
RAM
Windows XP: 1.5GB · Windows Vista and Windows 7: 2GB · PCs using a built-in graphical chipset, 2GB RAM recommended.
Video
ATI X1800 or better* · nVidia 7800 or better* · Intel 4100 Integrated Graphics or better*
DVD-ROM
8x or better *Minimum of 256MB of on-board RAM and Shader 3.0 or better support.
pocelo jeee pocelo :))
e zasto se na originu nemoze iz hr pre orderati ?
nekuzim digital distribution i imaju limite ??
ipak budem cekao demo 1-2 tjedna :)
da se neopecem kao sto se opekao kod sto
Baš bezveze što se ne može naručiti preko Originia
U ovom momentu samo iz amerike se može preordati preko origina,ja si mislim uzeti preko base hosta kad im dođe u ponudi
Ja sam stavio pre-order na game.co.uk ali code nije stigao. Mislim da ću ipak otkazat i pričekat da dođe u naše trgovine...
Da li je tko upao u Betu ?
JOOOOOO
Da bar imam nekakva primanja na mjesec pa da si kupim ovaj biser.
JOOOOOO
Da bar imam nekakva primanja na mjesec pa da si kupim ovaj biser.
Pošaljem ti ja €200 ...
Prije nego što si preordate sw:tor proćitajte ovo:
u tim zemljama se nece prodavati preodrer
sto neznaci da nemos lupit nedi drugdje
Source: http://pc.gamespy.com/pc/bioware-mmo-project/1183713p1.html
The following 29 European countries are also excluded from the pre-order/launch list:
*Member states of the European Union
Ukraine
Slovenia*
Serbia
Bulgaria*
Turkey
Bosnia and Herzegovina
Belarus
Romania*
Montenegro
Moldova
Macedonia
Malta*
Lithuania*
Latvia*
Kazakhstan
Iceland
Georgia
Estonia*
Cyprus*
Croatia
Azerbeijan
Armenia
Andorra
Albania
Slovakia*
And the few tiny ones:
Liechtenstein
Luxembourg
Monaco
San Marino
ej sta se desilo sa blogom??? pise da nepostoji više ,a do jučer je radio
ej sta se desilo sa blogom??? pise da nepostoji više ,a do jučer je radio
Seli ga..
Trebalo bi trajati dan-dva..
Ima na facebooku obavijest.
o super
jel ima negdje kakav revju od likova koji su i igrali betu ?
tj jos igraju
je ima neko problema na swtor.com da je napravio acc i kad kilikne na MY ACCUNT da ga ponovno trazi šifru i da mu neželi otici na tu stranicu?
ja imam takav problem ako neko ima riješenje nek ga podjeli samnom
a jel se može preorderat digital verzija?
ne
ne
NEEEEE....